View Full Version : Czym sie mozesz pochwalic ?!
Heja..
To temacik w ktorym dajemy nasze prace, osiagniecia itp czym mozna sie pochwalic !
Oto moje najnowsze prace "wideo" call of duty 2:
- Frag Movie "Die Time" Exodus http://rapidshare.de/files/13084129/die_time.rar.html
- Film dotyczący naszego klanu gangsta.squad http://rapidshare.de/files/13085185/Prawie_jak.rar.html
zdalem mature za 2 razem:D
MaN-O-WaR
02-14-2006, 15:27
a ja spalilem przoda zielonego, wypilem butelke wina, 0,75 wodki - wszystko jednego wieczoru :D
Edit: Sie mi zapomnialo, ze na tamtej osiemnastce jeszcze z kumplem nalewatora kupilismy na dwoch i oczywiscie tez poszedl, tylko ze na 3-ech, bo trzeba bylo solenizanta poczestowac :)
Hu yz goszu?? :D
Harpagan_THC
02-14-2006, 15:40
pierwszego maja roku 2001 w 6 osób w ciągu 11 godzin wypilismy 17 byków i 9 nalewek
a mi w ten piatek nikt nie podskoczyl na dysce ^^
kazdego z bara jebalem :D
no ja moge chyba tylko swoja stronka
www.harpoon.xt.pl
No to ja + Basior za zalozenie Bos :)
Klan przetrwał naprawde ciezkie chwile a my z Basiorem dalej trzymamy je w pod kontrola :P (chyba) :P
FeniX`cK
02-16-2006, 09:27
Moge sie pochwalic tym ze mieszkam w najzajebistrzym bloku w polsce :P i wogole miescie a zarazem tez osiedlu xD
Kielce > Czarnow > Szesdziesiatka (60) :P
foty dostepne na mojej stronce blokowej
www.60.boo.pl ;)
a ja sie pochawle tym ze ........... pomoglem razem z wiewiórkami zbudowac karmik dla ptaszków w ktorym i tak sie nie mieszcza ich ogromne jajka <lol> :D
ostatnio wypilismy po litrze voodki ( na glowe) ze znajomymi i ja jako jedyny nie rzygalem :D
Blahy Peter
02-17-2006, 19:35
litr wodki? chyba przez wakacje :P ja mysalem ze jestem twardy z moim 0,7 w gorach, ale widze ze jeszcze wiele mi brakuje do prawdziwych twardzieli :D a czym sie moge pochwalic? zaliczylem jeden przedmiot na 5 a sesja sie skonczyla tydzien temu... ktos jest twardszy? :D
Harpagan_THC
02-17-2006, 20:39
Blahy Peter napisał(a)
litr wodki? chyba przez wakacje :P ja mysalem ze jestem twardy z moim 0,7 w gorach, ale widze ze jeszcze wiele mi brakuje do prawdziwych twardzieli :D a czym sie moge pochwalic? zaliczylem jeden przedmiot na 5 a sesja sie skonczyla tydzien temu... ktos jest twardszy? :D
owszem jest ktoś twardszy
wysluchalem calej godzinnej audycji w radju maryja
War_Chef
02-17-2006, 22:57
Słuchałem Disco-polo przez 3.55 sec i włączyłem TV Trwam na 0.01s ------To jest hardcore !!!
NoChanceForYou
02-17-2006, 23:20
Ta widziałem 2 kaczyńskich na raz ... myślałem że już po mnie -.-
Harpagan_THC
02-17-2006, 23:51
NoChanceForYou napisał(a)
Ta widziałem 2 kaczyńskich na raz ... myślałem że już po mnie -.-
na żywca , czy jak kradli ksiezyc ?
a ja to nawet oglądalem 20 min film o anty woodstocku w tv trwam .najlepsze bylo to, jak mówili o odrażającej mlodziezy chlapiacej sie w blocie : D (a to przednia zabawa jest ) mialem polewke i film zamiast zniechęcić do woodstocku jeszcze bardziej mnie skatowal zeby pojechac.
harpagan cos ty zrobil z moim pieknym avkiem ?! ;]
Harpagan_THC
02-18-2006, 00:01
yyyy eeee no jakos sie tak samo zrobilo : P wizje mialem
Originally posted by Harpagan_THC
yyyy eeee no jakos sie tak samo zrobilo : P wizje mialem
zraniles moje uczucia :D
FeniX`cK
02-18-2006, 10:08
Harpagan_THC napisał(a)
na żywca , czy jak kradli ksiezyc ?
a ja to nawet oglądalem 20 min film o anty woodstocku w tv trwam .najlepsze bylo to, jak mówili o odrażającej mlodziezy chlapiacej sie w blocie : D (a to przednia zabawa jest ) mialem polewke i film zamiast zniechęcić do woodstocku jeszcze bardziej mnie skatowal zeby pojechac.
hahahahaaa tez to ogladalem xDDD na koncu pokazywali znaki z woodstoku rozne i mnie rozjebali jak powiedzieli ze to "znaki narkomanow" czy cos takiego xDD
Harpagan_THC
02-18-2006, 12:12
WOODSTOCK PRZYSTANEK DO PIEKLA : D (babka) ,,albo jeden przyczepil sie do mnie i daj mi pieniądze ,daj mi pieniądze bo ja nie mam na chleb, a ja mówie a na vodke miales, i tak szedl za mną calą wiśniową ,prawie do myśliwskiej i tak nam dokuczal.ale proszę panią ja lubie mlodziez tylko taką kulturalną taką nie chamskąąą : D
rydzykowcy są popaprani
Lewy is hear
02-18-2006, 18:57
mam najwieksza liczbe kont na tym forum, i kto mnie przebije??xD
PlaYeR_GoSu.
02-20-2006, 10:14
hehe ja tez mam sie czym pochwalic to stalo sie wczoraj przyjeli mnie do DsAs :) bede wymital z noxem.
ktos nie wiezy prosze daj link :P :
http://www.battle.net/war3/ladder/W3XP-player-profile.aspx?Gateway=Northrend&PlayerName=djbass_cod
hehe ja tez mam sie czym pochwalic to stalo sie wczoraj przyjeli mnie do DsAs :) bede wymital z noxem.
ktos nie wiezy prosze daj link :P :
http://www.battle.net/war3/ladder/W3XP-player-profile.aspx?Gateway=Northrend&PlayerName=djbass_cod
PFF I TAK CIE Z NIEGO WYWALA ZA OFLINE CALY CZAS:P
Makaveli_Thug
02-21-2006, 22:24
ja bylem dwukronym mistrzem slaska w judo ^^:P
Death_Force
02-26-2006, 13:01
Ja to sie moge pochwalic tylko tym, ze chyba naprawde umiem grac "sajlenserem" (silencerem czy jakos tak).
Zalaczam tu repka z gry poczatkowo 4v4, a od polowy 2v4.
Oczywiscie wygranej :D
Nasmarkalem do klawiatury [2 razy].
Pokonalem Chacka Norrisa :D
PlaYeR_GoSu.
02-27-2006, 11:52
hmmm jeszcze jednym moge siem pochwalic
pilem 5 dni pod rzad ;] a po tym mialem 3 dnia kaca ^^
FeniX`cK
02-28-2006, 14:24
pokonalem scianke w tenisa ;)
[BoS]Templare
02-28-2006, 23:03
Potrafie zjesc hamburgera z makdonalda, i nic mi po nim nie jest !
ciapekPL
02-28-2006, 23:38
mama juz mnie nie bije :) lol
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.