View Full Version : Org!!
jakubek
19th November 2005, 11:41 AM
Mozecie podac wasze aktualne acc z orga :D
no o ile ktos tam gra jeszcze
Goocio
19th November 2005, 01:29 PM
4K^Grubby, czasem JangJaeHo [ale to aka tylko do grania NE]
Trooper
19th November 2005, 02:02 PM
moje to LifeInLags
Harpoon
19th November 2005, 02:18 PM
Spirit_Moon
Pro_Player__
19th November 2005, 06:18 PM
ja mam nick xTc.zipi tylko nie pytac sie mnie o at na orgu bo nie gram ;p
[BoS]Templare
19th November 2005, 10:11 PM
no ja mam 1m2fas4you
Trooper
19th November 2005, 10:25 PM
Goocio napisał(a)
4K^Grubby, czasem JangJaeHo [ale to aka tylko do grania NE]
jangjaeho nie gra na northrend = p
Marioslaw
19th November 2005, 11:04 PM
Harpoon napisał(a)
Spirit_Moon
Sorry ze sie wtracam ale Harpoon widzialem Cie na Arirang grales ty Spirit_moon NE vs jakis americanin tyle ze twoja narodowosc byla Korea wiec jakis bug w televizji :D
Harpoon
20th November 2005, 06:29 PM
taaa... jak trzeba to zakladam maske (taka jak w mision impassible) i lece tanimi liniami lotniczyni do korei na szybcika... ale pamietaj nie daj sie zwiesc pozorom
HunterOfDragon
20th November 2005, 07:09 PM
erdamon.
PlaYeR_GoSu.
21st November 2005, 09:25 AM
Harpoon napisał(a)
taaa... jak trzeba to zakladam maske (taka jak w mision impassible) i lece tanimi liniami lotniczyni do korei na szybcika... ale pamietaj nie daj sie zwiesc pozorom ja nie wiedzialem ze spirit_moon zna jezyk polski :p
btw.napisz nam cos po koreansku
a muj nick na orgu to DjBaSs
Harpoon
21st November 2005, 05:52 PM
PlaYeR_GoSu. napisał(a)
btw.napisz nam cos po koreansku
pronciem cie bardzo :
kajsldfhkljah
hjd hh fa;sdlkj jj nn asld
iu22 $#%#$ lkjafs XCV
<X::
PD /.';x;'f
'sd AAAAs dddSDS.
pamietaj ze czyta sie z gory na dol.:)
KiSiU_PL
21st November 2005, 06:27 PM
moje nacc na orgu KiSiU_PL :D
War_Chef
22nd November 2005, 10:09 PM
xp(war_chef
[BOS]Wallace_
26th November 2005, 10:57 PM
Ja tam mam pare aka na orgu ale od resetu nie gralem za duzo wiec sie chyba nie przydadza. Moge tylko dodac ze best aka mialem 40lvl RT i 20 Solo bo nie gralem za duzo. W sumie to zaczalem sie wkrecac w soloweczki na xpamie.
Pro_Player__
27th November 2005, 11:52 PM
ja na orgu mialem 41 solo 10 rt;p rt sux odrazu mowie ;ppp i mialem chyba 20 ffa i 36 at 2v2 :D
[BOS]Wallace_
28th November 2005, 09:24 AM
Kiedys tez bylem w eCx tak na marginesie, a nie mozna powiedziec ze rt sux jak miales niski level bo to chuj nie gra jak trzeba grac z noobami, jak wykrecisz z 35 lvl to wtedy mozesz cos na ten temat powiedziec -.-
PlaYeR_GoSu.
28th November 2005, 09:35 AM
ja tam ostanio to same diski mam na orgu ;/ a xpam laguje t,t
btw. harpoon co ty tam napisales przetlymacz nam ;P
[BOS]Wallace_
28th November 2005, 12:14 PM
Na orgu juz dawno nie grałem, ale z tym xpamem to zeczywiscie przejebane. A co do tego Harpoona to z tego co mi wiadomo to Spirit_Moon to jakis zulty koles NE i na Northrend na pewno nie gra.
P.s. GooCIO jest nim strasznie zajarany, chyba sie zakochal ^^
[BoS]Basior
28th November 2005, 01:09 PM
Hehe a to cipa rada:P Nawet nie wiedziałem ze gutex lubuje sie w chłopakach z orga:P
Harpoon
28th November 2005, 03:59 PM
[BOS]Wallace_ napisał(a)
Na orgu juz dawno nie grałem, ale z tym xpamem to zeczywiscie przejebane. A co do tego Harpoona to z tego co mi wiadomo to Spirit_Moon to jakis zulty koles NE i na Northrend na pewno nie gra.
nie no zaraz zaraz.... spirit_moon to ja tylko jak juz mowilem specjalnie udaje ze jestem zolty. a takich jak 4k^grubby to na sniadanie jade ;D
a napisalem : "pozdrawiam wszystkicch klanowich z bosa" :D
[BOS]Wallace_
28th November 2005, 06:51 PM
Harpoon nie da sie zrobic niecka na orgu ze znaczekiem " ^ " :P
Harpoon
28th November 2005, 11:54 PM
[BOS]Wallace_ napisał(a)
Harpoon nie da sie zrobic niecka na orgu ze znaczekiem " ^ " :P
chyba jednak sie da... przeciez grubby jakos tak ma podobnie;p
[BOS]Wallace_
29th November 2005, 12:55 AM
No ma ale nie na bnecie (4k.Geubby) a z tymi znczkami to lanowe sa nicki, ale chuj wie czemu zmienia z kropki na ten znaczek oO
[BOS]Wallace_
1st December 2005, 12:15 AM
Tak zeby bylo aktualnie to mam teraz na orgu konto eCx.Wallace_
A zeby Basior sie nie wqrwial ze jestem w jakims klanie na orgu to deklaruje ze nie bede grac tam zadnych klanowek ktore beda kolidowaly z naszymi. A co do ogolnego grania to bede gral tam tylko do jednego loosa solo i rt dziennie ;] a pozniej ile wlezie na xpamnie ;D
P.s. nie wiem qrwa cos sie pojebalo z tym orgiem bo juz mam w chuj discow i bug loose-ow t.T
Elohim
1st December 2005, 07:06 PM
Zeby byla jasnosc klan 4k sie nie rozpadl,natomiast wylecialo z niego sporo graczy m.in: grubby, fury,fov,zeus i paru tam jeszcze. Sam 4k zostal i ma nowych graczy ze starych wyzeraczy zostal forgotaboutdre czyli dobrze znany nam 4k.tod. Pozdro
[BOS]Wallace_
2nd December 2005, 09:26 PM
Elohim napisał(a)
Zeby byla jasnosc klan 4k sie nie rozpadl,natomiast wylecialo z niego sporo graczy m.in: grubby, fury,fov,zeus Po pierwsze co to ma do tego posta? A po drugie jak mam rozumiec ze wylecieli z niego ci gracze? Hahahah
Nie sadze ze ktos by ich wyjebal z klanu, na moje oko to zmienili klan a co za tym idzie sponsorow :D
DarQ
2nd December 2005, 10:10 PM
ciekawe jak to jest na prawde
Goocio
3rd December 2005, 01:19 PM
kocham zoltych chlopcow, a w szczegolnosci farseera [omfg to jest joke ten koles ma najbardziej ochydny ryj na ziemi :p]
IamNoob
8th December 2005, 12:13 PM
4K sie nie rozpadlo, poprostu na north jest tak ze jak wodz tam bardzo dlugo nie wchodzi to sie klan rozwiazuje i wlasnie tak bylo z 4K, a wykorzystal to jakis bulgarski klan i szybko zrobil sobie klan z takim tagiem, oni chca oddac tag ale tylko wtedy gdy prawdziwe 4K zagra z nuimi cw o tego tega bo oni zawsze chcieli zagrac z gosiakami cw, jednak dawwne 4K nie chce grac bo uwazaja ze nie beda grac o cs co nalezy do nich, a klan to sa ludzie a nie tag wogule:D
ShaQu
8th December 2005, 01:03 PM
jakie typy hahaha
Palec
8th December 2005, 01:42 PM
Jesli odszedlby,4k.Grubby,ToD,Fov,Zeus,Fury to,to juz nie jest 4k.
Bo reszta 4k. members to manager,troche hostów i ludzie zwiazani z nim od strony technicznej.Poza tym fajna ta historia z tymi Bulgarami(ladnie to sobie wymyslili) jesli to prawda:D
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.