View Full Version : Zdrada Flasha (sugestia)
niestety mamy Buga clan sie rozpadl lub tez flash specjalnie wykonal taka akcje po jego ostatnim zachowaniu to wnioskuje. Troche nas olewa i uwaza nas za peonow choc jestes gruntami. Proponuje takie wyjscie z tej dynamicznej a zaraz poruszajacej sie ruchem jednostajnie przyspieszonym sytuacji: Wbic sie do innych clanow. Ema!
Od kiedy wpisalem w opisie konta na bnecie ze jestem Flash nagle wielu udaje ze mnie dobrze zna o_O. Nie wiem o czym mowisz czlowieku. Zostawie ten temat przez tydzien zeby ludzie popatrzeli na twoja glupote a pozniej wywale.
Ponoc chodzi o to ze zdegradowalem ostatnio pare osob na peony. To pewnie oznacza ze jestes jednym z nas King. Co to ma znaczyc? Zemsta? Nowe konto na forum, boisz sie ujawnic? Szkoda mi slow na ta glupote.
Poczytaj zasady naszego klanu.
king moze powiesz nam kim JESTES jak nie to scisnij picze i wypie@##@!@#?
wyrazilem sie JASNO jak dla dzieciaka bez rozumu ?
king = trol
Red-System
04-11-2006, 08:41
[QUOTE=Flash]Od kiedy wpisalem w opisie konta na bnecie ze jestem Flash nagle wielu udaje ze mnie dobrze zna o_O. Nie wiem o czym mowisz czlowieku. Zostawie ten temat przez tydzien zeby ludzie popatrzeli na twoja glupote a pozniej wywale.
N/C w klanie widze ze niektorzy sie solidnie nielubia !! Szkoda
???????? ( szczerze nie wiem o co chodzi:/) dawano mnie nie bylo na w3 sry wogole ale lekcje lekcje i jescze raz lekscje no i mam zakaz na kompa troche /
[QUOTE=Flash]Od kiedy wpisalem w opisie konta na bnecie ze jestem Flash nagle wielu udaje ze mnie dobrze zna o_O. Nie wiem o czym mowisz czlowieku. Zostawie ten temat przez tydzien zeby ludzie popatrzeli na twoja glupote a pozniej wywale.
N/C w klanie widze ze niektorzy sie solidnie nielubia !! Szkoda
Mylisz sie Red. Nie wiem kto to King i to irytuje mnie jeszcze bardziej. Jak ktos ma jakies uwagi co do mojego postepowania niech mowi o nich bezposrednio ze mna a nie tworzy ta parodie.
[QUOTE=Red-System]
Mylisz sie Red. Nie wiem kto to King i to irytuje mnie jeszcze bardziej. Jak ktos ma jakies uwagi co do mojego postepowania niech mowi o nich bezposrednio ze mna a nie tworzy ta parodie.
to pewnie nikt z klanu tylko jakis idiota zamieszanie robi
Red-System
04-11-2006, 16:03
No looz ja niemam zadnych uwag tylko widze ze zamieszaneie sie robi :( calkiem niepotrzebnie
MISIEK__PL
04-11-2006, 17:51
King=Trol=Wilq
to moze byc kazdy
King=Trol=Wilq
jaki wilq :confused:
na 100 % nie :P
dżidżus jak ja nie lubie takich zgadywanek:/
][_HIV_][
04-11-2006, 18:52
King = tchórz (czuk czuk czuk czuk ^^) chicken nie :P
MISIEK__PL
04-11-2006, 19:15
king napisz kim jestes
][_HIV_][
04-11-2006, 19:29
No Kinguś nie krępuj sie jestes wsrod swoich :]
MISIEK__PL
04-11-2006, 20:13
No Kinguś nie krępuj sie jestes wsrod swoich :]
boi sie napisac
Ja tak jak ty maniaku caly dzien przed kompem nie siedze, a tym bardziej na w3 czy forum wiec stfu pls. :blink: Blinkuj sie.
][_HIV_][
04-11-2006, 22:26
Ja tak jak ty maniaku caly dzien przed kompem nie siedze, a tym bardziej na w3 czy forum wiec stfu pls. :blink: Blinkuj sie.
Biedny czlowiek...nie umie korzystac z forum. Polak a gada jak Peruwianczyk...
Do kogo wogole ta gadka? Zacznij odpowiadac jak normalny wychowany, kulturalny, wyksztalcony CZLOWIEK a nie jak zwierz (nikogo nie dyskryminuje :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: )
Rasisto jeden. Ja wiedzialem ze taki jestes odkad dolaczylem do tego clanu. -Chamski fajans.
Jestes jedyna osoba w tym clanie ktora jest krotka mowiac 'popierdolona'
Cya Nab.
Mam nadzieje ze nie bedziesz ciagnal tej dyskusji dalej, chyba ze chcesz sie klocic to zapraszam. (PM) :smile2:
BLUE_SYSTEM
04-12-2006, 00:06
Banned :)
thx, wcale o to nie prosilem ale nie ukrywam ze jestem zachwycony :p
][_HIV_][
04-12-2006, 01:07
Taa ja tez...ale kto to jest wogole, pewnie ktos kto dolaczyl po mnie O_o ? ? Dowiedzialem sie ze jestem 'ppopie' a ta osoba nadal sie nie przyznaje kim jest. Jak to mowi moja kolezanka - zaaaaaaal
A ja wam powiem jedno po konwersacji z jakims flame cos tam doszedlem do wniosku ze sram na opinie i jakies domysly cepow radze to samo zrobic flashu. (do flame'a :* i pocwicz:D)
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.