PDA

View Full Version : Recruitment to BoS Clan is OPEN!!!

Harpoon
06-29-2006, 00:23
We are now official INTERNATIONAL PG clan (not only polish like it use to be).

Everyone who wants to join the clan must ask Me, [BoS]Basior, [BoS]Manowar or [BoS]War_chef becouse u must play (and win) with one of our clan member with higher rank than peon.

so, good luck & have fun... :)

maryaChi
06-29-2006, 00:28
I want to play with U in map "Go FiSH!" or "Green TD for pros only". When can i try?

Zapomniales dodac ze chodzi o PG. Zaraz zglosza sie prochętni do grania 1v1 w dote, dlatego to pisze :P

Goocio
06-29-2006, 12:20
chcialem sie wypowiedziec na temat nowych zasad rekrutacji
przede wszystkim to nie jest objaw ksenofobii [moje zdanie na ten temat], do tej pory B0S byl teamem ludzi, ktorzy sie znali, grywali ze soba i takie tam, po prostu sie znali, teraz to beda ludzie z lapanki, juz to wczoraj widzialem, nie beda tu pozostawac na dlugo i nawet nie zdazymy sie z nim zapoznac, ja mam nadzieje, ze wakacje sprawia ze nasi memberzy powroca zeby troche z nami pograc to byloby prawdziwe odrodzenie B0S`a, taka lapanka zamuli ten klan, apeluje Opamietaj sie Basiorze, nie rob syfu w B0S`ie
Jak bardzo zalezy ci na tym zeby w klanie sie cos dzialo to pogadaj z TonyC o polaczeniu klanow to wyjdzie lepiej niz zbieranie jakis przypadkowych ludzi.

Ardanis
06-29-2006, 12:44
A macie miejsce na prawie 50 osob? :D Dodam, ze zdecydowana wiekszosc jest chociaz raz w tygodniu na batku i gra dote :)

Harpoon
06-29-2006, 12:59
chcialem sie wypowiedziec na temat nowych zasad rekrutacji
przede wszystkim to nie jest objaw ksenofobii [moje zdanie na ten temat], do tej pory B0S byl teamem ludzi, ktorzy sie znali, grywali ze soba i takie tam, po prostu sie znali, teraz to beda ludzie z lapanki, juz to wczoraj widzialem, nie beda tu pozostawac na dlugo i nawet nie zdazymy sie z nim zapoznac, ja mam nadzieje, ze wakacje sprawia ze nasi memberzy powroca zeby troche z nami pograc to byloby prawdziwe odrodzenie B0S`a, taka lapanka zamuli ten klan, apeluje Opamietaj sie Basiorze, nie rob syfu w B0S`ie
Jak bardzo zalezy ci na tym zeby w klanie sie cos dzialo to pogadaj z TonyC o polaczeniu klanow to wyjdzie lepiej niz zbieranie jakis przypadkowych ludzi.

no niby tak, ale co z tego? ludzi aktywnych zostalo 5 ? moze 6 osob.. nie mowiac juz od old memberach. moze jak przybedzie troche swiezej krwi to cos sie w koncu ruszy.

z czescia mlodych na pewno bedzie tak jak mowisz, ale niech przynajmniej 1 na 3 zostanie, zapozna sie z nami... Kto wie moze to lepsze niz ciagle ogladanie ze jest sie samemu aktywnym w klanie (ew. 2-3 osoby).

Goocio
06-29-2006, 14:16
wczoraj widzialem ze do klanu trafil koes z aka neverloose [cos takiego] i po 3 h uciekl i tak to bedzie wygladac, a ten co gral wczoraj z nami FFA to ciagle mnie kacil o AT i zeby go wziasc do klanu [ignored all the time], nie jestem zwolennikiem sciagania tu jakis oszolomow
Moim zdaniem B0S sie rozpadl poniewaz mial dobrych graczy i ludzie poszli na orga, tylko nieliczni z jakis tam powodow przestali grac niemal definitywnie
jak popatrzycie na klany, ktore lalismy kiedys na CW to oni istnieja tylko dlatego, ze maja wielu plackow i oni na orgu nie poszaleja to siedza tu np. luknijcie na ilosc postow klanu KKnD na forum, zrozumiecie :D

do marjaczi: Jak kcesz to mozemy zagrac w "the weakest link" gralem w to raz, a ty ciagle wymiatasz jakies umsy wiec masz wieksze szanse i mysle, ze B0S zleje w tego umsa BoS !

Y4r0
06-29-2006, 16:57
cóż za desperacka próba ratowania klanu :)

Harpoon
06-29-2006, 18:19
cóż za desperacka próba ratowania klanu :)
nie... przesadzaj :)

[BoS]Basior
06-29-2006, 18:20
Musialem wprowadzic otwartą rejestrację bo inaczej w klanie mało by się działo. Przeciez mi nie chodzi zeby przyjmowac wszystkich naplywajacych obcokrajowców tylko tych najlepszych i dobrze znanych ktorzy chca sie ze tak powiem zintegrowac z nami;]. No i przeciez nikt nie zamyka drogi Polakom do klanu nowym. Ja wlasnie chce stworzyc klan po prostu dla znajomych ktorych sporo mamy tez wsrod obcokrajowcow a dla ktorych byla droga do klanu do tej pory zamknięta.
btw wszedł nowy patch wiec nasze posiłki z orga podejrzewam ze niedlugo zajrzą na server. Juz widzialem krążącego tu i uwdzie Manowara.

Harpoon
06-29-2006, 18:27
Basior'] Juz widzialem krążącego tu i uwdzie Manowara.

buahahahhahhahhah rozwaliles mnie tym :D

normalnie padlem ze smiechu ^^

Ykc
07-04-2006, 11:14
i wanna play footmans vs basior i hope he accepts my challenge. and after that i can play " who is the alien " vs manowar. i hope i win

[BoS]Templare
07-07-2006, 23:44
Popieram zdanie gutexa ale jak tutaj miec dobrych graczy na patchu 1.20c ? ;/ gdyby serwer byl uaktualniany tak samo jak northrend ludzie by z pewnoscia przychodzili. a przez stare patche wiele graczy wybiera "northrend/xpam"

Harpoon
07-08-2006, 14:07
server jest uaktualniony. mamy juz 1.20e.

Harpagan_THC
07-11-2006, 16:47
skladam swoją kandydature ~~>

Harpoon
07-11-2006, 16:48
przyjety :D

Bodek
07-11-2006, 19:10
wczoraj widzialem ze do klanu trafil koes z aka neverloose [cos takiego] i po 3 h uciekl i tak to bedzie wygladac, a ten co gral wczoraj z nami FFA to ciagle mnie kacil o AT i zeby go wziasc do klanu [ignored all the time], nie jestem zwolennikiem sciagania tu jakis oszolomow
Moim zdaniem B0S sie rozpadl poniewaz mial dobrych graczy i ludzie poszli na orga, tylko nieliczni z jakis tam powodow przestali grac niemal definitywnie
jak popatrzycie na klany, ktore lalismy kiedys na CW to oni istnieja tylko dlatego, ze maja wielu plackow i oni na orgu nie poszaleja to siedza tu np. luknijcie na ilosc postow klanu KKnD na forum, zrozumiecie :D

do marjaczi: Jak kcesz to mozemy zagrac w "the weakest link" gralem w to raz, a ty ciagle wymiatasz jakies umsy wiec masz wieksze szanse i mysle, ze B0S zleje w tego umsa BoS !
wypraszam sobie ze w moim klanie sa placki.Bo to nie prawda
no mozna wypatrzec tylko 1 (ewentualnie) czyli mnie

ShaQu
07-11-2006, 19:13
chcecie od plackow dostac na cw ?;]

Goocio
07-11-2006, 22:11
nie powiedzialem ze wszyscy, ale paru plackow macie
slyszeliscie ze to nie prawda ze busz nie lubi hopkoli ?

War_Chef
07-11-2006, 23:54
Dobra ja odstawiam orga na bok :P (tak z 2 gry na dzień) , bo wkurzam gutexa swoim noobieniem w rt :smile2:

Goocio
07-12-2006, 19:35
a tobie o co chodzi
ta gra co przegralismy to myslalem ze wygram u nich a tu nagle patrze a tobie sie pokonczylo i mi tez nie wiele sie ostalo i wpierdol [moglem pozniej nie robic juz wyrmow]

Harpoon
07-12-2006, 19:58
slyszeliscie ze to nie prawda ze busz nie lubi hopkoli ?
wuahahahhahahha :D

pwned

War_Chef
07-12-2006, 20:35
a tobie o co chodzi
ta gra co przegralismy to myslalem ze wygram u nich a tu nagle patrze a tobie sie pokonczylo i mi tez nie wiele sie ostalo i wpierdol [moglem pozniej nie robic juz wyrmow]
BO jak można przegrac 2x1 ? :D Łorczif skill is da naswer !!!:smile2:

War_Chef
07-17-2006, 22:51
To mamy przyjmować czy nie bo sie mnie ptyają >>>???

[BoS]Basior
07-18-2006, 12:37
Macie przyjmowac dobrych kolesi (też z zagranicy ) po grze wstepnej. Tylko nie Turków i Brazylijczyków... Poza tym pytajcie sie kolesi jakie maja aka poprzednie na serverze bo cfaniaki moga siedziec w 3 klanach na raz a takich bobkow nam nie trzeba. Rzekłem;p

Harpoon
07-18-2006, 14:14
no ja zwykle tak wlasnie patrze. pytam ile gra w wara, jakie mial acc inne itp. poza tym kolesiowi z przykladowym acc ALEs[ks]_wa[t]123 zwykle odrazu odmawiam albo pisze "ask basior" :D

MaN-O-WaR
07-18-2006, 18:00
i wanna play footmans vs basior i hope he accepts my challenge. and after that i can play " who is the alien " vs manowar. i hope i winWe can play in weakest link but in our version of it.
Rules of weakest link:
Warmup: Each player has 8 beers and 4 hours time.
Now after warmup is finished we drink vodka - last man standing wins the match :D
Rmk can be played only on the next day :)

Moje zdanie nt. rekrutacji jest takie: jak juz tak naprawde potrzebujemy obcokrajowcow to po piewsze musza dobrze mowic po angielsku lub po polsku a po drugie to kurwa acc z tagiem [BoS]. Mowcie, ze marudze z tymi tagami ale jak juz robimy zmiany to do konca.

Edit: Basiorze dochodza mnie plotki, ze romansujesz z pewna niewiasta przez gie gie. Towarzyszu magazynierze prosze o komentarz.

skill tester
07-18-2006, 18:05
can i join clan?

MaN-O-WaR
07-18-2006, 18:12
can i join clan?
Try to catch our CL or shaman online - we will test u and then u will get answer for your question.
Btw u wanna play PG or 'weakest link' ? :D

Shimmy
07-18-2006, 18:36
chcecie od plackow dostac na cw ?;]

Jako jeden z plackow jestem za

skill tester
07-18-2006, 18:38
Btw u wanna play PG or 'weakest link' ? :D
no i will play tower defence or dota :p

anyways u have many of my replays in replays section...all races :/
and i beted my-my with 2:0 two days ago u also have replays...
can this "test game" be done on ggc?

MaN-O-WaR
07-18-2006, 18:45
can this "test game" be done on ggc?what is ggc?

Harpoon
07-18-2006, 19:45
pierdziele konta nie zmieniam.

zostaje na Harpoon i nie chce tagu ;p

Palec
07-19-2006, 10:57
what is ggc?

GGc - GG client. To taki niby serwer na ktorym ponoc nie ma lagow xD MoW nie mowi sie magazynier, tylko "Agent Operacyjny" :D Poza tym, zgadzam sie z Goociem ( i tak nie mam nic do gadania ;p ). Piekny Basiorze zrobiles konkurencyjna impreze z ta rekrutacja, jak to wytlumaczysz? xD

skill tester
07-19-2006, 12:07
gaming platform to play without the lag
on xpam u have lag even on own host,
i didn't belive it but when u'll play on ggc then try on xpam u'll see the diference

[BoS]Basior
07-19-2006, 16:52
Piekny Basiorze zrobiles konkurencyjna impreze z ta rekrutacja, jak to wytlumaczysz? xD
Ja to zrobiłem wczeniej;] Wieć ty sie tłumacz cfaniaczku:D

MaN-O-WaR
07-23-2006, 12:44
Gralem dzisiaj na jednego goscia bo chcial wejsc do klanu. Z uwagi na fakt, ze sam nie wiem czy jest sens go brac daje repa i czekam na opinie innych.

Harpoon
07-23-2006, 13:41
hmmm .. w sumie to sie nie znam na grach ud-hum, mysle jednak ze nie powinien ci pozwolic na dojscie do tankow.

w tej grze byles lepszy w zasadzie pod kazdym wzgledem, jednak pytanie czy on byl wystarczajaco dobry ? :D

MaN-O-WaR
07-23-2006, 18:45
jednak pytanie czy on byl wystarczajaco dobry ? :DWlasnie o to mi chodzi - w innym wypadku bym nie umieszczal tutaj repa i nie zawracal Wam gitary :p Hmmmm moze ktos inny by na niego zagral ??

War_Chef
07-24-2006, 13:50
Nie przyjmowal bym bo : jak zabil workera napisal thx (cwaniaczek :D)
zbytnio nie chronil aco trzeba bylu u wjazd zrobic :P i ten głupi focus na paladynie ...