View Full Version : CW with DC clan - Sunday (9) on 16 clock
[BoS]Basior
07-06-2006, 00:08
I hope many of you guys will come to play couse their clan is not weak.
[cs]car_
07-06-2006, 22:42
count me in...
well.. i dunno yet. hope i will too :D
War_Chef
07-07-2006, 12:39
TT mnie nie bedzie , bo umuwiony jestem na gryla ;p
[BoS]Basior
07-09-2006, 08:48
Jesli przypadkiem bym nie zdązył na to cw to poprowadzi je któryś z szamanów (najlepiej Harpoon). Jesli uzna on za stosowne przełozenie go na inny termin w zwiazku z nasza niedyspozycją lub inną sytuacją to mam nadzieję ze Donica się zgodzisz.
PS: Jaden ad wode i nie wiem dokladnie o ktorej wrócę;/ mam nadzieje ze sie wyrobie.
War_Chef
07-09-2006, 14:36
U nas jest zla pogoda wiec jednak bede :P
no problemo. mam nadzieje ze jednak zdazysz :D
BLUE_SYSTEM
07-09-2006, 16:53
oni i tak nie przyjdą :D tak mi sie zdaje, doniczki nie widzialem na gg ostatnio wogole, i nie wiem kogo oni tam maja w dc ...
no wlasnie jak do tej pory nikt sie nie pojawil..
War_Chef
07-09-2006, 23:54
CW było suuuuuuuper . Jakie micro ! Jakie taktyki ! Jakie emocje ! Jakie njuki ! Takiej gry dawno na Xpamie nie było !
OFC !
CW było suuuuuuuper . Jakie micro ! Jakie taktyki ! Jakie emocje ! Jakie njuki ! Takiej gry dawno na Xpamie nie było !
OFC !
Niczym mecz Wlochy - Francja, tylko Zidana brakowalo zeby komus z bani pociagnal xD
buahahhahahahah :D pwned xD
[bGm]d0NiCzk4
07-10-2006, 09:23
w sobote rano wyslalem tomkowi sms ze cale osiedle nie ma neta i dopiero w poniedzialek moze naprawia, mial wam napisac na forum ze przez nie bedzie od nas skladu, ale widoczie lansowanie sie na north zajelo mu zbyt wiele czasu i zapomnial, sry bosiaki TT
FORZA ITALIA
nie no luzz ;]
w sumie to ze skladem mielismy kiepsko, ale dalibysmy rade zagrac.
jednak moze umow nas z basiorem na np. za tydzien albo kiedy tam. oczywiscie gdy juz wroci ;]
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.