PDA

View Full Version : Wazne czytac wszyscy klanowicze!!!!!

BoSpEr
12th December 2005, 09:48 AM
Jest kilka spraw ktore chce przedstawic.
1. Na pewien czas znikam z xpama, mysle ze to potrwa do Swiat, musze przyłozyc sie przez ten czas do nauki, poza tym jakos chce odpoczac od w3 1-2 tydzien, by poxniej wrocic w lepszej formie:) Zawsze takie przerwy dobrze robia^^ Poniewaz nie bedzie mnie przez ten czas to wodza przekazuje Chapalowi, jestem pewien ze sie nadaje przy przejac klan, jak wroce mam nadzieje ze odda mi klan:) 100% wroce przed Sylwestrem na xpama.
2. Bodek tez chce zrobic przerwe od grania w3. Jak i ja ma wazniejsze sprawy, jakie to nie bede mowił, bo to jego sprawa, tak wiec jego tez nie bedzie przez jakis czas.
3. Sprawa Wilq[pl] Rumek to ty jestes nie fair wrzucajac Wilqowi ze powinien wyjasnic dlaczego odchodzi itd. Owsze powinien i zrobił to, powiedział mi czemu odchodzi, nie musiał tego robic na forum twoje zachowanie nie było wporzadku:/
Co do Wilq macie moje słowo ze w momencie gdy wroce na xpama wilq zrobi to samo.
4. Trzymajcie sie ziomki:) KKnD nadal istnieje i niech nikt nie mowi ze upada bo to nieprawda. Jeszcze wiele osiagniemy zobaczycie:) pozdro dla all ktorym zalezy na tym klanie.

Flash
12th December 2005, 12:37 PM
Bede plakac!!! ;P

cya do Sylwka gl hf

Scary_EviL
12th December 2005, 01:59 PM
ok bosper !
Gl w nauce ....
czyli Chapal wodz , a sh?
tylko pytam jak cos , bo klan bez sh to nie wiem :P
chyba ze chapal da kogos :P
Cya do sylwka

wolf_mk
12th December 2005, 09:04 PM
Hmmm tak Bosper od roku 2006 ruszam pelna para w wara :D hmmm strzezcie sie i nie wywolujcie wilka z lasu :p heh hmmm co do Rumka to nvm nie wracajmy do tego niech w naszej pamieci zostana dobre chwile ... gL hF for all KKnD !!

BoSpEr
12th December 2005, 09:24 PM
Mam nadzieje ze Rumek zrozumie ze niepotrzebnie sie uniosł i przeprosi cie, a spor zostanie załagodzony. W koncu liczy sie dobro klanu:) Pozdro dla was obu

THE_WORLD_SUCKS
12th December 2005, 11:13 PM
czy ja kogos zabilem zeby w 2 topicach o mnie :D

Scorpio_pl
13th December 2005, 12:04 AM
THE_WORLD_SUCKS napisał(a)
czy ja kogos zabilem zeby w 2 topicach o mnie :D

zrobiles sporo zamieszania i stales sie gwiazda tygodnia :D

THE_WORLD_SUCKS
13th December 2005, 09:50 AM
podac numer konta bo za 1 miejsce na pewno jest jakas nagroda :)

Flash
13th December 2005, 01:12 PM
zestaw kredek monochromatycznych, zlamanych, bez teperowki

wolf_mk
13th December 2005, 03:44 PM
Widzicie tych kolesi?:> Ja Bosper Chapal i Bodek od 1 stycznia ich jedziemy na miekko ^^

Marioslaw
13th December 2005, 04:08 PM
jak tam jest NiP-GoStop sk.elacyduck chyba pewnie we-ige-tiger Spirit_moon chodz nie wiem wczoraj oglodalem to walczyl szwed 2 od prawej i NiP-GoStop 2 od prawej Ci 2 to jeden koreaniec WE.ige-SWEET dobry UD ale chyba goszy od GoStop i nie jestem pewien kto jest tym ostatnim chyba Spirit_Moon (Harpoon) :P

wolf_mk
13th December 2005, 04:21 PM
Heh tam jest 4 najlepszych graczy z WEG :D 3 koreancow 1 szwed ^^ ale hmmm damy rade z nimi wygrac :D

Marioslaw
13th December 2005, 04:59 PM
1 Ork zjechal by Chapala, jedyny ktory chyba dostal sie tam do 1/16 bo innych orkow nie widzialem :P 2 UD oni sa zajebisci Bosperka by zjechali obaj. I ostatni to chyba Spirit_Moon ale nie jestem na 100% pewny bo podobny do we.ige-xTiger ale on byl chinczykiem wiec to spirit mysle ze wygra ten turniej NiP-GoStop z tego wzgledu ze zjechal orka 3:1 (1:1 bylo)

P.S. daj mi stronke o WEG2005 jak masz :P

wolf_mk
13th December 2005, 05:08 PM
www.replays.pl tam jest o WEG ^^

Flash
13th December 2005, 05:09 PM
Originally posted by Marioslaw
1 Ork zjechal by Chapala, jedyny ktory chyba dostal sie tam do 1/16 bo innych orkow nie widzialem :P 2 UD oni sa zajebisci Bosperka by zjechali obaj. I ostatni to chyba Spirit_Moon ale nie jestem na 100% pewny bo podobny do we.ige-xTiger ale on byl chinczykiem wiec to spirit mysle ze wygra ten turniej NiP-GoStop z tego wzgledu ze zjechal orka 3:1 (1:1 bylo)

P.S. daj mi stronke o WEG2005 jak masz :P

No tak ale bez przesady nie porownuj nas do pro. Tak jakbys siebie w pilce noznej porowynwal do Ronaldo (lub wstaw nazwisko ktore uwazasz za stosowne).

Btw najwieksza imba to elf, finaly finalow od dluzszego czasu okupywane sa przez ne.

wolf_mk
13th December 2005, 05:27 PM
Heh flash hmmm trening czyni mistrza:D a oni w ta gre graja kolo 4 latach moze 5 :p wiec wiesz ... mi starczy 3 miechy i bedzie po nich ^^

Flash
13th December 2005, 05:43 PM
Originally posted by wolf_mk
Heh flash hmmm trening czyni mistrza:D a oni w ta gre graja kolo 4 latach moze 5 :p wiec wiesz ... mi starczy 3 miechy i bedzie po nich ^^

:D co jest trenujesz w tej specjalnej komnacie stworcy gdzie czas plynie wolniej (3 miechy=2 tyg?) DBz :D

BoSpEr
13th December 2005, 06:14 PM
Hmmm nie taki był cel dyskusji, ktora schodzi na inny plan. Mysle ze wszystko zostało powiedziane dlatego zamykam topic.

Marioslaw
13th December 2005, 07:53 PM
Otworzylem topica :P

Do Chapala obecnego chyba CL-a :P
Daj mi szamana bo ostatnio malo cos ich jest :P

ShaQu
13th December 2005, 09:00 PM
Marioslaw napisał(a)
Otworzylem topica :P

Do Chapala obecnego chyba CL-a :P
Daj mi szamana bo ostatnio malo cos ich jest :P CO do sh to beda "nowi szamani" w nastepnym roku najwczesniej takie jest moje zdanie starajcie sie byc zauwazalni itp... ^^

BoSpEr
13th December 2005, 10:00 PM
Zamknałem topica:)