View Full Version : Liga- Pary i wyniki
Tu znajdowac sie bedzie tabela uaktualniana po kazdej kolejce
1.Bodek
2.Bonkol
3.Bosper
4.Chapal
5.Czorny
6.Elohim
7.Flash
8.Kevin
9.Misiek
10.Odipl
11.Red-System
12.Remek
13.Rumek
14.Scary Evil
15.Shambler
16.Shao
17.Shimmy
18.Troll
19.Virus
20.Wilq
Pary na niedziele 26.03
Bodek vs Wilq
Bonki vs Virus
Bosper vs Troll
Chapal vs Shimmy
Czorny vs Shao
Elohim vs Shambler
Flash vs Scary Evil
Kevin vs Rumek
Misiek vs Remek
Odipl vs Red-Sysytem
][_HIV_][
03-25-2006, 18:21
Elohim vs Shambler very thx T_T. ...^^
Ejjj nie wiem czy dam rade zagrac bo mam kontuzje reki :( mozna przelozyc mecz? czy nie da rady?
a mecze sa na ktora na 12 bo ja bym nie mogl za bardzo
bo mi nie za bardzo pasi bo na1,30 ma mecz na hali w halowe^^
to jak by nie dalo rady na 10 chociaz red jak bys mogl to odpisz:d]
niestety moglem :/ przegrac 2 mecz jak widac:/
proponuje umawawiac sie bezposrednio na gg, wiekszosc graczy ma wpisane swoje w profilu na forum.
Teraz troche o zasadach, system bo3 (bo1 nie pokazuje kto byl lepszy), pierwsza mapa bedzie narzucona co kolejke a nastepnie dziala zasada losser choice, co do hosta to graze miedzy soba zalatiwaja ten problem, w razie publiki wskazane jest aby byli ustawieni obserwatorowie
W tym tygodniu pierwsza mapa bedzie Twisted Meadows
Gl & Hf
Misiek i rezta nie piszcie takich postow jak ten ponizej bo to nic nie daje, umawiajcie sie via komuinkatory innternetowe albo pm na forum
MISIEK__PL
03-25-2006, 19:37
ja bede z samego rana albo na wieczor
Red-System
03-26-2006, 09:31
Ok odi to gramy o 10 jak chciales!! :D
Red-System
03-26-2006, 11:51
Red-System vs Odipl :p
2:0
jak ty mogles przegrac 2 mecz??
RuMek- niestety niepojawił sie o 12 i nie ustalił ze mną innego terminu :(
MISIEK__PL
03-26-2006, 13:15
remek-nie byl o 12 i nie ustalil ze mna innego terminu
TrOl[pl] vs AreUReadyToDie (bosper)
2-1 mam tylko repy z moimi winami losaow nie zapisuje :)W tych grach jest troche szczescia ale zawsze win :D
Red-System
03-26-2006, 19:54
gj!!
kevin vs rumek 2-0
tylko jedna gra drugą rumek oddal w/o :/
Remek było o 12:15 i ty miśku wyszedłeś wtedy z bn
MISIEK__PL
03-26-2006, 22:56
2-0 dla mnie :D
wow misiek gosiaczysz
skad zes wytrzasnal tego straga??( ogladales moje repy czy cus)?:)
i badzo dobrze ze go Misiek pojechales ( do czego bardzo ladnie ) bo Remcio mial zadatki na gosiaka ale zaczal grac dote i widac efekty
MISIEK__PL
03-27-2006, 00:13
wow misiek gosiaczysz
skad zes wytrzasnal tego straga??( ogladales moje repy czy cus)?:)
wystarczyl mi jeden twoj rep
hahaha wiedzialem ze skascik to znam :P
Red-System
03-27-2006, 08:48
kiedy beda nastepne mecze?? To jest tak ze kazdy kra raz na tydzien??
kto to jest shao :|
??????
vs wilq[pl] tylko jeden mecz pozniej sie podalem
Red-System
03-30-2006, 21:01
vs wilq[pl] tylko jeden mecz pozniej sie podalem
tak latwo sie poddajesz?? a czemu randomem??
i cos ci bardzo nieposzlo!!:(
Kiedy nastepne mecze?
tak latwo sie poddajesz?? a czemu randomem??
i cos ci bardzo nieposzlo!!:(
Kiedy nastepne mecze?
łatwo sie podaje bo nie umiem grac i denerwuje mnie ta gra juz... a randomem bo po 3.5 roku grania wstyd nie umiec kazdym grac przynajmiej w małym stopniu
a ze mi nie poszlo to nic nowego pokaz mi jakas gre w ktorej mi poszlo (solo i nie opieralo sie to na szczesciu) nastepne mecze w ten weekend
Red-System
03-30-2006, 22:01
łatwo sie podaje bo nie umiem grac i denerwuje mnie ta gra juz... a randomem bo po 3.5 roku grania wstyd nie umiec kazdym grac przynajmiej w małym stopniu
a ze mi nie poszlo to nic nowego pokaz mi jakas gre w ktorej mi poszlo (solo i nie opieralo sie to na szczesciu) nastepne mecze w ten weekend
3,5 roku !! O bosze ja gram 1,5 :) dzieki za info z tymi next meczami!!
info? niektore moecze nie zostaly rozegrane, kilku ludzi robi sobie przerwe w3 trzeba sie zastanowic czy naprawde "chcemy" w tym uczestniczyc ...
info? niektore moecze nie zostaly rozegrane, kilku ludzi robi sobie przerwe w3 trzeba sie zastanowic czy naprawde "chcemy" w tym uczestniczyc ...
robie sobie przerwe ale to nie znaczy ze nie moge wejsc na w3, czy tak trudno umowic sie na gg? poza tym moj przeciwnik zgodzi sie chyba ze juz zna wynik. znajdz mi scarryiego jesli koniecznie musze grac
ja dogram to do konca jak sie zdeklarowalem
Red-System
03-31-2006, 15:55
ja dogram to do konca jak sie zdeklarowalem
i tak powinno byc :D
flash nie choci mi o scarego, ale myslalem ze skoro mowicie ze amcie rpzerwe to ine gracie w w3. Skoro tak, scarego wykluczamy z ligi, kazdy ma z nim fw nastepne pary beda w sobote a potem gry beda co 3 dni zeby all nie traflo za dlugo.
Ponadto jezeli jest ktos chetny do pomocy to bylbym wdzieczny, nie bedzie to inc czasochlonnego ale ostatnio amm niezly dymw szkole i przyda mis ie ta zaoszczedzone chwila
Flash ;*
zdravim
Sorrki ale chyba jestem zmuszony zrezygnować.... (win dla vira ofc - walkover....:D)
Powiedzmy że na razie mam wieczystego BANA.... Od starszych....:D:D:D
Tzn. nie mam całkowicie dostępu do neta:/:/:/
flash nie choci mi o scarego, ale myslalem ze skoro mowicie ze amcie rpzerwe to ine gracie w w3. Skoro tak, scarego wykluczamy z ligi, kazdy ma z nim fw nastepne pary beda w sobote a potem gry beda co 3 dni zeby all nie traflo za dlugo.
Ponadto jezeli jest ktos chetny do pomocy to bylbym wdzieczny, nie bedzie to inc czasochlonnego ale ostatnio amm niezly dymw szkole i przyda mis ie ta zaoszczedzone chwila
Flash ;*
zdravim
przerwa oznacza tylko ze mozecie mnie pojechac bez problemu bo nie cwicze :p ale bede wchodzil na gry ligowe
Shimmy szacunek 4u ogolnie gj
jesli potrzebna pomoc sluze
mam propozycje zeby losowanie par odbywalo sie troche wczesniej niz juz w weekend przed samymi grami, dalo by to mozliwosc ustalenia innych terminow (kiedy komus niepasuje oficjalny termin) i rozegrania spotkan niedzielnych wczesniej np w sobote; druga sprawa to jakas tabela uaktualniana po kazdej kolejce /liczba gier, pkt powinno wystarczyc/ bo potem bedzie troche roboty z liczeniem pkt dla kazdego szukania gier itp po kilku kolejkach a tak wystarczy edytowac tabele
To nie jest losowanie tylko moj fachowy system:laugh:
Ok zaczynamy od zaleglych spotkan:
Bonki vs Virus
Czorny vs Shao
Teraz pary na ten Weekend
Bodek vs Virus
Bonki(free win) vs Troll
Bosper vs Shimmy
Chapal vs Shao
Czorny vs Hiv
Elohim vs scary evil (free win)
Flash vs Rumek(free win)
Kevin vs Remek
Misiek vs Red System
Odipl vs Wilq
Dajemy panowie jak najszybciej w tej kolejce 1 mapa sa wyspy echa!!!
dalej zasada looser choice, prosze przestrzegac tych zasad bo bede sprawdzal wybrane rep czy oby napewno 1 gra byla na ei jezeli ine w stosunku do obu gracze beda wyciagniete kosekwencje.
Red-System
04-02-2006, 08:37
misiek kiedy gramy??
Bonki kiedy mozesz grac????????odp jak najszybcie:)
Virus][pl][
04-02-2006, 15:19
bonk napisal ze rezygnuje z toura wiec wszyscy maja fw
bodek - kruchy 0-2
repki daje, slabe gry i z mojej strony i (tak mysle) bodka ktory bez treningu byl ale jednak szczescie sprzyja lepszym
ja vs bosper
2-0
PROSZE GRAC SPOTKANIA LIGOWE!!! wyapdlo juz 3 graczy postaram sie cos poradzic, moze znalesc zastepstwo bo nie moze tak byc ze co kolejke polowa bedzie miala fw :(
wiesz shimmy ja nie moge grac narazie bo wilqa nie ma wiec wiesz a w pon raczej czasu nie bede mial to dopiero moze w srode a jak nie to w czwartek
Bonki kiedy mozesz grac????????odp jak najszybcie:)
AAaaaaa masz Fw:P
Btw. Trolu wiem kim jestes:D:D:D
Red-System
04-03-2006, 15:48
ja vs bosper
2-0
PROSZE GRAC SPOTKANIA LIGOWE!!! wyapdlo juz 3 graczy postaram sie cos poradzic, moze znalesc zastepstwo bo nie moze tak byc ze co kolejke polowa bedzie miala fw :(
lepiej cos zalatw bo fw to lipa :( i niewiem po co ludzie sei zglosili tylko zament robia:(
MISIEK__PL
04-03-2006, 16:32
sry ziomy ale teraz malo bede na w3 i musze zrezygnowac z ligi
zaczela sie wiosna i mam treningi w pile od poniedzialku do piatku
sry ze mam troche pomieszalem
Red-System
04-03-2006, 16:34
Le to mam za free wina:( nielubie tego!!
Tym sposobem liga upadla, mam tego po wyzej uszu. Jezeli gracze ktorzy zostali wyraza chec mozemy to przeobrazic w turniej gdyz niema sensu ciagniecie tego na dluzsza mete. Jak zwykle zawiodla frekwencja
to dajemy tura tylko załóżmy zasadę zę jak sie ktoś wycofa to wypad z klanu....
zrobmy tura nie grpuy tylko drabinke i kto przegra to dalej ma szanse na wygrana tura ...
1 dnia sie umowmy i tego dnia zapisy zrobmy tak by bylo najlepiej
to lipa troche shimmy sie staral a tu dupa :/
szkoda ale ja z checia tura czy co tam wymsylicie zagram takze jestem chetny a ogolnie to mnie tez czesto az tak nie bedzie na w3 co nie znaczy ze nie bede wchodzil mam obecnie egzaminy gimnazjalne wiec wiecie:P
ale jak gram cos i sie zglaszam to gram do konca taka mam zasade:P
podstawową zasade
fajnie bylo ale sie moze sie jeszcze nie skonczylo:)
Wg mnie liga powinna byc kontynuowana, mecze z uczestnikami ktorzy juz w niej niegrają anulowane w takiej lidze 10 graczy to nawet duzo biorąc pod uwage ze kazdy gra z kazdym, tura dmozna odatkowo zorganizowac
Virus][pl][
04-03-2006, 22:49
popieram kevina liga powinna byc kontynuowana, 10 graczy to duzo a toura kiedy indziej:p
Jezli liga ma dalej dzialac to musimy zaczac ja od nowa, ogolnie rozegrana byla 1 kolejka takze wiele nie stracimy, tylko JEzeli ktos wie ze moze sie mu w trakcie odechciec niech zrezygnuje odrazu bo potem nie recze za siebie. Jezli wiekszasc przystanie an ten pomysl i zostanie min. 8 uczestnikow liga zostanie wznowiona.
no ja zostaje ofc :)
zawsze znajde czas na mecze ligowe:)
tylko zeby byly w wekkend taka moja prosba:D
jak ktoś odejdzie z nowej ligi to wywal z klanu....
oczywiście ja w niej gram :)
Red-System
04-04-2006, 23:06
mysle ze mam tu malo do gadania bo jestem z dC ale mysle ze to niema sensy na dluzsza mete !! :Dmoze cos nowego, szybszego i ciekawiej zrobionego ??
Spoko wuja shimmy cos wymysli, a no i red gratuluje nowego clanu xD
Red-System
04-06-2006, 16:30
Jesli mowisz o OGRU to jestem bardzo wnerwiony powyzywalem ty pedalow z tego zjebanego klanu i jak tylko minie tydzien to opuszczam go gowno :D:D POZDRO kknd
:Dmoze cos nowego, szybszego i ciekawiej zrobionego ??
taaa moze lamborghini gallardo :D
wlohaty_pl
04-07-2006, 08:48
Ja moge zagrać za kogoś jeśli można:)
Red-System
04-07-2006, 22:52
Flash troche zezsensownie to napisales ale jak tam se chcesz !! niewiem co ma lambogrini wspolnego z jakims tourem ale kazdy ma swoj swiat <joke>
Flash troche zezsensownie to napisales ale jak tam se chcesz !! niewiem co ma lambogrini wspolnego z jakims tourem ale kazdy ma swoj swiat <joke>
ech nie kumasz mojego poczucia humoru :(:
Red-System
04-08-2006, 09:32
no sorka ale wczoraj takie texty mnie niebawily sry. I mam wielkie poczucie humoru :D:D pozdro
BLUE_SYSTEM
04-12-2006, 00:10
Tak to jest niestety jak ktoś nie czai mądrych dowcipow :P. A tobie sie to zdaza dość często :D. Jak tam wasz liga, bo sobie obserwowałem i w koncu nie wiem co i jak ;]
Liga powoli umarla smiercia naturalna. Za mala frekwencja, prawie nikogo online :/
Red-System
04-17-2006, 13:09
no szkoda bo mialem 2 winy i szlo dobrze ale ludzie to ludzie :(
I tak bym wygral ta lige..
skromosc to twoja zaleta widze wilqu ale nie przecze :)
Zamknijcie ten topic :) thx
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.