View Full Version : Liga Klanowa 2vs2
A wiec tak mam propozycje rozegrania turnieju 2vs2, ofc jesli beda chetni. Proponuje zeby szanse były wyrownane losowane składy, po za tym bedzie to liga, a wiec zadnych grup tylko tabela i kazda para z kazda bedzie grała, mysle ze system bo3 bedzie najlepszy.
Za zwyciestwo 2-0= 3 punkty
Za zwyciestwo 2-1= 2 punkty
Za porazke 1-2 = 1 punkt
Za porazke 0-2 = 0 pukntow
Prosze o wpisywanie sie tutaj chetnych do uczestnictwa w lidze, gdy bedziemy mieli juz odpowiednia ilosc osob rozlosujemy sklady, mysle ze gra ma sens w wypadku co najmniej 5-6 druzyn. Prosze o wpisywanie tutaj samych nickow, nie komentujac zasad:) Wpisujac swoj, nick akceptujesz zasady:)
zydek
ale w zalerznosci od tego kiedy bedzie tur
Scary_EviL
11-20-2005, 01:30
Extremey_PR0_pl
ja tez bym sobie zagrala w 2vs2 :P
Nie ma problemu:)
Ludzie zglaszac sie do turnieju!!!!::P
firez-tm
11-21-2005, 12:43
me me me :P ale spam
Jak na razie mamy 9 osob, potrzebna jest jeszcze przynajmniej jedna i bedziemy mogli rozlosowac grupy, po rozlosowaniu dam all tydzien na zgranie sie ze swoim tp i poxniej jedziemy:)
Scary_EviL
11-21-2005, 15:59
dobre dobre :D
ciekawe kto mi sie trafi :D
ExHunter napisał(a)
dobre dobre :D
ciekawe kto mi sie trafi :D
Też się zastanawiam . . . Znając życie to razen będziemy grali :D:D:D Gdyby tak no to pewny win:P:P:P<joke>
Nie wszyscy klanowicze wchodza na forum i dlatego jest tak malo osob do turnieju.
wolf_mk napisał(a)
Nie wszyscy klanowicze wchodza na forum i dlatego jest tak malo osob do turnieju.
To prawda . . .
Może niech szamani dadzą taki topic na kanale:D
chętni niech piszą do wodza
b0nk1 napisał(a)
To prawda . . .
Może niech szamani dadzą taki topic na kanale:D
chętni niech piszą do wodza Wlasnie chcialem zmienic topic ale nie moge Tt
ShaQu napisał(a)
Wlasnie chcialem zmienic topic ale nie moge Tt
WHY?? zdjeli ci szamana??:P:P:P
Dobra to ja dorzucam siebie, Roman_pl i Snake][pl][ i możemy losowac:D
ShaQu napisał(a)
Wlasnie chcialem zmienic topic ale nie moge Tt
Bo nie masz moda:P
Psychoman
Dzisiaj wieczorem koniec zapisywania sie, kto nie zdazy to trudno.
I teraz mam pytanie do szamanow czyli do wilka, bodka i chapala.
Jak mam rozlosowac teamy, wszystkich do jednego worka i losowac, czy naprzyklad połowe osob rozstawic zeby nie mogła grac ze soba???? Pls odpiszcie dzisiaj:)
hhmm uwazam ze powino sie to losowi zostawic wiec wszyscy do jednego:]
Hmmm proponuje tak ze 1 kto sie zglosil gra z ostatnim, 2 z przedostatnim itp rozumiecie??:D
Czyli grałbym z Kosmo, wiec nie mielibyscie za bardzo szans:)
Zdecydowałem ze zrobie karteczki z nickami all ktorzy sie zapisali, wrzuce do jednego worka i bedzie losowac moja siostra, zeby było sprawiedliwie:) Wyniki losowania podam albo dzis wieczorem, albo jutro rano.
szefo powiedział ze mam grac to gram^^ tyle ze w 2 vs 2 jestm kompletnym noobem :P
kto trafi na mnie w parze am pecha:(
[BoS]Basior
11-21-2005, 20:59
[BoS]Basior:P
Hmm przykro mi Basiorq ale ty nie jestes uprawniony do gry:)
Ok minał termin zapisów, mamy 14 osob, czyli bedzie 7 par. Jutro rozlosuje grupy i napisze tutaj.
BoSpEr napisał(a)
Czyli grałbym z Kosmo, wiec nie mielibyscie za bardzo szans:)
Zdecydowałem ze zrobie karteczki z nickami all ktorzy sie zapisali, wrzuce do jednego worka i bedzie losowac moja siostra, zeby było sprawiedliwie:) Wyniki losowania podam albo dzis wieczorem, albo jutro rano. yeah gosu:P nie doceniasz nas:(
Eeee wszyscy sa do zjechania :D ja proponuje zebysmy pykneli for fun ja i bodek vs bosper i kosmo i zobaczymy kto tu gosu :D
Bosper zrob tak podziel te 14 osob na 2 koszyki (1 koszyk lepsi wedlug ciebie 2 koszyk slabsi) i przydalo by sie poczekac moze jszcze aby bylo teamow 8 wtedy beda 2 grupy po 4 teamy Tt 2 najlepsze teamy wyszly z grup 1 by gral z 2 ...-->i to by byly pofinaly polfinaly final i o 3 miejsce mozna by bylo rozegrac do bo3 a w grupach do bo1 :D
btw. jak bedzie ci brakowalo 1 teamu to ja nie jesteem przeciwny temu zeby grala baska tT :)
Scary_EviL
11-21-2005, 22:12
Heh:D
Chapal dobrze myśli ... wiec ja tez jestem za propozycją chapala..
bo gdybys normalnie losował to noob moze trafić na nooba :P
dobra tyle tego , ja jestem 100% za propozycją Chapala
a ja nie wole 100% losu jak noob trafi na noob to nic sie nie dzieje gracie o złoto czy jak bo jak 4 fun jesli chcecie moge grac w tamie z najgorszym (wskazcie go)
[BoS]Basior
11-21-2005, 23:31
Jak nie macie kogos do pary to moge zagrac z kims nieraz sobie siedze i mi sie nudzi na serverze:]
Oki, czekamy na wyniki:P
Jak trafiłbym na basiorka to bym się nie obraził:D:D(jeśli gra:D)
NoTimeToLoosE
11-22-2005, 00:34
nOo]ne (ja moge zagrac z basią, jak nie macie nic przeciwko - sry ze troche z zapisami zawaliłem, ale jestem tu nowy :/)
no 25% roc i 11% tft zassane wiem moze jak zostawie kompa na noc to sie wyrobie na tur :P
Ok a wiec tak jak powiedziałem w lidze wystepuje 7 teamow, Basior sorry ale to turniej wewnatrzklanowy, MysleWiecJestem zapisy mineły a i tak nie masz sojusznika, musisz zaczekac do nastepnego turnieju, ktorym bedzie turniej solo.
Wczoraj zostały rozlosowane teamy, najpierw wrzuciłem 14 karteczek z nickami do jednego worka, nastepnie losowo podzieliłem na 2 grupy po 7 karteczek. Dalsze losowanie odbyło sie zasada raz z 1 grupy raz z 2, pierwszy wylosowany z 1 grupy stworzył pare z 1 wylosowanym z 2 grupy itd...
Mysle ze sklady sa wyrowanane:)
Jesli ktos ma jakies pretensje to prosze je kierowac do mojej siostry, gdyz to ona losowała:) Jakby co to podam jakis kontakt
Druzyny:
1. Shaqu + Firez-Tm
2. Kiuik + Bosper
3. Bodek + Roman_pl
4. Psychoman + -Bonk1-
5. Zydek + Extremey_pr0_pl
6. Shimmy + Remki
7. Snake][pl][ + Wilq
Zasady:
1. Kazdy team ma czas do niedzieli na zgranie sie ze soba, turniej zaczynamy w poniedziałek, tak wiec jesli ktos rozegra mecz wczesniej, nie bedzie on uznany.
2. Gramy kazda para z kazda, nie ma grup, robimy tabele, ktora przygotuje dzis albo jutro.
3. Gramy systemem bo3, a wiec do 2 wygranych jednej z druzyn.
4. Gramy na mapkach ktore sa w loaderze w teamie.
5. Replaye na forum, dajemy do odpowiedniego tematu, ktory zrobie, zapisujaca kto z kim grał, kto wygrał oraz jaka rasa graliscie, replaye na forum zapodaje jeden z graczy przegranej druzyny.
6. za zwyciestwo 2-0=3 pkt
za zwyciestwo 2-1=2 pkt
za porazke 1-2= 1 pkt
za porazke 0-2= 0pkt
7. Mape do pierwszej gry wybieramy odrzucajac po kolei inne, az zostanie jedna, poxniej mape wybieraja przegrani poprzedniej gry.
8. Turniej nie ma sztywnych ograniczen co do czasu rozegrania, wiadomo ze nie kazdy ma zawsze czas, ja naprzyklad bede mogł tylko chyba w weekedny cos zagrac.
9. gl & hf dla wszystkich, pamietajcie ze gramy 4fun:)
firez-tm
11-22-2005, 13:19
ale mam ql team thx BoSpEr
Podziekuj mojej siostrze, bo to ona losowała i szczesciu:P
Scary_EviL
11-22-2005, 13:56
Welcone Zydek in team :D:D:D
spoko mnie wylosowało
GL w turnieju
:)
ja w przyszlym tygodniu moge grac do godziny 14 i od 23
bo mam 2 zmiane w robocie :/
ale mysle, ze jakos sie uda :)
ps: jeszcze 5% i mam w3 :P
super zgodnie z zyczeniem:D
Tzn Bodek???? Mysle ze akurat tak sie trafiło ze sklady sa wyrownane, no moze team Chapala jest troszke mocniejszy, ale przeciez gramy 4fun:) Poxniej bedzie turniej solo, to wtedy juz nie bedzie litosci i sentymentow:)
Wedlug mnie twoja siostra ma bardzo dobra reke :D --> i nie chodzi mi oto ze wylosowalo mi firezza tylko o to ze all druzyny sa na rownym poziomie P.S.Pozdrow siostre :D
GL & HF w turnieju all
POZDRO :)
Hmmmm mi pasuje team player bo 2vs2 to dla mnie 4fun :D jak bedzie 1vs1 to bedzie klimat ^^ tT gl hf dla all teamow wiadomo kto wygra :D ja i Snake :)!!
NO. . . Tp gosu:D:D:D
Kosmo trzeba sie przygotować:D
Marioslaw
11-23-2005, 21:29
Szkoda ze nie moge zagrac mozna powiedziec ze w 2v2 jestem lepszy niz w 1v1 :D jak by sie zwolnilo miejsce to ja chce zagrac :P :D
NoTimeToLoosE
11-24-2005, 00:37
Originally posted by Marioslaw
Szkoda ze nie moge zagrac mozna powiedziec ze w 2v2 jestem lepszy niz w 1v1 :D jak by sie zwolnilo miejsce to ja chce zagrac :P :D
Graj ze mną jeśli chcesz (mój nick to no]onE) - tylko odpowiedz w miare szybko.
Sorry, ale termin zapisów minał:/ Kazdy miał losowanego tp i to imo nie byłoby sprawiedliwe gdyby ktos teraz sobie dobrał partnera, musicie panowie zaczekac na next turniej ktory bedzie solo, poxniej mozemy zrobic kolejny 2vs2 ofc jesli beda chetni.
Marioslaw
11-24-2005, 14:53
Szkoda a kiedy kolejny tuniej ??? :P
Ten zaczyna sie od poniedziałku, wiec twoje pytanie jest nie na miejscu...:)
Marioslaw
11-24-2005, 15:42
BoSpEr napisał(a)
Ten zaczyna sie od poniedziałku, wiec twoje pytanie jest nie na miejscu...:)
:D odrazu przed czasem zeby byl 1v1 :P i jak najszybciej grajcie !!!
Originally posted by [BoS]Basior
[BoS]Basior:P
Myslalem ze "BANNED" napisze :D:D:D
bardzo mi przykro ale nie bede w stanie zagrac :(
spalil mi sie trwardziel i nowego bede mial w srode + musze zassac od nowa instalki w3 wiec w czwartek lub piatek bede mogl grac dopiero
jeszcze raz sorki dla mojego tp
Zydek nic nie szkodzi, tak jak napisałem turniej nie bedzie trwał 1-2 dni, zaczynamy go od poniedziałku, ale np ja mysle ze 1 mecz bede mogł dopiero rozegrac w piatek wieczorem, bo nie bede miał w tygodniu czasu. Po prostu grajcie kiedy mozecie, a jak w wekkend macie czas to po prostu nadrabiajcie zaległosci. Jutro stworze 2 topici, 1 do wrzucania repkow z ligi, 2 z wynikami i tabela.
Scary_EviL
11-26-2005, 19:10
Zyd3k napisał(a)
bardzo mi przykro ale nie bede w stanie zagrac :(
spalil mi sie trwardziel i nowego bede mial w srode + musze zassac od nowa instalki w3 wiec w czwartek lub piatek bede mogl grac dopiero
jeszcze raz sorki dla mojego tp
Spooko ;]
przecierz to nie twoja wina ze pojebał ci sie twrdy dysk :P
spoko nadrobimmy zaleglosci
Scary_EviL
11-27-2005, 13:01
Ey ale kiedy ten tour apropo??
ExHunter napisał(a)
Ey ale kiedy ten tour apropo??
http://www.eurobattle.net/forum/showthread.php?s=&threadid=19322
Hmmm moze sie umowic ze kazdy wpadnie w jakis dzien np o 20 i zagramy kilka gier ??
Ja w tygodniu odpadam, czas bede miał dopiero w piatek po południu...
Niop mi by pasowalo bo w piatek ten nie ma disco w sQl wiec mozna by w piatek sie zebrac :] co inni na to?
Adirocket
11-28-2005, 23:34
Adirocket
Adirocket
11-28-2005, 23:39
eee... Ale zamuła:D Kurcze szkoda ze sie spoznilem na turniej:/
THE_WORLD_SUCKS
11-29-2005, 00:01
RuMeK-
THE_WORLD_SUCKS
11-29-2005, 00:01
eee... Ale zamuła :D Kurcze szkoda ze sie spoznilem na turniej:/
(sorry nie moglem sie powstrzymac :P )
Rumkq ty pipo i spamerze !! nie ladnie sie z koegi smiac :p
Adirocket
11-29-2005, 20:00
Ale czemu niech sie smieje. Ja sam sie z siebie smialem:D
witam ja chcialam przeprosic za to ze mnie nie ma ale mnie nie ma :P :P :P wyjechalam do wawy do pracy i nie mam narazie czasu wroce 24 grudnia a teraz przyjechalam do domku na zjazd ehhh przepraszam bardzo ale to bylo takie nie spodziewane i z dnia na dzien wybaczcie mi :(
ok jestem, czy moge jeszcze grac ;)?
Scary_EviL
12-02-2005, 15:42
Zyd3k napisał(a)
ok jestem, czy moge jeszcze grac ;)?
no nareszcie sie doczekałem :D
zydek cza sie zgrac :D
wiec do roboty
No mam nadzieje ze w ten wekkend cos ruszy:)
Adirocket
12-03-2005, 00:51
Bosper moge zagrac z toba zamiast KIUIKA??
NoChanceForYou
12-03-2005, 01:53
**** teraz dopiero czytam o tym tournamencie ... je***a ale
zlamiłem :\ btw. kiedy next ? jak cos piszcie mi ktos na gg bo
nr 5434546
Marioslaw
12-03-2005, 09:19
Ja proponuje zalozyc tour 1v1 ale to niech Bosper z Bodkem uzgadnia jakos bo te 2v2 to cos mi sie wydaje ze nie wypali bo trudno sklady pozbierac :(
Dzisiaj porozmawiam z szamanami i zadecydujemy co dalej z tym turniejem.
Originally posted by BoSpEr
Dzisiaj porozmawiam z szamanami i zadecydujemy co dalej z tym turniejem.
Btw szamanow sie mnozy jak mrowkow :P ale same gosiaki wiec ql (chapal, wilq nie wypieraj sie "ja noob, ja dostawac batyyy").
Ostatnio mam dosyc PG, spojrzcie na forum/hacki i od razu widac ze zaczalem grac pg... Dziennie mam srednio 4 posty za lagi, mh, disci, dropy. Chetnie zglosze sie na toura 1v1. Nie ma to jak dobre CG!
Originally posted by Flash
Btw szamanow sie mnozy jak mrowkow :P ale same gosiaki wiec ql (chapal, wilq nie wypieraj sie "ja noob, ja dostawac batyyy").
Ostatnio mam dosyc PG, spojrzcie na forum/hacki i od razu widac ze zaczalem grac pg... Dziennie mam srednio 4 posty za lagi, mh, disci, dropy. Chetnie zglosze sie na toura 1v1. Nie ma to jak dobre CG!
Gosiak nice joke ^^ ja moge byc peonem mi to <><
Originally posted by wolf_mk
Gosiak nice joke ^^ ja moge byc peonem mi to <><
Wiedzialem ze tak powiesz :P
ale to niech Bosper z Bodkem Ktos tu o kims zapomnial ?? ^^Btw szamanow sie mnozy jak mrowkow :P Nie rozumiem tego zdania :confused:
cos mi sie zdaje ze tego tura nie skonczymy ... moze przelozyc go na ferie ? tzn chodzi mi jakos na grudzien 28? albo wczesniej nie wiem ...
ja bym sie zgodzila z toba zeby przelozyc to na czas wolny tak po swietach sporo ludzi bedzie miec wolne i bedzie czas na zageranie :) i wtedy i ja sie zalape :P
firez-tm
12-05-2005, 10:03
shaqu kiedy gramy te 2x2 mi pasuje all w piatek albo we wtorek a ty kiedy bedziesz ?
firez-tm napisał(a)
shaqu kiedy gramy te 2x2 mi pasuje all w piatek albo we wtorek a ty kiedy bedziesz ? A kiedy chcesz zebym byl ?? :D
firez-tm
12-05-2005, 14:49
piatek sobota i jedziemy
Ja coś czuje że zostałem automatycznie wyeliminowany cose mój tp jest już w b3 (be free:P) A nie w KKnD (tym najlepszym)
Ja cos czuje ze tego tura nie skonczymy ...
Scary_EviL
12-06-2005, 16:49
wilq ty mowisz o koncu , a wegole rozpocza sie ten tour /?
proponuje konkrente daty i godziny kto moze zagrac jutro?:>
Scary_EviL
12-06-2005, 17:46
Hmm ja jutro nie moge <lekcje od 1:25 - 15:00 and
17:00 - 18:00 TENIS :P + nauka + obiad itp = Brak czasu na zagranie jutro toura (w środe)
Ja proponuje tak, kto ma czas i da rade niech zagra, kto nie to trudno, niedługo swieta, bedzie troche wolnego wiec na pewno bedziemy mieli troche wiecej czasu.
Mi to <>< piszcie daty to wpadne pograc ^^
Scary_EviL
12-06-2005, 21:03
BoSpEr napisał(a)
Ja proponuje tak, kto ma czas i da rade niech zagra, kto nie to trudno, niedługo swieta, bedzie troche wolnego wiec na pewno bedziemy mieli troche wiecej czasu.
No bosper ja proponuje zeby zroibc toura np. w ta sobote np. o 14:00 napewno wiekszosc bedzie miala czas :P
btw. zydek trzeba wiecej trenowac :D:D
NoChanceForYou
12-06-2005, 21:29
ja bym proponowal w sobote okolo 18-20 ...
mysle ze jest to dosc odpowiednia pora
Ja uwazam zeby wprowadzic treningi w sobote o 20 np i tam bedzie sie gralo ... np tez tury ale chodzi o to zeby bardziej sie klanowidze zgrali itp.
NoChanceForYou
12-06-2005, 21:40
jestem za :D mysle ze o 20 to kazdy ma czas
Scary_EviL
12-06-2005, 22:03
M2 !
Tagze moge w sobote o 20:00
ExHunter napisał(a)
M2 !
Tagze moge w sobote o 20:00 omg tagze rofl :D:D:D
Heh Extremey co masz z polaka?:>
Scary_EviL
12-06-2005, 23:53
z ortografi zawsze bylem cienki i dalej jestem :P
Extremey dopiero zaczyna karirę szkolną . . .:D
ale to początem exsiu:D potem 3 lata gimnazju, 3 lata lic. no i wreszczie studia . . . z 6 lat . . . o ile sie wybierasz:D:D:D <joke>
Heh taaaa ale juz powinien sie uczyc jak sie pisze :D a nie :p musi cos soba reprezentowac ^^
NoChanceForYou
12-07-2005, 21:17
wolf_mk napisał(a)
Heh taaaa ale juz powinien sie uczyc jak sie pisze :D a nie :p musi cos soba reprezentowac ^^
hyhy jestem za ... ale nie martw sie nie jestes sam hyhy
zawsze z dyktand mam banie :)
Originally posted by NoChanceForYou
hyhy jestem za ... ale nie martw sie nie jestes sam hyhy
zawsze z dyktand mam banie :)
Ja z polaka z wyrazowek i dyktand same gole :D moze nieraz jakas 2 a jak poprawiam to na 5 :D [robie gotowca]
wolf_mk napisał(a)
Ja z polaka z wyrazowek i dyktand same gole :D moze nieraz jakas 2 a jak poprawiam to na 5 :D [robie gotowca]
Trzeba sobie w życiu radzić:D:D:D
The SAME as U wolf XD:D
firez-tm
12-09-2005, 12:56
czekam i czekam i gram at i trenuje a tu ni h*ja niema nikogo tylko kaspar i chapal_pl
firez-tm napisał(a)
niema nikogo tylko kaspar i chapal_pl Bo my juz do szkoly nie chodzimy nie zapominaj ze jest piatek:p
NoChanceForYou
12-10-2005, 12:55
wolf_mk napisał(a)
U nas nie ma czegoś takiego jak poprawa dyktand ...
a jak już nam nauczycielka zaserwuje dyktando to 28/32
osób ma banie a te 4/32 to kujony same wiec maja 4-5 ocenki
firez-tm
12-21-2005, 12:33
ok maby w ten piatek 23.12 bede
a ja bede w sobote i od soboty moge juz non stop grac!!! jupi
firez-tm
12-22-2005, 11:14
w sobote nieda rady ale w czasie przerwy to chyba tak
Marioslaw
12-22-2005, 12:10
wy gracie wogole tego tura 2v2 ???
firez-tm
12-22-2005, 12:29
no wlasnie nie bo niema nikogo jak ktos jest :P:P:P
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.