View Full Version : Virus][pl][ maphacker
Masz pecha Virus to bylem ja na moim koncie 4fun. Jestem przekonany ze masz mh a przed resetem forum/hacks widzialem cie juz podanego w jakiejs sprawie co jeszcze zmniejsza twoja wiarygodnosc.
Na tym ss widac jak spokojnie atakuje sobie mojego maina. Oczywiscie jak lecial na moja baze akurat zaczalem budowac 2 rzeznie i bylem na creepie.
Badluck Virus it was me on my 4fun acc. Im sure that u have mh and before forum/hacks reset i saw u reported in some case what even more makes u suspicous.
On this ss u can see Virus attacking my main. Ofcourse when he directed himself on my base i was building 2 slaughethouses and i was creeping.
Atakuje sobie mojego maina az nagle ni stad ni z owad sie wycofuje. Na ss widac ze nie widzi mojej armii a bylem juz tuz tuz wracajac z creepa
He attacking my main and suddenly he reatreat without a reason. Ss is showing that he dont see my army quickly returning from creep and i was very close
Tutaj myslac ze bede mial chwilke na odetchniecie po jego wycofaniu szybko lece do najblizszego creepa zwiekszyc lvl bohow.
Here after strange Virus retreat i though i`ll have some time so i quickly go to nearest creep to increase hero lvl.
To co Virus widzial to wychodzacego jednego fienda na wschod. Nie widzial ze ide na creepa.
Po dziwnym wycofaniu sie z ataku mojego maina, idzie dokladnie w kierunku gdzie creepuje, nie spowrotem na baze. Na mapie widac ze nie wie gdzie jestem.
What Virus saw was 1 fiend going east. He didnt know where i was and that i went to creep.
He head directly to creepjack me, not to my base which is suspicous becouse i left it undefended. On map u can see that he dont know where i am
ciezko stwierdzic ;/
100 % mh tu nie bylo
ja tak daje 70 na 30 ze gral na mh ;/
masz jeszcze jakies repy z jego gra??
ciezko stwierdzic ;/
100 % mh tu nie bylo
ja tak daje 70 na 30 ze gral na mh ;/
masz jeszcze jakies repy z jego gra??
hmm trudna sprawa moim zdaniem nie ma mh.... ale mozna go miec na oku
BLUE_SYSTEM
02-22-2006, 22:14
Nie wiem, w sumie podejżane jest tylko to jak atakował twoją baze i się wycofał, ale mogło to byc też spowodowane tym, że wszedł za głęboko to się lekko cofnąć chciał, a jakieś 2s po tym widział że wracasz do bazy. Więc nie widać czystego Mh. A z tym creepjackiem po prawej od bazy, to w tą stronę musiał iść bo cie widział. Sam bym poszedł.
btw. Dzisiaj ładnie mnie od noobow wyzywałeś, jak przegrałeś :D. Ja humem grałem, więc noobiłem bardzo, ale wygralem. Gryfy + Tanki ;]
oj tyyyyyyy!!! sprawdziles ip czy znasz tak dobrze opisy w moich kontach? przyznaj ze to byla badziewna gra. kampowanie w bazie, mass towers, mass tanks i mass gryfy omg
To sie nazywa BLUE + Human ;D
BLUE_SYSTEM
02-23-2006, 00:38
Ta, nie umiem humem wogole, a jeszcze jak gram z lepszym graczem. Każdy wie ze ud > hum, wiec sie balem ^^
Maciek_is_back
02-23-2006, 01:42
To sie nazywa BLUE + Human ;D
eLf ty sie lepiej samknij zasrancu bo sam hackowales z mh
[kdc]elf
02-23-2006, 07:43
dude u used maphack too... look ur 3 screanshot...u turned on maphack to see where is he... lol :D :D :D
BLUE_SYSTEM
02-23-2006, 09:48
It was on Replay, so he turn off fog of war :)
elf']dude u used maphack too... look ur 3 screanshot...u turned on maphack to see where is he... lol :D :D :D
stfu and look this ss no game !! is replay !!;/
stfu and look this ss no game !! is replay !!;/
learn eng
From now on, ... At Hacks sections, you may use ENGLISH only !
From now on, ... At Hacks sections, you may use ENGLISH only !
i wrote in both languages and man forgive me 1 post to blue system :p
not_fair
02-23-2006, 23:06
i think its mh , not very sure , but i'm 70% sure that its mh
Virus][pl][
02-24-2006, 12:38
ej ziomy ja nie czituje i nie mam zamiaru a ten koles gralem z nim 2 raz tego dnia to jest 2 gra i zobaczylem ze jest na creepie i poszedlem na niego proste nie wiem czego sie tam upatrywac, a atak akurat w tym momencie na baze jak rzeznie buduje to czysty przypadek, o ile dobrze pamietam z gry to intuicyjnie sie kierowalem
ale wy jestescie ktos nie uzywa mh a myslicie ze uzywa wspolczuje tym co maja acc zbanowane za nic
i dont know eng very much that i dont translate my post on english very sry
i dont use mh, it was only a good game not any hacks
[pl][']ej ziomy ja nie czituje i nie mam zamiaru a ten koles gralem z nim 2 raz tego dnia to jest 2 gra i zobaczylem ze jest na creepie i poszedlem na niego proste nie wiem czego sie tam upatrywac, a atak akurat w tym momencie na baze jak rzeznie buduje to czysty przypadek, o ile dobrze pamietam z gry to intuicyjnie sie kierowalem
nastepnym razem jak bedzie jakas sytuacja gdzie "spotkasz kogos na crepie, wladujesz mu sie w baze jak creepuje lub cos podobnego" to zrob ss !!
InQ sry :P
OmG, ... This is public section, ... Not a dedicated one for Polish players ! Better stop talking on Polish here. ( No offense. )
BLUE_SYSTEM
02-27-2006, 20:11
omg, problems... :P
CLOSED
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.