PDA

View Full Version : Kacik Anime/Manga ;]

Lizz4rD
11th January 2006, 11:15 PM
tak wiec piszcie co czytacie ogladacie :]

ja czytam love hina / GTO / Neo

ogladam Bleach GTO love hina Neo DB/DBZ/DBGT NARUTO Ranama 1/2 ;]

a wy ??;]

Flash
11th January 2006, 11:26 PM
nge oavki i film konczacy, blue6, lodossa oavki, tenchi 2, memories, dragon half, ranma jakies tam (nie pamietam juz), vampire princess cos tam :P, iria, cowboy bebop, gits 1 i 2, db, dbz, dbgt, slayers, yaiba :D, hmm o takich magach z rozdzkami na rtl7 lecialo :D zapomnialem jak sie nazywalo, magic knight rayearth, taki dramat z 2 wojny swiat na hyperze tez zapomnialem jak sie nazywal, gundam wing, reuroni kenshin, armittage

wiecej grzechow nie pamietam, za wszystkie szczerze zaluje :D

zapomnialem hiciorach z dziecinstwa jak kapitan hawk, sailor moon, dzidzi itp :p

Lizz4rD
12th January 2006, 08:36 PM
ta chity z dziecinstwa takei same a jeszcze yataman ?? :D

NoChanceForYou
12th January 2006, 09:08 PM
db,dbz,dbz gt (ogladalem z 4 razy all odcinki) , new genesis evangelion (niewiem dokladnie jak sie pisze), jakies tam inne hujstwa ktore lecialy na RTL 7 kiedys Yoshi itp itd, dalej nie pamietam ale duzo tego bylo ale mimo wszystko DBZ IS THE BEST !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))

Flash
13th January 2006, 12:43 AM
nge=neon genesis evangelion RULZ!!!

JERRY2004_CT
13th January 2006, 06:24 AM
ja tam trawie tylko jeden film "CZAS SERFERÓW" polki wymiatacz wśród komedi polecam mam ten film od x czasu i ogadaqm go ciagle ale ja mam najeba** w bani ;p

Flash
13th January 2006, 01:28 PM
Originally posted by JERRY2004_CT
ja tam trawie tylko jeden film "CZAS SERFERÓW" polki wymiatacz wśród komedi polecam mam ten film od x czasu i ogadaqm go ciagle ale ja mam najeba** w bani ;p

:eek: ale to kacik mangi i anime, nie "zwyklych" filmow :p

[BoS]Basior
13th January 2006, 04:24 PM
O boze...jeszcze napiszcie jakie seriale brazylijskie ogładacie i dopełni się obraz nędzy i rozpaczy:] Lizz4rd nawet bym cie nie posadzal o ogladanie "wyłupiastych oczów". Jedyną bajke z mangi jaką pamietam to czarodziejka z księzyca.

Bodek
13th January 2006, 04:44 PM
[BoS]Basior napisał(a)
O boze...jeszcze napiszcie jakie seriale brazylijskie ogładacie i dopełni się obraz nędzy i rozpaczy:] Lizz4rd nawet bym cie nie posadzal o ogladanie "wyłupiastych oczów". Jedyną bajke z mangi jaką pamietam to czarodziejka z księzyca. nad serialami pomyslismy..... a ja takze z ery "rtelowcow 7" a poza tym to "ninja scroll"

Flash
13th January 2006, 04:48 PM
Basior odrobine tolerancji prosze. Nie wypowiadaj sie na temat, na ktory nic nie wiesz. Oceniajac cala mange i anime na podstawie czarodziejki z ksiezyca to tak jak oceniac wszystkie gry komputerowe na podstawie sapera albo samochody na podstawie malucha... Jesli chcesz wyrazic tu swoja opinie pls obejrzyj pierwsza czesc Ghost in the Shell. Nie znam osoby, ktorej sie to nie spodobalo.

Originally posted by Bodek
nad serialami pomyslismy..... a ja takze z ery "rtelowcow 7" a poza tym to "ninja scroll"

ninja scrolla tez widzialem :)

Bodek
13th January 2006, 06:13 PM
Flash napisał(a)
Basior odrobine tolerancji prosze. Nie wypowiadaj sie na temat, na ktory nic nie wiesz. Oceniajac cala mange i anime na podstawie czarodziejki z ksiezyca to tak jak oceniac wszystkie gry komputerowe na podstawie sapera albo samochody na podstawie malucha... Jesli chcesz wyrazic tu swoja opinie pls obejrzyj pierwsza czesc Ghost in the Shell. Nie znam osoby, ktorej sie to nie spodobalo.

ninja scrolla tez widzialem :) a ile jest ghost in the shell? bo ja ma jakis film z tej serji 0 walki i wogole nuda:/

Flash
13th January 2006, 06:27 PM
Originally posted by Bodek
a ile jest ghost in the shell? bo ja ma jakis film z tej serji 0 walki i wogole nuda:/

Sa 2 czesci, masz druga czyli beznadziejna, przegadana. Jedynka jest super. Polecam!!!

[BoS]Basior
13th January 2006, 06:53 PM
Tu nie ma Flash wlasnie co sie wypowiadac bo Manga u chlopakow to dla mnie tak samo jakby kolo się bawił Barbie i Kenem;]. wyrosłem niestety z tego. wiem ze sa mangi dla doroslych , dla mlodziezy , dla dzieci ,hentaje, niehentaje ale to wszystko mnie denerwuje bo jak widze te wyupiaste oczka i slodkie usmieszki to mnie zgina ;]. Musiałem sie wyrzalic ale na prawde mi sie to nie podoba i powinno to zostac u Japonczyków - czyli tam gdzie miejsce wielu zeshizowanych rzeczy;] Jesli mam byc szczery to jesli chodzi o bajki to wole amerykanskie typu Transformers lub wszystkie komikso podobne.

songo-ssj2
13th January 2006, 06:59 PM
pokemony>all:D

Flash
13th January 2006, 08:16 PM
Originally posted by [BoS]Basior
Tu nie ma Flash wlasnie co sie wypowiadac bo Manga u chlopakow to dla mnie tak samo jakby kolo się bawił Barbie i Kenem;]. wyrosłem niestety z tego. wiem ze sa mangi dla doroslych , dla mlodziezy , dla dzieci ,hentaje, niehentaje ale to wszystko mnie denerwuje bo jak widze te wyupiaste oczka i slodkie usmieszki to mnie zgina ;]. Musiałem sie wyrzalic ale na prawde mi sie to nie podoba i powinno to zostac u Japonczyków - czyli tam gdzie miejsce wielu zeshizowanych rzeczy;] Jesli mam byc szczery to jesli chodzi o bajki to wole amerykanskie typu Transformers lub wszystkie komikso podobne.

Czyli nie masz nic przeciwko "zwyklym" bajkom. Porownujesz mange do Barbie i Kena. Idac dalej tym tokiem myslenia manga jest dla dzieci czy dla malych dziewczynek. Jesli za sztandarowy tytul mangi podajesz czarodziejke z ksiezyca i cala swoja wypowiedz na tym opierasz to analogicznie moge powiedziec, ze jest tak duzo roznej mangi, roznie rysowanej (duze oczy, male oczy, komputerowo, ....) jak duzo jest lalek. Dopoki nie zobaczysz lalek dla chlopcow mozesz byc swiecie przekonany ze istnieje tylko Barbie i Ken dla dziewczynek... a przeciez chlopcy bawia sie batmanami itp a dorosli maja swoje makiety modelarskie z malymi zolnierzykami... Wszystko to oczywiscie przyklady ale widzisz do czego zmierzam. Oczywiscie kazdy oglada to co chce i moze miec o tym opinie. Widze jednak ze Twoje ogolne pojecie o mandze sprowadza sie do duzych oczu i glupawych tematow (niestety tym nas faszerowala kiedys polonia 1). Zrozumiale ze po czyms takim jedynie mozna sie do mangi uprzedzic.
Nie jestem zadnym fanem anime ale obejrzalem tego sporo i pamietam wciaz jakie byly moje poczatki. Wciaz sie nabijam z Capitan Hawk (Tsubasa pilka nozna....) ze jak biegli przez te ogromne boiska to dopiero po polowie odcinka bramka pojawiala sie na horyzoncie a jak kopali pilke to ta wchodzila w hiperprzestrzen i dlatego byla taka splaszczona :D. Wtedy tez bylem zagorzalym przeciwnikiem tego wszystkiego i nabijalem sie z kolegow ktorzy to ogladali. Zapewniam Cie Basior ze gdybys obejrzal porzadne anime skonczyly by sie uprzedzenia (polecam Ghost in the Shell). Mozesz isc w zaparte ale wciaz nie bedziesz miec zadnych argumentow procz tego ze to jest "be" i ze duze oczy, brzydko narysowane.

Drobna probka stylow rysowania a jest tego ZNACZNIE wiecej.

btw Pszczolka Maja to tez anime! Odejmij Wodeckiego i polskich lektorow i zostanie anime.

Lizz4rD
13th January 2006, 08:37 PM
Basior ty lamko precz od mojej anime :D toz to lepsze od niektorych hiciorow wielkiego ekranu np NGE (orginalan wersja + final movie) IMBA zaden film temu nie dorowna masz tam wszystko naprzanke wontki psychologiczne tajemnice spiski etc.
wlasnie takiego ghost in the shell to jak obejrzysz jeden raz to za chuja pana nie zkmasz nie to co terminator 1/2/3 niee??
a temat podobny :P (cyborgi) terminator wiadmoe zlo zawsze przegryw anime tak nie ma zawsze .... chesz poplakac obejrzyj wolfs rein czy jakos tak :p nie ogladalme ale mowia ze zajebiste jesli o to chodzi wzruszajce etc ;] btw idz sie pobaw swojim saperem ;p

[BoS]Basior
14th January 2006, 11:44 AM
Sratatata kazdy lubi to co lubi ja mangi nie lubie. Wole bardziej amerykanskie klimaty.
btw Ghost in the shella mam gdzies na plycie bo zbieram rozne filmy ,ale jakos nie moge sie przemóc zeby go obejrzec;]

wolf_mk
14th January 2006, 01:25 PM
oOoooo jaki topic :D hmm ja tam lubie db ^^ :) hmmm bleach to ogladalem 2 pierwsze odcinki bo nie mam miejsca na dysq zeby skopiowac od kolegi z lana reszte tego :D fajne tez jest soul hunter :p albo slayers :D jeszcze cos bylo jakies rycerze zodiaku :D tez fajne :) hmmm no i pokemon :D LooOOll

Elohim
15th January 2006, 12:26 PM
Sek w tym ze anime to nie sa zwykle bajeczki, kto ogladal ich sporo ten wie ze db czy sm to sa anime dla dzieci badz troszke starszych ,sa anime podejmujace o wiele wazniejsze tematy i niosace jakis przekaz. Sam jestem fanem anime , do mangi niestety nie mialem nigdy dostepu. Ja sie wychowalem na sm i db jak kazdy fan chyba ale potem byly armitage, evangelion czy slayers. Anime jest od h*** i ciut ciut wiec nie sposob widziec wszystkiego ale co by to nie bylo to anime rox.

NoChanceForYou
15th January 2006, 02:03 PM
o elohim ty grasz jeszcze na xpamie oO a jesli tak to jaki masz nick :>

Elf
15th January 2006, 03:27 PM
Yataman ^^

Psychik
18th January 2006, 04:54 PM
Manga i Anime Rulezz!!!
Basior sie nie zna na rzeczy:P
Ja oglądam oczywiscie wszystkie serie Dragon Balla,Love Hina,Cowboy Bebop,GTO,Ghost in the Shell,He Is My Master(to juz jest wyższa patologia z tym anime:P),Trigun,slayers,Neon Genesis Ewangelion.Jest tego jeszcze więcej ale nie pamietam wszystkich tytułów :/

n00b_xD
19th January 2006, 08:45 AM
Najlepsze z tej całej mangi i anime jest Db! a reszta to takie sobie :P

wlohaty_pl
19th January 2006, 11:59 AM
Ja osobiści polecam Triguna I Hellsinga :) :)

wolf_mk
19th January 2006, 05:53 PM
Originally posted by n00b_xD
Najlepsze z tej całej mangi i anime jest Db! a reszta to takie sobie :P

Taaaa :D Songo > all ^^

Marioslaw
19th January 2006, 06:24 PM
Ach te dzieci

Lizz4rD
19th January 2006, 08:07 PM
Ach te dzieci
sorry bodek ale szlak mnei trafia ...

DOBRZE KURWA ZE TY JESTES WYPASIONY I MASZ TE SWOJE 15 LATEK PRAWICZKU JEBANY W DUPE LAMO TY JAK JUZ SKIMS ROZMAWIASZ TO NIE NAWIJAJ JAK POJEBANY FRAJER (MENDA) I CHUJ CI DO TEGO KTO TO OGLADA BTW ZROZUMIESZ GHOST IN THE SHELL ZE SWOJIM SKROMNYM IQ 5 MILOIONOW TO KURWA JESTES ZAJEBSITY......

wolf_mk
19th January 2006, 08:12 PM
xD hmmm niezla wiazanke mu pusciles ^^ loOOOOl ta w tych bajkach sa zawsze jakies przeslania itp :)

b0nk1
19th January 2006, 08:16 PM
Memento sie wściekł:D pojechał kolesiowi .. . .

I dobrze??....:D:D:D

Flash
19th January 2006, 08:33 PM
Originally posted by Lizz4rD
sorry bodek ale szlak mnei trafia ...

DOBRZE KURWA ZE TY JESTES WYPASIONY I MASZ TE SWOJE 15 LATEK PRAWICZKU JEBANY W DUPE LAMO TY JAK JUZ SKIMS ROZMAWIASZ TO NIE NAWIJAJ JAK POJEBANY FRAJER (MENDA) I CHUJ CI DO TEGO KTO TO OGLADA BTW ZROZUMIESZ GHOST IN THE SHELL ZE SWOJIM SKROMNYM IQ 5 MILOIONOW TO KURWA JESTES ZAJEBSITY......

Lizz lepiej uwazaj bo ci jeszcze Mario spusci baty :p

Lizz4rD
19th January 2006, 09:32 PM
chyba w kulik

wolf_mk
20th January 2006, 05:58 PM
Mentos wrzuc swoja fotke ^^ pewnie jestes jakis maly cfaniaczek dobry tylko przez internet :D haha <joke> :p nie no dobra chlopaczki nie klocic sie bo wam doje** kazdemu po kolei ^^

Lizz4rD
20th January 2006, 06:14 PM
jakbym mial to bym wruczil ja mam dar uciekania przed aparatem ^^

Marioslaw
20th January 2006, 06:18 PM
skoncz lizz ciata byles i ciata zostaniesz mozesz na mnie bluznic ile wlezie dla mnie jestes debilem i tyle na ten temat. Przykro mi to mowic ale taka jest prawda.

wolf_mk
20th January 2006, 06:19 PM
A moze masz dar placenia za zepsuty aparat co?:D <joke> a moze prawda?:>

Shimmy
20th January 2006, 06:47 PM
Marioslaw napisał(a)
skoncz lizz ciata byles i ciata zostaniesz mozesz na mnie bluznic ile wlezie dla mnie jestes debilem i tyle na ten temat. Przykro mi to mowic ale taka jest prawda.

Bijcie sie, bedzie mięso...:rolleyes:

wolf_mk
20th January 2006, 06:55 PM
xD miesko :D loOOoOOol bijcie sie przez net ^^ bedzie klimat :D

Lizz4rD
20th January 2006, 09:20 PM
SOLO ?? :D

wolf_mk
20th January 2006, 09:24 PM
xD dawajcie solo ^^

Lizz4rD
20th January 2006, 09:37 PM
znowu musze go jechac ale nie on cos pisal na oglnym ze da lewie zeby mnie pojechal boje sie wilq stoba moge solo ty nie chetujesz :D

wolf_mk
20th January 2006, 11:19 PM
Hmm no nie chituje :p dla mnie liczy sie skill a nie stats ^^ btw jak z toba wtopie to bedzie rmk :) :D lubie grac z dobrymi graczami :)

Marioslaw
20th January 2006, 11:28 PM
Lizz4rD napisał(a)
znowu musze go jechac ale nie on cos pisal na oglnym ze da lewie zeby mnie pojechal boje sie wilq stoba moge solo ty nie chetujesz :D

I kto to mowi LMXXIV. Sam cheatujesz a mozna to stwierdzic po twoich repkach !!!, o gdybys chociaz troche umial grac UD to nie robil byc do upiora destroyerow tylko pplugi i necro zeby mieli jak sie regenerowac a ty ladujesz aure i usyianie i to jest bez sensu powinienes troche pomyslec co robic solo zagramy ale to wtedy kiedy nie bedzie laga bo z lagami to ja dziekuje za gre.

P.S. wroccie do tematu

Psychik
20th January 2006, 11:43 PM
Panowie!!!
Nie kłótcie sie!!!
Love & peace!!

Marioslaw
21st January 2006, 12:18 AM
Psychik napisał(a)
Panowie!!!
Nie kłótcie sie!!!
Love & peace!!

Never in Dead

Flash
21st January 2006, 12:24 AM
Originally posted by Marioslaw
I kto to mowi LMXXIV. Sam cheatujesz a mozna to stwierdzic po twoich repkach !!!, o gdybys chociaz troche umial grac UD to nie robil byc do upiora destroyerow tylko pplugi i necro zeby mieli jak sie regenerowac a ty ladujesz aure i usyianie i to jest bez sensu powinienes troche pomyslec co robic solo zagramy ale to wtedy kiedy nie bedzie laga bo z lagami to ja dziekuje za gre.

P.S. wroccie do tematu

Mario nie chce sie mieszac w Twoja "dyskusje" z Lizzem ale sam gram czesto dlem i zawsze wale sleep+aura. Grajac UD obojetnie jakim stratem dodanie destro zaawsze jest dobrym pomyslem! Jesli chcesz zamieszcze repa z gry dl panda ghoul/abom + DESTRO ktorymi wygrywam z ne.

ShaQu
21st January 2006, 12:27 AM
A juz myslalem ze jakies solo na real szykuje ... :D
chetnie pomogl bym marioslawowi skopac dupsko lizzowi ^^

Marioslaw
21st January 2006, 12:30 AM
ShaQu napisał(a)
A juz myslalem ze jakies solo na real szykuje ... :D
chetnie pomogl bym marioslawowi skopac dupsko lizzowi ^^

Nie tylko ty ShaQu.
Flash spoko spoko ale on wali destro z herami wiec jaki jest pozytek z aury ???, a tak pozatym zobaczymy gre !

Lizz4rD
21st January 2006, 05:12 AM
poztym ni jaki lamo ale do ghuli sie przydaje nie iwem czy zuwazyles ale na poczatku gram GHULAMI ktore bez aury sa chujowe ty chapal stfu bo cie jedzie kazdy jak chce i kiedy chce. i przy okazji jakbys mu mogl pomuc niby telepatycznie chyba. skoro tak widac na repach ze gram z tym mh to do chja wafla czemu nie mam ani jednego posta w hackach za mh nie liczac tego co jakies frajery myla ze uzywam typu mario grac sie naucz to beiesz gral jak ja teraz tyle ze za 10 lat bdzie gralo 200 osob online ...

btw mozecie grac all xpam vs me i tak was pojade jeden za rugim wolajcie ludzi z north to pogadam mendy niedorobione, geniusze

i jeszcze wrracajac do aury skoro zniej ni jaki pozytek czemu zemna przegrywasz ory dlaczego 90% ludzi zemna przegrywa ...

aaaaaaa czekaj znam odpowiedz gram na mh

Elohim
21st January 2006, 11:03 AM
Doda - znak pokoju:D. Ud = stupid imba race tyle mam do powiedzenia... Jako Ne player , ne najslabsza rasa w tym patchu:(.

Shimmy
21st January 2006, 11:52 AM
Elohim napisał(a)
Doda - znak pokoju:D. Ud = stupid imba race tyle mam do powiedzenia... Jako Ne player , ne najslabsza rasa w tym patchu:(.

Dałem za ciebie na msze, może Bóg ci pomoże...

wolf_mk
21st January 2006, 01:09 PM
Hmm wedlug mnie dl jest dobry bo na poczatku jak masz ghule a koles wali dh + archy to wiadomo co wygrywa jeszcze to uspienie ^^ gosu rzecz :) kazdy gra jak chce i co wam do tego? Mario no ja nie wiem co ty wogole piszesz ... lizz cie jedzie a ty mu mowisz jak on ma grac na elfa? no sry ale wszyscy w domu zdrowi? .. n.C powiem tak pomysl 2 razy ...

ShaQu
21st January 2006, 01:09 PM
Lizz4rD napisał(a)
ty chapal stfu bo cie jedzie kazdy jak chce i kiedy chce. i przy okazji jakbys mu mogl pomuc niby telepatycznie chyba. skoro tak widac na repach ze gram z tym mh to do chja wafla czemu nie mam ani jednego posta w hackach za mh nie liczac tego co jakies frajery myla ze uzywam typu mario grac sie naucz to beiesz gral jak ja teraz tyle ze za 10 lat bdzie gralo 200 osob online ...

Chyba sie nie zrozumielismy ... zreszta jak zawsze ...

Lizz4rD
21st January 2006, 06:29 PM
ShaQu napisał(a)
Chyba sie nie zrozumielismy ... zreszta jak zawsze ...

do ciebie byly tylko 2 pirwsze zdania

wolf_mk
22nd January 2006, 06:44 PM
Ciiiiicho ^^ zamykam topic :D lOOol znaczy koniec waszej klotni topic jest nadal ^^

b0nk1
22nd January 2006, 06:46 PM
wolf_mk napisał(a)
Ciiiiicho ^^ zamykam topic :D lOOol znaczy koniec waszej klotni topic jest nadal ^^

Czyżby wolf moderatorem??:D:D:D

wolf_mk
22nd January 2006, 08:54 PM
Nie tylko udaje :D

Lizz4rD
25th January 2006, 11:46 PM
wracajac do tematu ma ktos napisy eng do bleacha ?? :D

Psychik
26th January 2006, 12:29 AM
Moze poszukaj na tej stronce:
http://www.animesub.info/

wolf_mk
26th January 2006, 10:38 AM
Ja moge miec napisy do bleach do kazdego odcinku :)

Lizz4rD
26th January 2006, 11:59 PM
czy tak ciezko zrozumiec ANGIELSKIE NAPISY DO BLEACHA nie polskie ale tnx za linka ktorego juz znalem :P

wolf_mk
27th January 2006, 01:25 PM
^_^ ja tez moge miec polskie :D a nie angielskie... :D

Psychik
29th January 2006, 08:20 PM
A ja razem z włohatym studiujemy ostatnio Love Hine:cool:
Zaj%$#@sta manga i anime:D

Lizz4rD
30th January 2006, 07:31 PM
przestudjuj evangeliona to pogadamy :P

Flash
30th January 2006, 07:35 PM
Evangeliona obejrzalem w 2 dni :D wszystkie OAVki i film konczacy. Niezly maraton byl :)

wolf_mk
30th January 2006, 08:52 PM
A ja nie wiem o czym mowicie :D

Lizz4rD
1st February 2006, 05:22 AM
ta jka pierwsze odcinki szly to sie nastempnego doczekac nie moglem omg ale mialme zajdke a potem jak na winampie w tvonline puscil omg 2 nocki ogladalme zeby zadnego szczgolu nie przeoczyc :D

NoChanceForYou
1st February 2006, 05:52 PM
omg jacy zapaleńcy -.- dla mnie DBZ rox i niema nic lepszego :P zadne tam ewangeliony itp :P

Kościk
1st February 2006, 10:24 PM
a ma ktos moze strony jak rysowac mange ? takie dla amatorow czyli podstawy np jak rysowac twarz, tulow rece etc

ps. mam linki do odcinkow dragon ball i dbz po polsku (lektor) na megaupload, jesli ktos chce to moze zagadac na gg :)

wlohaty_pl
1st February 2006, 10:31 PM
Love Hina rulezzzzz:D:D:D:D:D:D

Flash
2nd February 2006, 12:07 AM
Originally posted by Kościk
a ma ktos moze strony jak rysowac mange ? takie dla amatorow czyli podstawy np jak rysowac twarz, tulow rece etc

Mniej wiecej tak :D to moje... w lewym dolnym rogu zem sie nawet podpisal :cool:

Flash
2nd February 2006, 12:08 AM
Poznajecie to skads? :D

wolf_mk
2nd February 2006, 03:28 PM
Ja nie poznaje :D a powinienem?:)

Psychik
2nd February 2006, 05:38 PM
OOOO
Widze że dajecie tu swoje "dzieła sztuki":D :D W takim razie to i ja cis dam od siebie tylko skocze do kumpla zeskanowac :P

Shimmy
2nd February 2006, 05:44 PM
Flash aka Hentai MASTAH

wolf_mk
2nd February 2006, 09:43 PM
Heh ja to kiedys pamietam jak byly jakies naklejki dragon ball :D i z naklejki zrysowywalem songa na a4 ^^ ale byl klimat :D

Psychik
2nd February 2006, 10:15 PM
wolf_mk napisał(a)
Heh ja to kiedys pamietam jak byly jakies naklejki dragon ball :D i z naklejki zrysowywalem songa na a4 ^^ ale byl klimat :D

Hehe ja tez rysowałem:D :D Ale najbardziej lubialem rysowac Vegete:) Może niedługo coś narysuje z DragonBalla to zapodam :cool:

wolf_mk
3rd February 2006, 09:16 PM
SongoOoo rulez ^^ Ssj mial jako 1st :D i kamehameha tez niezle umie :D (sam go uczylem) :p

Psychik
3rd February 2006, 09:23 PM
wolf_mk napisał(a)
SongoOoo rulez ^^ Ssj mial jako 1st :D i kamehameha tez niezle umie :D (sam go uczylem) :p

No to respekt dla ciebie:D

wlohaty_pl
3rd February 2006, 11:54 PM
Originally posted by wolf_mk

Hehe :p :p

_ShAmBleR_
4th February 2006, 12:24 AM
Hehe ja tez rysowałem Ale najbardziej lubialem rysowac Vegete Może niedługo coś narysuje z DragonBalla to zapodam

Ja tez go najbardziej lubilem rysowac :D , moj bvrachol ma chyba jeszcze mugena na kompie, a vegecie sie fajnie rysowalo glowe xD, goku troche trudniej ale tez niezle, najgorzej bylo z ssj :D (bo wszyscy przypominali vegtety)

Psychik
4th February 2006, 11:01 AM
hehe mugen dobra rzecz:D Ile razy było tak ze chodziło sie do kogos w pare osób i sie turnieje robiło:cool: no nie wlochaty??:D

wlohaty_pl
4th February 2006, 11:18 AM
Originally posted by Psychik
hehe mugen dobra rzecz:D Ile razy było tak ze chodziło sie do kogos w pare osób i sie turnieje robiło:cool: no nie wlochaty??:D

A jak :D:D

wolf_mk
4th February 2006, 12:35 PM
Mugan to imba !! Jak sie wzielo gogete i sie kulke puscilo to gg :D ja to pamietam jak u kumpla sie mykalo :D o jaaa :D to byly czasy :)

Psychik
4th February 2006, 04:28 PM
Kurcze!!! JA już dawno narysowałem pare fjnych rysunków ale koleszka coś je długo skanuje;/
p.s Wilq mam fajny rysunek Goku , spodoba ci sie:P :D

wolf_mk
4th February 2006, 05:57 PM
Czekam z niecierpliwoscia :D ^^

Psychik
5th February 2006, 12:07 AM
Zanim zamieszcze swoje dzieło to zapodam jeszcze jakąs tapetke;)

Flash
5th February 2006, 12:53 AM
Faye Valentine :) Ladna tapetka

Lizz4rD
5th February 2006, 02:14 AM
ej sory ja tma nic do waszych rysunkow nie mam ale dzila z tapetami jest :p

Psychik
5th February 2006, 10:20 PM
Jak obiecałem tak zrobiłem
W oryginale wyglądaja lepiej:D

Psychik
5th February 2006, 10:21 PM
next:

Psychik
5th February 2006, 10:21 PM
and again:D

Psychik
5th February 2006, 10:22 PM
i jeszcze jeden:P

Psychik
5th February 2006, 10:23 PM
Niedługo dam jeszcze następne:D Tym razem wszystkie bedą z Dragon Balla:D :D

_ShAmBleR_
5th February 2006, 11:05 PM
O_o ....zatkalo mnie - chlopie masz taki talent, jedna juz hciaclem na tapetke wstawic, moze zaczniesz zawodowo rysowac ludzi jako mange ;p

Zyd3k
5th February 2006, 11:38 PM
ten trzeci ss jest po prostu zajebisty, naprawde stary masz talent :)

Flash
6th February 2006, 12:19 AM
Hehe Psychic zmuszasz mnie do postow moich prac. Te co walnalem sa na a4 i sa stare i badziewne. Mam na a3 porzadne rysunki. Zrobie foto cyfrowka i wrzuce.

No i ofkorz b ladne rysunki. 3 i ostatni mi sie b podoba

wolf_mk
6th February 2006, 08:20 AM
Rysuneczki spoko ^^ ale z jakich to jest bajek ?:> bo nie wiem :D

Psychik
6th February 2006, 05:26 PM
wolf_mk napisał(a)
Rysuneczki spoko ^^ ale z jakich to jest bajek ?:> bo nie wiem :D

Z fajnych:p (Love Hina) Ale ten trzeci ss to nie wiem z czego sam,poprostu znalazłem taka tapetke na necie i mi sie spodobała wiec ją narysowałem :P

NoChanceForYou
6th February 2006, 07:07 PM
tez umieszcze pare obrazkow z dbz i innych

NoChanceForYou
6th February 2006, 07:08 PM
dbz forever

NoChanceForYou
6th February 2006, 07:11 PM
songo

NoChanceForYou
6th February 2006, 07:12 PM
trunks

NoChanceForYou
6th February 2006, 07:14 PM
mam tego na mase ... dalem pare tylko i dam ostatni ... potem dodam jeszcze pare innych bo mam całkiem fajne :P

btw psychik masz talent :D bardzo ladnie rysujesz

Psychik
6th February 2006, 07:19 PM
NoChanceForYou napisał(a)
mam tego na mase ... dalem pare tylko i dam ostatni ... potem dodam jeszcze pare innych bo mam całkiem fajne :P

btw psychik masz talent :D bardzo ladnie rysujesz

Dzięki dzięki :D

_ShAmBleR_
6th February 2006, 07:25 PM
Taaa DBZ wymiataja! Kocham dbz! Bulme! Chichi! Tutaj macie super filmik z najlepszymi scenami z dbz z moja ulubiona kapela w tle! ^_^ gorąąąąąąco polecam naprawde miazdzy suty!

http://video.google.com/videoplay?docid=-6523682087783109920&q=korn

i Inna manga Inuyasha :D

http://video.google.com/videoplay?docid=-5748061183854744303&q=korn

(ps. tez z ta sama kapelka ale innym utworkiem :P [gorszym]
ps.2 naduscie na play a pozniej pause zebyt sie wam nie zacinalo poczekajcie az sie laduje :D)

EDIT: jeszcze jedno znalazlem tym razem z niezlym utworkiem Metalici i mam nadizej eze ktos obejrzy to bo sie staralem a sa bardzo ciekawe :P

aha jeszcze btw. jaki masz acc na bn psychik? :D

http://video.google.com/videoplay?docid=-2374560673012232415&q=dbz

Psychik
6th February 2006, 09:42 PM
_ShAmBleR_ napisał(a)

aha jeszcze btw. jaki masz acc na bn psychik? :D

http://video.google.com/videoplay?docid=-2374560673012232415&q=dbz

Motok0

Flash
7th February 2006, 11:46 PM
Psychik twoje rysunki sa a3 czy a4? Nie wiem jak zeskanowac a3 a nie chce mi sie skladac 2 obrazkow w programach. Chyba pozostanie zrobienie zdjecia :/

wlohaty_pl
8th February 2006, 01:41 PM
Macie looknijcie spox filmik i glosniki tez:P

http://video.google.com/videoplay?docid=-81820493644282813&q=blaupunkt

Psychik
8th February 2006, 02:23 PM
Flash napisał(a)
Psychik twoje rysunki sa a3 czy a4? Nie wiem jak zeskanowac a3 a nie chce mi sie skladac 2 obrazkow w programach. Chyba pozostanie zrobienie zdjecia :/

Ja rysuje na a4

NoChanceForYou
8th February 2006, 06:11 PM
ja też rysuje ale moje dzieła to niezły **** :) nawet niczego nie przypominają :D

Psychik
8th February 2006, 08:53 PM
No to musisz najwyraźniej troche pocwiczyc:P

Virus][pl][
9th February 2006, 11:25 AM
elo ja tu jestem nowy w klanie (chociaż kiedys bylem) i forum kknd jest jak studnia bez dna i nie mi sie przegladac :D

ja jestem fanem dragon ball. mam kolo 200 odcinkow, ale usuneli je juz neta :/ nie ma ktos jakiegos linka do odcinkow?? jesli tak to bardzo prosze o niego

Psychik
10th February 2006, 08:51 PM
no ja też bym kogoś prosił o jakiegoś torrenta do całej serii D:D:D

NoChanceForYou
12th February 2006, 07:49 PM
wiecie duzo osob by chcialo i ja do nich naleze :D

_ShAmBleR_
12th February 2006, 07:51 PM
Ja tez do nich naleze i powiem wam tylko ze nie ma torrenta do wszystkich odcinkow :D

Psychik
12th February 2006, 08:15 PM
Jesssssssss!!!!!!!!!! Znalazłem!!!! mI on działa to i wam powinien :D:D

_ShAmBleR_
12th February 2006, 08:19 PM
O_o...moje uznanie

Psychik
12th February 2006, 09:16 PM
Działa wam??

wolf_mk
13th February 2006, 02:06 PM
eee jak mam zrobic zeby to mi smigalo?:D bo odpalilem to i wyskoczylo cos z File Sharing Revolution o pobieraniu ale nic nie idzie ;/

Psychik
13th February 2006, 05:23 PM
wolf_mk napisał(a)
eee jak mam zrobic zeby to mi smigalo?:D bo odpalilem to i wyskoczylo cos z File Sharing Revolution o pobieraniu ale nic nie idzie ;/

A w czym otwierasz?

_ShAmBleR_
13th February 2006, 07:20 PM
Ja otwieram w Bit Comecie i chodzi ladnie, wielkie dzieki!

wolf_mk
13th February 2006, 07:57 PM
Ja nie mam jakiejs komety :D kurde dajcie link to sobie sciagne :)

Psychik
13th February 2006, 08:33 PM
wolf_mk napisał(a)
Ja nie mam jakiejs komety :D kurde dajcie link to sobie sciagne :)

www.programs.pl i tam masz wszystkie nowiutkie programy :D:D

Virus][pl][
20th February 2006, 07:13 PM
no rzeczywiscie dobrze chodzi w comecie (tez w tym otwieram) ale czy mozna to jakos podzielic tam pisze ze 20 giga do dl?? gdzie ja to zmieszcze?? nie ma jakichs czesci...

Psychik
20th February 2006, 10:19 PM
[pl][']no rzeczywiscie dobrze chodzi w comecie (tez w tym otwieram) ale czy mozna to jakos podzielic tam pisze ze 20 giga do dl?? gdzie ja to zmieszcze?? nie ma jakichs czesci...

wystarczy odznaczyc odcinki których nie chcesz sciagac

Psychik
21st February 2006, 03:24 PM
Oglądał z was ktos Ichigo 100% ????

Flash
21st February 2006, 07:27 PM
Zdjecia moich rysunkow A3 zrobione komorka. Stracily sporo na wyrazistosci i sa takie bure ale widac mniej wiecej o co chodzi :p. Postaram sie zrobic aparatem w swietle dziennym to bedzie lepiej widac. Na tablicy mercedesa jest napisane "Lake of Tears Flash 10.02.02"- rysowane 4 lata temu jak mialem doline :p

Psychik
21st February 2006, 07:46 PM
ten ostatni jest elegancki:D:D

Bodek
21st February 2006, 09:16 PM
Zdjecia moich rysunkow A3 zrobione komorka. Stracily sporo na wyrazistosci i sa takie bure ale widac mniej wiecej o co chodzi :p. Postaram sie zrobic aparatem w swietle dziennym to bedzie lepiej widac. Na tablicy mercedesa jest napisane "Lake of Tears Flash 10.02.02"- rysowane 4 lata temu jak mialem doline :p
legancko widze ze masz talent niiby kazdy ma jakis talent a ja jestem wyjatkowy... nie mam zadnego:/

MISIEK__PL
21st February 2006, 10:06 PM

zajebiscie rysujesz:eek: :eek:

Psychik
21st February 2006, 11:03 PM
Teraz ja jestem zmuszony dać coś od siebie tylko nie wiem kiedy to zrobie;/

_ShAmBleR_
22nd February 2006, 12:24 AM
CHolera, flash masz talent, nieprzecietny :D rysowales na konkursy, albo nie wiem szedles w kierunku rysowania czy tak , powiem amatorsko, na boku?

Nie wiem czy Cie pociesze Bodek jesli powiem ,ze jak zwykle nie jeste ssam hehe, chociaz matka i babcia mnie probowali wysylac na konkursy plastyczne, ale gdzie tam ;p

Flash
22nd February 2006, 08:15 AM
Rysuje jak mam doline wiec jak widzicie ostatnio rysowalem 4 lata temu :p, wszystko ofkorz olowkiem. Taki jeden rysunek A3 robie dzien do dwoch i wszystko 4fun :)

Psychik
22nd February 2006, 03:30 PM
Rysuje jak mam doline wiec jak widzicie ostatnio rysowalem 4 lata temu :p, wszystko ofkorz olowkiem. Taki jeden rysunek A3 robie dzien do dwoch i wszystko 4fun :)

No ja rysuje na a4 i nie licze i mi schodzi nad jednym ale zawsze robie sobie delikatnie szkic potem go poprawiam, cienuje i jeszcze raz poprawiam ,a potem to juz zostanie tylko dodanie paru szczegółów i gotowe :D:D
w następnym tygodniu znowu dam cos od siebie:cool:

Psychik
7th March 2006, 04:27 PM
Wilq obiecałem ci kiedyś że narysuje ci Goku:rolleyes:
Oto i on :

b0nk1
7th March 2006, 10:02 PM
Qrde. . . zdolni jesteście:D

Bodek
7th March 2006, 10:39 PM
Wilq obiecałem ci kiedyś że narysuje ci Goku:rolleyes:
Oto i on :
o cholera sliczne

Psychik
20th July 2006, 11:21 AM
Ejj panowie(I panie :D )trzeba ożywic temacik M&A:cool:
Ja zaczne.....hmmmmmm........ostatnio obejżałem sobie Excel Sage.Powiem tak ....ni ma to zwięzłej fabuły,pomieszane jest i to nieźle,ale zresztą o to w tym chodziło :P.Jest to chyba jedno z najśmieszniejszych anime(miny jakie wali główna bohaterka>all)Chociaż ten rodzaj humory trzeba też rozumiec ale polecam tą serie.:D

RuMeK-
20th July 2006, 11:31 AM
zuploaduje ktos dla mnie albo chociaz poda tytul openingu drugiej seri ghost in the shella ;) ? bo za cholere nie moge znalezdz :)

Psychik
20th July 2006, 11:33 AM
zuploaduje ktos dla mnie albo chociaz poda tytul openingu drugiej seri ghost in the shella ;) ? bo za cholere nie moge znalezdz :)

"Inner universe"-to powinno byc to

wolf_mk
20th July 2006, 11:40 AM
Motoko! Daj mi www skad mozna sciagnac to cos ^^ plz

RuMeK-
20th July 2006, 01:38 PM
nie to jest z pierwszej seri mi chodzi o 2nd GIG zaczyna sie od "I'm a solider - that's mean i'm" pomocy nie ma tego nigdzie :P

Psychik
20th July 2006, 03:10 PM
nie to jest z pierwszej seri mi chodzi o 2nd GIG zaczyna sie od "I'm a solider - that's mean i'm" pomocy nie ma tego nigdzie :P
Może "Rise"?

wolf_mk
20th July 2006, 06:14 PM
Ejj a macie moze pioseneczke ze Slayers? albo Soul hunter?:>

Flash
20th July 2006, 08:59 PM
btw soul hunter to wlasnie ten czarodziej na muminku o ktorym wspominal shimmy

niech spojrze mam mjuzik z lodossa, armitage, mononoke, memories of gondoa, db, el hazard, visions of escaflowne, gits, macross, laina, blue sky romeo, iria, xenogears, sailor moon, evangeliona, taaaaaaak mam muze ze slayersa sam instrumental bez slow pobaw sie w karaoke :D

wolf_mk
20th July 2006, 11:08 PM
Muza ze slayers?

Shimmy
21st July 2006, 12:00 AM
ej to to z muminkiem to dobre gowno bylo nie?
warto tego duhca z muszla sciagac?

edit: a tak w sumie to w tym filmie chodzi o duhca slimaka?

Flash
21st July 2006, 01:06 AM
zle tlumaczenie. duch nie w sensie zjawy tylko duszy-> dusza w shell- nie skorupie/muszli tylko jako sztuczne cialo (w filmie mowa o cyborgach). polecam film jako jedno z najlepszych anime.

a muminek byl dobry :)

Shimmy
21st July 2006, 01:32 AM
no ale slimak tez byl by extra

to moze cos z robocopa ma?

RuMeK-
21st July 2006, 09:27 AM
nieee, bardziej juz z matrixa :) juz mam 3 odcinki 2nd GIG :)

wolf_mk
21st July 2006, 01:34 PM
Lool nie muminek ~~ Soul hunter :D (Łowca dusz) a mniej wiecej spiewaja tak jak sie zaczyna ta bajka : Kiu meno ku ni mo sa kasu ki ni jo na mo talemo nakoto na ma de :D a pozniej lecial taki basik :D takie boom i znowu laseczka spiewa ^^

Flash
21st July 2006, 01:40 PM
swietny tekscik az mi dreszcz przeszedl musze sciagnac lyricsy :D

ku ni mo kasy ki ni jo tysh lalallaaaaaaaa :D

Bodek
21st July 2006, 04:29 PM
aj not understend wat ju talk

Flash
21st July 2006, 05:34 PM
sciagnelem wlasnie caly soundtrack z gitsa. fajny klimat i niezle basiory (nie ten basior :p) kenji kawai rox

no i floating museum w wysokiej jakosci rozklada

cYa-
21st July 2006, 06:29 PM
Ach tylko sciagnelem ta mp3 co flashu zamiescil i mi sie przypomnialy dawne czasy jak w rtl7 lecial slayers a pozniej db :D To bylo chyba po 17.00 wtedy za oknem nikogo nie widzialem wszycy w domach przed tv ;p

wolf_mk
21st July 2006, 07:17 PM
Teraz za oknem tez nikogo nie zobaczysz ~~ w3 ^^

Flash
21st July 2006, 08:55 PM
raczej upal :)

Shimmy
21st July 2006, 10:36 PM
pierwsz odciki sleyersow byly liche ostro

Flash
21st July 2006, 10:52 PM
wlasnie ze mialy duza dawke humoru, pozniej zrobilo sie powazniej. w pierwszych odcinkach trzeba bylo uwazac zeby nie puscily zwieracze

Shimmy
22nd July 2006, 01:03 AM
imo mvp slayersow byl ten ziomek, co udawal leszcze a byl jak sie pozniej okazalo jakis tam demonem i osobiscie do gustu przypadly mi jakos nazyw tych weponow swietlnych

Flash
22nd July 2006, 12:53 PM
ten ziomek jakis potezny kaplan ktory mial byc super dobry a okazalo sie ze jest super zly taa :) a ten swietlny miecz gauriego wymiatal. fajne byly motywy jak lina wzmacniala czary przez moc miecza.

Bodek
22nd July 2006, 01:22 PM
czy wy gadacie o tej bajce co byla taka czarka i czarowala kule smoka? albo jakos tam zalgade? miala jakiegos chlopa z mieczem ? i kumpele smoczyce?
tak juz wiem ze to znalzlem nawet do sciagniecia:D 25g za rok sobie pogladam:D

Shimmy
22nd July 2006, 03:01 PM
taa to to xD smoczyca byla sux a ten miecz nazywal sie Gorun Nova ;p

wolf_mk
22nd July 2006, 03:46 PM
Widac ze ja przegapilem kilka odcinkow ~~ kula smoka to byla? czy kula ciemnosci? albo cos w tym rodzaju?:D

Bodek
22nd July 2006, 04:02 PM
gorum nova wiem wiem ... bylo 5 czesci chyba miecz byl najslabszy luk wymiatal kurde musze to sobie sciagnoc

Flash
23rd July 2006, 12:10 PM
nie bylo luku swietlnego po prostu gauri na poczatku biegal ze zwyklym mieczem nie wiedzac co trzyma w reku (lol). Pozniej tez "wlaczal" miecz swietlny tylko na trudniejsze walki. btw lina inverse byla mistrzynia kuli ognia- doszla do takiej wprawy ze inni czarujac tworzyli gestami/ruchami rak ta kule i musieli ja "przytrzymywac" ona po prostu sobie puszczala sila woli. kula smoka to byl jeden z jej najpotezniejszych czarow ktorymi eliminowala wlasnie smoki na poczatku a kula ciemnosci (jesli to sie tak nazywalo) to jeden z najpotezniejszych istniejacych czarow. Czarodziej gromadzi taka energie inwokujac ze jak ktos mu przerwie albo czarodziej sie pomyli to rozproszenie energii czaru powoduje gigantyczne booooooooooooooooooooooooooooooooooooooooom. Gina wszyscy lacznie z czarodziejem. Tak wlasnie chcial ja pokonac jeden z ostatnich przeciwnikow w ostatnich emitowanych w tvn7 odcinkow. Ona nie majac innego wyjscia czarowala jakis kosmiczny czar a on chcial ja zaatakowac. Wogole ten koles to bylo wcielenie jakiegos demona czy zlego smoka i chcial zniszczenia swiata a ten booooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooom stworzylby ze swiata liny inverse swiat fallouta :D

Shimmy
23rd July 2006, 12:44 PM
zomg luk sie nazywal Galvila(czyt. galwaila) i bylo tak jak bosper mowi chyba 5 czesci swietlnego oreza... totam bylo jakies "ostrze pana mroku" czy innego gowno ale bylo an ksztalt miecza!!!! a na koniec odcinkow w tv7 czy rtl7 poszla z gaurim w sline i tyle ja widzielismy

wolf_mk
23rd July 2006, 01:42 PM
I tak Songo by jej walnol kamehameha i gg no re thx ~~ Songo = IMBA!

Bodek
23rd July 2006, 02:34 PM
nie bylo luku swietlnego po prostu gauri na poczatku biegal ze zwyklym mieczem nie wiedzac co trzyma w reku (lol). Pozniej tez "wlaczal" miecz swietlny tylko na trudniejsze walki. btw lina inverse byla mistrzynia kuli ognia- doszla do takiej wprawy ze inni czarujac tworzyli gestami/ruchami rak ta kule i musieli ja "przytrzymywac" ona po prostu sobie puszczala sila woli. kula smoka to byl jeden z jej najpotezniejszych czarow ktorymi eliminowala wlasnie smoki na poczatku a kula ciemnosci (jesli to sie tak nazywalo) to jeden z najpotezniejszych istniejacych czarow. Czarodziej gromadzi taka energie inwokujac ze jak ktos mu przerwie albo czarodziej sie pomyli to rozproszenie energii czaru powoduje gigantyczne booooooooooooooooooooooooooooooooooooooooom. Gina wszyscy lacznie z czarodziejem. Tak wlasnie chcial ja pokonac jeden z ostatnich przeciwnikow w ostatnich emitowanych w tvn7 odcinkow. Ona nie majac innego wyjscia czarowala jakis kosmiczny czar a on chcial ja zaatakowac. Wogole ten koles to bylo wcielenie jakiegos demona czy zlego smoka i chcial zniszczenia swiata a ten booooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooom stworzylby ze swiata liny inverse swiat fallouta :D
bylo nie znasz 5 czesci na bank

nie wiedzialem gdzie to wrzucic i nie wiem czy kogos to zainteresuje otoz dam wam linka do komiksu(toorent)podchodzilem do tego z dystanesem albo teraz sie w tym zakochalem jak sie spodoba dam linki do nastepnych czesci (uwaga ponad 150 stron:P) od 18 lat:P (miecho krew itd itp)

Psychik
28th July 2006, 04:05 PM
Nie było mnie tu troche ale widze ze temat sie rozkrecił :D

btw.Mam All Slayersów na dvd:D

Lizz4rD
1st August 2006, 05:13 AM
ciebie nie byl a co ja mam powiedziec xD o lol ludzie :D kto oglada naruto ? :D

Bodek
1st August 2006, 08:43 AM
ciebie nie byl a co ja mam powiedziec xD o lol ludzie :D kto oglada naruto ? :D
sciaglem z torrenotow ale mnie szlak trafial... 2kb/s albo i mniej ale ponoc istnieje jakas tajemna strona z all odcinkami po polsku tylko jakos nie znam adresu

Psychik
1st August 2006, 10:23 AM
Na WinAmpTV często leci Naruto ale oczywiście polskich napisów tam brak;/

wolf_mk
2nd August 2006, 01:33 PM
Dla milosnikow DB! Kazdy ogladal odcinki db na rtlu itp itd :D ale filmy kinowe chyba nie :) tutaj daje dokumencik w ktorym macie krotkie opisy filmow kinowych :D sam juz sciagnolem kilka i warto :) polecam :D

Psychik
2nd August 2006, 01:52 PM
Macie tutaj fajny link do anime:D Nie potrzeba zadnych torrentów tylko klikacie na co chcecie i leci wam.
btw.polecam Green Green.WYPAS!!
http://www.muffindomain.com/index.php?page=anime.html

wolf_mk
2nd August 2006, 02:10 PM
No oke stronka niczego sobie ale powiedz mi jaka bajka o czym jest?:D

Psychik
2nd August 2006, 02:18 PM
No oke stronka niczego sobie ale powiedz mi jaka bajka o czym jest?:D

Tu sobie sprawdz
http://anime.tanuki.pl/strony/

wolf_mk
2nd August 2006, 03:09 PM
lipa bo nie moge sobie flashgetem sciagac.. ~~
ps po przeczytaniu recenzji green green od razu chcialem to sciagac :D

Psychik
2nd August 2006, 03:17 PM
lipa bo nie moge sobie flashgetem sciagac.. ~~
ps po przeczytaniu recenzji green green od razu chcialem to sciagac :D

To sie ściąga normalnie poprzez przeglądarke(Explorer or mozilla)
Na dodatek cały czas leci na maxa(dla każdego łącza:D)
Ja mam net 256, ustawione proxy i leci mi po 65 kilo:cool:

wolf_mk
2nd August 2006, 08:42 PM
Ja mam 256 z 4 kolegami i idzie mi 20kb ~~ zal.pl

Psychik
4th August 2006, 12:15 AM
No i jak Wilq? Ściągałeś coś?

wolf_mk
4th August 2006, 07:22 AM
Juz mam 7 odcinkow :D green green rox :D:D:D wlasnie ide do dentysty to sobie ustawie kolejne 2 odcinki :) ps przez opere moza zatrzymywac to sciaganie :D :)

odipl4
4th August 2006, 09:30 AM
To sie ściąga normalnie poprzez przeglądarke(Explorer or mozilla)
Na dodatek cały czas leci na maxa(dla każdego łącza:D)
Ja mam net 256, ustawione proxy i leci mi po 65 kilo:cool:
mam pytanie motoko jak moze ci jechac az 65 na laczu 256 :p
mi jedzie maks to 31 kb/s na tym samym laczu :dry:
jak jest jakis program do przyspieszania to zapodaj :) :D
thx z gory

Psychik
4th August 2006, 10:01 AM
mam pytanie motoko jak moze ci jechac az 65 na laczu 256 :p
mi jedzie maks to 31 kb/s na tym samym laczu :dry:
jak jest jakis program do przyspieszania to zapodaj :) :D
thx z gory
Trzeba sobie ustawic Proxy:) Ale nie pytajcie sie mnie jak sie je ustawia w neostradzie bo nie wiem(ja mam vectre- taki net od TV kablowej i własnie na stronce tej TV jest pokazane jak ustawic proxy....ale oczywiście tylko do Vectry)

wolf_mk
4th August 2006, 02:05 PM
Achh ale ja mam neta przez router to nie wiem jak to proxy trzeba by bylo przekierowac :) hmm pomysle :D

odipl4
4th August 2006, 03:08 PM
ja nawet nie wiem co to(proxy) a mam neo :/
motoko wiesz jak ustawic albo ktos inny :D
<joke> :p

wolf_mk
5th August 2006, 10:57 PM
Motokooo :D normalnie wzruszylem sie w 12 odcinku Green Green ;( <chlip> super zakonczenie :) btw super muzyczka jest wlasnie w tej koncowce :D

Flash
5th August 2006, 11:31 PM
wolf GOOORAAAACO polecam neon genesis evangelion. wg mnie pozycja obowiazkowa dla entuzjastow anime.

Psychik
8th August 2006, 12:46 PM
wolf GOOORAAAACO polecam neon genesis evangelion. wg mnie pozycja obowiazkowa dla entuzjastow anime.
FAlsh ma racje.To anime jest super.

Shimmy
5th January 2007, 12:15 AM
nie widze tematu o anime to pisze tutaj, Jak ktos ma jakies dobre zrodlo skad mozna zassac naruto cale nie da ZNAC!!!

bosper licze na ciebie patrzac po sigu xD

Wieczor
5th January 2007, 09:34 AM
torrent :)
Ja też lubie niektóre ale kiedyś bardziej lubiłem. Hell Sing rock

Bodek
5th January 2007, 11:06 AM
nie widze tematu o anime to pisze tutaj, Jak ktos ma jakies dobre zrodlo skad mozna zassac naruto cale nie da ZNAC!!!

bosper licze na ciebie patrzac po sigu xD

gl jest ponad 200 odcinkow najmnijesze widzialem po 150 mb jeden :D

Psychik
5th January 2007, 03:27 PM
Shim! Masz tu plik torrent ale wątpie czy bedzie ci sie chciało ściągac ale gl:D