View Full Version : Tour 1vs1 zapisy
Tutaj prosze sie zapisywac do toura klanowego 1vs1 podajac swoj nick na xpamie, na ktorym bedziecie grali i numer gg.
NoChanceForYou
07-25-2006, 13:26
Wlochaty. 7294844
FallenHer0
5434546
Virus][pl][
07-25-2006, 13:56
kruchy
7094259
odipl4
862770- nowe gg :p
Lewy
6567006
Mozesz sobie darowac...
firez-tm
07-25-2006, 18:42
wkorzylem sie
mass.wins
w00t w00t :P
bodek
2817898
wasz chlopiec do bicia
maverick.pl
wiem lamerski nick :D
Firez podaj numer gg jeszcze.
gg Fireza 3322911
trzeba bylo zlukac profil BosperQ :)
Marioslaw
07-25-2006, 23:18
Marioslawek
gg: 1217382
omg tepaki czy jak? -_- tylko clan kknd
Marioslaw
07-26-2006, 10:17
a czemu tylko KKnD :p Myslalem ze walicie tura na calego xpama :P
jak chcesz to sam zrob dla calego xpama..
Marioslaw
07-26-2006, 11:08
po prostu myslalem ze robicie turniej otwarty, ale jak by wam brakowalo graczy napiscie :)
gg Fireza 3322911
trzeba bylo zlukac profil BosperQ :)
Chodzi mi o aktualne gg, bo nieraz jest tak ze ktos ma w profilu, ale załozył nowe i nie mozna sie z nim skontaktowac.
Do Mario: Człowieku zaczynasz mnie juz wqrw***, zawsze musisz sie wpier*** na forum napisac posta, w wyniku ktorego nabijesz 5 kolejnych??:/
Aaa Bosper ja nie wiem czy to jego aktualne :p
firez-tm
07-26-2006, 18:44
od kiedy gram w w3 niekorzystam z gg (gadu-gadu nie good-game) i tak bede niedostepny :P
RuMeK-
8728436
i hasu hasu ...
Dobra mamy 11 osob+Rumek bo nwm czy on w klanie nadal jest???
jest rumcjas byl jest i bedzie tylko mu acc przez tego zasranego buga wywala
Niech Rumek dojdzie na swoim starym acc? Bo te z forum sa jakies lipne ~~ ale Elf mowil ze to sie zmieni :)
bospa potrzeba nam 16, chmm geniusz szimiego wspomagany przez kila browarow znalazl rozwiazanie. Najzwyczajniej w swiecie 4 szczesliwcow[(o ile jest nas 12)wylosowanych przez ciebie] bedzie mialo bye w pierwszej rudzie.
ps. czy nie zrobilem to pro z tymi nawiasami?
skasowwali mi stare acc :(
///
hasu hasu
a ty alan to kto aby rozkazywac ?
sry za offtopa :p
ps. czy nie zrobilem to pro z tymi nawiasami?
ale z Ciebie pro matamatAk :D
Mi to <>< jakie bedzie to ustawienie etc :p
pff widze ze moja genialna mysl techniczno-organizacyjna nie wywolala iwekszego entuzjazmu...
Mój real kolega jeszcze mógłby wystartować w Tour 1v1... Dzisiaj zagada on o przyjęcie do klanu... Nick Miszaq ..
kim ty jestes wogole?
nowy gosci od nas z klanu jakbys czasem wpadl to bys wiedzial
kk juz wiem kto ty :)
gl w klanie
Jak to ma wyglądać ten turniej i kiedy... Bosper na gg podam Tobie parę propozycji.... Jakie mapy, itp.. szczegóły troche tutaj mogły by być.. Ile osób brakuje - 4 ?? Mark685_pl też mógłby startować - kolega z KKnD.. pozatym znajdzie się jeszcze pare osób z KKnD...
Virus][pl][
07-27-2006, 19:11
Bodek dobrze prawi... Pozatym ja niemam orga ( narazie ) i na xpamie troche siedze.. zawsze wchdodze i każdy offline ;p .. Jedynie często widze Kruchego i czasem Bodek i Odi wejdą jeszcze...
Mój nick w grze: ResVens... Chapal pisałem do Ciebie, ale tylko co usłyszałem: Pozn. cw...
ja tylko w tym tyg jeszcze xpam a pozniej north wiec juz nikogo w klanie nie bezdie :P
W ten weekend i tak nie zagramy bo 3 tura elimancji wcg, wiec jest jeszcze czas, moze ktos sie zglosi i bedzie pelna 16, jak nie to ruszamy od poniedziałku i w ciagu tygodnia sie wyrobimy na luzie. Bedzie czas, zeby nie było ze w jeden dzien gramy i ktos nie dał rady itd.
kruchy nie chce nic mowic patrz na moj profil i powiedz ze mnie nie ma na xppamie...
Virus][pl][
07-27-2006, 23:47
kruchy nie chce nic mowic patrz na moj profil i powiedz ze mnie nie ma na xppamie...
sry no wiem ze jestes bo gram z toba :P a i tak juz malo ludu jest na xpamie z kknd a bedzie jeszcez mniej beze mnie :D
W ten weekend i tak nie zagramy bo 3 tura elimancji wcg, wiec jest jeszcze czas, moze ktos sie zglosi i bedzie pelna 16, jak nie to ruszamy od poniedziałku i w ciagu tygodnia sie wyrobimy na luzie. Bedzie czas, zeby nie było ze w jeden dzien gramy i ktos nie dał rady itd.
bosper mi poniedzialek nie pasi wogole ale we wtorek moge juz grac tak mysle takze moj mecz przelozymy na wtorek jak juz wszystko bedzie ustalone :D
a przydaloby sie zwerbowac wiecej ludzi :p
dobrze ze kruchy idziesz na north :D
[bGm]d0NiCzk4
07-28-2006, 12:29
to prawda ze mam dostac dzika karte od organizatorow na ten turniej?
No ja będę werbować, ale tylko godnych i prawych ludzi, cęniących sobie honor :P <hehe> pozatym szkoda, że wsyscy na North idą :(
Ja sam biedaczek zostane. Pozatym niewiedomo, może kupie org.. POżyjemy, zobaczymy
d0NiCzk4']to prawda ze mam dostac dzika karte od organizatorow na ten turniej?
Nie:p
Wezcie ustalcie grupy ~~ z 12 kolesi da sie wylonic 4 the best.. mozna zrobic 4 grupy po 3 osoby. Wyjda po 2 osoby to bedzie 8 osob = 4 pary. Pozniej masz drabinke winnerow i loserow i gg?:>
Juz sie zabieram do roboty, wieczorem podam grupy i mozna bedzie juz od dzisiaj grac.
mam male zatstrzezenie wiem ze to ty bosper roboiles itd. ale wg. mnie 2 rzeki powinny zostac zamienione na szaniec terenasa bo na 2 rzekach juz nie gra :)
ta mapa wyszlo z obiegu a tak to ok gj :)
mozesz nie zmienic ale takie moje zdanie thx :)
2rivers to ublubbiona mapa bospera ^^
mam male zatstrzezenie wiem ze to ty bosper roboiles itd. ale wg. mnie 2 rzeki powinny zostac zamienione na szaniec terenasa bo na 2 rzekach juz nie gra :)
ta mapa wyszlo z obiegu a tak to ok gj :)
mozesz nie zmienic ale takie moje zdanie thx :)
oka zmienie
Shimmy moja ulubiona mapa to Tm, EI i jeszcze byla bo juz na xpamie nie ma Przelecz Bandytow, tam to dopiero bylem gosu <zart>
to super extra a ten kto to rev?
y skad wiedziales ??
shimmy twoja dedukcja mi imopnuje :D
To nie dedukcja, Shimmy jest wrozka:P
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.