View Full Version : Nowa strona WWW.
Harpoon
3rd December 2005, 01:11 PM
no wiec gadalem z naszym naczelnym webmasterem- yarem czy moze nie polaczylibysmy sil i odrodzili naszej stronki klanowej. yaro niestety akurat teraz nie ma czasu i dal mi tzw "wolna reke" no wiec cos tam wstepnie sklecilem (tzn jak narazie szablon) i teraz mam do was pytanie czy sie wam mniej wiecej cos takiego widzi, co byscie zmienili itd itp. wszystko teraz jeszcze jest do zmiany , dlatego zalazylem ten temat;]
a o to lay:
Goocio
3rd December 2005, 01:14 PM
. . . . . ale mam 1 zastrzezenie, a mianowicie w tle powinno sie znajdowac zdjecie Basiora, najlepiej to jak siedzi pijany w barze lub to jak wymiata na parkiecie
bardzo ladne
Harpoon
3rd December 2005, 01:17 PM
Goocio napisał(a)
. . . . . ale mam 1 zastrzezenie, a mianowicie w tle powinno sie znajdowac zdjecie Basiora, najlepiej to jak siedzi pijany w barze lub to jak wymiata na parkiecie
bardzo ladne
buahaahahha .... no wlasnie przyznam szczerze ze myslalem nad jakimis "humorystycznymi akcentami" i jeszcze gdzies poupycham , no ale nie na glownym widoku;D
MalaR_87
3rd December 2005, 01:32 PM
no dla mnie bomba, ale przy za duzej ilosci grafiki na stronie moze sie dlugo ladowac zwlaszcza na darmowych serverach ;/
Harpoon
3rd December 2005, 03:19 PM
male zmiany ... ciagle nie mam pomyslu na menu ;/
Harpagan_THC
3rd December 2005, 03:20 PM
harpoon ale ty jestes utaletowany (sliczne)
Harpoon
3rd December 2005, 03:30 PM
Harpagan_THC napisał(a)
harpoon ale ty jestes utaletowany (sliczne)
ty lepiej powiedz co bys zmienil a nie tylko chwalisz ;p ;D
Blahy Peter
3rd December 2005, 03:34 PM
ja bym tylko zmienil moze czcionke logo. bo wyglada na taka halooweenowa-komixowa :P (ale to moje takie pierwwsze odczucie) i pisze sie hord czy horde? :P
pozatym bardzo ok, tylko jakbys dal przynajmiej ramki : gdzie menu, gdzie bloki textu to wtedy bedzie mozna ocenic calosc.
[BoS]Basior
3rd December 2005, 03:38 PM
No w koncu coś sie ruszyło w temacie www bo troche kulało to ostatnio:>. Mi sie podoba tylko trzeba pomyslec które działy dać na stronke ze starej wersji, jakie działy dodac nowe a ktore wywalic. A da sie zrobic cos takiego ze kazdy moze cos wpisac na stronce???tak jak miales np na swojej domowej???
NerII
3rd December 2005, 03:52 PM
ad 2 bys mogl ten napis eurobattle.net i xpam clan dac na tym pasku jak w 1 i kolor dac tym napisom bo troche za szaro
a pozaty spox
Blahy Peter to ty zalozyles ta strone z tym slownikiem w3 nie? ta strona jeszcze istnieje zapodaj linka
Blahy Peter
3rd December 2005, 03:55 PM
http://www.slownik.xt.pl tylko ostatnia aktualizacja mi wcielo (50 hasel nowych) a nie mialem czasu zeby to robic od poczatku i jest starsza wersja. oczywiscie mozna to polaczyc i dac poprostu link w menu, czy jak tam bedziecie chceli to rozwiazac :) ja w swieta sie zobowiazauje zrobic ta aktualizacja jeszcze raz
Harpoon
3rd December 2005, 04:28 PM
[BoS]Basior napisał(a)
No w koncu coś sie ruszyło w temacie www bo troche kulało to ostatnio:>. Mi sie podoba tylko trzeba pomyslec które działy dać na stronke ze starej wersji, jakie działy dodac nowe a ktore wywalic. A da sie zrobic cos takiego ze kazdy moze cos wpisac na stronce???tak jak miales np na swojej domowej???
tak moge dac tak ze kazdy np bedzie mogl cos tam wpisywac , tylko w jakim celu to robic? moze np dodawania newsow? < -- a jesli chodzi o newsy to czy wogole jest sens je dawac, znajac zycie to i tak wiekszosc sie na forum dzieje, wiec nie wiem..
chcialem zrobic "historie klanu" gdzie bede napisane wszystkie cw, kiedy zostal klan zalozony itp. dzial download i linki (hmm tez sie zastanawiam nad ich sensem istnienia) a jakie sa wasze propozycje ?
[BoS]Basior
3rd December 2005, 04:40 PM
skład musi byc skład oby klanow upgradowany jak sie da raz na miesiac:]. Cw to good idea. A muze jakas przewidujesz???
Harpoon
3rd December 2005, 05:01 PM
[BoS]Basior napisał(a)
skład musi byc skład oby klanow upgradowany jak sie da raz na miesiac:]. Cw to good idea. A muze jakas przewidujesz???
muza to nie jest dobry pomysl, mnie zawsze wkurwia, bo zwykle slucham swojej muzyki jak sufuje, poza tym gdy jest muzyka, strona dluzej sie laduje
Phob
3rd December 2005, 05:09 PM
w tle mozesz walnac naszego chiefa od cg... jak kontempluje nad kolejnymi genialnymi pomyslami :P ta z komorasa basiorka :]
a tak pozatym to klasa... ew. walnij jeszcze w rozwinieciu cg cos o tematyce doty- nie chodzi mi o zakladke ale o grafike.
Harpagan_THC
3rd December 2005, 05:23 PM
Harpoon napisał(a)
ty lepiej powiedz co bys zmienil a nie tylko chwalisz ;p ;D
ja bym w tle walnal listka gandziuchy (bo nie wiem czy wiecie ale pewna czesc naszego klanu lubi sobie zakopcic) : D
MalaR_87
3rd December 2005, 05:35 PM
chcialem zrobic "historie klanu" gdzie bede napisane wszystkie cw, kiedy zostal klan zalozony itp.
proponuj historie clanu zrobic w stulu jak clan wtw :D
Moja przygodę rozpoczołem jako rekrut w zamku króla Lothara. Zawsze marzyłem aby wst±pić do armii by móc mężnie reprezentować swój naród. Po ciężkich szkoleniach dostałem się wreszcie do oddziału, gdzie czekało na nas pierwsze poważne zadanie. Razem z rekrutami otrzymalismy rozkaz obsadzenia strategicznego punktu w krainie Northrend. Długo maszerowalismy przez elfickie lasy Ashenwall próbujac dostać się na szczyt góry. Podczas ciężkiej podróży wielu naszych dzielnych kompanów zmarło, zdziesi±tkowanych przez srog± zimę. Docieraj±c na miejsce rozbilismy obóz i zaczęlismy wypatrywać wroga. Czwartego dnia nasi zwiadowcy doniesli, że zbliża się ku nam armia potępionych. Przygotowuj±c się do nieuniknionej walki obserwowalismy poczynania wroga. Ujrzelismy przerażaj±ce stwory, zlepki ludzkich ciał, zombie, ghule, szkielety a także wiele poruszajacych się jakes piekieln± moc± zbroi. W ich srodku była pustka, a w każdym badz razie nie było tam żadnej żywej istoty. Kiedy ten widok ukazał się naszym oczom, kilku rekrutów chciało uciekać, ale nasi dowódcy podnosili ich morale. W tym czasie wrogi oddział zdażył się już zbliżyć, nadeszła chwila ataku. Wróg zadał nam olbrzymie straty, czulismy, że klęska jest nieunikniona. Zepchnięci w górska przepasć poczulismy, że nieprzyjaciel ustępuje. W szeregach wroga zaczęło się cos dziać. Ukazała nam się odziana w długie szaty postać. Zaczęła wymawiać tajemnicze słowa wymachujac przy tym rękoma. Zanim nasz mag zdołał rzucić zaklęcie ochronne, wrogi nekromanta zakończył swa inkantację. Zobaczyłem, że nasi polegli kompani wstaja i ruszaja w naszym kierunku. Straszny był to widok. Odparlismy ich napór lecz oni po każdym ciosie powstawali i walczyli dalej. Ponownie naszym oczom ukazała się ta sama postać, a w naszych sercach zagoscił chłód. Spojrzałem na najbliżej stojacego kompana. Jego twarz zaczęła się marszczyć, pochylił się i upadł. Walka była długa, a straty bardzo duże, rozproszony odział zmuszony był do ucieczki. Nędzne resztki naszego oddziału wróciły z bitwy ciężko ranne i wykończone, wszyscy dowódcy polegli. Kompani byli na skraju rozpaczy, niektórzy nawet próbowali popełnić samobójstwo i wtedy pojawił się On...tajemniczy nieznajomy wraz z kapłanami, którzy swoj± magia wyleczyli nas z ciężkich ran. Był to wódz F00tMan, który podobnie jak my wrócił ciężko ranny z resztka oddziału z bitwy. Wtedy zaproponował, aby połaczyć swe siły i razem walczyć z armia nieumarłych. Tak też powstał Warcraft Team Warriors, bohaterski klan pod czujnym okiem wodza F00tMana, który walczy o pomstę nad poległymi towarzyszami w boju z Leginem.
FeniX`cK
3rd December 2005, 05:53 PM
MalaR_87 napisał(a)
proponuj historie clanu zrobic w stulu jak clan wtw :D
Moja przygodę rozpoczołem jako rekrut w zamku króla Lothara. Zawsze marzyłem aby wst±pić do armii by móc mężnie reprezentować swój naród. Po ciężkich szkoleniach dostałem się wreszcie do oddziału, gdzie czekało na nas pierwsze poważne zadanie. Razem z rekrutami otrzymalismy rozkaz obsadzenia strategicznego punktu w krainie Northrend. Długo maszerowalismy przez elfickie lasy Ashenwall próbujac dostać się na szczyt góry. Podczas ciężkiej podróży wielu naszych dzielnych kompanów zmarło, zdziesi±tkowanych przez srog± zimę. Docieraj±c na miejsce rozbilismy obóz i zaczęlismy wypatrywać wroga. Czwartego dnia nasi zwiadowcy doniesli, że zbliża się ku nam armia potępionych. Przygotowuj±c się do nieuniknionej walki obserwowalismy poczynania wroga. Ujrzelismy przerażaj±ce stwory, zlepki ludzkich ciał, zombie, ghule, szkielety a także wiele poruszajacych się jakes piekieln± moc± zbroi. W ich srodku była pustka, a w każdym badz razie nie było tam żadnej żywej istoty. Kiedy ten widok ukazał się naszym oczom, kilku rekrutów chciało uciekać, ale nasi dowódcy podnosili ich morale. W tym czasie wrogi oddział zdażył się już zbliżyć, nadeszła chwila ataku. Wróg zadał nam olbrzymie straty, czulismy, że klęska jest nieunikniona. Zepchnięci w górska przepasć poczulismy, że nieprzyjaciel ustępuje. W szeregach wroga zaczęło się cos dziać. Ukazała nam się odziana w długie szaty postać. Zaczęła wymawiać tajemnicze słowa wymachujac przy tym rękoma. Zanim nasz mag zdołał rzucić zaklęcie ochronne, wrogi nekromanta zakończył swa inkantację. Zobaczyłem, że nasi polegli kompani wstaja i ruszaja w naszym kierunku. Straszny był to widok. Odparlismy ich napór lecz oni po każdym ciosie powstawali i walczyli dalej. Ponownie naszym oczom ukazała się ta sama postać, a w naszych sercach zagoscił chłód. Spojrzałem na najbliżej stojacego kompana. Jego twarz zaczęła się marszczyć, pochylił się i upadł. Walka była długa, a straty bardzo duże, rozproszony odział zmuszony był do ucieczki. Nędzne resztki naszego oddziału wróciły z bitwy ciężko ranne i wykończone, wszyscy dowódcy polegli. Kompani byli na skraju rozpaczy, niektórzy nawet próbowali popełnić samobójstwo i wtedy pojawił się On...tajemniczy nieznajomy wraz z kapłanami, którzy swoj± magia wyleczyli nas z ciężkich ran. Był to wódz F00tMan, który podobnie jak my wrócił ciężko ranny z resztka oddziału z bitwy. Wtedy zaproponował, aby połaczyć swe siły i razem walczyć z armia nieumarłych. Tak też powstał Warcraft Team Warriors, bohaterski klan pod czujnym okiem wodza F00tMana, który walczy o pomstę nad poległymi towarzyszami w boju z Leginem.
O_O Kto ma taki talent ?????? O_O
nice historyjka ^^
Co do strony to lay mi sie podoba bardzo =] newsy moga byc i mozna by na pass zrobic dodawanie zeby kazdy kto zna haslo mial taka opcje (Bysior, TonyC) tyle ze w sumie info o cw itp prawie wszystko jest na forum ;p ale zawsze mozna jakas ciekawostke z zycia klanu dac nie ? =]
muzyka... zgadzam sie z harpoonem.
ocena: 5/6 ^^
Harpoon
3rd December 2005, 06:02 PM
o to najnowsze poprawki... na tej desce bedzie menu.
a co do tej historii to jak dla mnie bomba. ciakawe co powie basior i tonyc (tony napisz co sadzisz i co chcialbys miec w "cg section")
btw: fenix nie oceniaj zanim nie skoncze ;D
FeniX`cK
3rd December 2005, 06:12 PM
apropo... jak ty to robisz ? ^^ bo tez sie chcialem nauczyc ;p
(tylko nie mow flash + photoshop albo jeszcze jakies gowno :P tylko daj link do jakiegos tutoriala albo na gg mi napisz jakiegos tutka do flasha bo wogule go nie rozumiem :P )
MalaR_87
3rd December 2005, 06:22 PM
a tak wogule to w czym wy robicie strony bo ja jakos cale zycie z notatnikiem sie meczyle
FeniX`cK
3rd December 2005, 06:54 PM
MalaR_87 napisał(a)
a tak wogule to w czym wy robicie strony bo ja jakos cale zycie z notatnikiem sie meczyle
no najladniejsze efekty daja robione flashowo (FlashMX 2004 np. ) ale do tego tez trzeba miec talent ;p a zwykle htmlowe to nawet we front pagu mozna =] a jak nie to sa jakies programy do tego typu pajaczek nG itp.
TonyC
3rd December 2005, 07:49 PM
Niezły pomysł harpoon, zrob najpierw pg,a cg potem pomyslimy i przydalo by sie wejscie na ta strone aby bylo po angielku menu bo pg ma samych pl luz ale u mnie jest duzo obcojezycznych
ChinskiZnak
3rd December 2005, 07:55 PM
ja bym tego pana gdzies wkilimacił na stronke tlylko trzebaby go bylo najpierw jakos obrobic rzeby tworzyl jedna calosc ze stronką a to juz trudniej zmontowac:p
TyfonNE
3rd December 2005, 10:26 PM
nie lubie sie wcinac w nieswoje sprawy ale tu musze, nie mam wyjscia widzac cos takiego co zrobiles Harpoon...
No poprostu robi piekielne wrażenie, masz do tego smykałkę, a nawet całą orkiestrę , twoja wlasna strona www rowniez robi wrazenie...poprostu chcialem powiedziec: zajebiscie.
Goocio
4th December 2005, 01:16 AM
ja obronca ludu pracujacego stolicy kcialem powiedziec, ze jesli ma byc muzyka podcza wchodzenia na stronke to powinno to byc "goopya peezda" kazika lub "spowiedz swieta" kazimierza staszewskiego, ktory wielkim wieszczem jest
no i zdjecie basiora musi byc :p
PS. jesli ktos uwaza basiora za brzydala to mam inna propozycje ------> zdjecie skowrona jak siedzi w swoim nowym starym pokoju i uzywa swojej bardzo nowej niebieskiej szpanerskiej ultra fajnej myszki, ktore mozna obczaic w humor ---> fotki
Jo£
Harpagan_THC
4th December 2005, 03:09 AM
to prawda ze mam szpanerska myszke i jestem cfaniak ,ale strona lepiej bedzie wygladala bez moich fotek,nawet jak byly robione w moim straym nowym pokoju z podpisem gootexa na scianie : D .
ps. kazio jest prawdziwym wielkim wieszczem
Harpoon
4th December 2005, 03:49 AM
TyfonNE napisał(a)
nie lubie sie wcinac w nieswoje sprawy ale tu musze, nie mam wyjscia widzac cos takiego co zrobiles Harpoon...
No poprostu robi piekielne wrażenie, masz do tego smykałkę, a nawet całą orkiestrę , twoja wlasna strona www rowniez robi wrazenie...poprostu chcialem powiedziec: zajebiscie.
OMG :D boziuuu normalnie az mi leska poleciala ;D wielkie dzieki naprawde appieshiate this ;D. mam nadzieje ze efekt koncowy powali was na nogi ;D
ja bym tego pana gdzies wkilimacił na stronke tlylko trzebaby go bylo najpierw jakos obrobic rzeby tworzyl jedna calosc ze stronką a to juz trudniej zmontowac
no i wlasnie tu jest problem, trzeba to jeszcze jakos wkomponowac, a to jeszcze musi pasowac do klimatu, musi byc odpowiednio ulokowane itd. naprawde mam takich grafik sporo (szczegolnie z wowa) no ale nie mam jak ich tam upchnac. no i ja zwykle najbardziej cenie sobie "prosta elegancje" (nic na sile). zreszta wejdz na www.harpoon.xt.pl to zrozumiesz o czym mowie ;]
[BoS]Basior
4th December 2005, 12:26 PM
Wszystko tylko nie zdjęcia klanowiczow. Stronka niech pokazuje potęgę w3 a nie moją:>
[BoS]Templare
4th December 2005, 01:07 PM
aby byc na czasie proponuje wstawic w tło cos takiego......
ps: pisze sie Horde a nie hord
Y4r0
4th December 2005, 01:30 PM
Buahahaha Templare jak zawsze mnie rozpierdalasz tym xD
War_Chef
4th December 2005, 04:43 PM
^-^ jak zwykle ... a co do strony jestem przeciw "power of the hord "- tak żeby nie bylo tak idealnie ;]
Harpoon
4th December 2005, 06:04 PM
newst update ... wszystko juz ladnie pociete i gotowe "do drogi" ;D members beda po prawej na glownej stronie. "forum" bedzie w linkach i tam gdzie u gory jest napisane "eurobattle.net" ; "mapa" i "linki" w "download&links" newsy beda rozne w sekcji pg i cg a basior i tony bede mieli mozliwosc ich edytowania;]
ktos ma jeszcze jakies propozycje? moza jaka sonda kto kim gra albo cos ?
Phob
4th December 2005, 06:26 PM
ja mam jeszcze 1 uwage odnosnie graficzki. chodzi o to ze na dole ekranu ta czarno-biala grafika miala plynne przejscie w czarny kolor tla... taka mala estetyka ale mnie to troszku razi ze jest jakbys to "nozem ucial". zaciemnij to chodiaz troszku na bokach zeby ladnie sie cieniowalo i przechodzilo w "deep black". tyle na razie. N1
Harpoon
4th December 2005, 06:53 PM
Phob napisał(a)
ja mam jeszcze 1 uwage odnosnie graficzki. chodzi o to ze na dole ekranu ta czarno-biala grafika miala plynne przejscie w czarny kolor tla... taka mala estetyka ale mnie to troszku razi ze jest jakbys to "nozem ucial". zaciemnij to chodiaz troszku na bokach zeby ladnie sie cieniowalo i przechodzilo w "deep black". tyle na razie. N1
as u wish ... mysle ze tyle wystarczy, bo pozniej nie mozna rozpozac postaci ;]
Harpoon
5th December 2005, 04:20 PM
sry za dubble.
lepiej zeby boki calej strony by sciete czy od gory do dolu proste ? chodzi mi o te paski czarne z szarymi "runami" one sie zalamuja w okolicach menu. zostrawic tak jak jest czy "wyprostowac" zeby byly proste od gor do dolu?
MaN-O-WaR
5th December 2005, 04:39 PM
MalaR_87 napisał(a)
proponuj historie clanu zrobic w stulu jak clan wtw :D MalaR a ja myslalem ze masz te 18 lat i juz bajki Cie nie bawia, no ale coz - widac sie mylilem :p
TonyC
5th December 2005, 05:37 PM
Prosilbym o hmm moze to trudne zadanie ale dla takiego mastera jak harpoon to pestka :P, chcialbym by byly do wyboru stronka w jezyku polskim i w jezyku angielskim (pg moze byc w polskim ale cg i menu pls angielski jesli niechce ci sie robic przejscia na angielski jezyk)
Harpoon
5th December 2005, 06:09 PM
TonyC napisał(a)
Prosilbym o hmm moze to trudne zadanie ale dla takiego mastera jak harpoon to pestka :P, chcialbym by byly do wyboru stronka w jezyku polskim i w jezyku angielskim (pg moze byc w polskim ale cg i menu pls angielski jesli niechce ci sie robic przejscia na angielski jezyk)
no problemo sinior ;D bedzie i w jezyku angielskim ;]
coz ... ty sie nie spodziewajcie ze strone ukoncze szybko, no bo wiadomo - szkola (matura) poza tym rrzeba trzymac forme ponad norme no i wogole ja z reguly jestem leniwy ;D
BTW: "wyprostowalem" calosc- wydaje mi sie ze tak lepiej, poza tym tak jest latwiej wykodowac ;]
War_Chef
6th December 2005, 09:23 PM
Zroob "for basior" glory ^^ Będą wyniki cw & repy ??? :]
[BoS]Templare
6th December 2005, 10:23 PM
jak dla mnie to zdanie we are fightind for bos glory jest niepoprawie bo to troche glupio tak brzmi my byc walczyc dla bos chwaly zorientuj sie jak to powinno brzmiec poprawnie
TonyC
6th December 2005, 10:36 PM
jest poprawnie
ale moze byc tez
We are Bos glory fighters
We are fighters of bos glory
btw: templar ty nie umiec angielski :P, gdzie tam być bezokolicznik?
We are fighting to nie to samo co ,: we are, fighting :P
Harpoon
6th December 2005, 11:18 PM
omg ;D buahahahha ... n/c
lol slyszales o Present Countinius ? okresla sie nim rzeczy ktore sa robione w czasie terazniejszym (np. Jade samochodem- i'm driving a car) a takze rozne wydarzenia ktore twaja w czasie - np. my ciagle walczymy, czynnosc wykonywana od pewnego czasu, uzywany rowniez w sytuacji gdzie np mieszkamy w jakims miejscu od pownego czasu (i'm living here for 4 years) a takze w momencie gdy cos planuje (we're going to cinema tommorrow) no i chyba tyle;p
Zroob "for basior" glory ^^ Będą wyniki cw & repy ??? :]
wyniki cw napewno- beda sie one zawieraly w historii klanu.
repy ? hmm ... moze- w sumie to nie ma sensu, no bo np. mamy jakis rep ktory jest naprawde dobry, wrzucamy go tam, fajnie pieknie, zmieniaja patcha i juz rep nie dziala ;p ... poza tym i tak wszystkie te repy beda tutaj, to po co dwa razy je dawac. lepiej juz odnoscik do dzialu na forum zrobic ;]
Blahy Peter
10th December 2005, 06:18 PM
tak btw zrobilem update http://www.slownik.xt.pl , ktory obiecalem :P wbijcie, zobaczcie, pokomentujcie. i jedno pytanie. robi sie wam pasek do przewijania w poziomie?
Y4r0
10th December 2005, 06:40 PM
blahy - taa robi sie pasek
harpoon -z doswiadczenia wiem ze map i repów nie ma sensu dawać na forum...
Harpoon
10th December 2005, 07:35 PM
Y4r0 napisał(a)
harpoon -z doswiadczenia wiem ze map i repów nie ma sensu dawać na forum...
a ja mysle ze na forum jest sens dawac repy.. w koncu looknij na "mapy, repy ...". jesli chodzi ci o dodawanie ich na stronie, to zgadzam sie- nie ma sensu.
Y4r0
10th December 2005, 08:52 PM
tfu sory
połączyły mi sie zdania :D
mialo byc : nie ma sensu dawać na www, bo są forum
:P
FeniX`cK
28th June 2006, 10:38 AM
ke ke harpoooonku i co z ta strona? Tak ladnie sie zapowiadala :)
Goocio
28th June 2006, 11:41 AM
B0S zdechl, jest teraz wielka dupa a raczej dziura w niej
Ardanis
28th June 2006, 12:01 PM
Ale nie BoS :) My ciagle tu jestesmy, i raczej zostaniemy.
Xeran
28th June 2006, 12:05 PM
Ja zostaje ;]
Harpoon
28th June 2006, 12:24 PM
ta wlasnie. strone zaczalem, ale niestety nie skonczylem bo w polowie pracy stwierdzilem ze mozna to zrobic o wiele lepiej.
od tamtego czasu za duzo sie nauczylem w tej dziedzienie, wiec moze sie wezme, ale wtedy to juz od poczatku wszystko.
narazie mam troche projektow na zlecenie, ale moze w chwili wolnej :)
Goocio
28th June 2006, 05:13 PM
Ale nie BoS :) My ciagle tu jestesmy, i raczej zostaniemy.
bo teraz to jest server dla doty
nie bede ukrywal, ze glownie dlatego wqrwia mnie ten server bo nie ma z kim grac AT, a jak sie juz znajdzie to lag abuser jest hostem lub gra konczy sie po 5 minutach = no fun
Harpoon
28th June 2006, 05:15 PM
bo teraz to jest server dla doty
nie bede ukrywal, ze glownie dlatego wqrwia mnie ten server bo nie ma z kim grac AT, a jak sie juz znajdzie to lag abuser jest hostem lub gra konczy sie po 5 minutach = no fun
qrcze wlasnie nie fart bo zawsze jak wchodze i chce sobie pograc z toba to albo cie nie ma, albo grasz, albo ja gram etc..
[BoS]Basior
28th June 2006, 05:38 PM
Gadanina paplanina. Od teraz B0S jest klanem dla wszytkich tzn dla obcokrajowcow rowniez i juz niezlych graczy sie zapisało po grach
wstepnych ;] Staram sie cos odnowic zeby bylo lepiej
TonyC
28th June 2006, 07:23 PM
hhee basior ^^ i kto mial lepszy pomysl by brac obcokrajowcow :), moj klan rosnie w sile i duzo ludzi jest zawsze online ^^
BTW: to jest serwer od pg gutexie widac zes niezbyt wtajemniczony, bo od doty jest osobny server dotareplay ale niema tam narazie osob bo malo osob o nim wie.
Goocio
28th June 2006, 09:01 PM
drogi TonyC wejdz o 8 rano i zobacz ile osob ma ikonki a ile nie, nastepnie wejdz w spis gier CG i ile tam jest dota ? gwarantuje Ci ze przynajmniej 8
AT nie znajdziesz i za to recze, inne rodzaje gier tez ciezko znalesc
kiedys to byl server PG jakies 2 lata temu AT bylo dosyc popularne i po jakims rok zaczelo sie wszystko rypac :(
TonyC
29th June 2006, 12:08 AM
No i teraz jest EXTRA XD bo dota pozarła pg XD
maryaChi
29th June 2006, 12:14 AM
moj klan rosnie w sile i duzo ludzi jest zawsze online ^^
Raz - myslalem ze jestem w BoS a nie w klanie Tonego "Ce".
Dwa - o sile klanu stanowią póki co (od kiedy tu jestem do teraz) Polacy, takze nie ma co zwalać na obcokrajowców. Dobrze gra pecto, niezle Gang i Coco ale na dobra sprawe grywam z nimi baaaardzo rzadko. Popatrz sobie nawet na optymalny sklad na cw - i kolejke za tym skladem...
Moim zdaniem ludzie ktorzy sa ze tak powiem najglebiej wtajemniczeni w to co teraz pozwala nam rywalizowac z niemal kazdym klanem (jak dolaczylem najlepszym klanom moglismy najwyzej powiedziec, ze musimy sporo potrenowac) :
<kolejnosc przypadkowa>
-stefan
-pronci
-szampon
-ardanis
-tonyc
-ja?
</kolejnosc przypadkowa>
Wybierajac 5tke z tej grupy mamy imo najlepsza kombinacje, kazdy wie na co moze liczyc bedac obok drugiego i ten sklad daje najlepszy efekt.
Mamy w sumie jak sie rozgladalem unikalne taktyki na cw i nie spotkalem sie zeby ktos korzystal z identycznej kombinacji hero na -lm.
Na upartego mozna powiedziec ze moglby do tej grupki dolaczyc pecto ale... no wlasnie sa ale. Z pecto gram bardzo rzadko, dwa nie ma mozliwosci sprawnej komunikacji ze wzgledu na jezyk.
Tyle ode mnie. Aha jeszcze raz powiesz ze naleze nie do BoS tylko do Gangu Tonego i zrobi mi sie przykro po raz drugi :P
TonyC
29th June 2006, 12:20 AM
omfg napisalem moj bo ffs jestem do jasnej poki co chiefem...
chyba ze wolalbys klan Maryachiego XD ale to inna sprawa XD
maryaChi
29th June 2006, 12:25 AM
nie nie nie !! wystarczylo zebys powiedzial ze sekcja CG :P olac wydaje mi sie ze nie miales na mysli tego co napisales. :P
A tego ze to tak na dobra sprawe klan polski po prostu nie zmienisz. To byl jest i bedzie polski klan. I nie zmieni tego 5 na 40 ludkow ktorzy widnieja na liscie klanowiczow.
Goocio
29th June 2006, 12:26 PM
zrobcie klan na nowo, nazwijcie swoj klan KGB [kochamy genialnego basiora]
Goocio
29th June 2006, 04:06 PM
jest 15 na w3 siedzi 40 osob, nikt nie gra AT, nawet RT nie moglem znalesc
ale za to dota jest 17 postawionych i 7 innych umsow
tak chcialem nawiazac do tego "server PG"
dziekuje za uwage
Harpoon
29th June 2006, 04:27 PM
tak.. a co ciekawsze to wlasnie przez was, drodzy dotowcy tak wlasnie jest.
jest was okolo 2/3 servera, przez co lagi sa o wiele wieksze, co dalej oddzialywuje na poziom pg. jako ze sa wieksze lagi, granie pg w wielu przypadkach stalo sie "malo przyjemne", dlatego tez wielu graczy poprostu zrezygnowalo z takiej przyjemnosci i przeniesli sie na wolnego od lagi i bugów orga.
coz za ironia losy.
lekarstwo? WYNOCHA NA SERVER DLA DOTY !!! :D
Ardanis
29th June 2006, 07:35 PM
Jak troche poszperacie na forum, to znajdziecie informacje, ze my, jako BoS mozemy sie ta przeniesc bez wiekszych sprzeczek i problemow jesli tylko zrobia to inni gracze i klany. Tony nawet zucil haslo "Przenosimy sie na server doty" :D poczym zostal zjechany przez Marjana za gloszenie herezji, bo tam nikt nie gra. No i musze sie z tym zgodzic, nie zmienimy serva puki na tym dotowym nie przybedzie graczy. Tak wiec jesli chcecie sie nas pozby, zrobcie jakas reklame dotareplays.servegame.com (to jest to, co tebarza wpisac w gateway editor) :)
maryaChi
29th June 2006, 08:13 PM
Alternatywą byłoby zablokowanie cg na xpamie, tak jak pg zablokowane jest na dotareplays. Moze nie do konca zablokowac, ale np wsadzic jakiegos buga ktory nie pozwala na dolaczanie sie czy cokolwiek innego - rozwiazan jest sporo. Poki co nic takiego nie jest robione i nie wymagajcie od nas, dordzy pgowcy zebysmy czatowali na gre na serwerze gdzie online jest 5 osob...
MaN-O-WaR
29th June 2006, 11:31 PM
Zacznijmy od tego, ze server jest bezplatny. Kazdy sobie moze na nim zagrac i czepianie sie do ludzi, ktorzy graja tylko dote jest absurdem. Jak sie komus nie podoba to moze sie przeniesc na North tak jak ja to zrobilem. Gdyby na North byly lagi to ludzie by mogli sie burzyc, bo ZAPLACILI (przynajmniej teoretycznie) za gre.
GG NO RE & Pozdro
Harpoon
29th June 2006, 11:42 PM
nikt tu sie nie czepia, tylko dziele sie moimi spostrzezeniemi.
jakkolwiek pomysl jest dobry ale raczej nie wykonalny. za duzo ludzi juz gra a za malo odwiedza forum wiec trudno byloby powiadomic wszystkich. nie mowiac juz o none-english userach.
poza tym, monek, tu nie chodzi o to zeby sie przeniesc.. to moze kazdy zrobic bo kupic dzisiaj gre za 60 zl to zaden wydatek, jednak ja mimo ze mam keye to gram na xpamie - a co mnie tu dalej trzyma to sam sie czasem zastanawiam : ))
Kn0r3k
1st July 2006, 08:21 PM
Ludzie by sie przeniesli gdyby ktos zrobil installer (albo latke do rejestru gdzies zamiescic;]) dla serva dotareplays... Bo duzo jest wiary ktora nie umie sobie bnetgatewayeditorem zmienic bramki...
TonyC
1st July 2006, 09:01 PM
Lol widac zes wprowadzony knor :P bo instaler jest ^^ nawet go zamieszcze :)
Tylko że ver c a niewiem czy jest juz e
FeniX`cK
3rd July 2006, 03:11 PM
pff pytalem o strone i znow zaczeliscie spamowac o servach / non-polish userach etc... n/c wypierdalac z tego topicu :P
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.