View Full Version : Pomocy
Uber_pwnT
11-26-2005, 16:40
W jakim sklepie mam kupić Eaglehorn. Jest mi potrzebny. A wogóle to jest jakaś lista itemów ze sklepu?? Ten link podany nie działa.
Hmm, ... Link nie działa ponieważ stronka Doty wogóle nie działa, ... Nie znam dokładnej przyczyny więc Ci nie odpowiem dlaczego :p Co do Eaglehorna to kupuje się w ukrytym sklepie na mapce, ... Dla każdego teamu jest po jedenym takim sklepie, ... Jeden jest na górze na wschodzie drugi kilka stopni nizej na zachodzie. Tutaj masz ss gdzie:
W sklepie tym wystepują:
Demon Edge - 2600
Eaglehorn - 3400
Messerschmidt Reaver - 3200
Sacred Relic - 3800
HyperStone - 2450
Ring Of Healing - 875
Void Stone - 900
MysticStaff - 2900
EnergyBooster - 1000
PointBooster - 1200
VitalityBooster - 1100
w/w Itemy są wymienione w kolejnosci od góry do dołu od lewej do prawej tak jak na ssie:
lol koles sie spytal tylko gdzie jest ten sklep a elf mu od razu nawigacje cala walnol :D
MOze napisz jeszcze ile kroków do sklepu od funtanny i ile klikniec potrzeba aby sie tam znalezsc :D
Uber_pwnT
11-26-2005, 19:37
To jest zajebiste wytłumaczenie. Dzieki DuDe o to mi chodziło tnx :) . Teraz będę grał dużo lepiej. Btw.szkoda że nikt nie tworzy Polskiej Doty.
TonyC napisał(a)
lol koles sie spytal tylko gdzie jest ten sklep a elf mu od razu nawigacje cala walnol :D
MOze napisz jeszcze ile kroków do sklepu od funtanny i ile klikniec potrzeba aby sie tam znalezsc :D
Hmm, ... Jak ładnie przycelujesz to za 1 kliknięciem dojdziesz :p co do kroków to kiedyś jak będe grał to napisz :D ;)
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.