PDA

View Full Version : Clan game vs Clan sdm

-eXtasY-
07-29-2006, 16:22
If u want clan game just give me a post here!

gjr
08-09-2006, 04:26
Here comes a challenge from Clan Mafa. :-)

Jeste li raspolozeni za kombinovani CG rat? Ja konkretno mislim na sledece mape:
- dota
- team line wars
- mafarazzo tower wars

Nas klan prvenstveno igra TD, ali imamo dobrih Dota igraca. Jel' mozete vi sakupiti par TD igraca?

-eXtasY-
08-09-2006, 04:43
Here comes a challenge from Clan Mafa. :-)

Jeste li raspolozeni za kombinovani CG rat? Ja konkretno mislim na sledece mape:
- dota
- team line wars
- mafarazzo tower wars

Nas klan prvenstveno igra TD, ali imamo dobrih Dota igraca. Jel' mozete vi sakupiti par TD igraca?

Hmm mi smo dota klan tako da pristajemo da igramo samo CW u doti.... naravno -tp.
Ja idem na more za tri dana tako da je najbolje sutra vece....

gjr
08-09-2006, 05:45
Ok, samo je nama uvece malo nezgodno, posto smo skoro svi u aziji, pa je nama to rano ujutro...

Inace... Ako ipak nadjete 2-3 td igraca u klanu javite se!

Pop90
08-09-2006, 11:35
Ok, samo je nama uvece malo nezgodno, posto smo skoro svi u aziji, pa je nama to rano ujutro...

Inace... Ako ipak nadjete 2-3 td igraca u klanu javite se!

Ako bash nemozete uvece ,kada mozete,,...???
Diablo sutra ide na more,znachi jedan pro igrac manje,ali probacu ja nekako da sastavim ekipu bez njega
__________________________________________________ ___________

@Diablo shta mislish jel ima shanse da budesh prekosutra tu?

gjr
08-09-2006, 13:35
U sustini neko vreme popodne nam uvek odgovara, to je nama uvece... Javite tacno kada mozemo da igramo, pa da javim ekipi.

Hvala.

-eXtasY-
08-09-2006, 15:24
Ako bash nemozete uvece ,kada mozete,,...???
Diablo sutra ide na more,znachi jedan pro igrac manje,ali probacu ja nekako da sastavim ekipu bez njega!!!
__________________________________________________ ___________

@Diablo shta mislish jel ima shanse da budesh prekosutra tu?

putujem u petak uvece, al idem na 15 dana tako da imam i te kako da se spremam.... aj naravno izdvojicu sigurno malo vremena az war...
Ma srecno u sastavljanju ekipe loooool ja to pokusavam da uradim mesec dana al mi ne ide. Samo polako ovi porazi su nista nismo imali ni priblizno jak tim.... Strpi se malo da prodju godisnji odmori.. Bice tu zao tim kada budemo imali cosu i holya zajedno u timu, 555.....