PDA

View Full Version : dota league

[-Y-]Soulkeeper
07-23-2006, 04:03
this league is made to see which clan is the best in dota in dat server every clan we want the names of 5 players from ur clan post them in clan 5013 fourm in thread name (dota league) this league will began in 5/8/2006 and pls in the five players we want host

Dante
07-24-2006, 17:33
ty for information!

Ajde samani angazujte se oko ovoga!

-eXtasY-
07-24-2006, 18:35
Po meni je idealan tim: dante,ja, 555, cosa i holy ali...
Prvi problem: nema ko da bude host za 5v5
Drugi problem:Kakva crna liga kada su godisnji odmori, sumnjam da ce neko u to vreme moci da dezura kuci 5,6 dana....
Treci problem: nikada nismo igrali klansni mec.....

Dante
07-24-2006, 21:17
Javili su se novi jaki likovi, kao npr Pop90... tako da bi Pop igrao umesto mene.
Cudo nisu organizovali da se prijavi bar 7 igraca, pa ko je tu, tu je... tesko da ce i ostali uspeti da nameste da su svih 5 igraca online!
Tacno je da smo losi klanski, jako retko igramo...

Video sam u igraonici kako igraju osvajaci turnira u doti 2005 (lokalni turnir, Kraljevo i okolina). Likovi ladno napadnu i svi poginu, i to vise puta! Naravno vecinu puta cetvorica prezive. Ja konatao: 'sad ste poginuli, sad ce kontranapad i razbice vam kule', medjutim u njihovom napadu oni pobiju trojicu i ojade prezivele, dok se ovi napune, jedan se kupi i sacuvaju kule.... interesantna taktika.... mislite o tome, pal mal :)

555
07-25-2006, 00:43
Pa i nismo toliko losi klanski kad igramo samo retko igramo.
Mogli bi da se dogovorimo da svi budemo na Bnet-u neki dan pa da probamo kako nam ide.
Probamo neku kombinaciju heroja.
tipa:
1. Drvo
2. Skorpija
3. Venomacer
4. Zevs ili Silencer
5. neki agility za dmg

Ostavite ovde ko kad moze pa da se organizujemo :confused:

[-Y-]Soulkeeper
07-25-2006, 02:14
i donot understand anything but if u wanna join post ur names in 5013 fourm deadline 4/8/2006

Dante
07-25-2006, 21:14
Soulkeeper']i donot understand anything but if u wanna join post ur names in 5013 fourm deadline 4/8/2006Sorry for native language Soulkeeper... we are considering joining, but we think that it is hard to find 5 ppl that will constantly be online throughout whole tourney! We would like to give you at least 7 names, and then to hope that 5 of them will be on line when they are needed... What do you say about that? I am afraid that your tournament will fail if you want 5 from 5 ppl to be online when needed!

[-Y-]Soulkeeper
07-25-2006, 22:00
hmm dat is ur problem not mine all what i care to see if u will join the tourney or ...........

-eXtasY-
07-26-2006, 02:25
Dante a zasto ti ne bi igrao , ipak si chiftain! ma lako je za heroje, samo da napomenem uvek se igra tp tako da ne mogu da nam upropaste kombinaciju....
Trebalo bi da zakazemo neki klanski mec onako bezveze samo da vidimo na cemu smo:smile3:

Pop90
08-02-2006, 12:49
Ljudi ja sam ovde ceo avgust...Da li mogu ja da igram taj turnir
Kolko sam ja razumeo to pocinje 5 avgusta ,a to je za 3 dana...
Dajte da se organizujemo,...ali samo mi recite da li ja mogu da igram da znam na cemu sam!!!

Pop90
08-02-2006, 13:29
DiabIo']Dante a zasto ti ne bi igrao , ipak si chiftain! ma lako je za heroje, samo da napomenem uvek se igra tp tako da ne mogu da nam upropaste kombinaciju....
Trebalo bi da zakazemo neki klanski mec onako bezveze samo da vidimo na cemu smo:smile3:

Slazem se za clanski mec,...mada ja nikad ne vidim na battle net-u ostale,stalno su tu diablo,dante,cosa,holymaster,craft i ja.
Gde su ostali ,kada su oni online.
PS:izgleda da ce dota turnir biti tek u septembru...vise informaccija u clanu 5013.

-eXtasY-
08-02-2006, 15:15
Nisam skoro igrao sa tobom, ali dante mi je spomenuo da oces da igras i da si ok, tako da nemam nista protiv! Ja mogu da igram i sada i u septembru a u svakom slucaju ces biti u postavi jer treba 8 igraca max.

-eXtasY-
08-02-2006, 15:19
Ovu taktiku sam postovao kada sam se prepirao sa nekim likim , pogledajte pa recite sta mislite:

--------------------------------------------------------------------------------

hmm nice, line play can be very dangerous for bouth teams, because your opponent cant do nothing with strong AoE heroes if they are not breeded enough, but u can have 2 problems 1. opponents gangs, 2. very weak mid (what lich or silencer can do against 2 nukers, just die?), anyway u thinked well and it can work in many cases. Now ill give u mine opinion:
SENTINEL:
Omninight, Silencer, Cristal, Rkimaru, Trent
this is why this can be very dangerous. First of all trent go alone because he has grait armour and invis so he can stay long on the line with perservance (make refresher and nulls )and get nececery lvl. and ofcourse if oponent push too much gang is the cure. omninight and riki are imba combination, Riki eat heroes with high dmg and his cloud, omni suports him with healings. Silencer and cristal mid (Your lich couldnt do just nothing). Later u can easy see how good combination this heroes would be on pushes.
SCOURGE:
Scorpion, Leviatan, Lion, Witch Doctor, Mortred
Now very simular to play with sentinel. Scorpion goes alone to gel lvl, make avatar.. (imba ulti like trent), Leviatan and mortred so sick they would eat your int/agi suport hero, just imagine leviatans first shadow strike and blinks. On the mid Lion and witch doctor owns anyone.
MAIN IDEA:
As u see i have 2 int, 2 str and 1 agi hero, now on gangs i have grait suporters, tanks, and 1 high dmg hero with blinks for chasing. Im insisting 4 lion and cristal to make hex, witch and silencer Meck and later hex too because later thats the only way to stop imba heroes. And the most important advises for u! If u wonna play with your picks just place observer wards everywhere to stop enemy gangs so u can controle your lines easly.Second advise is to every hero buys town portals for the fast support.
All this looks just fine but the most important is to all players play very well. ALL THE BEST FROM ME

Pop90
08-02-2006, 16:38
DiabIo']Nisam skoro igrao sa tobom, ali dante mi je spomenuo da oces da igras i da si ok, tako da nemam nista protiv! Ja mogu da igram i sada i u septembru a u svakom slucaju ces biti u postavi jer treba 8 igraca max.

Poshto kazesh da skoro nismo igrali ,aj danas uvece malo dotujemo.
Ja cu biti mozda oko 8,9. sati online.
Pa ti dodji.

-eXtasY-
08-02-2006, 16:39
Slazem se za clanski mec,...mada ja nikad ne vidim na battle net-u ostale,stalno su tu diablo,dante,cosa,holymaster,craft i ja.
Gde su ostali ,kada su oni online.
PS:izgleda da ce dota turnir biti tek u septembru...vise informaccija u clanu 5013.
A joj da li ste vi svesni da je holy namoru, dantea nisam video skoro, mislim da smo tu samo cosa, ti, ja i 555 (ako znate jos nekog dobrog igraca recite)
p.s. evo i razloga zasto insistiram da se posecuje forum jer apsolutno nista ne mozemo da se dogovorimo

Dante
08-03-2006, 18:44
Sta li ti pricas, ja sam online svaki dan, bar 2 sata!

-eXtasY-
08-03-2006, 18:46
Sta li ti pricas, ja sam online svaki dan, bar 2 sata!
looool onda se svaki put mimoidjemo..... ma opusteno ali svejedno nemamo dovoljno igraca trenutno.. ali to nije problem jer je turnir pomeren za 5.9.

xvCrAfTvx
08-03-2006, 20:24
Jel mogu ja da se ukljucim u turnir? I sami znate kako igram.

-eXtasY-
08-03-2006, 20:50
Jel mogu ja da se ukljucim u turnir? I sami znate kako igram.
Sto se mene tice odlino igras i moze al ostaje da se dante i ostali izjasne.. Da rezimiramo do sada hoce da igraju Dante,Holy,Cosa, Ja, Pop, 555, ti i pretpostaljam da ce hteti mane, to je 8... videcemo jos ima dosta do turnira

555
08-08-2006, 21:12
Za Maneta ne verujem da ce igrati jer jos uvek ima problema sa uvodjenjem Neta od kako se preselio, a mislim da skoro nece namestiti.

Pop90
08-09-2006, 11:42
Ljudi ima vremena do turnira,mi se do tada moramo spremiti,jer iskreno UZASNI smo kad igramo klanski!!!Jeste videli shta su nam pocinili oni momci!!!
Tako da lepo na forumu se trebamo dogovoriti kad da se nadjemo i da igramo zajedno!!!
Mada neke iz klana nisam nikad video da su online(verovatno se mimoidjemo):
npr 555!!! :blink: :blink: :blink:

-eXtasY-
08-09-2006, 15:22
Ljudi ima vremena do turnira,mi se do tada moramo spremiti,jer iskreno UZASNI smo kad igramo klanski!!!Jeste videli shta su nam pocinili oni momci!!!
Tako da lepo na forumu se trebamo dogovoriti kad da se nadjemo i da igramo zajedno!!!
Mada neke iz klana nisam nikad video da su online(verovatno se mimoidjemo):
npr 555!!! :blink: :blink: :blink:
555 se zaposlio i ima jako dugo radno vreme, ipak izdvaja neko vreme i obicno bude online uvece

ciga_ns
08-14-2006, 12:50
pod 1. moje misljenje je da chief mora da obavlja svoj posao malo bolje da nas navata sve na forumu da se dogovorimo, zar ne?
2. Za clan war smo slabi i imamo malo vremena da se uigramo trebace nam po svaki dan 4 partije zajedno da odigramo i to da razglabamo o igri tokom partije da nam prsti otpadnu!
3. Pre nego sto se prijavimo moramo da poradimo na sebi pojedinacno a onda timski, po mom misljenju jer nismo ni dorasli ostalima!
4. Ne znam sta jos da napisem ...

[-Y-]Soulkeeper
08-18-2006, 04:17
cant get anything english pls

Pop90
08-18-2006, 12:00
Soulkeeper']cant get anything english pls

This is our serbian sdm forum,so we can talk on our language!!!
We are talking about your dota league(who will play ,..blablablablabla)

ciga_ns
08-18-2006, 14:56
pod 1. moje misljenje je da chief mora da obavlja svoj posao malo bolje da nas navata sve na forumu da se dogovorimo, zar ne?
2. Za clan war smo slabi i imamo malo vremena da se uigramo trebace nam po svaki dan 4 partije zajedno da odigramo i to da razglabamo o igri tokom partije da nam prsti otpadnu!
3. Pre nego sto se prijavimo moramo da poradimo na sebi pojedinacno a onda timski, po mom misljenju jer nismo ni dorasli ostalima!
4. Ne znam sta jos da napisem ...
Transleted on english:
1.My opinion first opinion is that chief must do his job much better, to catch us all at the forum and make a deal with us, who will play or not play.
2. For clan war we are weak and we have a little time to train together, we will need to play every day at least 4 games together and make a tactics thru the game.
3. Before we sign for league we must work a little on ourselfs than on teamplay, by my opinion we are not matured to the others!
4. I don't know what more to tell.
Are you happy now [-Y-]Soulkeeper?

4k.blinkY
08-20-2006, 21:01
brate svi ste vi noobovi

4k.blinkY
08-20-2006, 21:02
ae greska nisam teo :)))))) hehehe lol poz od up-sa

ciga_ns
08-20-2006, 23:36
ae greska nisam teo :)))))) hehehe lol poz od up-sa
Upsa aj odjebi od nas sad si i mene poceo da nerviras!!!!!!!! ostavi nas na miru il nemoj vise da seres!!!!
I vidim zasto mi se gadis jebala te zvezda u dupe!

[-Y-]Soulkeeper
08-21-2006, 04:08
This is our serbian sdm forum,so we can talk on our language!!!
We are talking about your dota league(who will play ,..blablablablabla)
marshall based a new rules only english or polish :p

Pop90
08-21-2006, 14:40
Soulkeeper']marshall based a new rules only english or polish :p

ha...and what do u think that i must write everything on english,...i dont!!!
Important things which u and other visitors must to hear will be written on english!!!
SO much from me!!!

Pop90
08-21-2006, 14:42
brate svi ste vi noobovi

a ti up-sa malo smiri dozivljaje!!!
Ti si izbacen iz clana i nije ti mesto ovde,...aj sad PALI!!!:mad:

[-Y-]Soulkeeper
08-21-2006, 23:10
ha...and what do u think that i must write everything on english,...i dont!!!
Important things which u and other visitors must to hear will be written on english!!!
SO much from me!!!
the new rules said english / polish not serbian

555
08-21-2006, 23:46
Ja mogu da igram uvece preko dana tesko jer radim, tako da od 20:00 mozemo da odigramo sto se mene tice ...

ciga_ns
08-22-2006, 03:06
Lol admin can't do that, look other clan threads they are all on their language, so we can **** here on our language! Eng and Pol are offical only at main threads! So don't bother us for that! Got it?