PDA

View Full Version : STS chcesz zarobic wejdz !!

szkoper
20th November 2005, 05:00 PM
siema panowie ostatnio zainteresowalem sie sportem no ale ze czlowiek to istota ktora ma pewne potrzeby... a za potrzebami ciagna sie pieniadze i tak sobie pomyslalem dlaczego niepolonczyc pozytecznego z przyjemnym i 1 zecz przyszla mi do glowy STS tak jest panowie... to jest to dlaczego niemieli bysmy sobie troche kasy zarobic??:> moj kumpel dobrze wam znany wladca_cipek obstawia mecze calkiem dobrze mu to idzie na 12 meczy niesiadl 1 i to ktorys kupon z kolei ale to niejego wina jak 5 druzyna w tabeli przegrywa z ostatnia i tu drodzy czytelnicy mam przbe do was ... przynajmnije 1 w tyg ktos pisal by typy powiedzmy na 10 meczy i wszyscy (ktorzy sie na tym znaja ) pisza co o tym mysla i daja swoje propozycje kto bedzie chcial ten skorzysta kto nie ten nie :P (ale mi sie powiedzialo) dlaczego niemieli bysmy sobie zarobic troche kasy ??:> legalnie bez strachu przed kuratorem ? panowie zastanowcie sie ;) 1 typ proponuje na wtorek (liga mistrzow-chyba [master jak cos to mnie popraw]) czekam na komentarze a oto mecze jakie stawialem na sobote pokarze wam zebyscie niemysleli ze oszukuje :P
chelsea -newcastle 1
FC Brugge -La louviere 1
lyon- troyes 1
bielfield -bayers 2
FC Porto - coimbra 1
Dortmund - hertha 1x
liverpool - portsmouth 1
hajduk - Pula (grrrr ten meczyk niesiadl i zabral mi duzo pieniedzyy :P) 1
ajax - twente 1
koeln- schalke 2x (piekny mecz siadlo w ostatnich minutach ;)))
fenerbanhce- vestel manisa 1

MaStEr_oF_PuSsY
20th November 2005, 05:06 PM
No i to jest super pomysl kazdy by mogl skorzystac i napewno sie przydadza jakies porady ;] wiec 1 kolejke typujemy na wtorek na lige mistrzow ( dobrze szkoper napisales :P ) no wiec ja jutro swoje podam ;] a kasa kazdemu sie przyda ;]

HunterOfDragon
20th November 2005, 05:09 PM
ja sie na tym nie znam ale tez sobie chetnie bym zarobil:P

ShaQu
20th November 2005, 05:10 PM
szkoper napisał(a)
moj kumpel dobrze wam znany wladca_cipek obstawia mecze calkiem dobrze mu to idzie na 12 meczy niesiadl 1 i to ktorys kupon z kolei ale to niejego wina jak 5 druzyna w tabeli On ma tylko farta 0 wiedzy o sporcie !!
btw.STS TO JEST GOWNO !!
nikt nic nie zarobi i tak zawsze bedziecie na minusie:D

MaStEr_oF_PuSsY
20th November 2005, 05:13 PM
hehehe tak mam zero wiedzy a ty duzo i ty jestes sporo kasy do tylu ja z z 400 do przodu zero wiedzy oko nic nie mam ;]

szkoper
20th November 2005, 05:14 PM
jeniu niedajemy i juz :D:D:D:D:D:D:D:D:D

ShaQu
20th November 2005, 05:16 PM
MaStEr_oF_PuSsY napisał(a)
hehehe tak mam zero wiedzy a ty duzo i ty jestes sporo kasy do tylu ja z z 400 do przodu zero wiedzy oko nic nie mam ;] Bo jestes urodzony fart !!

szkoper
20th November 2005, 05:19 PM
ok ok shaqu znamy jzu towje zdanie niezasmiecaj pozatym dlatego napisalem tego posta zeby zniwelowac prawdopodobienstwo bledu :[ niechcesz to niekorzysstaj !!!!!!!!

ShaQu
20th November 2005, 05:20 PM
Moge wam podpowiadac co nie wejdzie:D

szkoper
20th November 2005, 05:21 PM
i oto chodzi ;)