View Full Version : § KOMIX KKnD ! §
][_HIV_][
03-17-2006, 20:36
Moja historie juz znacie....czas pokazac dalsze losy legendarnego klanu KKnD dlugo po wstapieniu 3 lamerskich podroznikow - Virusa][pl][ , Miska__pl i ][_HIV'a_][....
Czasami w klanie dzieja sie rozne nieprzyjemne sytuacje, dziwne, niesmaczne... jednak w klanie KKnD, pewnym klanie z Xpama dzieja sie rzeczy o ktorych sie nie snilo nawet Elohimowi.
Chcialbym zaprosic wszystkich w glab labiryntu, tajemnic, kretych drog dziejow KKnD...
][_HIV_][
03-17-2006, 21:07
Yo...
SUPER
tylko dlaczego ja w roli glownej ??
i wypowiedz driady w ss mi sie nie podoba !! ... jakbys mogl zmien to cie prosze ja nawet nie wiem co to jest ten photoshop ...
][_HIV_][
03-17-2006, 22:41
Tutaj jestes, ktos musial byc pierwszy :D a komix bedzie z zycia KKnD, (driady niestety nie da rady zmienic :P)
waititng for next ...
jakos niesmacznie tak, podoba sie wam wogole ten pomysl? :D (i robcie tez!)
][_HIV_][
03-18-2006, 21:09
Komentowac cos moja tworczosc! :D a i sami zrobcie , bo to nie bede tlyko ja robil, licze na wasze pomysly takze, zajefajnie sie takei cos robi czekam !
][_HIV_][
03-20-2006, 12:13
Co myslicie o komixie we flashu? :D taka probke tutaj mam sie pobawilem hehe ;) hf, (nie wiem nawet czy zadziala :P
Co myslicie o komixie we flashu? :D taka probke tutaj mam sie pobawilem hehe ;) hf, (nie wiem nawet czy zadziala :P
Ja sie nie zgadzam. Nikt nie bedzie robil we mnie komiksow :p
][_HIV_][
03-24-2006, 18:14
No nic, ostatnio ktos sie nabijal ze mnie ze robie komix ale ja to robie 4fun jak sie nudze :p te moze nie sa takie ciekawe (a tamte byly? ^^) ale cos wyskrobalem : ) ale nadal nie widze nikogo innego cmon dajcie tez cos bo troche bym sie posmial :D (btw ktos widzial kiedys zeby sie bodek cieszyl?... ; / )
niezle hiv:D przeczytalem a raczej przejarzalem wszytkie:D (prawie)
MISIEK__PL
03-25-2006, 11:53
hiv tylko ze ja mam 16lvl rt
][_HIV_][
03-25-2006, 15:08
hiv tylko ze ja mam 16lvl rt
Omfg czy nikt nie rozumie tych komixow??? To sa parodie problemow z zycia KKnD ! a ten 15 lev to bylo do tego twojego wejscia na kanale wtedy co sie chwaliles ze zdobyles ten lev... omfg ^^
shh ten moj podniecajacy avek :<
][_HIV_][
04-12-2006, 11:48
Aha jakby co to na pierwszym ss to nie jest zaden mh tylko to byl cg na otwartej mapie xD
Aha jakby co to na pierwszym ss to nie jest zaden mh tylko to byl cg na otwartej mapie xD
:D lol :D
i tak Ci nie wierze MH-erze! :P
Wczoraj w AT pokazałeś żeś MH-Boy ^.^
][_HIV_][
04-12-2006, 12:50
i tak Ci nie wierze MH-erze! :P
Wczoraj w AT pokazałeś żeś MH-Boy ^.^
Bo znalazlem drzewo miedzy drzewami? :laugh: :laugh: :laugh:
MH MH MH !
na początku wiedziałeś gdzie baza NE !
ahh ten mass wisp zabrał mi całą mane z Alchema :<
firez-tm
06-19-2006, 11:42
dobre
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.