View Full Version : Co z tourem w docie?
Phob
9th December 2005, 09:53 PM
Bedziecie miec dzisiaj skład na tego toura czy nie? Na waszym kanale w warze nikogo nie ma i nie bardzo wiemy co mamy robic...
Takze bylibysmy wdzieczni za zdeklarowanie sie.
Pozdro
maryaChi
10th December 2005, 12:34 AM
Dokladnie ... od 18 probuje kogos od was zlapac... kijciwoko nie widzialem, kraju nie odpowiada... Do polnocy czekamy - potem zglaszamy walkovera ... nie mamy czasu (ja przynajmniej) zeby odlkadac to w nieskonczonosc. Byl ustalony jasny termin i proponuje sie go trzymac.
maryaChi
10th December 2005, 01:07 AM
No i zglaszamy walkovera. Czas minal... Od godziny 18 czasu serwera probowalem sie z kims z was skontaktowac ... Nasz team byl gotow w skladzie :
maryaChi
Phob
Death-Force
stefansiuu
Kuligosiu
Nie stawiliscie sie - szkoda, tym bardziej ze nie jestesmy moze jakimis gosu, a oprocz tego mielismy praktycznie rezerwy zgloszonego teamu.
Pozostaje zyczyc GL w dalszej czesci turnieju i podzielenia sie z nami promowanymi miejscami w grupie.
Pozdrawiam.
Elf
10th December 2005, 03:51 AM
Dobrze w/o jest brany pod uwage.
Tylko tak jak pisałem 1szy termin nie jest zbyt ważny ponieważ kontaktowanie z klanami ustalanie meczów etc.
Więc postanowiłem że obydwa mecze mają być rozegrane do niedzieli.
W przypadku LB zostaje to przesunięte do jutra.
Jeżeli jutro do 21:00 nie dostaniecie odpowiedzi oficjalnie będzie napisany walkower + 2 punkty karne.
[EDIT]: Trochę offtopa: Tutaj na wyższym obrazku mozecie zobaczyć zachowanie -[DVP]-Bandyty. Chyba użyje tego materiału do zapisania go jako najwiekszego leavera etc (wraz z całym DVP). Dlaczego? Odpowiedź prosta, po tym jak zjechał cały mój klan wraz ze mną za to że wygralismy CW (gdzie 1 z DVP quitnął z gry) to ja dziękuje.
kijciwoko
11th December 2005, 03:17 PM
Qrwaaaa.... Nie miałem neta 2 tygodnie, od dzisiaj już powinno być ok.
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.