View Full Version : Nasz kobiety...
Bodek
3rd January 2006, 10:29 PM
Hmm tak mi wpadło na myśl zeby zrobic taki topic... moze dlatego ze myslenie o kobietach (kobiecie) zajmuje mi 93% mojego dnia ofc dlatego tak słabo gram w wara:D.Ale do rzeczy: piszcie (foota mile widziana) o swoich kobitach:D za co je kochacie /lubicie moze takze opowiadac o swoich byłych :D czy były fajne czy głupie(mozecie smiało po nich jechac ale bez przekleństw bo bosper czuwa:D) nie wiem czy sie spodoba ten topick ale jakby co to sie usunie:D
Shimmy
3rd January 2006, 11:29 PM
Nasze kobiety...- czytaj Bodek robi internetowy charem^^
yey świeże mięsko
btw. popraw topic
Bodek
4th January 2006, 05:20 PM
Shimmy napisał(a)
Nasze kobiety...- czytaj Bodek robi internetowy charem^^
yey świeże mięsko
btw. popraw topic eh widze ze 0 zainteresowanie:/
wolf_mk
4th January 2006, 05:36 PM
Hmmmm no wiec od czego zaczac .. a moze od tego ze dostalem dzisiaj buziaka od kolezanki (blondynka bardzo ladna:D) tylko za to ze powiedzialem jej szczesliwego nowego roku a ona wzajemnie a ja nie lubie cie a ona czemu a ja buziak to gdzie? a ona ok masz :) Hmmm ale na serio zakochalem sie w Olli :) tak tak kocham jak sie usmiecha i jej spojrzenie ^^ hmmm ma wspanialy charakter i wogole jest the best :)
Lizz4rD
4th January 2006, 05:52 PM
kto to Ola :P dawaj foto nie pie*** ^^
wolf_mk
4th January 2006, 07:00 PM
xD nie dam fotki ^^ mam jej fotek kolo 8 ^^ no i jeszcze mam fotki Weroniki xD alle jak bede chodzil z Olla to dam fotke :P
BoSpEr
4th January 2006, 08:14 PM
Lizz4rD napisał(a)
kto to kruw ola :P awaj doto nie pierdol ^^
Lizzard ty umiesz napisac chociaz 1 posta, ktory bedzie od poczatku do konca zrozumiany przez innych??
Shimmy
4th January 2006, 08:26 PM
Wilku, z nami nie zginiesz, wez ja tam upoluj aparatem i my ci juz powiemy co i jak^^
Bodek
4th January 2006, 11:04 PM
hehe a ja widziałem ja xD
BoSpEr
4th January 2006, 11:07 PM
A wodzowi nie:) mysle ze to zmienisz wilq:p
Lizz4rD
5th January 2006, 12:05 AM
bosper niestety nie posiadam takich umijetnosci pisanai na mojej klawiaturze przyciski nietore sie nie wbijaj(ach ta herbata) ^_^
BoSpEr
5th January 2006, 01:13 PM
Lizz przynajmniej sie troche staraj, aha i jak dajesz jakies strategie, udzielasz porad co do gry to pisz uzywajac pełnych nazw, bo w klanie sa takze osoby, ktore chetnie by z nich skorzystały, ale do konca ich nie rozumieja:) pozdro
Marioslaw
5th January 2006, 03:24 PM
a tu nastepna :D
Flash
5th January 2006, 03:58 PM
Mario to ty wrzucasz fotki kolezanek na avatary O_O? One o tym wiedza? :D
Shimmy
5th January 2006, 04:44 PM
mam dziwne wrazenie ze biegasz za kazda z aparatem...popraw mnie jezeli sie myle
Flash
5th January 2006, 04:48 PM
Originally posted by Shimmy
mam dziwne wrazenie ze biegasz za kazda z aparatem...popraw mnie jezeli sie myle
Sa rozne zboczenia :D Ogladaliscie Pitbulla ---> kojarzycie Despero i jego fotki? :D
Kościk
5th January 2006, 05:27 PM
Marioslaw napisał(a)
no i macie tam male co nieco :d siorka tej 1 co dalem
mario nie wkurwiaj mnie, i usun te zdjecia, dobrze wiesz ktore i zmie, nie ava
nie dosc ze ukradles mi je zkompa to jeszcze dajesz je na forum, jesli do jutra zdjecia nie znikna dziewczyny sie o nich dowiedza
Flash
5th January 2006, 05:35 PM
koscik widze ze rammsteina sluchasz :D
Scary_EviL
5th January 2006, 05:43 PM
bez obrazy mario ale nie maraj sie
wolf_mk
5th January 2006, 05:50 PM
Synki spokoj ma byc ^^ bo jak nie to ja was poustawiam :D
Shimmy
5th January 2006, 06:00 PM
yeah. rammstein rulez z "Sonne" na czele!! <trzęsie dynią>
Big bad wolf grrrr :rolleyes:
wolf_mk
5th January 2006, 06:26 PM
Originally posted by Shimmy
Big bad wolf grrrr :rolleyes:
Bojcie sie mnie ^^ Nie wywolujcie wilka z lasu :D
Scary_EviL
5th January 2006, 07:16 PM
jak wywołam to co mi zrobisz :D??
wilczq hodzu tu hodz hodz mam kiebaske dla ciebie ... :D
wolf_mk
5th January 2006, 07:27 PM
Ludzie trzymajcie mnie bo go zaraz jak pier***** to z kapci wyskoczy :D
Marioslaw
5th January 2006, 07:32 PM
Kościk napisał(a)
mario nie wkurwiaj mnie, i usun te zdjecia, dobrze wiesz ktore i zmie, nie ava
nie dosc ze ukradles mi je zkompa to jeszcze dajesz je na forum, jesli do jutra zdjecia nie znikna dziewczyny sie o nich dowiedza
OK :D juz ich nie ma :P
kiuik
6th January 2006, 12:13 PM
oj widze ze temacik jest nie dla mnie
THE_WORLD_SUCKS
6th January 2006, 04:11 PM
pokaz swoja kobiete :P
kiuik
6th January 2006, 04:15 PM
hehe tja :P swoja kobiete hmmm nie no jeszcze jestem normalna :P chociaz pewnie nie skoro zobie nie moge faceta znalezc :P
THE_WORLD_SUCKS
6th January 2006, 04:23 PM
ale mi chamski dowcip przyszedl do glowy ale nie powiem bo sie obrazicie na mnie :)
Bodek
6th January 2006, 04:29 PM
THE_WORLD_SUCKS napisał(a)
ale mi chamski dowcip przyszedl do glowy ale nie powiem bo sie obrazicie na mnie :) tak racja lepiej nic nie mow:]
kiuik
6th January 2006, 04:40 PM
nie no dajesz opowiadaj
wolf_mk
3rd February 2006, 08:17 AM
Wznawiam temat !! :D Juz niedlugo walentynki wiec hm co dajecie swojej ukochanej?:D ^^ piszcie swoje pomysly :)
Elf
3rd February 2006, 08:50 AM
wolf_mk napisał(a)
Wznawiam temat !! :D Juz niedlugo walentynki wiec hm co dajecie swojej ukochanej?:D ^^ piszcie swoje pomysly :)
Otóż: Jakąś wyczesaną ramke (na zdjęcia) ze swoim zdjęciem w koszulce I Love You ~~!
Nie masz takiej? Kup se zmywalne mazaki; weź jakąś białą koszulke - napisz na niej mazakami; załóż zrób se zdjęcie; kup ramke; włóż zdjęcie; podaruj w jakiejś kulturalnej torebeczce.
Noi zostaje również plan B (ostatnia deska ratunku :D) - Kwiaty.
:D
wolf_mk
3rd February 2006, 03:05 PM
tT niezly pomysl :D w sumie to wypasiony :D :) bo kwiaty to takie hm malo oryginalne :p
Bodek
3rd February 2006, 04:33 PM
wolf_mk napisał(a)
tT niezly pomysl :D w sumie to wypasiony :D :) bo kwiaty to takie hm malo oryginalne :p ale kwiaty tez musza byc
wolf_mk
3rd February 2006, 08:56 PM
Kwaity + czekoladki + walentynka + misio ladny :D + slowo kocham cie = gg no re thx :D
Bodek
3rd February 2006, 09:22 PM
wolf_mk napisał(a)
Kwaity + czekoladki + walentynka + misio ladny :D + slowo kocham cie = gg no re thx :D czekoladki nie bo przytuyje:P i ci sie przestanie podobac xD
wolf_mk
3rd February 2006, 09:50 PM
Taaa to zrobie tak. Kupie czekoladki dla jakiejs dziewczyny znaczy mojej walentynki i dam jej :D jak otworzy to sam zjem cala:D i powiem moje usta sa slodsze :D i maja mniej kalori :p ^^
Zyd3k
4th February 2006, 09:12 PM
kiuik napisał(a)
hehe tja :P swoja kobiete hmmm nie no jeszcze jestem normalna :P chociaz pewnie nie skoro zobie nie moge faceta znalezc :P
taa ja tez raczej normalny nie jestem, mam 20 lat i nie mialem jeszcze dziewczyny ;)
Zyd3k
4th February 2006, 09:13 PM
jak myslicie bycie ksiedzem oplaca sie w dzisiejszych czasach :)?
_ShAmBleR_
5th February 2006, 12:45 PM
Wiesz, z jednym przyjacielem tak myslelismy o tym i doszlismy do wniosku ze sie oplaca :p dostajesz kase, bezproblemowo zyjesz o nic sie nie martwisz, w kosciele scieme walisz, koncerty mozesz dawac xD a poza tym najwazniejsze ! PUPCIE LECA NA MATRIXY :D
Elohim
9th February 2006, 01:49 PM
Heh zydek nie przejmuj sie:D Ja mam 19 i jestem bez laski tak samo. Albo ja sie zakochiwalem bez wzajemnosci albo laski we mnie bez wzajemnosci:D Ale tak juz musi byc... Na kazdego przyjdzie pora:D
MonikaBrodka
10th February 2006, 01:50 AM
Originally posted by Elohim
Heh zydek nie przejmuj sie:D Ja mam 19 i jestem bez laski tak samo
:eek: to jak sikasz? :confused: dupa?
Flash
10th February 2006, 02:34 AM
Originally posted by MonikaBrodka
:eek: to jak sikasz? :confused: dupa?
O zesz ahahah co to za dowcipnis? :D
wolf_mk
10th February 2006, 06:56 PM
lOOoOol <lOL> ^^ no to brOOdzia ^^ :D haha
kiuik
11th February 2006, 01:15 AM
nie nawidze walentynek !!!!!!!
_ShAmBleR_
11th February 2006, 12:58 PM
Dlaczego? Zle wspomnienia? Ja tez nie lubie, a btw. po co dla zakochanych specjalny dzien, powinni swietowac takie rzeczy czesciej ;p
kiuik
11th February 2006, 02:04 PM
nie no nie mam zlych wspomnien ale jestem sama i mi smutno :(
wolf_mk
15th February 2006, 04:49 PM
Eee dla mnie walentynki rox ^^ w sQl dostalem 4 az :D
Bodek
15th February 2006, 05:01 PM
wolf_mk napisał(a)
Eee dla mnie walentynki rox ^^ w sQl dostalem 4 az :D ja dostalem tylko raz w zyciu :P :/
_ShAmBleR_
15th February 2006, 05:02 PM
Ja kiedys dostawalem od mamy ^^ a ja jej dawalem, ale przykre ;p
wolf_mk
15th February 2006, 06:04 PM
xD mama ci wyslala walentynke? co na to twoj tata?:D
_ShAmBleR_
15th February 2006, 08:07 PM
Nie wysylala , tak dawala, jako mama ;p a ciebie mama nie kocha? ^^ ale tak serio chyba dostalem kiedys walentynke....1
Zyd3k
15th February 2006, 10:26 PM
Bodek napisał(a)
ja dostalem tylko raz w zyciu :P :/
a ja nawet raz nie dostalem :(
w tym roku tez ;) wiec to juz jest pewnie, macie przyszkego ksiedza w klanie :D
PlaYeR_GoSu.
6th March 2006, 10:10 AM
heh nie martwcie sie ja w tym roku tez nie dostalem i co zyje i sie nawet nie martwie :P
jak nie masz dziewczyny to nie masz co liczyc na waletynke to bylo modne jak sie chodzilo do podstawówki :P tam to dopiero dostalawem walentynek ;P
I nie zmieniac tematru tylko pisac o jakis fajnych laskach ^^
Pozdro
Bodek
6th March 2006, 04:01 PM
heh nie martwcie sie ja w tym roku tez nie dostalem i co zyje i sie nawet nie martwie :P
jak nie masz dziewczyny to nie masz co liczyc na waletynke to bylo modne jak sie chodzilo do podstawówki :P tam to dopiero dostalawem walentynek ;P
I nie zmieniac tematru tylko pisac o jakis fajnych laskach ^^
Pozdro
ja w podstawowce tez nie dostawalem:/ a fajnych lasek nie znam:P
PlaYeR_GoSu.
27th March 2006, 09:30 AM
ja w podstawowce tez nie dostawalem:/ a fajnych lasek nie znam:P
heheh bodq bodq wpdaj do siedlec to ja z czapą zapoznamy Cie z fajnymy dziewczynami z crazy (^_^) co nie Piotrusiu ?
ShaQu
27th March 2006, 10:57 AM
heheh bodq bodq wpdaj do siedlec to ja z czapą zapoznamy Cie z fajnymy dziewczynami z crazy (^_^) co nie Piotrusiu ?
bodzio picza nie lubi techno ;/
Bodek
27th March 2006, 02:30 PM
bodzio picza nie lubi techno ;/
nie lubi??? to malo powiedziane:D
Red-System
27th March 2006, 04:05 PM
Ja bardzo lubie!! ale to nie znaczy ze sie ograniczam tylko do tej jedynej muzyki!! :D
wlohaty_pl
28th March 2006, 03:16 PM
Ja tez lubie techno:p :p
][_HIV_][
28th March 2006, 03:52 PM
Mnie ostatnio tak cholernie wzielo na Punk Rock ze pozniej wam wrzuce pare utworkow ze sciezki dziewkowej do American Pie 4 :) (zajebisty film! )
ImHereToFlame
1st April 2006, 02:14 PM
LOL? nie mow ze biorac Chapala ze soba cos wyrywasz buhahaha, chyba ze jakies padluchy błeheheh
Bodek
1st April 2006, 06:30 PM
nastepny idiota brawo brawo udał ci sie żart
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.