PDA

View Full Version : Dodatek do turnieju klanowego

KasparPL
02-13-2006, 21:08
prosze !!!! sie tu nie zglaszac na tury (zglosic sie mozna na threadzie:turniej klanowy).................................. natomiast umieszczac wszelkiego rodzaju pytania, komentarze itp...

wolf_mk
02-13-2006, 21:32
Jaki system rozgrywania meczy?:>

KasparPL
02-13-2006, 21:41
bo1 wszedzie.... czy jest to pierwszy mecz w grupie czy final

_ShAmBleR_
02-13-2006, 21:49
nie lepiej by bylo zaczac w jeden dzien wczesniej, w piatek? w niedziele dlugo raczej nikt nie posiedzi po nocach....

Flash
02-13-2006, 21:59
Skoro mamy sponsora przewidziano jakies nagrody? Przydalby mi sie nowy komputer...

KasparPL
02-13-2006, 22:04
nie wiem czy zauwazyles ale w sobote i w niedziele nie pograsz tak od:18 do 23-24 bo lagi sa takie ze nie bedzie sie oplacalo grac bo bedzie to subiektywne............. wiec generalnie sadzilem ze 5-6 godzin z rana w sobote i potem poprawka w niedziele wystarcza jesli wiecej osob bedzie zdania ze nie da sie tego zrobic w takim czasie to zgodze sie na piatek 24 lutego....narazie jednak poczekajmy i zobaczmy ile osob sie zglosi nastepnie bedziemy polemizowac na temat dodatkowego czasu....

"z rana" mam na mysli 10:00-11:00 jak sie wyspimy....:D

zdecydowalem bo1 poniewaz lubie naszego Wodza a i On lubi bo1..............lol.......... na dodatek jesli ktos jest dobry to pokaze to w jednej grze bo zawsze jest tak ze obie strony w pierwszej partji sie staraja a potem juz jest roznie....

KasparPL
02-13-2006, 22:08
odnosnie sponsorkingu prosze sie kierowac do Wlochacza ja jestem patronem................lol......... Wloczach chciales byc wspolorganizatorem tura wiec teraz masz mozliwosc sie wykazac:D^^ wybacz za tak wyszlo^^

i nie bierz tego do siebie tylko zartuje

Dead trafna uwaga:)

KasparPL
02-13-2006, 22:19
Chapal juz Ci mowie ze nie zagrasz a dlatego ze nie umiesz czytac!

pierwsza sprawa: jest to tur klanowy a Ty nie jestes w klanie

druga sprawa:jak juz sie pytasz to zadawaj takie pytania tam gdzie trzeba a nie tam gdzie sa przyjmowane zgloszenia

sadze ze jesli bys przestrzegal zasad i jesli Bodek oraz Szamkowie by sie zgodzili moglbys zagrac ale teraz jest to juz niemozliwe

przykro mi bardzo nie obrazaj sie prosze ale sa zasady we wszystkim

zapytaj sie w marcu....bedzie kolejny tur

pozdrawiam i wybacz ze jestem tak stanowczy

ShaQu
02-13-2006, 23:06
pozdrawiam i wybacz ze jestem tak stanowczy zabrzmialo grozaze nie umiesz czytac! oto sie nie martw :p przykro mi bardzo nie obrazaj sie prosze ale sa zasady we wszystkim np

KasparPL
02-13-2006, 23:14
ciesze sie ze rozumiesz i ze nie tworzysz zadnego konfliktu ktory bylby zbyteczny....pozdrawiam i powaznie odezwij sie w marcu bedzie kolejny tur

KasparPL
02-14-2006, 00:24
nerII podaj swoi nick z x-pama bo jestes dla nas obecnie anonimowy i nie wiemy kto Ty!

KasparPL
02-14-2006, 01:13
termi turnieju kalnowego zostaje przeniesiony z 25 na 18 lutego jest to spowodowane lepsza dogodnoscia czasowa dla wszystkich a przynajmniej wiekszosci klanowiczow w zwiazku z tym prosze o wniesienie poprawek w zapisach do turu...........poprawki wnosza tylko osoby ktore sa juz zapisane ale nie moga grac 18-19 lutego(i prosze w poscie umiescic:"nie bedzie mnie na turze")to wystarczy....

dodatkowa informacja : zapisy trwaja do 15 lutego do godziny 14:00 jesli ktos sie nie zapisze do tego czasu nie bedzie gral..

pozdrawiam

_ShAmBleR_
02-14-2006, 10:05
Mieszkasz na wsi? ^^

wlohaty_pl
02-14-2006, 11:25
_ShAmBleR_ napisał(a)
Mieszkasz na wsi? ^^

NIe^^

KasparPL
02-14-2006, 12:30
mamy do tej pory 10 osob wiec sami widzicie ze nie jest to liczba imponujaca...

podaje kilka dodatkowych zalozen:
1.kazdy jest dobry wiec nie bede umieszczal tych najlepszych w oddzielnych grupach
2.gracze w grupach beda losowani z calosciowej bazy graczy zgloszonych do tura
3.gramy bo1 (wszedzie)
4.gramy tylko i wylacznie z obsami mam na mysli ze nie ustawiamy sedziow
5.nie jest obowiazkiem aby obserwator(nawet jeden) byl obecny w grze
6.jest obowiazkiem aby gracz ktory wygral partie umiescil repa na threadzie:Repy z turniejku klanowego..............taki thread bedzie utworzony w odpowiednim czasie
7.organizatorzy maja pelne prawo do decydowanie ile gier bedzie rozgrywanych w tym samym czasie
8.w przypadku jesli kogos wywali z gry: gra jest powtarzana
9.w przypadku nieobecnosci z powodow osobistych gracza ktiory jest zapisany do turu oddaje on partie walkowerem

nalezy przestrzegac zalozen turu..........

Shimmy
02-14-2006, 13:25
jest kilka ale... np. co z map poolem? jak rozwiazesz ten problem grajac wylacznie bo1?

Flash
02-14-2006, 13:52
Originally posted by Shimmy
jest kilka ale... np. co z map poolem? jak rozwiazesz ten problem grajac wylacznie bo1?

Ja mam swietny pomysl- wszystko gramy na tm :p

Shimmy
02-14-2006, 14:21
haah, ale czemu mamy grac na ud mapie;D?

Flash
02-14-2006, 14:39
Originally posted by Shimmy
haah, ale czemu mamy grac na ud mapie;D?

jakiej ud mapie, to jest najbardziej neutralna mapa dla wszystkich ras.

Shimmy
02-14-2006, 14:48
wywal wyspy i moze byc:rolleyes:

wolf_mk
02-14-2006, 15:00
Eeee oke bo1 ale moze drabinka wygranych i przegranych? albo grupy i system pucharowy :) ps chapal moze grac ^^

ShaQu
02-14-2006, 20:57
wolf_mk napisał(a)
ps chapal moze grac ^^ nie chce

BLUE_SYSTEM
02-14-2006, 21:28
Tak sobie czytam i napisze nie w temacie, ale mysle ze intersująco :D. Mowisz że są lagi, ale to tylko dlatego że za duzo ludzi na serwerze. A jeżeli zakładasz własną gre CG to ty stajesz się hostem, więc serwer nie ma nic do lagów w grach!!! Więc nie jest powiedziane że przez lagi nie zagracie!

p.s. Używaj opcji edit, a nie 5 postów pod rząd, a ja się dziwiłem skąd macie tyle postów jako klan ^^. Pozdro!

wolf_mk
02-14-2006, 21:56
Blue tylko kaspar tak robi a nie caly klan !! Jakby nawet kaspar uzywal opcji edit to i tak bysmy byli najlepsi ^^ albo jednymi z najlepszych :D

KasparPL
02-14-2006, 22:17
po pierwsze dopiero sie ucze jak pisac posty....wiem powiecie ze to proste ale jak Wy zaczynaliscie to nie sadze ze mieliscie wszystko w jednym paluszku

kolejna sprawa odnosnie wszelkich dodatkowych informacjach beda podane w odpowiednim czasie narazie czekam na zamkniecie listy kandydatow

odnosnie Twojego stwierdzenia Blue to sie zgodze ale tylko w teorii bo w praktyce jest inaczej..........sprobuj zalozyc gre w sobote o 21:00 i dac 5-6 obsow nie wierze ze bedzie bez laga:)

teraz juz wiem ze moge editowac posty wiec bede sie do tego stosowal

pozdrawiam i zachecam do zapisywania sie na tura!

BLUE_SYSTEM
02-14-2006, 22:31
Ja tylko sugerowałem, nie krzyczcie :D A co do teg ozakladania w sobote o 21 z obsami, to nie ma problemu :D wystarczy ze dobry necik i nikt nie ma lagów ;]

KasparPL
02-15-2006, 13:17
czas minal lista chetnych zostaje zamknieta

mamy 12 osob w zwiazku z tym stwierdzilem po konsultacji ze zostana utworzone dwie grupy po 6 zawodnikow w kazdej

gry w grupach beda prowadzone w bo1 na mapach:tm,tr,tg

mapa bedzie losowana przed gra

w niedlugim czasie rozlosuje graczy do grup.....
z grupy wychodza 2 osoby!

pozdrawiam

wolf_mk
02-15-2006, 16:31
Eeee czy hm nie lepiej zrobic drabinki?

_ShAmBleR_
02-15-2006, 16:35
Hmmm i tak nie wiem o co chodzi z tymi dwoma grupami Kaspara, poczkeam i zobacze, mi to obojetnie, ale ma byc fun :p

wolf_mk
02-15-2006, 16:41
Bo Kasparowi chodzi o to ze beda 2 grupy po 6 zawodnikow ^^ kumasz? i z kazdej wychodza po 2 graczy czyli bedzie :
ktos1 vs ktos3 ----
---------------------------- ktos vs ktos (walka o 1st miejsce)
ktos2 vs ktos4 ----
```````````````ktos vs ktos (przegrani czyli walka o 3 miejsce)

KasparPL
02-15-2006, 17:59
bedzie fun a dokladniej bedzie tak ze kto wyjdzie na miejscu pierwszym z grupy pierwszej gra z osoba ktore wyszla na miejscu drugim z grupy drugiej i wice wersa z pozostalymi dwoma graczami sa juz wyniki losowania na: turniej klanowy hehe musze Wam powiedziec ze mi sie podobaja
i zeby wyjsc z grupy trzeba byc dobrym!!!!!!!!

piszcie jak macie jekies pytania

jeszcze Wam powiem jak bedzie prezprowadzone losowanie o mape na ktorej bedziemy grac

hehe moj oryginalny pomysl!!:do map przypisze numerki a dokladniej: tm-1,tr-2,tg-3 :D i teraz te dwie osoby ktore beda graly wybieraja sobie po numerku i podaja je mnie lub wszystkim w tym samym czasie(roznica moze byc 0.1 s) ale polecam podac je mnie wtedy bedzie wszystko jasne i nie bedzie nieporozumien...............nastepnie jesli numerki sa tekie same gracie Panowie na mapie jakiej odpowiadaja te numerki jesli numerki sa rozne gracie Panowie na mapie ktora nie zostala wybrana przez zadnego z Was!...................:D analizowalem ten pomysl i nie znalazlem mozliwosci oszukania!

wolf_mk
02-15-2006, 18:01
xD mi sie ten pomysl podoba :D

Flash
02-15-2006, 18:14
Originally posted by KasparPL
bedzie fun a dokladniej bedzie tak ze kto wyjdzie na miejscu pierwszym z grupy pierwszej gra z osoba ktore wyszla na miejscu drugim z grupy drugiej i wice wersa z pozostalymi dwoma graczami sa juz wyniki losowania na: turniej klanowy hehe musze Wam powiedziec ze mi sie podobaja
i zeby wyjsc z grupy trzeba byc dobrym!!!!!!!!

piszcie jak macie jekies pytania

jeszcze Wam powiem jak bedzie prezprowadzone losowanie o mape na ktorej bedziemy grac

hehe moj oryginalny pomysl!!:do map przypisze numerki a dokladniej: tm-1,tr-2,tg-3 :D i teraz te dwie osoby ktore beda graly wybieraja sobie po numerku i podaja je mnie lub wszystkim w tym samym czasie(roznica moze byc 0.1 s) ale polecam podac je mnie wtedy bedzie wszystko jasne i nie bedzie nieporozumien...............nastepnie jesli numerki sa tekie same gracie Panowie na mapie jakiej odpowiadaja te numerki jesli numerki sa rozne gracie Panowie na mapie ktora nie zostala wybrana przez zadnego z Was!...................:D analizowalem ten pomysl i nie znalazlem mozliwosci oszukania!

A mi nie. Sa mapy typowo pod dana rase. Kazdy skarzy sie na imba lt z humem itp. Najlepiej byloby sie po prostu dogadac z osoba z ktora sie gra co do mapy. Wtedy kazdy bedzie zadowolony.

Nie dosc ze gramy bo1 ktore wprowadza duzo losowosci i szczescia, to teraz jeszcze mapy ktore moga przesadzic o wygranej.

KasparPL
02-15-2006, 18:20
co myslicie o pomysle Deada?

dla mnie jest to pomysl do rozpatrzenia wiec jesli bedzie wiecej komentarzy na ten temat sadze ze nie bedzie problemu z wprowadzeniem takiej zmiany...... czekam na opinie

wolf_mk
02-15-2006, 19:24
bo1 hmm ciezko bedzie ale wiesz trzeba pokazac swoje mozliwosci dlatego mowilem drabinki zrobic !! .... ale nikt mnie nie slucha :p btw mapki nie sa do zadnej rasy ! jak sie umie grac to humanowi sie zniszczy fe ! wiem to z north :D