PDA

View Full Version : Odchodze

BoSpEr
08-03-2006, 15:42
Po totalnej obnizce formy w ostatnim czasie stwierdziłem ze dalsza gra w w3 nie ma sensu. Dlatego chciałem podziekowac wszystkim, dzieki ktorym spedziłem naprawde zajebiste chwile na tym serwie. Razem tworzylismy Rox a teraz KKnD i mimo paru nieporozumien wielu ludzi naprawde bardzo szanuje.
Powiem wam, ze nigdy nie miałem jakis problemow zeby tu cos napisac, nawet od serca, ale teraz ciezko mi skleic jakies zdanie, wiec po prostu BIG THX dla Was wszystkich:*
Koncze z w3, dlatego opusciłem klan, na forum nadal bede pisał jesli ofc pozwolicie:)
Ofc zajme sie dokonczeniem toura klanowego i jesli w przyszlosci bedzie cos takiego do zorganizowania to jesli chcecie to walcie do mnie, chetnie sie tym zajme.
Co do mojej decyzji, o zakonczeniu gry w w3 nie jest moze ona ostateczna, ale na dzien dzisiejszy ani w najblizszym czasie nie widze raczej mozliwosci powrotu. Moze kiedys jeszcze wroce( kto wie co mi odpier***), tymczasem 3majcie sie i trenujcie:)
pozdro 600 and thx:*

ROflcopterrr
08-03-2006, 15:43
kup orga .. pol roku > all 4 lata na xpamie

BoSpEr
08-03-2006, 15:46
Mam orga. Chyba ostatnia rzecza jaka zrobie dla KKnD bedzie zalatwienie bana na tym forum dla Ciebie:)

ShaQu
08-03-2006, 15:48
jest juz w trakcie ~~

BoSpEr
08-03-2006, 15:51
No to widze ze ktos mnie wyreczył:]

L3vvy
08-03-2006, 16:15
tylko ze bez tej formy i tak pewnie jedziesz wiekszosc ludzi :<

Shimmy
08-03-2006, 16:28
Bospa to tylko glupia gra, raz sie wygrywa raz sie przegrywa. Wiadomo przeciez ze nikt z nas niema szans(moze i checi) a zostanie zawodowcem wiec po co sie przejmowac^^?

odipl4
08-03-2006, 16:30
szkoda ale jak bedziesz chcial wrocic przyjmiemy cie z otwartymi ramionami :)
btw. dzieki za ostatnie gry ze mna i mozesz pisac na xpamie ofc przeciez nikt ci tego nie zabroni :)

Bodek
08-03-2006, 17:04
ta bosper rozniwez dzieki ale i tak wiem ze wrocisz , ja tam szczam na ta gre :P gram bo nie mam co robic i wy mnie tu trzymacie .i nawet lossy mnie ostania nie denerwuja mysle ze do ciebie tez to dojdzie :D :*

wolf_mk
08-03-2006, 17:12
a ja i tak wiem ze Bosper wroci ~~ ale thx za buzi :* ^^ ps Szim ja mam checi i od pazdziernika bede mial szanse bo sam najprawdopodobniej neta bede mial = 0 laga etc :)

Psychik
08-03-2006, 17:16
Ja też miałem zamiar rzucic wara (nie grałem prawie dwa miechy:smile2: )ale w końcu naszła mnie znów ochota i do tej pory mało...ale zawsze cos tam sobie pogrywam
Pozdro 4 Bosper

Wieczor
08-03-2006, 20:45
Panie kurde Lewus ( prawus ) wynocha stąd.. !!
Bosper, ziomie nie odchodź... Twój brak formy, bez mojej formy to nic :) niebuj się. Takie motto zapodam: Nieważne kto gra, nieważne kto wygra, byle by zabawa była na 102 !! ... Bopser dopiero Cię poznałem, a już odchodzisz :( ... Pozatym ja gram do końca wakacji, potem to raz-2 na tydzień...

Bodek
08-03-2006, 22:45
Panie kurwa Lewus ( prawus ) wynocha stąd.. !!
Bosper, ziomie nie odchodź... Twój brak formy, bez mojej formy to nic :) niebuj się. Takie motto zapodam: Nieważne kto gra, nieważne kto wygra, byle by zabawa była na 102 !! ... Bopser dopiero Cię poznałem, a już odchodzisz :( ... Pozatym ja gram do końca wakacji, potem to raz-2 na tydzień...a kim ty jestes? ze mu rozkazujesz? msylisz ze masz szyld kknd to cie upowaznia do wydawania takich rozkazow? poza tym manner up nie przeklanj bo sie moze to banem skonczyc thx...

Psychik
08-03-2006, 23:56
ja sie pozegnalem z bosperem ... bo tez go znalem z xpama , a jakas kurwa mi usunela posta :)
manner plz

Shimmy
08-04-2006, 00:02
ja sie pozegnalem z bosperem ... bo tez go znalem z xpama , a jakas kurwa mi usunela posta :)

Boze, wielki jest twoj zwierzyniec