View Full Version : @#@#@#@#@#@#@#@#@#@ CW vs W0A @#@#@#@#@#@#@#@#@#@
Makaveli_Thug
06-06-2006, 19:46
ok so i arrange a CW with w0a clan but , what day,and time You wonna play?my first mind is saturday about 2-3 am forum time . what u think plz answer ;)
love Mery.
next time dont create such a thread -.- people will read "cw z w0a" .. you think someone will interest ? -_- first of all
vs W0A
argh sry im pissed
Makaveli_Thug
06-07-2006, 13:58
|HEllo? any one comes onsaturday CW ? :|
ahh thats peter's clan i see, xD elf whats up with u?
][_HIV_][
06-07-2006, 17:04
|HEllo? any one comes onsaturday CW ? :|
I will come :) what h ?
Makaveli_Thug
06-07-2006, 18:40
2PM forum Time
HOULAKOU
06-07-2006, 22:22
result ????
Makaveli_Thug
06-07-2006, 22:41
result ? omg man CW in Saturday 2PM !! btw whos the **** u r \?? and why u post in our clan forum ?
HOULAKOU
06-07-2006, 23:14
Well...if u hadn't know me...a lot here knows me..that is ur problem...and i wanna know who are the OvP team..and about ur clan forum...well...i have friends in it :P
i know you, and i also know that you are big spamer, and i know that i dont wanna your spam here -_-
open your eyes and read when this poor girl posted her post about the cw -.-
then ask for results
HOULAKOU
06-08-2006, 01:02
Spammer..hmmm with 38 Posts...if i spammed in them all ...i am not even got the name Elf...whatever man...i wish for OvP best conditions...not luck..u don't need it :D
well houlakou, i remember how you were spamming in KOF/FCUK days ~~
every clan forum about tournament, everywhere welcome blabla, but these were deleted in case that only *some* clan forums stayed alive from that days
HOULAKOU
06-08-2006, 01:15
Hadn't thought i am that bad...but i am back from WOW to W3 and i wish to act as the old days..WOW sucked me up..but whatever..thank u for advice..i will try to take with it seriously
Makaveli_Thug
06-08-2006, 01:19
Hadn't thought i am that bad...but i am back from WOW to W3 and i wish to act as the old days..WOW sucked me up..but whatever..thank u for advice..i will try to take with it seriously
STOP POSTING HERE ****ING ***** K ?
HOULAKOU
06-08-2006, 01:24
Easy Makaveli_Thug hadn't thought it is that important...sorry
Whatever,...Wishing Luck For My Friends in Clan OvP...Go on Folks :D :D
CHILL FOR GOD SAKE !
houlakou is good guy, let he write if he wanna i dont see anything against, but please don't spam so much the cw thread ^^
btw. ahh these girls :> they got mad so easly ^^
They get mad for bull ****.... Like Him posting here hurting them in someway, stupid kids.
][_HIV_][
06-08-2006, 19:48
Omg plz manner, she's girl so dont offend her much like now, she's not hot-blooded emotional peru guy ~~' girls must be respected excessively!
Makaveli_Thug
06-08-2006, 20:26
Omg plz manner, she's girl so dont offend her much like now, she's not hot-blooded emotional peru guy ~~' girls must be respected excessively!
TY !so much
CLAN WAR ON SATURDAY 2PM FORUM TIME .TOMORROW I POST PLAYERS WHO R PLAY IN 4xSOLO and 1TEAM,iMust TALK WITH MY SWEET eLf :)
][_HIV_][
06-08-2006, 20:33
I'll be only for 1h, coz in saturday at 3pm serv time im go on WEDDING XD wish me gl hf ^^ Dance-floormaster coming ! ^^^^^
Makaveli_Thug
06-08-2006, 20:44
hmm u mean morder on dancfloor ?:> ..good .. u need much luck -,- dont killurself !
TY !so much
CLAN WAR ON SATURDAY 2PM FORUM TIME .TOMORROW I POST PLAYERS WHO R PLAY IN 4xSOLO and 1TEAM,iMust TALK WITH MY SWEET eLf :)
:D
not_fair
06-09-2006, 07:42
i'm fealing prepared ... :D so saturday at 2 pm forum time ... cya
][_HIV_][
06-09-2006, 18:37
Hope u will give me chance to play, see u tomorow all, (Makaveli go on xpam plz now :P)
Makaveli_Thug
06-09-2006, 18:37
Here i Post Players too CW;
1x1;
Abovethehell
Nery
NQQ
FiaT_126P
2x2;
Toro
Necro
some Stand-by players:
DeadEIf
Shr1nk3r
Plz Clan W0a enter ur players ..peace
NerubArack
06-09-2006, 19:36
i really would like to play somethime to............ :P Account th3lastH0op30fN
][_HIV_][
06-09-2006, 19:47
to 2x2 u need 2 teams, I can be with DeadElf :D:D::D
Nasz sklad solo :
Peter
Adiv
Ufo[pl]
[BuFu]-Krasnal
Team : [Szkoper]&Peter
Btw. Proponuje spotkac sie 15 min wczesniej wodzowi aby pary ustalic ? Nie wspominalismy o tym ale chyba bo3 oczywiscie gramy?
Makaveli_Thug
06-09-2006, 20:55
i really would like to play somethime to............ :P Account th3lastH0op30fN
ucan byanother stand-by player np ;)
Makaveli_Thug
06-09-2006, 20:59
to 2x2 u need 2 teams, I can be with DeadElf :D:D::D
no shr1nk3r we play 4x solo 1xteam .. so one we need(have) oneteam but u r in stand-by player...
][_HIV_][
06-09-2006, 21:17
no shr1nk3r we play 4x solo 1xteam .. so one we need(have) oneteam but u r in stand-by player...
Shr1nk3r? :D
not_fair
06-09-2006, 22:26
i would like to play 2x2 bcz i played only 2x2 on xpam from 2 weaks , but 1x1 rocks too ... :D
not_fair
06-09-2006, 22:28
omg someone help me , pls dont laugh at me but i dont know how to stick additional information under my forum name :D :D plz tell me how .... :D ill give u a bear ( but without alcohol bcz u need to stay fresh for the cw :D ) 10x ..
NerubArack
06-09-2006, 23:32
i can't play i have to go to contry i will come only monday......... :( gl.hf.gg
Makaveli_Thug
06-10-2006, 00:06
in options < signature ;]
not_fair
06-10-2006, 11:56
10x :D
not_fair
06-10-2006, 11:57
and sorry but i wont give u a bear :D bcz girls dont like bear :p
Makaveli_Thug
06-10-2006, 12:09
u mean beer ? lolz i like beer so much ;)
not_fair
06-10-2006, 13:48
ok then , ill send it to you by E-mail :D :D
1x1:
AbovethehelI
DontUseHacks ( at this moment he doesnt have 1.20c but let's wait ...)
NqQ
FiaT_126P
2x2:
Torogron
HoS
Substitules:
DeaDEIf
Shr1nk3r
HiV
po co te ustalanie przed cw skladu jak wy se moze 5 min przed cw jeszcze zmienicie , jednym slowem w ch** se lecicie
][_HIV_][
06-10-2006, 15:02
KURWA zeby ktokolwiek byl jebcie sie, jebie mnie ten klan kurwa mac, w chuja sobie lecicie MERY sama sobie wlaz kazala kazdemu a samej nie ma FU ALL !
not_fair
06-10-2006, 16:05
btw elf look at the new recruits , i got some good ass mother ****ers :D
not_fair
06-10-2006, 16:12
This is my 400 post !!!! :D i couldnt stop myself posting it here :)
SS dla Big nooba Adiva i reszty jego noobowskich kolezkow :) ktorzy oskarzali mnie o MH :wacko:
ciag sie lamo i tak jestes cheater:O
ciag sie lamo i tak jestes cheater:O
wiem ze ciezko jest sie pogodzic z porazka, ale trzeba zyc dalej, potrenuj to moze dam ci re kiedys :) a za badmanner ban jest
Serdelka
06-10-2006, 20:32
Ladny mh noobku... Spojrzcie na mojego screena w zalaczniku, zostal on zrobiony w tej samej sekundzie gry co heyah i u niego na minimapie widac 1 budynek wiecej. Tak wiec 2:0 dla Adiva, a tobie zycze gl w przyszlosci lamko...
Makaveli_Thug
06-10-2006, 20:40
wg mnie,zero mh aleok , btwitakcw wygralismy ;]
Serdelka
06-10-2006, 20:40
To ty slepa jestes jak 0 mh. Z dupy ten 1 budynek sie pojawil? 100% mh... zaraz do hacks dam... A cw pewnie i tak oszukane, bo jak tolerujecie mh (ja jakbym zobaczyl takie dowody to bym od razu wywalil kogos takiego z klanu) to pewnie wszyscy jedziecie na tym gownie...
not_fair
06-10-2006, 20:43
english ...
idioto sugerujesz ze przerobiilem w 30 sec SS? gowno mnie obchodzi ze nie ma tego budynku, nie wnikam czy na repie pokauje inaczej, takze mozesz mnie cmoknac w tylek noobie, jak chcesz to go 1v1 przy full obs
Serdelka
06-10-2006, 20:48
not_fair - look at those 2 screenshots (first made by heyah, second made by me) and see diffrence at UD's base. There is 1 building more on the first ss, so it's clear mh.
woooow gj ufo jestes wielki a lama wpadla :O
Makaveli_Thug
06-10-2006, 21:27
To ty slepa jestes jak 0 mh. Z dupy ten 1 budynek sie pojawil? 100% mh... zaraz do hacks dam... A cw pewnie i tak oszukane, bo jak tolerujecie mh (ja jakbym zobaczyl takie dowody to bym od razu wywalil kogos takiego z klanu) to pewnie wszyscy jedziecie na tym gownie...
tak kurwa wszyscy jedziemy na tym gownnie . i m0rg1 i fiat tez ? jak was pojechali dwa razy po 7-10 minut ? poprostu nie umiecie przegrywac btw daj mi repa, bo sama chce zobaczyc , ja go znam bardzo dobrze i wiem ze nie uzywa mh.daj do hacks.pozatym niewyzywaj naszego klanu dostalsicie solidne lanie, jakpotrenujecie to zagramy jeszcze raz to chyba tyle na ten temat ja chcialam podziekowac Waszemu klanu za dobra gre i wspaniale emocje .. ale widze ze sie nieda ..bo kazdy cos do kogos ma... wiec nie wiem uznajecie ta klanowke za wazna czy sadzicie ze wszyscy uzywalismy cheatow :| ?
Ok obejrzalem repa i wyszlo na jaw ze to ty przerobiles SS z replaya, ponizej daje SSy z replaya zeby udowodnic ze to zrobiles (odnisnie tego 1 budynku)
- SS nr 1 pokazuje ta sama sekunde i minimapke (jest taka sama jak moj SS z gry i jest tam ten budynek ktory ty "wyciales" ze swojego SS zeby mnie pograzyc)
-SS nr 2 to ten sam ss co nr1 tyle ze pokazuje w nim ze widac z mojej perspektywy ten brakujacy budynek (spojrz na obraz gry, nie na mini mapke)
-SS nr 3 pokazuje w ktorym momencie zobaczylem ten budynek (ten ktorego nie widac na twoim przerobionym SS)
PS. wnioskuje o bana na forum dla ciebie za probe wrobienia mnie i szachrajstwa i przerabianie SSow
Serdelka
06-10-2006, 21:35
Skoro tolerujesz mh u siebie w klanie to wnioskuje ze wiekszosc z was tego uzywa... imo to cw to parodia byla skoro z oszustami gralismy, co nie maja nic przeciwko temu, ze ktos od nich gra z mh na cw... Teraz to nie mamy zadnej pewnosci ze reszta graczy z ovp tez nie uzywala mh, bo skoro jeden tak robil i u was to nic zlego to czemu inni tez nie mieliby tego robic? A skoro przegrana wynikiem 2:3 to dla ciebie solidne lanie, to ciekaw jestem jak nazywasz wynik 5:0
[FiaT126P]
06-10-2006, 21:41
ej ku*** czemu 3-2 a nie 4-1 ???a po 2 nawet gdyby Heyah mial mh ( w co grubbo watpie) to chyba ku*** nie znaczy ze caly klan ma lolu jeba*** dostalisce baty i tyle.............
']ej ku*** czemu 3-2 a nie 4-1 ???a po 2 nawet gdyby Heyah mial mh ( w co grubbo watpie) to chyba ku*** nie znaczy ze caly klan ma lolu jeba*** dostalisce baty i tyle.............
qrwa jakie MH ?? udowodnilem ze koles chcial mnie wrobic wiec nawet tak nie pisz !!!
[FiaT126P]
06-10-2006, 21:54
qrwa jakie MH ?? udowodnilem ze koles chcial mnie wrobic wiec nawet tak nie pisz !!!chyba napisalem nawet gdyby!!!!! a nie ze masz mh!!!;]
Serdelka
06-10-2006, 21:57
No to wychodzi na to ze bug wara, bo obejrzalem teraz 4 razy i bylo widac budynek, ale za piatym juz go widac nie bylo :O Macie screeny na dowod, po prostu war jest zbugowany... Co nie zmienia faktu ze o mh wciaz jest podejrzenie, bo cos nadzwyczaj czesto spotykales adiva, baty zaczales robic akurat jak on wyrmy, ale mysle ze sprawe mozna uznac za zamknieta...
a tak w ogole heyah gratuluje ci umiejetnosci czytania -_-
Makaveli_Thug
06-10-2006, 21:58
Skoro tolerujesz mh u siebie w klanie to wnioskuje ze wiekszosc z was tego uzywa... imo to cw to parodia byla skoro z oszustami gralismy, co nie maja nic przeciwko temu, ze ktos od nich gra z mh na cw... Teraz to nie mamy zadnej pewnosci ze reszta graczy z ovp tez nie uzywala mh, bo skoro jeden tak robil i u was to nic zlego to czemu inni tez nie mieliby tego robic? A skoro przegrana wynikiem 2:3 to dla ciebie solidne lanie, to ciekaw jestem jak nazywasz wynik 5:0
nie toleruje bo Heyah go nie uzyl nie umiecie przegrywac i to jest prawda ;)
oszusci ? omg zapytam jeszcze raz czy morgi ifiat to oszusci?lub nikopolis? i heayah ?<wysadzicie ze on tak> ale co z reszta? to bluzdy kierowane przeciwkonaszemu klanowi, naktore niepozwole ;/a wynik byl 4;1 anie 3;2 ;] wiec to bylo lanie bo 2x2 dostaliscieszybciej nizskonczylam jesc zupe pomidorowa.a nie wspomne o waszym bufu-krasnalu. Nauczcie sie przegrywac , to wszystko, co mialam do powiedzenia w tej sprawie.chlopcy nie umia przegrywac;/!!!!
[FiaT126P]
06-10-2006, 22:01
nie toleruje bo Heyah go nie uzyl nie umiecie przegrywac i to jest prawda
oszusci ? omg zapytam jeszcze raz czy morgi ifiat to oszusci?lub nikopolis? i heayah ?<wysadzicie ze on tak> ale co z reszta? to bluzdy kierowane przeciwkonaszemu klanowi, naktore niepozwole ;/a wynik byl 4;1 anie 3;2 ;] wiec to bylo lanie bo 2x2 dostaliscieszybciej nizskonczylam jesc zupe pomidorowa.a nie wspomne o waszym bufu-krasnalu. Nauczcie sie przegrywac , to wszystko, co mialam do powiedzenia w tej sprawie.chlopcy nie umia przegrywac;/!!!!no wlasnie 4-1 a 2v2 poszlo szybko i gladko:P
Serdelka
06-10-2006, 22:04
...podobnie jak gra z waszym gosu nikopolisem, ktorego zjechalem jak szmate...
A co do wyniku to mozna uznac ze 4:1 bo 100% dowodu na to ze mh byl nie ma... Szkoda ze war zbugowany bo wtedy moznaby stwierdzic czy mogl zobaczyc ten budynek czy nie :/
4:1 ? Oo
wygraliśmy ? :D
LoL, Nikopolis to peon, a nie było kogo innego sądze ;p
Serdelka
06-10-2006, 22:08
Byl jeszcze blizzard ale ktos tam od was wyznaczyl nikopolisa
A co do wyniku to mozna uznac ze 4:1 bo 100% dowodu na to ze mh byl nie ma... Szkoda ze war zbugowany bo wtedy moznaby stwierdzic czy mogl zobaczyc ten budynek czy nie :/
Durniu zobacz sobie replaya, nie patrzac na minimape (masz na SS nr 3) i zobaczysz kiedy widziaelm ten budynek, a 100% dowoden ze nie mialem mh jest wlasnie SS widac ze jest nie przerobiony, gram w ta gre od czasow kiedy ty srales jeszcze w gacie i nie jest do mnie problemem przewidzenie na takiej malej mapie ruchow jakiegos nooba, albo tego ze koles pojdzie albo w ukryte mass destro lub smoki jesli po dluzszym czasie gry nie ma zadnego konkretnego woja, ale do tego trzeba miec skill ktorego wam brakowalo wiec stfu, a zbugowany to jest twoj mozg, a nie W3, to tyle w tym temacie, nara.
[FiaT126P]
06-10-2006, 22:13
A co do wyniku to mozna uznac ze 4:1 bo 100% dowodu na to ze mh byl nie ma... Szkoda ze war zbugowany bo wtedy moznaby stwierdzic czy mogl zobaczyc ten budynek czy nie :/Panie Gosu chcialbym Ci przypomniec jak ty zostales zjechany gorzej niz szmata w Rt vs me and m0rg1 i wez miej manner i nie wyzywaj naszych klanowiczow ok??bo sam zajebisce nie grasz.....Durniu zobacz sobie replaya, nie patrzac na minimape (masz na SS nr 3) i zobaczysz kiedy widziaelm ten budynek, a 100% dowoden ze nie mialem mh jest wlasnie SS widac ze jest nie przerobiony, gram w ta gre od czasow kiedy ty srales jeszcze w gacie i nie jest do mnie problemem przewidzenie na takiej malej mapie ruchow jakiegos nooba, albo tego ze koles pojdzie albo w ukryte mass destro lub smoki jesli po dluzszym czasie gry nie ma zadnego konkretnego woja, ale do tego trzeba miec skill ktorego wam brakowalo wiec stfu, a zbugowany to jest twoj mozg, a nie W3, to tyle w tym temacie, nara.tak wiec wszystko wyjasnione heyah nie ma mh wiec stfu .....i btw sami jestescie oszusci
Serdelka
06-10-2006, 22:14
Fiat - najpierw powiedz swojemu super mannered nikopolisowi zeby mnie nie wyzywal ok? Po drugiej grze puscil mi wiazanke bluzgow bo przegral, wiec bede go wyzywal jesli bedzie mi sie chcialo... Ale dobra z mojej strony koniec, nie mam juz ochoty pisac na temat tego cw...
[FiaT126P]
06-10-2006, 22:17
Najpierw powiedz swojemu super mannered nikopolisowi zeby mnie nie wyzywal ok? Po drugiej grze puscil mi wiazanke bluzgow bo przegral, wiec bede go wyzywal jesli bedzie mi sie chcialowyzywaj go jak chcesz ale nie rob tego na forum!!!!
Makaveli_Thug
06-10-2006, 22:22
Byl jeszcze blizzard ale ktos tam od was wyznaczyl nikopolisa
niewystawilam blizzarda bo wasz szef czyli peter nie pozwolil mi na to bo stwierdzil ze on jest od wczoraj w klanie i nie moze grac ,a ja musialam jechac do sklepu wiec wystawilam tego kto jeszcze nie gral , dla zabawy by juzwedy zwyciesca byl ustalony ;).. aha i serdelka po co tyle "jechania" po HeyaH?? no powiedz? on nie uzwal mh .. gralam z nim nie raz .. pozatym na tak malej mapie trudno nie spotkac przeciwnika jak creeepuje ;| rozxumiem jakby to byla lost temple .. yy Fiat daliscieczadu normalnie :*:* dla was :*:*
[FiaT126P]
06-10-2006, 22:25
niewystawilam blizzarda bo wasz szef czyli peter nie pozwolil mi na to bo stwierdzil ze on jest od wczoraj w klanie i nie moze grac ,a ja musialam jechac do sklepu wiec wystawilam tego kto jeszcze nie gral , dla zabawy by juzwedy zwyciesca byl ustalony .. aha i serdelka po co tyle "jechania" po HeyaH?? no powiedz? on nie uzwal mh .. gralam z nim nie raz .. pozatym na tak malej mapie trudno nie spotkac przeciwnika jak creeepuje ;| rozxumiem jakby to byla lost temple .. yy Fiat daliscieczadu normalnie :*:* dla was :*:*heeh np chyba po to jest sie w klanie :D
Serdelka
06-10-2006, 22:26
aha i serdelka po co tyle "jechania" po HeyaH?? no powiedz?
Bo myslalem ze mial mh?!?! no offence ale to bylo bardzo glupie pytanie...
[FiaT126P]
06-10-2006, 22:29
Bo myslalem ze mial mh?!?! no offence ale to bylo bardzo glupie pytaniemam nadzieje ze twoje watpliwosci co do heyah zostaly juz rozwiane ??:)
Serdelka
06-10-2006, 22:34
Pisalem wczesniej ze nie, ale uznaje jego wygrana bo jednak nie mam dowodu :/ Tak w ogole to sorry bo troche mnie ponioslo jak zobaczylem ze te budynki sie nie zgadzaja, ale to nie moja wina ze warcraft zbugowany...
[FiaT126P]
06-10-2006, 22:37
Pisalem wczesniej ze nie, ale uznaje jego wygrana bo jednak nie mam dowodu :/ Tak w ogole to sorry bo troche mnie ponioslo jak zobaczylem ze te budynki sie nie zgadzaja, ale to nie moja wina ze warcraft zbugowany...
mysl co chcesz ja wiem jedno on nie ma mh........
Shadow90
06-10-2006, 22:53
Jedyne co widze w tej grze mega doswiadczenie i sredniawą zrecznosc po stronie gracza grajacego rasa zwana potecznie orc. Player ten napewno nie posiada ADHD. Jego mozg b.szybko przetwarza dane. Jest stworzony tylko do jednego, zabijania. Niszczy noobow poprzez creepjack.
Adiv natomiast to wojownik z zaswiatow. Pokonuje tylko dzieki kamehame HA! Gdy wrog upadl podglasza glosniki kupuje herosa crytp lorda i krzyczy wnieboglosy wraz nim. 'Sluze tylko tronowi mrozu'
[FiaT126P]
06-10-2006, 22:58
Jedyne co widze w tej grze mega doswiadczenie i sredniawą zrecznosc po stronie gracza grajacego rasa zwana potecznie orc. Player ten napewno nie posiada ADHD. Jego mozg b.szybko przetwarza dane. Jest stworzony tylko do jednego, zabijania. Niszczy noobow poprzez creepjack.
Adiv natomiast to wojownik z zaswiatow. Pokonuje tylko dzieki kamehame HA! Gdy wrog upadl podglasza glosniki kupuje herosa crytp lorda i krzyczy wnieboglosy wraz nim. 'Sluze tylko tronowi mrozu'
heheh dobre :D
not_fair
06-10-2006, 23:31
**** youuuuuuuuuuu allllllllllllllllllllllllll !!!!!!!!!!!!!!!!!! wtf are you talking about ? my mother isnt *** :D
not_fair
06-10-2006, 23:31
did we play vs w0a ?
not_fair
06-10-2006, 23:33
i exit the server to restart my computer and when i wanted to join again it wouldnt let me , then i checked server status and server was off !!! so did u play vs w0a , yes or no ? :D
Makaveli_Thug
06-10-2006, 23:45
yes we play when i wisp u u dont answet then u out of server so i think u dont wannaplay on cw.sorry for bad english .. btw score is 4;1 too us ;)
BTW DEAR ELF CLOSE THIS TOPIC PLZZ
not_fair
06-11-2006, 08:53
talk with fiat , i said to him that i will rejoin server and when i wanted to rejoin i couldnt .... how the **** can u say that i didnt want to play ?? rofl think what you want .... gg 4 the succes
Makaveli_Thug
06-11-2006, 11:00
yes we play when i wisp u u dont answet then u out of server so i think u dont wannaplay on cw[/SIZE].sorry for bad english .. btw score is 4;1 too us ;)
BTW DEAR ELF CLOSE THIS TOPIC PLZZ
this is only my sugestion .. sorry ..
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.