View Full Version : Stronka Klanu
KithKanan
02-11-2006, 16:44
Witam!!
Dzis zostalem przyjety do klanu i mam zrobic stronke klanową, prosze o propozycje co ma na niej byc i jak ma wygladac.
Hmmm super ze ktos zrobi stronke. Moja propozycja: Squad, rozegrane Cw, Linki, Newsy.
Jesli cos pominalem to dajcie tez swoje propozycje. pozdro
repy z cw
jak co moge pomoc
Ja proponuje jakiego zaje@#%#^ bannera. Taki wstep na strone jak na www.eurobattle.net tylko zamiast polish english bedzie polish, brazilian/peru a jak klikniesz to drugie wlacza sie auto format c: Poza tym konieczny jest osobny dzial z fotkami Josie Maran i gdzies 1GB miejsca na repy. Do tego free download filmow i mp3. Kawaly z Chuckiem, troche o underworldzie i mozesz walnac jakies recenzje kapel metalowych. Chat ofkorz konieczny, zyciorysy kazdego czlonka klanu, ich zdjecia i link na strone inteligo gdzie mozna wplacac pieniadze na rzecz klanu lub na osobiste konta wodza i shamanow. Ofkorz musi byc licznik odwiedzajacych, data i w momencie wchodzenia na strone w prawym gornym rogu z bazy danych powinien wyskakiwac losowy kawal o Chucku. Oczywiscie tlo ma byc rozowe jak na twardzieli przystalo. W tle moze grac muza z warcrafta "call to arms" i cala stronka moze byc zrobiona we flashu skromnie jako uznanie moich pomyslow :D
joke
MISIEK__PL
02-11-2006, 18:06
jest strona klanu??
MISIEK__PL napisał(a)
jest strona klanu?? czytaj uwaznie ... gosc chce zrobic
KithKanan
02-12-2006, 00:27
Miałem pojechac na ferie ale nie pojechalem, tak wiec zaczne robic stronke
Flash napisał(a)
Ja proponuje jakiego zaje@#%#^ bannera. Taki wstep na strone jak na www.eurobattle.net tylko zamiast polish english bedzie polish, brazilian/peru a jak klikniesz to drugie wlacza sie auto format c: Poza tym konieczny jest osobny dzial z fotkami Josie Maran i gdzies 1GB miejsca na repy. Do tego free download filmow i mp3. Kawaly z Chuckiem, troche o underworldzie i mozesz walnac jakies recenzje kapel metalowych. Chat ofkorz konieczny, zyciorysy kazdego czlonka klanu, ich zdjecia i link na strone inteligo gdzie mozna wplacac pieniadze na rzecz klanu lub na osobiste konta wodza i shamanow. Ofkorz musi byc licznik odwiedzajacych, data i w momencie wchodzenia na strone w prawym gornym rogu z bazy danych powinien wyskakiwac losowy kawal o Chucku. Oczywiscie tlo ma byc rozowe jak na twardzieli przystalo. W tle moze grac muza z warcrafta "call to arms" i cala stronka moze byc zrobiona we flashu skromnie jako uznanie moich pomyslow :D
joke
Jak bym zobaczył taką stronke to bym wyłaczył kompa i we wszystko zwątpił :D:D:D:D:D
NoChanceForYou
02-12-2006, 18:07
ja tam sie nie znam ale moze byc tez jakies forum do wypowiadania na stronce klanowej , mozna by dodac jakies porady dla graczy albo cos ... mozna tez poprzegladac inne stronki innych klanow i popatrzec :)
_ShAmBleR_
02-12-2006, 19:55
Ja ostanio sie bawie we flashu, moze sie na cos przyda, chyba ze sa tutaj sami pro flashowcy :D
Wejdz na www.netwars.pl tam sa stronki klanow w sc ^^ mi sie podoba taka http://bond.webd.pl/mgc/news.php
KithKanan
02-13-2006, 11:32
Ja ostanio sie bawie we flashu, moze sie na cos przyda
Ja umiem tylko w HTML i mysle ze w flashu sronka byla by fajniejsza. I co do forum to moglbym zrobic nawet dzis bo mam juz postawione na serwerze wystarczy wklepac tematy. Tak wiec robic to forum??
KithKanan
02-13-2006, 11:59
Właśnie przerobiłem forum i dodałem portal w PHP, zobaczcie czy cos takiego mogło by być:
Forum:
http://members.lycos.co.uk/kithkanan/phpbb2/index.php
Portal:
http://members.lycos.co.uk/kithkanan/phpbb2/portal.php?sid=b48c9be8b8662159d40f1337a3021481
Jeżeli wam sie podoba to zrobie takie samo tylko dopracowane
Originally posted by KithKanan
Właśnie przerobiłem forum i dodałem portal w PHP, zobaczcie czy cos takiego mogło by być:
Forum:
http://members.lycos.co.uk/kithkanan/phpbb2/index.php
Portal:
http://members.lycos.co.uk/kithkanan/phpbb2/portal.php?sid=b48c9be8b8662159d40f1337a3021481
Jeżeli wam sie podoba to zrobie takie samo tylko dopracowane
Szkielet strony mi sie podoba :) tak trzymac
Mnie rowniez:p bedzie good.
_ShAmBleR_
02-13-2006, 13:21
Strona mojej szkoly tez ma tak :p Swietnie wyglada MATRIX!
A mi sie nie podoba... ta strona jest taka malo zachecajaca... lipa jak dla mnie... ps nie mowcie zebym zrobil lepsza ^^ :D
KithKanan
02-13-2006, 19:17
wolf_mk napisał(a)
A mi sie nie podoba... ta strona jest taka malo zachecajaca... lipa jak dla mnie... ps nie mowcie zebym zrobil lepsza ^^ :D
Tylko pytałem czy sie podoba, schemat kolorow mozna zmienic za minutke:D jezeli sie komus nie podoba :) pytanie tylko czy cos takiego moze byc jak narazie wiekszosci sie podoba :). A w sumie to moglbys zrobic stronke jak umiesz:D
Hmmm wiesz ja tak do konca sie nie znam na stronkach :D i nie bede sie zabieral za robienie :)
KithKanan
02-13-2006, 20:47
podobałoby sie wam takie forum:
http://www.phpbb.com/styles/forum/index.php?style=130
albo wersja dla alliance
http://www.phpbb.com/styles/forum/index.php?style=148
Aha i jeszcze mam taki pomysł, bo jak grałem w World of Warcraft to nasz serwer mial kanal na IRCu i moglibysmy miec swój :D ktos jest za??
KasparPL
02-13-2006, 21:54
masz na mysli granie i gadanie przez mikrofony???? jesli tak .........zajebista sprawa jestem bardzo za!!!!!!!!!!!!!!
_ShAmBleR_
02-13-2006, 21:56
Ja takze, ale czy to nie zwalnia pc za bardzo :p i jako czlonek klanu jestem otwarty na wszystkie propozycje i ofc ZA!
Jak mogę, to powiem tak:
Wasz kolega zabardzo się nie wysilił, jest to zwykłe forum z paczką modułów zrobioną by Przemo (widać na dole).
Takie coś się robi w 15 minut max -_-
Tutaj macie " to samo " zrobione przez Fenixa: www.fenix.u2.pl
(Wraz z Bannerami, Buttonami i wszystkimi obrazkami)
KithKanan
02-13-2006, 23:49
Elf napisał(a)
Jak mogę, to powiem tak:
Wasz kolega zabardzo się nie wysilił, jest to zwykłe forum z paczką modułów zrobioną by Przemo (widać na dole).
Takie coś się robi w 15 minut max -_-
Tutaj macie " to samo " zrobione przez Fenixa: www.fenix.u2.pl
(Wraz z Bannerami, Buttonami i wszystkimi obrazkami)
A przepraszam w czym ty chcesz zrobic forum jak nie w PHPBB :confused: a IMO najlepsze jest by przemo. A co do stronki to przeciez nie musi byc jako portal w php tylko np. w flashu. To są tylko moje propozycje, a jak narazie wiekszosci sie podoba.
KithKanan
02-13-2006, 23:51
KasparPL napisał(a)
masz na mysli granie i gadanie przez mikrofony???? jesli tak .........zajebista sprawa jestem bardzo za!!!!!!!!!!!!!!
Eh chodzilo mi o cos takiego, ze piszesz sobie na kanale IRCa z czlonkami klanu i niekoniecznie grajac w warcrafta. Tak samo jakby wziac GG od wszystkich członków klanu i zrobic wielka konferencje.
w czym ten " portal " jest zrobiony .. w tabelkach ? czy fraemy to sa ?;d
wlohaty_pl
02-14-2006, 09:53
KasparPL napisał(a)
Istnieje duzo mozliwosci np TeamSpeak(Polecam) lub skypa
_ShAmBleR_
02-14-2006, 10:03
wlohaty_pl napisał(a)
Istnieje duzo mozliwosci np TeamSpeak(Polecam) lub skypa
Cos Ty, Skype hamuje nawet te gorsze gry typu Quake II : D-Day Normandy . . .
Ale mozna sprobowac
KithKanan
02-14-2006, 10:45
Ale Team Speak dziala poprawnie:) graliśmy tak w World of Warcrafti bylo fajnie:D
x fire chyba tez ma taka opcje ale niejestem pewny
Kto powiedział o Forum? Przecież macie tutaj (na stronie Xpama) forum, jak dobrze zrozumiałem Thread się nazywa: Stronka Klanu, jeżeli ktoś pisał gdzieś o forum i ja tego nie zauwazyłem to z góry przepraszam.
Zgadzam się że forum phpBB jest najlepsze z modyfikacją by przemo (nawet mu wysłałem 20zł ^^)...
Co do gadania podczas grania: Chce was uprzedzić że Skype sux na 3-4 ludzi (jak już ktoś napisał), imho TS jest najlepszy ;) Co do XFire to tak, obsługuje on protokół rozmów głosowych (oparty o TSa).
P.S. Nerii możesz mnie dodać
>.>
<.<
acc: elfpl
TS tez mi sie wydaje ze jest najlepszy :) a nie wiem co to irc... powiedzcie :D
wolf_mk napisał(a)
Internet Relay Chat, ..
Trzeba bardziej rozjaśniać? XD
Taaaak :D powiedz co to jest dokladnie :)
wolf_mk napisał(a)
Taaaak :D powiedz co to jest dokladnie :)
Chat. OmG masz serwery IRC gdzie wchodzisz i czatujesz ;p coś ala Onet czy też WP tylko że używa własnego programu (tak jak Topaz <->Xpam)
NoChanceForYou
02-15-2006, 23:12
wolf_mk napisał(a)
wlasnie co to jest irc i jak sie to uzywa :rolleyes:
jak nie mozan wiedziec co to jest irc oj stare dobre czasy mi sie przypominaja ehhh
IRC (ang. Internet Relay Chat) to usługa sieciowa umożliwiająca rozmowę na tematycznych lub towarzyskich kanałach IRC jak również prywatną, z inną podłączoną aktualnie osobą.
jak to jest z jakoscia dzwieku w TS u was?? bo mnie troche lipa, troche sie przycina ;/ moze to byc wina serwera ??(banita.pl)
_ShAmBleR_
02-17-2006, 00:24
Jasne ze to zalezy od serwera, wg mnie najlepszy jest taki o zblizonej nazwie do tego - allisso czy jakos tak nie pamietam dokladnie gdzies to mialem zapisane, a jeszcze jakos mozna poporawic bawiac sie w ustawieniach,
anyway moj server jest da best >.>
Scary_EviL
02-25-2006, 15:22
1. TS tez jestem za.
2. Co do stronki to zeby te litery byly wyraźniejsze a kolor tez lipa taki ....
3. slyszalem o IRCu ale nie wiem z kad to wziasc i jak sie obsluzyc, wiec jak mozecie zrobcie SS i dajcie linka gdzie to sciagnac mozna.
4.Na stronce powinny byc tagze numery gg.
5.Proponuje cos czerwono zielonego do stronki a u góry Banner "Kill Krush And Destroy" na tle jakiejs krwi na polu bitwy.
6. Powinien sie znajdowac skład klanu czyli "members"
I prośba: Zróbcie to jakos porządnie a nie byle jak. Zeby byla radocha w klanie.
To tyle jak narazie ode mnie.
:D
prosze oto masz linka aby sobie mirca sciagnac :)
http://www.mirc.com/get.html
Scary_EviL
02-27-2006, 13:55
Oki:P ale pierw powiedz ktore bo są ruzne usa itp . ale Poland nie ma :P
oj wybacz
http://www.mirc.pl/
Scary_EviL
02-27-2006, 18:32
Aha dzieki :)
Scary_EviL
02-27-2006, 18:36
Ey kiuk a czeba sie rejestrowac czy cos??
To jak Panowie?? . . . instalujemy ts??:D:D
Przecierz mozna gadac nawet jak sie nie gra - DUZY +:P
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.