View Full Version : Koth
Mam propozycje zorganizowania cotygodniowego KOTH (king of the hill- czyli król wzgorza) polega to na tym ze co tydzien klanowicz kknd za szczególne zasługi (postęp w ladderze, dobra gra w cw itp) dostaje mozliwosc pojedynku z obecnym królem wzgorza. Mecz odbywał by sie systemem bo5 (do 3 wygranych gier), w przypadku kiedy pretendent wygrywa z królem zajmuje jego miejsce.
imo ye :d dobre to by bylo
ja jush reklame zrobilem :D
kazdemu an gg wysyal;em:p
tylko jak to zaczniemy- kto bedzie pierwszym krolem i w jaki sposob bedziemy wybierac osobe "godna" rzucic wyzwanie krolowi?
kto wygra lige zostanie królem, pomysł mi sie tez podoba.
kto wygra lige zostanie królem, pomysł mi sie tez podoba.
omg znaczy bedziemy czekac do maja zeby wylonil sie krol?......................
liga jeszcze troche potrwa, proponuje chapala jako pierwszego krola wzgorza, za dobre wyniki w ladderze ma chyba najwiecej ikonek, stawia sie na cw i calkiem dobrze wychodzi mu gra na nich jezeli macie inne propozycje to piszcie ;) z tym wybieraniem pretendenta to bedzie troche kłopot,wg mnie wybór takiego odbywał by sie gdy na bn zgromadzi sie troche klanowiczów i wspólnie podejmą decyzje; kolejna sprawa to czy król wzgorza moze pownownie startowac o jego miano po jego uprzedniej stracie wydaje mi sie ze tak bo w koncu kiedys i tak sie skonczą klanowicze :P
popieram kandydature chapala
wlohaty_pl
04-02-2006, 02:06
I ja popieram:D:D
liga jeszcze troche potrwa, proponuje chapala jako pierwszego krola wzgorza, za dobre wyniki w ladderze ma chyba najwiecej ikonek, stawia sie na cw i calkiem dobrze wychodzi mu gra na nich jezeli macie inne propozycje to piszcie ;) z tym wybieraniem pretendenta to bedzie troche kłopot,wg mnie wybór takiego odbywał by sie gdy na bn zgromadzi sie troche klanowiczów i wspólnie podejmą decyzje; kolejna sprawa to czy król wzgorza moze pownownie startowac o jego miano po jego uprzedniej stracie wydaje mi sie ze tak bo w koncu kiedys i tak sie skonczą klanowicze :Poka chapajew moze byc a co ikonek to ja mam najwiecej
MISIEK__PL
04-02-2006, 08:44
ok moze byc chapal
Red-System
04-02-2006, 08:48
Fajny pomysl!! naprawde KKND mnie zaskakuje i to pozytywnie pozdro dla Was!!
co ikonek to ja mam najwiecej
:P
moge grac jako 1 ale na kogo?
Virus][pl][
04-02-2006, 11:54
zagraj na ][_HIV_][ on zrobil duze postepy, dostal szamana, z nooba przerodzil sie w pro wiec moze on
[pl][']zagraj na ][_HIV_][ on zrobil duze postepy, dostal szamana, z nooba przerodzil sie w pro wiec moze on
Nie sadze zeby shambler byl z tego zadowolony. IMO z pewnoscia zasluguje zeby walczyc o KotH ale sam nie bedzie chcial poniewaz dopiero zaczyna trenowac solo.
][_HIV_][
04-02-2006, 12:39
Jasne, nadal trenuje, a ostatnio mnie sporo nie bylo na bn (za co goraco przepraszam) poniewaz bylem chory, ale ofc to nadrobie pozdro :)
Jasne, nadal trenuje, a ostatnio mnie sporo nie bylo na bn (za co goraco przepraszam) poniewaz bylem chory, ale ofc to nadrobie pozdro :)
lol byles chory i cie nie bylo... cos smierdzi tu xD
ja jak choruje to przy kompie siedze od rana do nocy... szybciej sie kuruje :D
dziwne metody leczenia :p. Shambler znaczy zgadzasz sie grac vs Shaq o krola?
dziwne metody leczenia :p.
Amerycanskie ^^
][_HIV_][
04-02-2006, 14:04
Z goraczka 39 stopni to raczej bym sie pozygal :laugh:
Z goraczka 39 stopni to raczej bym sie pozygal :laugh:
nie w takim stanie sie gralo :p
Proponuje zeby przeciwnikiem Chapala był Bosper, załozyciel KKnD, był jeszcze w roxie (ktore przeksztalcilo sie w KKnD), co do kolejnych rywali, mysle ze kazdy klanowicz w miare upływu czasu powinien dostac szanse walki o krola góry
ta ja chce bospera :D!!
wlasnie mialem zamiar to pisac :P
Moja nowa propozycja to trol[pl], wygrana z pierwszym i drugim graczem w rankingu, wysoki lvl solo, rozmawialem juz z nim i wyrazil zgode
ok ;( to next szukac trzeba chyba ze sie Bosper cos odezwie
po 1 nie jestem zaden yesterday po 2 jak cos to od ciebie moze tylko jebac gownem,moczem,zdechlym chujem i wszystkim na raz bo masz dowan mowie ci kurwa ze ja to nie yesterday n/c 4 you
spokojnie ludzie szczerze nie chce sie wtracac bo nie wiem o co chodzi ale uwazam ze nie powinniscie sie wyzywac tylko swiecic przykladem takie jest moje zdanie:) (ale napisalem piekne slowa^^^^) az sie wzruszylem <joke>
Bosper sie nie odzywa, znajdziemy kogos nowego a Bosper zagra nastpeny
Red-System
04-04-2006, 23:08
Can i play ?? :p
Chapa masz sie uspokoic i zostawic swoje szpiegowskie domysły dla siebie i przeproisc trola za wyzwiska... nawet jesli nie jest u nas w klanie ...
Btw. masz 1 ostrezenie jeszcze jedno i nie bedziesz mogl pisac na zakładce klan kknd
Lukun[pl]
04-05-2006, 14:32
chapal co ty ostatnio taki wkurwiony jestes? ;p
Podejrzewam ze trol nie jest w klanie wlasnie przez takie zagrywki z naszej strony a szkoda bo to dobry gracz. Wiem kim jest trol, nie wiem czy zyczy sobie zebym powiedzial kim ale to nie yesterday!
Podejrzewam ze trol nie jest w klanie wlasnie przez takie zagrywki z naszej strony a szkoda bo to dobry gracz. Wiem kim jest trol, nie wiem czy zyczy sobie zebym powiedzial kim ale to nie yesterday!
masz racje odeszlem glownie z winy chapala bo mnie wkurwia piepszy mi ze ja jestem yesterda i jebie moczem itp itd..................i wez z takim bedz w jednym klanie
][_HIV_][
04-05-2006, 18:33
Chapal ma poporstyu manie wyzszosci :p
Pierdolicie smuty. Niehc trol powie kim jest i bedzie po klopocie, jak nie chce mowic to niech sie nei dziwi ze czopal go jedzie. Proste... Imo wygrana z celsem to n1 luck:D. Z globerem wygral strat nie sadze zeby trol byl od niech lepszy. Jestem wrecz pewien ze bo3 z nimi skonczylo by sie jego lostem ale to tlyko moja osobista sugestia.
][_HIV_][
04-05-2006, 19:38
pierdolicie smuty ::D:D:D:D:D::D:D: wlasnie kim jestes trol tez chce wiedziec ^^, i wracaj do KKnD dupoglowcu !
Wracaj do klanu trol.
Manner up kknd :( to nie yesterday, gra uczciwie i jest dobry. Potrzebujecie wiecej argumentow? Ja nie
trolu lolu ja napisalem ze "jak jestes yestardayem, to jebie od ciebie moczem i smierdzi ... dalej nie pamietam" a skoro nie "jestes" yestardeyem to co krzyczysz ? ze ci jade ... n.c.
dzieki elo jako jedyny mnie rozummiesz ;*
Pierdolicie smuty. Niehc trol powie kim jest i bedzie po klopocie, jak nie chce mowic to niech sie nei dziwi ze czopal go jedzie. Proste... Imo wygrana z celsem to n1 luck:D. Z globerem wygral strat nie sadze zeby trol byl od niech lepszy. Jestem wrecz pewien ze bo3 z nimi skonczylo by sie jego lostem ale to tlyko moja osobista sugestia.
dla twojej informacij mowilem chapalowi kim jestem.................
on ma chyba jakies przezuty
:wacko:
Chapal ma poporstyu manie wyzszosci :p
jak ci sie nie podoba to twoj problem xD
dla twojej informacij mowilem chapalowi kim jestem.................
on ma chyba jakies przezuty
:wacko:
what ?
pisz po polskiemu ok?
trolu lolu ja napisalem ze "jak jestes yestardayem, to jebie od ciebie moczem i smierdzi ... dalej nie pamietam" a skoro nie "jestes" yestardeyem to co krzyczysz ? ze ci jade ... n.c.
dzieki elo jako jedyny mnie rozummiesz ;*
sam jestes lol downie
what ?
pisz po polskiemu ok?
nie zgrywaj glupka bo juz nie musisz.........jestes glupi i tyle...to jest moje zdanie xd :D
sam jestes lol downie
nadal nie rozumiesz??
nadal nie rozumiesz??
a co ja mam rozumiec??
o co mi chodzi
no bo nie wiem trudno cie zrozumiec.........................
jestes trudny do zrozumienia lolu
ten tekst " ze niby smierdzisz" tyczyl sie do yestardaya !! a niby ty nim nie jestes to dlaczego sie denerwujesz??
nie uwazasz ze to chore?
ten tekst " ze niby smierdzisz" tyczyl sie do yestardaya !! a niby ty nim nie jestes to dlaczego sie denerwujesz??
nie uwazasz ze to chore?
qrwa chodzi mi o to ze najerzdzasz na mnie i mowisz ze to ja yesterday!!!!!!!!piepszysz mi jakies glupoty.........lepiej mysl nad tym co mowisz....
qrwa chodzi mi o to ze najerzdzasz na mnie i mowisz ze to ja yesterday!!!!!!!!piepszysz mi jakies glupoty.........lepiej mysl nad tym co mowisz....
bo jestem tego pewny na 99 % lolq
bo jestem tego pewny na 99 % lolq
no to masz pecha bo to nie ja...... jak nie wierzysz to sie spytaj flasha.....lolq
te twoje 99% jest zajebi**** jestes boskim dedektywem [rutkowski 2] n/c
Shaq wg Ciebie Trol to na 99.9% Yesterday a wiesz na 100% ze Creep_Jack to Yest. Wiesz rowniez bardzo dobrze ze bez Trola CJ nie dostalby bana............. pisac dalej czy zakonczycie te bezsensowny spam?
nie chce sie wtracac bo mam tu najmniej do gadania ale troche dziwnie sie oboje zachowujecie:) jak czytam te posty to az sie dziwie ze nie mozecie wymienic sowich pogaldow na gg bez spamu itp.(sam zespamolowalem)
tak czy siak oboje wyluzujcie i trol wracaj do kknd , chapalowi sie pewnie cos pomylilo:P
(jak macie jakis problem to roziwazcie go na gg albo pogadacje sobie przy piwku i git:) <lol>
Lukun[pl]
04-05-2006, 20:57
lol chapal a wiesz kto ostatnio ci przeszkadzal na north w zalozeniu klanu i odrzucal? to byl yesterday xD
pewnie jak patrzysz na nick kolesia co grasz z nim laddera to sobie myslisz "a moze to yesterday" rotfl
][_HIV_][
04-05-2006, 21:10
racja odi, wymiana jak w tekstach horacego, spor bez konca, idzcie do poradni klanowej :D Trol gdzie ci lepiej jak nie w KKnD, fajny jestes dupoglowiec i wracaj ! mamy jedno at tylko :]
racja odi, wymiana jak w tekstach horacego, spor bez konca, idzcie do poradni klanowej :D Trol gdzie ci lepiej jak nie w KKnD, fajny jestes dupoglowiec i wracaj ! mamy jedno at tylko :]
ty dupoglowiec zobacze moze wruce teraz sie grubo nad tym zastanawiem bo wruce i zara znowu beda podejrzenia "on wrucil to na pewno yesterday";]
ty dupoglowiec zobacze moze wruce teraz sie grubo nad tym zastanawiem bo wruce i zara znowu beda podejrzenia "on wrucil to na pewno yesterday";]
nie przejmuj sie jak wrocisz znaczy jestes yesterday, jak nie wrocisz tez znaczy ze jestes yesterday :p
wracaj qrna ^^
wiecej łaski plz
boze.... miałem z tym poczekac ale musze to powiedzc przyda sie jakis aktywny wodz ... bo ja nie daje rady z wami i nie mam ochoty (szczerze mowiac) szczegolnie jesli chodzi o kłotnie z udziałem "Rutkowskiego"(no offence bo cie bardzo lubie) w klanie musi byc jakis aktywny wodz bo to dodaje morali cąlej ekipie.. wiec nalegam o zmaine wodza dla dobra KKnD
Ps. Proponuje Flasha lub Shimmiego
no to masz pecha bo to nie ja...... jak nie wierzysz to sie spytaj flasha.....lolq....
Taaa... albo mnie , tez wiem :D
Trol - moj ziom:D (BlackMan OFC:P)
][_HIV_][
04-07-2006, 00:05
boze.... miałem z tym poczekac ale musze to powiedzc przyda sie jakis aktywny wodz ... bo ja nie daje rady z wami i nie mam ochoty (szczerze mowiac) szczegolnie jesli chodzi o kłotnie z udziałem "Rutkowskiego"(no offence bo cie bardzo lubie) w klanie musi byc jakis aktywny wodz bo to dodaje morali cąlej ekipie.. wiec nalegam o zmaine wodza dla dobra KKnD
Ps. Proponuje Flasha lub Shimmiego
Od Shimmiego kazdy jest tutaj aktywniejszy :D nie wiem dlaczego taka zmiana, ale mi by to nie przeszkadzalo a ofc Flash sie najbardziej nadaje :)
--.-- to ze nie pisze postow w tylu "ale zwala" czy "no tak on ma racje" nie znaczy ze olewam wszystk. A co obecnosci na xpamie zawsze jak jestem jest tylko flash i roman albo nikogo niema. Jezli chodzi o wodza popieram kandydature flasha
:/ cos ci sie shimmy pomylilo ja tez bardzo czesto jestem na xpamie to ondsonie tego:D
MISIEK__PL
04-20-2006, 15:02
i nie ma niz z tego koth??
Oo spoko pomysl z tym Koth :D moge ja byc krolem :D? Wkoncu gram tym MK ^^ :closed: :cool:
Virus][pl][
04-21-2006, 00:13
lol ale moglony to kiedys ruszyc i po prostu by grali ci co sa w niedziele czy cos o koth, albo na jakichs innych zasadach bo 80% klanu i tak nie ma wiec... trzeba to inaczej rozwiazac tak mysle :cool: :dry:
Dobrze gada w gore dziada!
Virus][pl][
04-22-2006, 22:39
wilqu gramy jutro o koth?? moge z toba zagrac i tak pewnie nikogo innego nie bedzie tylko musimy sie jakos zgadac bo ja tez nie wiem kiedy bede ale... chyba nikt nie ma nic przeciwko nie?? i tak nikogo nie bedzie wiec jak moze miec ktos cos przeciwko :P (tylo nie wiem czy ja bede) ale mam nadzieje ze ty bedziesz bo ciebie tez nie widze wiec nie wiem jak zagramy:wacko: :confused: ale jak bysmy sie postkali na xpamie to mam nadzieje ze zagramy :cool:
Oke napisz do mnie na gG 6323564
z checia obaczylbym sobie wasz meczyk:P
takze napiszccie kiedy gracie:P
Virus][pl][
04-23-2006, 15:02
2-0 dla wilqa, ale mysle ze udalo mi sie choc o troche ruszyc koth z miejsca. daje repy, i proponuje by w pzryszlym tygodniu zmierzyl sie z nim trol :p
[pl][']2-0 dla wilqa, ale mysle ze udalo mi sie choc o troche ruszyc koth z miejsca. daje repy, i proponuje by w pzryszlym tygodniu zmierzyl sie z nim trol :p
Repy obejrze i walne komentarz. Jestem za pojedynkiem wilq vs trol. To bedzie interesujaca gra :).
Virus][pl][
04-25-2006, 18:47
gdzie ten komentarz?? // daj komenta o usun tego posta- spam
MISIEK__PL
04-25-2006, 19:28
niech zagra wilq[pl] vs trol[pl] o krola
Kruchy widze ze wiesz co masz robic ale krucho z micro. Pierwsza gra ladnie ale vs mk konieczne sa miksturki leczace. Vs czarodziejki w takiej ilosci >3 sw zeby mozna spamowac rozproszenie. Druga na ladnie na poczatku ale znowu bez miksturki i vs rifle powinienes miec jezdzcow z siatka i zapasy scrolli szybkosci.
Wilq spadek formy nadal ale pewnie duzo teraz pogrywasz wiec sie podszkolisz. Multitasking jest- to ladnie ale micro tez do poprawy. Szczegolnie bylo widac w pierwszej grze kiedy wycofywales ranne jednostki z pola bitwy. Po prostu nie nadazales zeby zaznaczac tylko rannych i wycofywales tez zdrowych.
Starasz sie skupic na odsylaniu martwych unitow do bazy - dobrze ale jak to robisz maleje ci dps = damage per second. Jak chcesz osiagnac wyzszy poziom micro powinienes cofac atakowaneog unita i zaraz nim wrocic i tak caly czas:D Jak dojdziesz do takiego poziomu micro bedziesz pro:D
plz elohim jak nastepnym razem bedziesz mnie cytowal to dodaj na koncu shimmy, thx
Po 1 ja nigdy nie mialem swojej zyciowej formy. Po 2 ja mam zjebane micro i ciagle cwicze wiec prosze ku*** o wyrozumialosc :D btw was pojade jak chce ofc trenuje na moona, grubasa i toda ^^ a terror jeszcze zostanie ale to na deser bo szmata sie chwali ze jest najlepszy w Polsce :)
Imo moge grac z trolem msg me tylko kiedy 6323564 (jakby ktos nie mial mojego gG)
MojeStopY
05-06-2006, 16:48
czemu ostatnio nie gracie [przynajmniej nie zamieszczacie nic na ten temat] KotH, mysle ze to bardzo fajna zabawa i jesli kiedys bede wystarczajaco dobry to pozwolicie mi pretendowac do tytulu :p
btw bardzo chcialbym zagrac z lub vs CHapal_pl, nie zebym chcial cos udowadniac, po prostu chcialbym zobaczyc ile mi jeszze brakuje bo z tego co do tej pory zaobserwowalem to on w naszym klanie ma najladniejsze konto.
GL CHapal_pl
][_HIV_][
05-06-2006, 16:51
czemu ostatnio nie gracie [przynajmniej nie zamieszczacie nic na ten temat] KotH, mysle ze to bardzo fajna zabawa i jesli kiedys bede wystarczajaco dobry to pozwolicie mi pretendowac do tytulu :p
btw bardzo chcialbym zagrac z lub vs CHapal_pl, nie zebym chcial cos udowadniac, po prostu chcialbym zobaczyc ile mi jeszze brakuje bo z tego co do tej pory zaobserwowalem to on w naszym klanie ma najladniejsze konto.
GL CHapal_pl
Ja mam najladniejsze konto ! ! ! Chapal ma jakiegos starego pryka a ja mam piekna driade :D:D:D: (kazdy ja chce ;) )
Ja mam najladniejsze konto ! ! ! Chapal ma jakiegos starego pryka a ja mam piekna driade :D:D:D: (kazdy ja chce ;) )
niby ty masz ladniejsze konto ode mnie?:D
MojeStopY
05-06-2006, 16:57
oo CHapal_pl = ShaQu, nie no mi sie bardziej podoba twoje aka, bez urazy HIV
][_HIV_][
05-06-2006, 17:11
oo CHapal_pl = ShaQu, nie no mi sie bardziej podoba twoje aka, bez urazy HIV
Jak za 250 winow bede mial keepera to kazdy bedzie chcial je kupic :p
MojeStopY
05-06-2006, 17:13
A czy ktos na serverze ma ostatnia ikonke lub mial ? bo przeciez statystyki byly czyszczone po wakacjach jak dobrze pamietam.
Z tego co ja pamietam. To były 3 ikony beast mastera , 1 ikona Ilidana, i sporo ikon z 4 poziomu.
Hmmm Basior/Goocio pamietam mieli bm taa.
A kto mial ilidana :D??
Btw. Widzialem ostatnio na xpamie ikonke Nagi ;)
Omfg moja czarka i tak rox :D btw ja narazie jestem Krolem z Gor :D
Hmmm Basior/Goocio pamietam mieli bm taa.
A kto mial ilidana :D??
Btw. Widzialem ostatnio na xpamie ikonke Nagi ;)
amadeus
][_HIV_][
05-06-2006, 18:16
Ikone nagi ma BBD_LD jesli dobrze napsialem ale ten ktos :P:P (DNH juz ma 710 winow elfami !~!! bedzie mial szybciej keepera :( )
MojeStopY
05-06-2006, 18:20
mi sie podoba dark rangerka :p
ale ud to chyba nie moja najmocniejsza strona tt
][_HIV_][
05-06-2006, 18:21
Ikona nic nie znaczy..
Ale lubie keepera i ciekawie konto bedzie sie prezentowalo :D:D (co chwile ktos pyta sie o at albo klan (alte temui sie nie dziwie :D)
Mi sie najbardziej podoba ikonka sb ^^ imo jak beda cie pytali codziennie to cie kurwi** wezmie ^^
MojeStopY
05-06-2006, 18:25
grr mnie to tylko 1 do klanu sami zapraszali, na orgu jakis typ co mial staty 2-7 w RT
Ale lubie keepera i ciekawie konto bedzie sie prezentowalo :D:D (co chwile ktos pyta sie o at albo klan (alte temui sie nie dziwie :D)
prawda jak mialem blood maga to sie bili o at:/ 30 na minute pozniej sie nauczli ze nie ma sznans to dali spokoj:]
MojeStopY
05-06-2006, 18:31
ze mna nikt nie chce grac AT co sie zapytam to albo mnie wogole olewaja albo nawet napisza FU noob, a o dodaniu do listy juz nie wspomne
][_HIV_][
05-06-2006, 18:32
ze mna nikt nie chce grac AT co sie zapytam to albo mnie wogole olewaja albo nawet napisza FU noob, a o dodaniu do listy juz nie wspomne
Bedziesz mial 30 lev to sami przyjda :D
MojeStopY
05-06-2006, 18:33
ale ja nie lubie zbytnio 1v1 tylko 2v2 a zeby miec taki lvl na 2v2 musze miec partnera bez niego ani rusz
][_HIV_][
05-06-2006, 18:34
ale ja nie lubie zbytnio 1v1 tylko 2v2 a zeby miec taki lvl na 2v2 musze miec partnera bez niego ani rusz
Muahahah to zycze gl, ja teraz only solo, a rt zeby w 1 dzien miec te minimum 10 win (w ciagu miesiaca bnedzie keeper ;P)
ikonka = gosciu co ma duuurzo czasu na gre bo tylko to umie
good % = skill ;)
noob = ikonka + slaby %
heh spadam na ziemie jak widze np.
goscia 6 lvl ikonka rifla :O
][_HIV_][
05-06-2006, 18:42
a jak mam 500 win, ikone driady, 73%, MIALEM 1 rank w rt, mam 6 to kim jestem? :D:D:D (imba mass gamer? xD)
a jak mam 500 win, ikone driady, 73%, MIALEM 1 rank w rt, mam 6 to kim jestem? :D:D:D (imba mass gamer? xD)
Imba muss hunts ;) <joke>
Extremey ja mam ikonke czarki hmm cos kolo 250 gier i 70% lama ze mnie nie?
Extremey ja mam ikonke czarki hmm cos kolo 250 gier i 70% lama ze mnie nie?
Never!!!!!!!!!
Wilq ty dla mnie zawsze byles gosu player ;), but me noob
Musze zobaczyc jak teraz grasz (ofc w tedy gdy juz komp bedzie ok)
][_HIV_][
05-06-2006, 18:52
Dla mnie kiedys bylo zaszczytem jak w rt trafilem na CHapala_pl tt ^^ pamietam do teraz jak sam rozwalil dwoch hehe ja tylko za nim biegalem
Ee ja pamietam jak rok temu w styczniu - lutym wbilem na xpama i podziwialem ikonki i konta chapal, bodzia, bospera i wielu wielu innych polskich graczy ^^
wilq pewnie myślał: " Ale antyki oojaaaaa:D" <joke>
ikonka = gosciu co ma duuurzo czasu na gre bo tylko to umie
good % = skill ;)
noob = ikonka + slaby %
heh spadam na ziemie jak widze np.
goscia 6 lvl ikonka rifla :O
pokaze ci ze tak nie jest :
ikona = sie zgadzam ze trzeba miec czas na gre
good% = mam 87% a raczej mireny skill
6 lvl headhunter = malar i wez go rozwal jak jest n00b
Ee ja pamietam jak rok temu w styczniu - lutym wbilem na xpama i podziwialem ikonki i konta chapal, bodzia, bospera i wielu wielu innych polskich graczy ^^
gdyby nie bylo resetow podziwaialbys moja Jaine
Heheheh to byla tabelka taka ogólna, malara nie rozwale bo ciupie at gosciu caly czas ;)Gralem na niego i dostalem (massował) :D
Extremey nawet na mase mozna wygrac.. imo masa trzeba miec dobre micro bo jak masuje i nic nie traci to wtedy robi techa i upy ma ciagle wojo moze dostawic expa pewnie ma wysoki lvl herosa wiec masz gg :)
mozna wygrac ale tak tylko nooobki grają ;]
Dla mnie kiedys bylo zaszczytem jak w rt trafilem na CHapala_pl tt ^^ pamietam do teraz jak sam rozwalil dwoch hehe ja tylko za nim biegalem
lol na jakim nicku grales ?:D
Omfg.. kolejny ktory mowi ze masa gra noob.. a moze to jego taktyka? a moze powiedz mu nie rob wiecej niz np 4 kata bo mnie zjedziesz? ... nie rob towerow nie rob tankow.. pomyslcie troche.. masz przeciwnikowi mowic co moze a czego nie? potrenujcie ..
masster = noob
tower mass = noob
dla mnie tylko to noobki,bo nie widzialem pro co sie toweruje (nie licząc fast tech) lub pro co massuje konkretnie ;)
btw. a niech robi 4 kata ;)
kruchy lubi w katy infestowac :)
Omfg.. kolejny ktory mowi ze masa gra noob.. a moze to jego taktyka? a moze powiedz mu nie rob wiecej niz np 4 kata bo mnie zjedziesz? ... nie rob towerow nie rob tankow.. pomyslcie troche.. masz przeciwnikowi mowic co moze a czego nie? potrenujcie ..
madra uwaga radze sie zastosowac i nei mowic głupot pa ide na impre
Thx ze przyznajesz mi racje.. ale wkurza mnie jak ktos pisze omfg tanks omfg You are noob! Fu noob! ... albo omfg plz more towers noob... i jeszcze omfg only mass no skill.. fu masser.. no skill only mass..
aha wiec tower nooby = pare kat i mogą ....narobić
musserzy (np.hunty) = wiwy , lub jakie kolwiek air gg.
Dokladnie. Jedna uwaga do massowania.. jak sie ma duzo unitow to ciezko jest cos wycofac dlatego mozna latwo kosic jednostki, przetrzymac do techa i wtedy gg :)
][_HIV_][
05-06-2006, 21:16
lol na jakim nicku grales ?:D
_ShAMBleR_ mialem moze 10 lev ale kto by mnie pamietam wtedy a co dopiero Ty tt :D
][_HIV_][
05-06-2006, 21:17
Na mass sie mozesz zatowerowac i masz problem z glowy omg, a Extremey noob jest ten co przegrywa a nie ten co wygrywa i nei wazne jak bo to on wygrywa tt ;:p
Wątpie ze jesli ktos pujdzie w koknretny mass tylko to wyłącznie to nie da sie przegrac.
Jesli sie myśli :blink:
Omg.. jak pojdzie w mass biesow na huma co zrobi? Wale footy z defem i gg.. jak walniesz mass hunts co zrobie? walne footy kilka czarek i kano i gg... jak walniesz mass grunts to wale byle co sb / priest / sork gg no re thx.. nie chce mi sie dalej wymieniac..
Spójż na to z perspektywy elfa, co zrobić na mass hunt+tr+caty+micro?? Wyjstarczy że zrobi dobry podjazd przed t2 i masz gg
Virus][pl][
05-07-2006, 12:00
masster = noob
tower mass = noob
dla mnie tylko to noobki,bo nie widzialem pro co sie toweruje (nie licząc fast tech) lub pro co massuje konkretnie ;)
btw. a niech robi 4 kata ;)
kruchy lubi w katy infestowac :)
a co lubie w katy isc!! a jak hum robi mortar team i tylo tym wpada i tp do bazy i tak caly zcas albo tankami najezdza?? to samo, a ja kat uzywam do walki ale najlepiej lubie to jak ja sie bije a katy atakuja baze pozniej ja uciekam a kolo bazy nie ma :P
btw to temat koth nie?? flashu czy jakis inny operatorze zrob jakis temat strategie czy np. "Imba tactics??" i przenies tam te posty
Spokojnie co tak nerwowo Virus.
To akurat byl komplement bo ty katami dobrze grasz.
Katki w RT są bardzo dobre ;] np. Katy >own driads
Remek jak przetrzymasz humem takie natarcie to potem kano / czarki / rifle / priest / mk / am z blizzem = gg ! dawalem nawet o tym replaya na rep.pl :D
Taktyka mass huntow polega na szybkim wykonczeniu huma przed t2 lub jesli huma wali fe, to efl nie tehuje tylko amsuje hunty z balistami o w ten sposob obaj gracze sa na t1 z przewaga elfa a towerry humowi nic nie daja. Jesli koles masuje ci hunty sa 2 wyjscie bynajmniej powiem ci jak ja robie. Albo fe i masujesz rifle z 2 raxow i potem pozny teh. Lub stawiasz 2-3 try w bazie i tehujesz a na t2 mass kano. Potem jak uzyskasz przewage kanonierami mozesz dopiero bawic sie czarkami czy priestami.
http://replays.pl/replay/20319 zobacz sobie jak ja obronilem sie przed mass hunts (ofc fusk na maXa ale warto zobaczyc :D)
Wilq to ten repek co ja kiedys ogladalem ;)??
Jesli ten to ladnie muss hunty obroniles z tym tr co ci jeszcze koles chcial zrobic ;)
No to ten tylko dzisiaj w turze na north przegralem na mass hunts ^^ xD
Virus][pl][
05-07-2006, 21:55
taa tez go ogladalem ggj wilqu
Dobra a piszac na temat to ja jestem Kingiem :D wiec ktos ze mna solo? Moze Flash wystawi mi jakiegos rywala? czekam na propozycje :D a moze hmm zrobi sie ze ile osob sie zglosi oni rozegraja miedzy soba mini tur a ja zagram z najlepszym? co wy na to? jesli tak to msg me na gg :D 6323564 :) pozdro
][_HIV_][
05-08-2006, 20:41
Ja jestem chetny
Virus][pl][
05-08-2006, 22:45
wilq ownuje znaczenie lepiej od ciebie hiv i ma wiele wiecej expa w solo
btw mk>>all (jak dla mnie)
][_HIV_][
05-08-2006, 23:01
No to co, nie moge sie z nim zmierzyc? ;p rofl, gralem juz z nim ja HUm vs Orc. Teraz postaram sie odegral hehe
Dobra a piszac na temat to ja jestem Kingiem :D wiec ktos ze mna solo? Moze Flash wystawi mi jakiegos rywala? czekam na propozycje :D a moze hmm zrobi sie ze ile osob sie zglosi oni rozegraja miedzy soba mini tur a ja zagram z najlepszym? co wy na to? jesli tak to msg me na gg :D 6323564 :) pozdro
Proponuje TheBetterDayz. Oczywiscie nie widze przeszkod zeby Hiv nie mogl zagrac z Wilkiem.
Oksaa to niech bedzie tak ze Hiv zagram z Betterdayzem bo3 i kto win gra ze mna :)
][_HIV_][
05-09-2006, 16:10
Oksaa to niech bedzie tak ze Hiv zagram z Betterdayzem bo3 i kto win gra ze mna :)
Hmm komu musze skopac tylek zeby wreszcie przestac byc tak ignorowany ~~
Ee nie jestes ignorowany :D tylko jak jest 2 przeciwnikow to nie zagram 2 vs 1 nie? no w sumie moglbym was tak pojechac ale jak to by wygladalo? :D wiec musicie rozstrzygnac to miedzy soba ze zagrac z kingiem :D
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.