View Full Version : Stanowisko pracy
Marioslaw
4th December 2005, 11:00 PM
tak jak w temacie.
ShaQu
5th December 2005, 11:35 AM
student . . .
Scary_EviL
5th December 2005, 02:03 PM
5 klasa podstawówki :D:D:D:D::D:D:D:D:D
żądze :)
ale spooko nie przejmujcie sie
P.S nie jestem taka lama jak inni w szkole <LAMUSY>
firez-tm
5th December 2005, 02:45 PM
ja 3 gim tT
Zyd3k
5th December 2005, 03:55 PM
slusarz-blacharz
pracuje na manie i skladam autobusy ktorymi pewnie jezdzicie ;)
ale jak dobrze pujdzie to w przyszlym roku zmienie stanowisko i bede studentem :D
trzymajcie kciuki!!!
wolf_mk
5th December 2005, 04:14 PM
Hmmm 3 klasa gim ^^ a potem to hmm moze do Iraq?? :D haha to sie zobaczy ;p
Scary_EviL
5th December 2005, 04:46 PM
wilq wliq wilq .....
nie zgiń nam :D
kto bedzie spamowal w KKnD ??
Heh
b0nk1
5th December 2005, 06:19 PM
No cóz wszyscy to wszyscy:P :
1 klasa Liceum:D
Marioslaw
5th December 2005, 06:55 PM
Ja II klasa gim. Zydek ile zarabiasz pewnie 600zl ? U nas w Mławie jest LG i co chwila budujo nowe hale i w nich to juz cala Mława z wioch kolo Mlawy dojezdzajo i zaczynaja z Dzialdowa za 470miesiecznie tyle ze dojazd i objady sa wliczone
Trooper
5th December 2005, 07:39 PM
3 gim ; /
wolf_mk
5th December 2005, 08:45 PM
Originally posted by ExHunter
wilq wliq wilq .....
nie zgiń nam :D
kto bedzie spamowal w KKnD ??
Heh
ja nie zgine :D jestem twardy jak chapal i szybki jak bodek :D hehe :p no i jeszcze cfany jak wilk ^^ tT
Bodek
5th December 2005, 09:02 PM
wolf_mk napisał(a)
ja nie zgine :D jestem twardy jak chapal i szybki jak bodek :D hehe :p no i jeszcze cfany jak wilk ^^ tT twardy jak chapal (czytac: bo potrafi grac cały dzien) szybki jak bodek(czytac: mozna go pokonac w niecałe 5 minut)cfany jak wilk(czytac: bo pisze przenosniami i mysli ze nikt go nie obaczi)
wolf_mk
5th December 2005, 09:03 PM
Originally posted by Bodek
twardy jak chapal (czytac: bo potrafi grac cały dzien) szybki jak bodek(czytac: mozna go pokonac w niecałe 5 minut)
Eeee nie to mialem na mysli ty od razu jestes taki hmmm taki taki chlodny ^^ :D
BoSpEr
5th December 2005, 09:04 PM
Bodek napisał(a)
twardy jak chapal (czytac: bo potrafi grac cały dzien) szybki jak bodek(czytac: mozna go pokonac w niecałe 5 minut)cfany jak wilk(czytac: bo pisze przenosniami i mysli ze nikt go nie obaczi) O mnie zapomnieliscie ziomki:) Noobek jak Bosper^^
wolf_mk
5th December 2005, 09:06 PM
Originally posted by BoSpEr
O mnie zapomnieliscie ziomki:) Noobek jak Bosper^^
Lol to powinienem dopisac i farciarz jak wilq :D
ShaQu
5th December 2005, 09:53 PM
twardy jak chapal Czytac bo nikt tu nie jest wstanie podskoczyc ^^szybki jak bodek Czytac zawsze mnie am odpierdoli hehe
Bodek
5th December 2005, 10:12 PM
ShaQu napisał(a)
Czytac bo nikt tu nie jest wstanie podskoczyc ^^ Czytac zawsze mnie am odpierdoli hehe chyba jestem ułomny ale nie kumam tego co o mnie napisałęs:/
Zyd3k
6th December 2005, 12:36 AM
powiem tyle, ze nie wziolem jeszcze mniej do reki niz 1000zl za miesiac.
wolf_mk
6th December 2005, 04:31 PM
Originally posted by Zyd3k
powiem tyle, ze nie wziolem jeszcze mniej do reki niz 1000zl za miesiac.
Heh to niezle ^^ gj Zydzek :p
kiuik
9th December 2005, 07:55 PM
no to ja sie pochwale :p
ja sonbie studjuje na 2 roczku specjaliustyka informatyka (jeju jak to pieknie brzmi)
a aktualnie sobie pracuje w warszawie w centrum na przeciwko palacu kultury (jaka ta choinka jest ladna :P) w sklepie zwanym sephora :P ale to tylko miesiac a pozniej znowu powracam do stanowiska bezrobotny
wlohaty_pl
9th December 2005, 10:29 PM
Ja 1 Lic:D ;)
Flash
10th December 2005, 02:29 AM
3 semestr studiow na uniwersytecie adama mickiewicza- fizyka medyczna (jeszcze nie zajrzalem do zadnej ksiazki od poczatku roku studenckiego :D)
Marioslaw
10th December 2005, 11:49 AM
Fizyk medyczny to chyba lekarz albo bedziesz leki robic :P ale najwieksze wspolczucie dla ¯ydka. Mam nadzieje ze Kaczyński podniesie najnizsza srednia krajowa wyplaty i wszyscy minimalnie beda zarabiac 1600zl jak to mowil moj typ od WoSu.
Tu mogli bysmy porozmawiac o polityce :D
Flash
10th December 2005, 01:36 PM
Originally posted by Marioslaw
Fizyk medyczny to chyba lekarz albo bedziesz leki robic :P ale najwieksze wspolczucie dla ¯ydka. Mam nadzieje ze Kaczyński podniesie najnizsza srednia krajowa wyplaty i wszyscy minimalnie beda zarabiac 1600zl jak to mowil moj typ od WoSu.
Tu mogli bysmy porozmawiac o polityce :D
K ja tam nie wierze w Kaczynskiego. Podczas wyborow Ociec Derektor nawolywal zeby glosowac na Kaczora. Pod Jasna Gora grupa ludzi roznosila ulotki ze "kto na Tuska zaglosuje, ten Chrystusa ubiczuje". Czy tak sie wygrywa wybory jak kosciol sie miesza do polityki? I jeszcze rzad dazy do przejecia telewizji publicznej. Do czego to dojdzie, cenzura? Strach sie bac.
Btw nie glosowalem na Kaczynskiego ale nie glosowalem tez na Tuska wiec niech nikt nie przypisuje mnie do postkomunistow.
Edit: AAAAaaa wiedzialem ze piszac to narazam sie na niebezpieczenstwo, help dobijaja sie do moich drzwi, aaaa moherowe berety atakuja.
Marioslaw
10th December 2005, 02:10 PM
no mozna powiedziec ze Flash masz racje ale wiem ze nie ktorzy nie glosowali na Tuska bo bardzo pozno wzial slub koscielny czy tam przed wyborami tak gadali ale Tusk moim zdaniem byl by lepszy od Kaczynskiego ale to juz lud zadecydowal zobaczymy co przez te 5 latek sie zmieni
ShaQu
10th December 2005, 03:43 PM
wszyscy minimalnie beda zarabiac 1600zl jak to mowil moj typ od WoSu. Za duzo sie wasz sor bajek chyba naogladal w dziecinstwie ^^
Marioslaw
10th December 2005, 08:07 PM
ShaQu napisał(a)
Za duzo sie wasz sor bajek chyba naogladal w dziecinstwie ^^
Co ty on mowil ze PiS zapowiadalo ze najnizsza srednia krajowa ma taka byc
wolf_mk
14th December 2005, 07:53 PM
Wtf? ZiooOOooOOooOOomy to jest temat stanowisko pracy wiec po huj gadacie o polityce?:> Sorry ale piszcie na temat :D plz :p
Flash
14th December 2005, 08:44 PM
sry wolf za spam na twoim topicu
Marioslaw
14th December 2005, 08:53 PM
Na moim lamko :P
Panowie normalnie istny cud w gimnazjum wyjdzie mi najprawdopodobniej 3,75 srednia na polrocze :D
NoChanceForYou
14th December 2005, 09:46 PM
Marioslaw napisał(a)
Na moim lamko :P
Panowie normalnie istny cud w gimnazjum wyjdzie mi najprawdopodobniej 3,75 srednia na polrocze :D
To dobrze czy źle :) bo ja w gimnazjum mialem 4.3 a w Liceum mam 3.6 :( , ciężko jest :P
Lizz4rD
11th January 2006, 04:23 AM
I LO srednia 3.75 :]
Zawod naprawa PC :P (format c: ) :D ^_- oraz zawodowe CHAMSTWO ^^
b0nk1
11th January 2006, 09:30 AM
Mi teraz w I lic. udało sie na 4.0 wyciągnąć:D
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.