View Full Version : O sobie piszcie co chcecie . . .
Tu piszcie ludziska ile macie lat, nr gg, skad jestescie co tylko macie na mysli . . .
Ja zaczne :)
imie : Piotrek
nazwisko : Prokurat
Ksywa:Percik (od Bercika-->Tez bylem taki roztrzepany jak on w podstawowoce i gimnazjum ;/)
city : Siedlce
nr gg : 1006550
@-ail: percik86@interia.pl
data urodzenia : 04.08.1986. (zodiak lew)
nauka : studiuje na WSFiZ w Siedlcach zarzadzanie nierochumosciami
rodzenstwo<LOL> : mam 2 pojebane siory
hobby: sport(tzn.lubie grac troche koszykowke i wogole sledze wszystko co zwiazane ze sportem), gry komputerowe only:w3 i manager w tej chwili ;/ czasem ide do mastera pograc w fife . . .
najbardziej nie lubie : osoby zaklamane ;/
najbardziej lubie: pizze i w3 :D
nie wiem co mozna jeszcze napisac ;/ Dajcie jakies propozycje :D
Andzej Kwiatkowski
09.05.1985
19 lat zylem w Poznaniu, w maju przeprowadzilem sie na przedmiescia.
Mieszkalem pod nr 13, mam czarnego kota i paskudnego pH w w3 (przed chwila zlamilem totalnie i dolina mnie bierze).
nr gg 2147647
studiuje fizyke medyczna na UAM w Poznaniu
mam 10 lat starszego brata (nigdy sie nie klocimy :D)
hobby: horrory (graham masterton), rower, pilka nozna, anime, plec przeciwna, rpg
zaczynalem od atari, pozniej amiga 500, 1200, pc 486 dx4 120MHz, itd z pecetami. Znam sie bdb na kartach graficznych, procach, pamieci.
Slucham metalu glownie (i nie ograniczam sie do metalicci, korna, nirvany jak to niektorzy odziani w skory dlugowlosy... slucham kazdego metalu i nie wygladam na metala)
Ulubione piwo- carlsberg.
ss--> scan rysunku ktory zrobilem dawno temu bedac w nauczaniu poczatkowym (wiec nie pytajcie skad wychodzi ta łapa :P). Teraz rysuje na a3 i nie wiem jak to zeskanowac wiec nowej tworczosci brak na kompie:/
Ofkorz scan zostal przerobiony przez wlaczenie kilku prostych opcji graficznych.
k gl hf guys
Scary_EviL
12-20-2005, 16:56
ok a wiec :
( tylko prosze sie nie śmiać zadnych hihotów :D i prosze sie nie zdziwic )
Imię : Daniel
Nazwisko : Gądek
city : Nowy Sącz
Szkoła podstawowa (lol) nr. 20
klasa 5d
Rodzeństwo : BRAK ! hooray
GG : 8897782
e-mail : Extremeygo@vp.pl
Lubię grać w noge i nawet cioram :D
oczywiscie the best in BATTLE NET XPAM :D
potem lubie ogame i Wonfenstain Enemy Territory !
I jak moge sie pochwalić to wylałem wczoraj takiego ziooma co zawsze sie stawiał ( mini przypał ale lol) :D
Marioslaw
12-20-2005, 17:26
Imie: Mariusz
Nazwisko: Truszkowski
Urodzony: 17.03.1991
zmnak zodiaku: ryba
Miasto: Mława
Rodzeństwo: siora od 3 lat z dala od domu i braciak juz studiuje i tez poza domem
GG:1217382
e-mail: mariuszduch@interia.pl nie wysylac nic bo mam 1232 nie odczytanych e-maili i nie mam zamiaru ich czytac :D
Nauka:najgorszy wynik to 3.42 najlepszy chyba na polrocze w podstawowce 4.05 :D Najlepszy jestem z Matmy nawet w W-F gorzej mi idzie :D
No to cos o mnie ...
Imie : Michał
Nazwisko : *******
Pseudo : Kamyk (od nazwiska :D) tylko nieliczni ktorzy hmm wiedza ze gram w wara mowia do mnie wolf lub wilq :p
gG : 6323564
Skype : Ciagle nie pamietam hasel wiec jak cos to moge miec 1000 nickow ale szczegoly na gg :D
Moje zainteresowania to dziewczyny, w3, pilka nozna (Zlatan is my god. Juventus is the best team on this world :D)
Gry w ktore gram to hmm w3 jade ostro :D reszta to np. q3, sc, cs, d2, fify, nfsy, wszelkie gry na platformy np ps1, gba, czy nintendo :D oraz te z tych znanych kiedys automaty :p
Hmmm jesli ktos chce w cos pograc lub pogadac to pisac na gG :D To tyle o mnie :p
imie: Krzysztof
nazwisko:Bodzioch
pseudo:Bodek od nazwiska
gg: 2817898
e-mail: bodek299@interia.pl
znak zodiaku: byk
nie mam rodzenstwa
ulubione: dziewczyny jesli juz sie jakas trafi:( bo jestem niesmiały to potrafie all dla niej:P w3- no powiedzmy
Sposob na zycie: hmm olewam wszytko szczegolnie nauke wiem ze bede pozniej załowac ale jakos nie potrafie tego zmienic
Muza: ciezko mi bez niej zyc słucham hh ale coraz mniej reagee i melodyjnego punka (jesli sie ktos zna to wie o czym mowie)
Lubie gadac z ludzmi szczegolnie (ładnymi dziewczynami) i na rozne tematy:P
hmm alkohlu ostnio nie lubie ale jesli juz jakies piwko to okocim mocne albo lecha wodka abslowent zielony a wina wogole nie trawie
Ukryta cecha wariat( w orginalnym tego słowa znaczeniu)np dzisaj matka mojej byłej zadzwoniła do rodzicow i sie skarzyła i groziła ze pojdzie pały jesli jeszcze raz dostanie sms typu"ty jebana kurwo "itp itd
Poprostu mozna to tak powiedziec ja jestem pionek ale jesli mnie wkurzysz na powaznie to masz przej**** i to strasznie :)
Ale z tego co wiem to ci co mnie długo znaja to mnie nawet lubia:)
i mam jeden straszny minus :/:/:/ dziewczyny i ogolnie ludzie boja sie mnie:D znaczy sie mojego wygladu mam 180 cm i cos koło 85 wagi i jak stane w szerokcih porach bludzie z kapturem i patze spod byka to sraja po gaciach:D
hmm co tu jeszcze napisac lubie bardzo zwierzeta i mam wielki szacunek do ludzi szczegolnie starszych albo np. nie pełnosprawnych (nie zebym był matka teresa )
Chyba mam najdłuzszy text:D pewnie nikt nie przeczyta :D:P pozdro dla all kknd sorki za ewentulane błedy lub przeklenstwa
IMIÊ: Tomasz
Nazwisko: Bonczar (stąd bonki:D)
pseudo: bonki
gg: 4456978
e-mail: b0nk1@vp.pl
znak z odiaku: panienka:D
Ur: 12 wrzesień 1989r
Rodzeństwo: Brat i siostra
War to moja pasja:D
"Probably the best GAME in the world:D"
NoChanceForYou
12-20-2005, 21:48
Imię :£ukasz
Nazwisko :Wojsyk
Ksywa : NaVeL
Hobby: uczęszczanie na siłownie, gra w siate i tenisa stolowego , troche noge i oczywiscie pc
w w3 jestem lamus wiec kazdy mnie pojedzie btw. dawno nie gralem :>
Rodzenstwo : Brat Adam
Znak zodiaku : Waga
Acc na xpamie : NoChance4You
Mail: NaVeL89@vp.pl
GG : 5434546
Imie : Iza
Nazwisko : Kozubek
Ksywa : Kruliczek ;)
Data urodzenia : 16.12.1985 r
znak zodiaku : strzelec
gg: 7820500
tlen: kiuik_85
mail: kiuik_85@tlen.pl :P
city: Miedziana Góra koło kielc
rodzenstwo: brak
muzyka: nu-metal, w sumie lubie srednio ciezka muzyke ale to tylko wybrane zespoly
ulubione : lubie mojego psa jamniczka :) , lubie moj komputerek :P i swiata nie widze poza tymi rzeczami
hobby: gry, gry, gry, :P a jeszcze jazda konno (tylko bez skojazen)
jestem strasznie niesmiala i slaba na duszy i charakterze i to mi bardzo przeszkadza, nie lubie swojej osoby uwazam ze jestem do niczego ogolnie suck ok ktokolwiek to przeczytal to poklon :P
firez-tm
12-22-2005, 11:12
imie Adrian
nazwisko Bosak
nick atimba qturym zamierza byc w klanie kknd
miasto sandomierz
wiek 15 ??
3gimmmmm sux
fizyka i chemia to pojebane przedmioty
kiedys cos dodam
a teraz zapraszam wszystkich na www.dzieckowsieci.pl ~~
e co ty lduzi stresuje przecierz z tych wszystkich stefankow i bodkow kamykow i smikow tylko chapal jest grozny ......... !! :D ;P
Marcin
Jaszczur (jaszczurka) ;] <<< szkoda ze nie ma takiego znaku zodiaku ^^ btw znak : LEW :D
Zamość
x-_-x@o2.pl
7478029
Brat
I love w3/hexen/heretic/WoW girl.... my pc xF :D
I hate chapal/fifa
lat 17 1989 25.07.1989
acc xpam : Lizz4rD
Memento-Mori
x-_-x <<< OWNGAE :P
acc org : 10.0.0.1 < najstarsze acc dlatego jeszcze jesz ach tne sentymen :P
imie: Wespazjan
nazwisko: Poducha
hobby: profesjonalna gra w sapera online
znak: Blizniak
lat: wystarczajaco
rodzenstwo: brak
chcialem pozdrowic mame i moja pania od matematyki
jest takie imie wespazjan czy to DOwCIP ?
Shimmy napisał(a)
ignorant -.- szczerze to bym chyba to samo zapytał:D
Originally posted by Trooper
a teraz zapraszam wszystkich na www.dzieckowsieci.pl ~~
Lol haha napisz cos o sobie cfaniaku a nie sie tylko wymadrza potrafisz :p
wolf_mk napisał(a)
Lol haha napisz cos o sobie cfaniaku a nie sie tylko wymadrza potrafisz :p
nie , na dzieckowsieci.pl nauczylem sie ze nie wolno podawac zadnych informacji w internecie :)
nie , na dzieckowsieci.pl nauczylem sie ze nie wolno podawac zadnych informacji w internecie :)
Boszeeee ale ty jestes za***isty :D krotko mowiac ... n.C
Scary_EviL
01-05-2006, 19:20
masz racje " Nigdy nie wiadomo co jest po drugiej stronie " uUuuuaUUuu ....
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
| | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |
<<<<<<<<<Mam to gdzies !! !! !! >>>>>>>>>>>>
:D
To jest kknd przecierz no nie :D
Ludzie jesli ktos bedzie chcial sie wam wlamac do kompa to i tak to zrobi :)
Originally posted by wolf_mk
Ludzie jesli ktos bedzie chcial sie wam wlamac do kompa to i tak to zrobi :)
Tylko noob hackerzy wlamuja sie do zwyklych kompow takich szaraczkow jak my. Gosu hackerzy nie zajmoja sie takimi pierdolami. Wiec jak zwykle--> strzezcie sie noobow bo winzgroza to najgorzej zabezpieczony przed wlamaniami system pod sloncem!
mam znajomego dorego hackera ktory podal mi strony i wszystko co niezbedne do nauczenia sie pozadnie hackowania:D
Mam gdzies to zapisane jak by ktos chciał to moge zapodac:D
btw. on pracóje dla jakiejs duzej firmy i jest "anti-hackerem" ale zeby znac anti-hacking trzeba b. dobrze znac hacking:D:D:D)
BTW. powiedział też że, żeby pozadnie sie tego nauczyć (przynajmniej w miare) to trzeba sie tego uczyć co najmniej z rok:/ (rok to okres dla inteigetnych:D)
to podaj to www
Uwaga Trooper atakuje !! :D haha
Trooper napisał(a)
to podaj to www
Zapodam tylko znajde zeszyt do anglika ... a to troche potrwa:D
biore sie za szukanie:D:D:D
dobra podstwy hackingu made by lizz:]
1: 2pc w domu
2: dla lamerkow (strartuajcych) 1pc win xp/98/2k + wszystkie łatki
3: 2pc linux frebsd unix co tam chcecie byle by bylo pochodna unixa :]
4: odpalalmy kompy w lanie i na pc probujemy dostac sie do 1pc (od tego macie faq hakin (polecam eng bo w polskich kpa jest :P)
5: jak sie juz uda to zmieniamy. na pierwszym pc probujemy dostac sie do 2pc(harcore) :P (polecam telneta:P )
6: jak i juz na msie to uda to zaczynamy studiowac perl php mssql sql c++ TP i inne :]
7: oki chopaki instalujemy 2 linuxy na 2 pc i je porzadnie zabepieczmy (po przestudiownaiau i obczjaeniu dziur all ;] )
8: wlamuejmy sie na 2 pc :D ^_-
mi to zajelo hmm z grubsza 2 lata :P ale i tak nadal nie znam vb i innych syfow tak wiec servery www odpadaja ^_-
GL and HF :] przyszym hackerom tlyko mi sie nie wlamcie <lol> :D
Originally posted by Lizz4rD
dobra podstwy hackingu made by lizz:]
1: 2pc w domu
2: dla lamerkow (strartuajcych) 1pc win xp/98/2k + wszystkie łatki
3: 2pc linux frebsd unix co tam chcecie byle by bylo pochodna unixa :]
4: odpalalmy kompy w lanie i na pc probujemy dostac sie do 1pc (od tego macie faq hakin (polecam eng bo w polskich kpa jest :P)
5: jak sie juz uda to zmieniamy. na pierwszym pc probujemy dostac sie do 2pc(harcore) :P (polecam telneta:P )
6: jak i juz na msie to uda to zaczynamy studiowac perl php mssql sql c++ TP i inne :]
7: oki chopaki instalujemy 2 linuxy na 2 pc i je porzadnie zabepieczmy (po przestudiownaiau i obczjaeniu dziur all ;] )
8: wlamuejmy sie na 2 pc :D ^_-
mi to zajelo hmm z grubsza 2 lata :P ale i tak nadal nie znam vb i innych syfow tak wiec servery www odpadaja ^_-
GL and HF :] przyszym hackerom tlyko mi sie nie wlamcie <lol> :D
wlamac sie na win xp to zaden problem ale jak lamiesz zabezpieczonego linuxa to respect4u
lamie nie lamei chodiz o to ze jak znasz system i wiesz gdzie co zabezpieczyles to wiesz jak wejsc ale jak bys ty mi postwail i zabezpieczyl to bym ie meczyl z tydzien a nie dzien :P
NoChanceForYou
01-12-2006, 21:00
moj bracik ma pelno programow ale ja ich nieruszam a jedyny komp gdzie sie wlamuje to od sasiada i sie bawi :P buhehe fajnie sie potem nasz sasiad wkurwia :P btw troopek to moj ziom :P
Ej chyba temat ucichl... mozecie napisac tutaj wasze przemyslenia na jakis temat :D czy np dajcie tu wasz wiersz :) Ja dam swoj ^^ Ps. nie kopiowac :D
"Most"
Stoję na moście...
Patrzę przed siebie...
Nie widze nic...
Chce ujrzeć ciebie...
Twoją sylwetkę wyłaniającą się z mroku...
Uśmiechnięta twarz...
Oczy pełne wdzięku i uroku...
Biegniesz w moją stronę
z wyciągniętą dłonią...
lecz nagle wszystko znika...
znow szczescie mnie unika...
Stoje na moście...
Patrzę przed siebie...
Wiem tylko jedno...
Umre bez ciebie!
Autor : Wilq (znany jako Kamyk)
Wilq jestem pod wrazeniem. Ladny wiersz.
Ja kiedys pisalem jak mnie zmuszali w podstawowce :p teraz potrafie jedynie doceniac prace innych, sam nie pisze.
Btw temat mozna rozwinac. Skoro piszemy o sobie mozemy dawac cos od siebie... Cos co sami zrobilismy albo z czego jestesmy dumni. Ludzie walcie foty, screeny, scany, teksty, ogolnie swoja tworczosc albo cos co do was przemawia, co Wam sie podoba.
Wrzuce foty ze swojego pokoju. Mialem dac swoja chatka z zewnatrz w topicu "pokazcie swoje okolice" ale pewnie duzo czasu zajmie zanim wreszcie wezme od brata aparat i zgram zdjecia na dysk.
W swoim nowym domq mieszkam od polowy poprzedniego roku. Wiadomo urzadanie sie zajmuje czasem cale lata dlatego jestem dumny z tego co udalo mi sie osiagnac w pol roku.
Pokoj bedzie jeszcze malowany i przemeblowany. Jak juz wczesniej pisalem komp nie bedzie stal w tym miejscu i na takim stole
:) 1 moj wiersz :D ale na pewno nie ostatni :p
xD spoko chata :) ja tam w bloku mieszkam to heh nie ma co fotografowac :D :)
Mieszkalem w bloku przez 19 lat :). Masz jeszcze sporo czasu Wilq... Kiedys zamieszkasz w domq
Flash napisał(a)
Mieszkalem w bloku przez 19 lat :). Masz jeszcze sporo czasu Wilq... Kiedys zamieszkasz w domq
A ja to mam domek na działce :D:D:D
Ta mam czas :D hmmm ja mam ogrodek przed blokiem :D ^^ i sie nie chwale :)
NoChanceForYou
01-29-2006, 00:08
Trooper napisał(a)
tak navel elo ziom ; o
elo trooper :D
z cyklu z czego jestem dumny :D
to moj brat widziany przez kamere internetowa :D (do tego jeszcze skype i telekonferencja :p). Jego chatke juz widzieliscie ^^
a to jego 3 letni synek Michal (jestem wojkiem :D)
zdjecie jest juz stare ale wymiata wiec daje ^^
xD Flash jestes wojkiem :D gratuluje :) btw syn twojego brata ma najpiekniejsze imie :D Michal ^^ to tak jak ja :p
wlohaty_pl
01-31-2006, 22:49
And me^^:D:D
MISIEK__PL
02-11-2006, 18:16
Imię-Tomek
Nazwisko-*******
Wiek-14
nr gg-7493712
E-mail- tomek5450@op.pl
rodzenstwo-siostra co mnie wkurwia
Hobby-Sport
City-Jaroszowiec kolo olkusza
znak zodiaku-Wodnik
MISIEK__PL napisał(a)
Imię-Tomek
Nazwisko-*******
Wiek-14
nr gg-7493712
E-mail- tomek5450@op.pl
rodzenstwo-siostra co mnie wkurwia
Hobby-Sport
City-Jaroszowiec kolo olkusza
znak zodiaku-Wodnik
Normalnie jak na spowiedzi :D:D:D
O kur** o ten temat mi chodzilo ~~ zalozyl go Czapal zeby kazdy pisal cos o sobie a ja do tego mowie zeby kazdy pochwalil sie swoimi pracami wiersze etc ogolnie wszystko ^^
Kolejny moj wierszyk :)
Nadzieja
Codziennie cie spotykam...
Choc nie chce cie znac
Slysze twoj glos
Zderza sie nasz wzrok
Chce cofnac czas by zmienic wszystko
Lecz nie moge.. nie umiem.. tak wyszlo
Nadal jednak pozostaje nadzieja
Wiara w cud to mnie zmienia..
Niby rzecz prosta powiedziec przepraszam
lecz z twoich ust to slowo nie wyjdzie, powtarzam
nie chce z toba rozmawiac ani na ciebie patrzec
to juz koniec jestes w mym sercu na dnie!
Moze los tak chcial A moze to zasluga Boga
ja cie nadal kocham ...
widze cie jakby w oddali
slumiony krzyk, smiech, placz
co jeszcze uslysze?
czy uslysze to na co bardzo licze tak?
Widze ze mamy Czeska Miłosza w klanie:)
jakos nie przepadam za poezja :D
imie - RADEk
nazwisko - ****** itd
wiek 15/16
gg-862770
hooby - w3 ,historia,sport xD
city-wielun
znak zodiaku -skorpion
jak macie jeszcze jakies pytanie to pytac :p
Bospa ja to lepiej niz Czesiek i Adas razem :D no ale podoba wam sie wiersz?
btw Odi gdzie lezy wielun? to jest wies?:D ^^
jakos nie przepadam za poezja :D
Ja rowniez, wiec trudno mi oceniac.
Bospa ja to lepiej niz Czesiek i Adas razem :D no ale podoba wam sie wiersz?
btw Odi gdzie lezy wielun? to jest wies?:D ^^
Wielun to nie wies i stfu
to miasto powinno byc znane ze wzgledu na swoja historie :(: to tu spadly pierwze bomby podczas 2 wojny swiatowej nie na westerpaltte/ rok temu byl tu nawet prezydent i przyznal racje historykom ze to WIELUN jest pierwszym miastem zbombardowanym przez hitlerowcow :(: pierwze bomby spadl na szpital
hitlerowcy urzadzili sobie rzez z bezbronnego miasta ze wzgldu na to iz nie bylo tu wojsk polskich ani baz wiec polacy nie ochraniali tej czesci granicy przed luftwafe poza tym lotnictwo polskie nie mialo tyle samolotow aby dorownac niemcom w powietrzu:(:
Wielun to miasto i lezy w woj.lodzkim na poludniu :)
liczy okolo 35 tys. mieszkancow a z duzych miast to mam 60 km do BElchatowa:dry:
historie zostaw historykom.. ps nikt z klanu nie pisze wierszy? nie robi hmm jakis prac etc? ~~
Imie : Sebastian
Ksywa : Wieczór ( nazwisko to samo prawie )
Data urodzenia : 11.12.89r.
znak zodiaku : strzelec
gg: 9057373
tlen: mam jego dużo w płucahc
mail: Seba1989a@interia.pl
city: woj. Zach-Pom koło Gorzowa Wlk.
rodzenstwo: Siostra mała
Hobby: Panie, które mają coś w głowie... Siłownia, odżywianie i wszystko z tym związane od 2 lat. Amatorsko ćwicze od 9 miesięcy.
Motto na życie: Nic nierobić i zarobić...
historie zostaw historykom.. ps nikt z klanu nie pisze wierszy? nie robi hmm jakis prac etc? ~~
swego czasu ja kiedys pisalem ale nie pisze a co do historii to nie moze mnie on interiesowac :dry:
przynajmniej z 1 jestem pro :D
Imię:Piotruś:)
Miejsce zamieszkania:RADOM
Lat:18
Znak zodiaku:Byk
Zainteresowania:W3,ogólnie kompy,troszki samochody,muzyka,troche więcej sport i najwiecej anime:D
Rodzeństwo:Młodsza siostra
GG:3845578
Nauka:3 kl. LO (w tym roku maturka:D)
Ulubione danie:Spagetti i kurczak z ryżem
Itd Itp........
a ja napisze troche inaczej :)) Wiec przyszedlem na swiat w Chrzanowie i chodz morda orka to ... nie uroku tez w sobie nei mialem :). Lubilem sie bawic resorowkami i przez jakis czas mieszklem z babcia w Chrzanowie :) Na imie mi dali nie zaden Max, Julian czy inne wykosmosowane imie tylko stwierdzili ze bede taki zwykly szary Michał. Dobrze ze nie nazywam sie Erwin albo inny Bozydarek :)) Puzniej w wieku 4 lat postanowilem ze przeprowadzam sie (rodzice sie tylko zgodzili i chceli ze mna :P ), i tak wyladowalem na jeszcze wiekszym zadupiu ktore nazwali Krzeszowice. Od tej chwili do wieku lat 10 kwitla moja przestepcza kariera. Rozwalalem dziewczynom domki i sklepiki ktore tak mozolnie budowaly. Czasmi mnie lapaly a ze bylo ich duzo wiecej to mi zawsze dokopywaly :)) Puzniej nieco zmadrzalem i ... albo nie nie zmadrzalem... przewgetowalem jakos do wieku 15 lat kiedy to odkrylem w3... i jasny huj przeklinam ten dzien i to pieprzone CDA w ktorym byla recenzja. Puzniej wiadomo co 2 lata w plecy. Marzylo mi sie zostac jakim pieprzonym pro i zarabiac na w3 :) Teraz na szczescie juz od jakeigos 0,5 roku wracam do swiata bo juz nie gram po te 5 h dziennie i w3 lekko meni na szczecie nuzy:)) Urzekla was moja historia :PP
dobre :P takie opowiastki mi sie zawsze podobaly:P
przez jakis czas mieszklem z babcia w Chrzanowie :)
moja babicka pochazi z chrzanowa :p
Kurde;/....Flash mnie uprzedził bo tez chciałem to napisac:D
moja babicka pochazi z chrzanowa :p
Respect tez sie urodziłem w Chrzanowie, tak jak Rumek:)
Mark685_PL
08-06-2006, 13:52
Moje dane:
-imię : Marek
-pseudo : Panek (od nazwiska)
-lat : 15
-gg : 6681838
-Miejscowosc : Białystok
-Kraj : IraQ
-Nick : Mark685_PL ,
a ja mam babcie w Zawadzie :)
Panek to moze ten od kreatyny :) ?
Moje dane:
-imię : Marek
-pseudo : Panek (od nazwiska)
-lat : 15
-gg : 6681838
-Miejscowosc : Białystok
-Kraj : IraQ
-Nick : Mark685_PL ,
Jagielonia!!!!!:)
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.