View Full Version : Recruitment to BoS Clan is OPEN!!!
We are now official INTERNATIONAL PG clan (not only polish like it use to be).
Everyone who wants to join the clan must ask Me, [BoS]Basior, [BoS]Manowar or [BoS]War_chef becouse u must play (and win) with one of our clan member with higher rank than peon.
so, good luck & have fun... :)
maryaChi
06-29-2006, 00:28
I want to play with U in map "Go FiSH!" or "Green TD for pros only". When can i try?
Zapomniales dodac ze chodzi o PG. Zaraz zglosza sie prochętni do grania 1v1 w dote, dlatego to pisze :P
chcialem sie wypowiedziec na temat nowych zasad rekrutacji
przede wszystkim to nie jest objaw ksenofobii [moje zdanie na ten temat], do tej pory B0S byl teamem ludzi, ktorzy sie znali, grywali ze soba i takie tam, po prostu sie znali, teraz to beda ludzie z lapanki, juz to wczoraj widzialem, nie beda tu pozostawac na dlugo i nawet nie zdazymy sie z nim zapoznac, ja mam nadzieje, ze wakacje sprawia ze nasi memberzy powroca zeby troche z nami pograc to byloby prawdziwe odrodzenie B0S`a, taka lapanka zamuli ten klan, apeluje Opamietaj sie Basiorze, nie rob syfu w B0S`ie
Jak bardzo zalezy ci na tym zeby w klanie sie cos dzialo to pogadaj z TonyC o polaczeniu klanow to wyjdzie lepiej niz zbieranie jakis przypadkowych ludzi.
A macie miejsce na prawie 50 osob? :D Dodam, ze zdecydowana wiekszosc jest chociaz raz w tygodniu na batku i gra dote :)
chcialem sie wypowiedziec na temat nowych zasad rekrutacji
przede wszystkim to nie jest objaw ksenofobii [moje zdanie na ten temat], do tej pory B0S byl teamem ludzi, ktorzy sie znali, grywali ze soba i takie tam, po prostu sie znali, teraz to beda ludzie z lapanki, juz to wczoraj widzialem, nie beda tu pozostawac na dlugo i nawet nie zdazymy sie z nim zapoznac, ja mam nadzieje, ze wakacje sprawia ze nasi memberzy powroca zeby troche z nami pograc to byloby prawdziwe odrodzenie B0S`a, taka lapanka zamuli ten klan, apeluje Opamietaj sie Basiorze, nie rob syfu w B0S`ie
Jak bardzo zalezy ci na tym zeby w klanie sie cos dzialo to pogadaj z TonyC o polaczeniu klanow to wyjdzie lepiej niz zbieranie jakis przypadkowych ludzi.
no niby tak, ale co z tego? ludzi aktywnych zostalo 5 ? moze 6 osob.. nie mowiac juz od old memberach. moze jak przybedzie troche swiezej krwi to cos sie w koncu ruszy.
z czescia mlodych na pewno bedzie tak jak mowisz, ale niech przynajmniej 1 na 3 zostanie, zapozna sie z nami... Kto wie moze to lepsze niz ciagle ogladanie ze jest sie samemu aktywnym w klanie (ew. 2-3 osoby).
wczoraj widzialem ze do klanu trafil koes z aka neverloose [cos takiego] i po 3 h uciekl i tak to bedzie wygladac, a ten co gral wczoraj z nami FFA to ciagle mnie kacil o AT i zeby go wziasc do klanu [ignored all the time], nie jestem zwolennikiem sciagania tu jakis oszolomow
Moim zdaniem B0S sie rozpadl poniewaz mial dobrych graczy i ludzie poszli na orga, tylko nieliczni z jakis tam powodow przestali grac niemal definitywnie
jak popatrzycie na klany, ktore lalismy kiedys na CW to oni istnieja tylko dlatego, ze maja wielu plackow i oni na orgu nie poszaleja to siedza tu np. luknijcie na ilosc postow klanu KKnD na forum, zrozumiecie :D
do marjaczi: Jak kcesz to mozemy zagrac w "the weakest link" gralem w to raz, a ty ciagle wymiatasz jakies umsy wiec masz wieksze szanse i mysle, ze B0S zleje w tego umsa BoS !
cóż za desperacka próba ratowania klanu :)
cóż za desperacka próba ratowania klanu :)
nie... przesadzaj :)
[BoS]Basior
06-29-2006, 18:20
Musialem wprowadzic otwartą rejestrację bo inaczej w klanie mało by się działo. Przeciez mi nie chodzi zeby przyjmowac wszystkich naplywajacych obcokrajowców tylko tych najlepszych i dobrze znanych ktorzy chca sie ze tak powiem zintegrowac z nami;]. No i przeciez nikt nie zamyka drogi Polakom do klanu nowym. Ja wlasnie chce stworzyc klan po prostu dla znajomych ktorych sporo mamy tez wsrod obcokrajowcow a dla ktorych byla droga do klanu do tej pory zamknięta.
btw wszedł nowy patch wiec nasze posiłki z orga podejrzewam ze niedlugo zajrzą na server. Juz widzialem krążącego tu i uwdzie Manowara.
Basior'] Juz widzialem krążącego tu i uwdzie Manowara.
buahahahhahhahhah rozwaliles mnie tym :D
normalnie padlem ze smiechu ^^
i wanna play footmans vs basior i hope he accepts my challenge. and after that i can play " who is the alien " vs manowar. i hope i win
[BoS]Templare
07-07-2006, 23:44
Popieram zdanie gutexa ale jak tutaj miec dobrych graczy na patchu 1.20c ? ;/ gdyby serwer byl uaktualniany tak samo jak northrend ludzie by z pewnoscia przychodzili. a przez stare patche wiele graczy wybiera "northrend/xpam"
server jest uaktualniony. mamy juz 1.20e.
Harpagan_THC
07-11-2006, 16:47
skladam swoją kandydature ~~>
wczoraj widzialem ze do klanu trafil koes z aka neverloose [cos takiego] i po 3 h uciekl i tak to bedzie wygladac, a ten co gral wczoraj z nami FFA to ciagle mnie kacil o AT i zeby go wziasc do klanu [ignored all the time], nie jestem zwolennikiem sciagania tu jakis oszolomow
Moim zdaniem B0S sie rozpadl poniewaz mial dobrych graczy i ludzie poszli na orga, tylko nieliczni z jakis tam powodow przestali grac niemal definitywnie
jak popatrzycie na klany, ktore lalismy kiedys na CW to oni istnieja tylko dlatego, ze maja wielu plackow i oni na orgu nie poszaleja to siedza tu np. luknijcie na ilosc postow klanu KKnD na forum, zrozumiecie :D
do marjaczi: Jak kcesz to mozemy zagrac w "the weakest link" gralem w to raz, a ty ciagle wymiatasz jakies umsy wiec masz wieksze szanse i mysle, ze B0S zleje w tego umsa BoS !
wypraszam sobie ze w moim klanie sa placki.Bo to nie prawda
no mozna wypatrzec tylko 1 (ewentualnie) czyli mnie
chcecie od plackow dostac na cw ?;]
nie powiedzialem ze wszyscy, ale paru plackow macie
slyszeliscie ze to nie prawda ze busz nie lubi hopkoli ?
War_Chef
07-11-2006, 23:54
Dobra ja odstawiam orga na bok :P (tak z 2 gry na dzień) , bo wkurzam gutexa swoim noobieniem w rt :smile2:
a tobie o co chodzi
ta gra co przegralismy to myslalem ze wygram u nich a tu nagle patrze a tobie sie pokonczylo i mi tez nie wiele sie ostalo i wpierdol [moglem pozniej nie robic juz wyrmow]
slyszeliscie ze to nie prawda ze busz nie lubi hopkoli ?
wuahahahhahahha :D
pwned
War_Chef
07-12-2006, 20:35
a tobie o co chodzi
ta gra co przegralismy to myslalem ze wygram u nich a tu nagle patrze a tobie sie pokonczylo i mi tez nie wiele sie ostalo i wpierdol [moglem pozniej nie robic juz wyrmow]
BO jak można przegrac 2x1 ? :D Łorczif skill is da naswer !!!:smile2:
War_Chef
07-17-2006, 22:51
To mamy przyjmować czy nie bo sie mnie ptyają >>>???
[BoS]Basior
07-18-2006, 12:37
Macie przyjmowac dobrych kolesi (też z zagranicy ) po grze wstepnej. Tylko nie Turków i Brazylijczyków... Poza tym pytajcie sie kolesi jakie maja aka poprzednie na serverze bo cfaniaki moga siedziec w 3 klanach na raz a takich bobkow nam nie trzeba. Rzekłem;p
no ja zwykle tak wlasnie patrze. pytam ile gra w wara, jakie mial acc inne itp. poza tym kolesiowi z przykladowym acc ALEs[ks]_wa[t]123 zwykle odrazu odmawiam albo pisze "ask basior" :D
MaN-O-WaR
07-18-2006, 18:00
i wanna play footmans vs basior i hope he accepts my challenge. and after that i can play " who is the alien " vs manowar. i hope i winWe can play in weakest link but in our version of it.
Rules of weakest link:
Warmup: Each player has 8 beers and 4 hours time.
Now after warmup is finished we drink vodka - last man standing wins the match :D
Rmk can be played only on the next day :)
Moje zdanie nt. rekrutacji jest takie: jak juz tak naprawde potrzebujemy obcokrajowcow to po piewsze musza dobrze mowic po angielsku lub po polsku a po drugie to kurwa acc z tagiem [BoS]. Mowcie, ze marudze z tymi tagami ale jak juz robimy zmiany to do konca.
Edit: Basiorze dochodza mnie plotki, ze romansujesz z pewna niewiasta przez gie gie. Towarzyszu magazynierze prosze o komentarz.
skill tester
07-18-2006, 18:05
can i join clan?
MaN-O-WaR
07-18-2006, 18:12
can i join clan?
Try to catch our CL or shaman online - we will test u and then u will get answer for your question.
Btw u wanna play PG or 'weakest link' ? :D
chcecie od plackow dostac na cw ?;]
Jako jeden z plackow jestem za
skill tester
07-18-2006, 18:38
Btw u wanna play PG or 'weakest link' ? :D
no i will play tower defence or dota :p
anyways u have many of my replays in replays section...all races :/
and i beted my-my with 2:0 two days ago u also have replays...
can this "test game" be done on ggc?
MaN-O-WaR
07-18-2006, 18:45
can this "test game" be done on ggc?what is ggc?
pierdziele konta nie zmieniam.
zostaje na Harpoon i nie chce tagu ;p
what is ggc?
GGc - GG client. To taki niby serwer na ktorym ponoc nie ma lagow xD MoW nie mowi sie magazynier, tylko "Agent Operacyjny" :D Poza tym, zgadzam sie z Goociem ( i tak nie mam nic do gadania ;p ). Piekny Basiorze zrobiles konkurencyjna impreze z ta rekrutacja, jak to wytlumaczysz? xD
skill tester
07-19-2006, 12:07
gaming platform to play without the lag
on xpam u have lag even on own host,
i didn't belive it but when u'll play on ggc then try on xpam u'll see the diference
[BoS]Basior
07-19-2006, 16:52
Piekny Basiorze zrobiles konkurencyjna impreze z ta rekrutacja, jak to wytlumaczysz? xD
Ja to zrobiłem wczeniej;] Wieć ty sie tłumacz cfaniaczku:D
MaN-O-WaR
07-23-2006, 12:44
Gralem dzisiaj na jednego goscia bo chcial wejsc do klanu. Z uwagi na fakt, ze sam nie wiem czy jest sens go brac daje repa i czekam na opinie innych.
hmmm .. w sumie to sie nie znam na grach ud-hum, mysle jednak ze nie powinien ci pozwolic na dojscie do tankow.
w tej grze byles lepszy w zasadzie pod kazdym wzgledem, jednak pytanie czy on byl wystarczajaco dobry ? :D
MaN-O-WaR
07-23-2006, 18:45
jednak pytanie czy on byl wystarczajaco dobry ? :DWlasnie o to mi chodzi - w innym wypadku bym nie umieszczal tutaj repa i nie zawracal Wam gitary :p Hmmmm moze ktos inny by na niego zagral ??
War_Chef
07-24-2006, 13:50
Nie przyjmowal bym bo : jak zabil workera napisal thx (cwaniaczek :D)
zbytnio nie chronil aco trzeba bylu u wjazd zrobic :P i ten głupi focus na paladynie ...
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.