PDA

View Full Version : <---MuSiC--->

Pages : [1] 2

wolf_mk
18th November 2005, 08:57 PM
No wiec znalazlem fajny serwer gdzie mozna wrzucac pliki do 70mb i potem ktos je moze sciagnac :D Wiec mozecie wrzucac muze i bedzie kazdy ja mogl sciagnac :] http://www.turboupload.com/
Daje screena jak wypelnic co i jak :P
Btw Trzeba bedzie chwilke poczekac jak bedziemy wrzucali jakis plik na serwer.

wolf_mk
18th November 2005, 09:01 PM
Daje wam 2 linki do mojej muzyczki :D Btw Casteam - I don't jest remixowany przeze mnie a ta druga mp3 to jest z Protka :]

http://d.turboupload.com/d/160506/Casteam_-_I_dont_Kamyk_RemiX.mp3.html

http://d.turboupload.com/d/160062/01-18___Dj_hezel_1___Dj_hezel_1.mp3.html

Jak odpalicie ten link bedziecie musieli poczekac 30sekund i potem dopiero bedziecie mogli sciagac albo normalnie przez to w windowsie zapisz plik jako lub przez DAP-a albo FlashGeta.

b0nk1
18th November 2005, 09:46 PM
NO, no, no widze wilczq, że Offspringa się słucha . . .
Ja bardzo lubię jedną ich piosenke:D:D:D

wolf_mk
18th November 2005, 10:06 PM
Heh taaa Off springa slucham i nie tylko :D

Scary_EviL
18th November 2005, 10:09 PM
Nie tylko czyli np. co :D:D ??

wolf_mk
18th November 2005, 10:09 PM
Szczerze to wszystko :D ale szczegolnie techno :P

Scary_EviL
18th November 2005, 10:12 PM
wiec all powiadzasz :D

dobra czyli lubisz np mandaryne ( Tą zjechaną starą babe fłuszującoł jak pies zdechły ) :D:D

??

to oczywiscie zart :D

wolf_mk
18th November 2005, 10:14 PM
Hmmmm szczerze to slyszalem jej 2 piosenki z czego podobala mi sie jedna :D Bo z dziewczynami :P

wolf_mk
19th November 2005, 02:22 PM
http://d.turboupload.com/d/160679/07_-_welcome_to_the_club_3_-Would_You_Feel_Zi.mp3.html
remix c-boola would you feel

Scary_EviL
19th November 2005, 03:09 PM
Muj maly osmio letni kuzynek uwielbia mandaryne i dode HeH :D

ShaQu
19th November 2005, 03:36 PM
A moze tutaj kazdy napisze jaka lubi muzyke poda swoje ulubone kawalki itp ... Tt ^^

Jak dla mnie najlepsza muza to Techno, Dance itp.(czyli muzyka klubowa) chociaz disco polo tez moze byc :D
---> NIe nawidze metalu, hip-hopa !!
Kawalkow ulubionych nie podam bo jest ich od hu** Tt

Bodek
19th November 2005, 03:42 PM
ja lubie hip hop punka i reagee

wolf_mk
19th November 2005, 03:59 PM
Chapal i Bodek dajcie jakies wasze piosenki na ten serwer co pokazalem i bedzie git :D

kiuik
21st November 2005, 12:08 PM
a ja lubie hmmm nie znam sie na rodzajach muzyki wiec podam zespoly :P (linkin park, limp bizkit, eminem, papa roach, red hot chili pepers, nirvana, marylin manson, scooter niezle zamieszanie :)

NoTimeToLoosE
23rd November 2005, 08:44 PM
Stąd możecie ściągnąć muzyczkę z ostanich WCG :] Co o niej sądzicie? :P
www.worldcybergames.com/wcg2005/poster.asp

wolf_mk
26th November 2005, 02:33 PM
Originally posted by NoTimeToLoosE
Stąd możecie ściągnąć muzyczkę z ostanich WCG :] Co o niej sądzicie? :P
www.worldcybergames.com/wcg2005/poster.asp

O sTaRyyYYyyYy WyPa$$$$$ heh byc na WCG grac i w tle taka muza !! Cos pieknego!!

NoChanceForYou
26th November 2005, 05:13 PM
jesli chodzi o muzyke To techno i metal rulez

BoSpEr
26th November 2005, 05:21 PM
Polski hip hop rzadzi, glownie klasyke, choc i teraz jest kilka spox squadów, noi ofc techno rox^^

Marioslaw
26th November 2005, 06:50 PM
Według mnie najlepiej grac przy super szybkim (nie bede uzywal przydkich slow bo BoSpEr musi edytowac :P) i wtedy duzo lepiej sie gra najgorzej jest w UD ich muzyka jest po prostu nie do grania :D

wolf_mk
29th November 2005, 08:33 PM
Synki ja wam powiem jendo ... Disco polo jest wieczne!! :D

Shimmy
30th November 2005, 08:08 PM
Nono juz ja was widze wy dicohiphopolotechno ziomy:P

Metal for life i tyle

Bodek
30th November 2005, 08:21 PM
BoSpEr napisał(a)
http://s11.yousendit.com/d.aspx?id=2SYUT29E0JYZ31UKCLUH0LYJ3R
Bodek nie kasuj mi tego posta, potrzebne do sql, jutro sam go usune:P spoko i tak nic ci przeciez nigdy nie usunołem

BoSpEr
30th November 2005, 08:56 PM
Bodek napisał(a)
spoko i tak nic ci przeciez nigdy nie usunołem Ja po prostu uprzedzam, bo tylko ty masz taka władze:P A musze to miec koniecznie na jutro, bo nie chce 1 z ti:P

NoChanceForYou
30th November 2005, 09:05 PM
btw. od takich zeczy nie jest forum ale sie nie wpycham w sprawy prywatne :P

Bodek
30th November 2005, 09:16 PM
NoChanceForYou napisał(a)
btw. od takich zeczy nie jest forum ale sie nie wpycham w sprawy prywatne :P i dobrze robisz....

Marioslaw
1st December 2005, 03:28 PM
Ja tam nie sciagam chodz mogl bym dajcie jakiegos packa z samym techno i ma byc fajne :D

Czekam do piatku i dajcie kolo 20mb bo 70 nie bede sciagac :P

Elohim
1st December 2005, 11:32 PM
Jordan Baker - Milions
Jordan Baker - Explode
Dj Tiesto - Traffic
Scooter - Jigga jigga
Benassi - Hit my heart

Oczywiście tylko na rozgrzeweczke!

Hf

ShaQu
1st December 2005, 11:36 PM
Elohim napisał(a)
Jordan Baker - Milions
Jordan Baker - Explode
Dj Tiesto - Traffic
Scooter - Jigga jigga
Benassi - Hit my heart

Hf Jakies starocie :P
btw mario jutro ci zapodam fajne "nowe" pioseneczki bo dzisiaj ide juz spac :D

Elohim
2nd December 2005, 01:07 AM
Rofl sry ze to starocie ale na imprezach leca to po 1 btw.
Nie wspomne o takich zespolach jak Roxette ktorych kawalek "Like a flower" tez leci na imprach imo ile to on juz ma lat?

ShaQu
2nd December 2005, 01:45 PM
DJ Tonka - All The Matters(DJ T. Mix)
Doc Phatt - Prove Your Love
tonka - 84
Freeloaders - So Much Love To Give
Infernal - Keen On Disco
Michael Simon Ft. Terri B. - Feeling Fire(ExtendedMix)
Mirage-Paps'n'skar
Pay4YourLife-MasterBlaster
Playahitty - 1-2-3 (Train With Me) -- mi sie to nie podoba ale dziewczyny to uwielbiaja :D
Jwees - what chu want
Baracuda-Ass Up Groove Coverage remix
Billy More - Weekend(Original Extended)
Dj bobo - Somebody dance with me 2002

to sa fajniesze pioseneczki z hause chcesz jakies techno ??

wolf_mk
3rd December 2005, 02:54 PM
Originally posted by Elohim
Jordan Baker - Milions
Jordan Baker - Explode
Dj Tiesto - Traffic
Scooter - Jigga jigga
Benassi - Hit my heart

Hf

Ja nie lubie tego Tiesto ... to traffic to jest takie anemiczne.. n.C wole np. dam jako screena ^^

Shimmy
3rd December 2005, 03:25 PM
No stary ten system cie uratował:D

Marioslaw
3rd December 2005, 03:37 PM
fajnego masz winampa Wilq ja mam tego starego :D ale da sie muzy sluchac :D zapodajcie mi pioseneczki wacze ale fajne techno i na tej stronce co dal wilq zebym mogl sobie sciagnac folderion z muzykami i pamietajcie Techno !!! :P

wolf_mk
3rd December 2005, 04:15 PM
Originally posted by Shimmy
No stary ten system cie uratował:D

Heh System rulez :D Off spring tez :D ale 't3cHn0' the best!

wolf_mk
3rd December 2005, 04:19 PM
http://d.turboupload.com/d/175515/17-Casteam_-_Time_www.djklusek.abc.pl.mp3.html

Masz piosenke fajna tzn techno :D

NoChanceForYou
3rd December 2005, 07:49 PM
ja tam preferuje techno i metal :)

wolf_mk
4th December 2005, 03:43 PM
Originally posted by NoChanceForYou
ja tam preferuje techno i metal :)

To podaj jakies tytuly to sobie sciagne cos :P

NoChanceForYou
5th December 2005, 10:06 AM
napewno masz to czego ja słucham bo to dośc znane utwory ...
hyhy raczej kazdy je zna :) btw. moge podac utwory takie jak :
Ilusion - Nóż , Korn - Right now , Metalica - the unforgiven ,
System of a down - toxicity, Limp Bizkit - my way, Limp Bizkit - rollin, wiecej mi sie nie chce posyłać :)

ShaQu
5th December 2005, 11:34 AM
NoChanceForYou napisał(a)
ja tam preferuje techno i metal :) Jak mozna te 2 style muzyki lubic naraz :confused:
Przeciez to jest co innego !!
N/C

Scary_EviL
5th December 2005, 02:08 PM
A ja wam cos powiem :D
oto muj piękny niebiesciutki troche prześroczysty ....
WINAMPIK :D

jakie macie modele ??
bo nie wiem czy mam najnowszy

firez-tm
5th December 2005, 02:55 PM
grasz na ogame jakie aka
ty miales aka xpdagi
jak tak to dostales odmnie baty :P

Scary_EviL
5th December 2005, 03:05 PM
Jak cos , jak gralem na aka _-XpDagi-_ to bylem jescze BIGG NOOB !
a na ogame z kąd mam pewnosc ze na mnie nie napadniesz ?? :P
ja gram dopiero z 4 tygodnie

firez-tm
5th December 2005, 03:08 PM
na ogame my qmpel gra wiec sie pytam maby sojusz tt
tak pojechalem -xpdagi-

Scary_EviL
5th December 2005, 03:13 PM
jakos malo prawdopodobne bo ,
ja nie mialem konta -xpdagi-
i wegole nie gralem solo

aa oto konta ktore mialem ale juz nie pamietam all aka..
wiec napisze te co pamietam :

wiem ze pierwsze bylo : xpdagi
a dalej to juz nie pokoleji:

_-XpDagi-_ , Ex]-[unter , _-Extremey-_ , Extremey , Extremey_PR0, Extremey_PR0_Pl ( tarazniejsze )

oj durzo mialem kont :P
ale all nie pamietam

firez-tm
5th December 2005, 03:16 PM
ok to bylo w rt mialem 11 lvl

ShaQu
5th December 2005, 03:18 PM
A nie mozecie sobie na gg pogadac o tym ;/ ??

firez-tm
5th December 2005, 03:19 PM
ja mam malo postow i niemam jego gg my 3322911

wolf_mk
5th December 2005, 04:33 PM
O co chodzi z tym ogame?:D

b0nk1
5th December 2005, 06:32 PM
wolf_mk napisał(a)
O co chodzi z tym ogame?:D

Wiekszego szajstwa:P nie widziałeś. . . wierz mi, namawiali mnie ale to jest tak denna gra o jakiś planetach i wogóle...

Reasumując powyższe argumenty jeszcze raz z całą mocą stwierdzam iż gra O-Game jest do D***

Scary_EviL
5th December 2005, 07:37 PM
b0nk1 napisał(a)
Wiekszego szajstwa:P nie widziałeś. . . wierz mi, namawiali mnie ale to jest tak denna gra o jakiś planetach i wogóle...

Reasumując powyższe argumenty jeszcze raz z całą mocą stwierdzam iż gra O-Game jest do D***
Oj bonczq nie dobrze , oj nie dobrze !
Jak smiesz tak mowic o ogame ??
to jest very good gra :D!!

wolf_mk
6th December 2005, 04:37 PM
Ja sie nie wypowiadam bo nie gralem ale wiem jedno W3 the best :D heh dzisiaj mialem klimat jak gosciu od Wf mowi ze gra w MU :D heh niezly koles a ja mu mowie ze ja w Wara a on ze to lipna gra. A ja mu mowie bo tam trzeba myslec ^^ heh i juz nic nie powiedzial :p

NoChanceForYou
6th December 2005, 09:26 PM
moj bracik gral w to ogame ... ale mnie takie gierki nie interesuja
hyhy wole w3 albo d2 :)

Scary_EviL
6th December 2005, 10:06 PM
ludzie W3 to praktycznie moje zycie :P
wiekszosc wolnego czasu zpedzam na kompie i oczywisice W3 :D:D teraz doszlo z 4 tygonie temu "Ogame" i jesli mam te 2 zeczy zmiescic w 100 % to W3 : 80% , a ogame : 20 %

takto hobby tez gram dobrze w noge :D
gram troche tez w kosza i siate .....

wolf_mk
6th December 2005, 10:31 PM
Hmmm pilka nozna to jest najlepszy sport na swiecie!! Heh w nozke to dosc dobrze pocinam ^^

NoChanceForYou
7th December 2005, 09:15 PM
Ja gram w noge dosc dobrze ale w siate wymiatam hyhy wygrywamy all turnieje szkolne klasowe :D
btw. mam 189cm wzrostu wiec fajnie sie gra w siate :))

Scary_EviL
7th December 2005, 09:31 PM
heh :D
no chanse sapodaj swoją fotke i wilq tez

wolf_mk
7th December 2005, 10:09 PM
Originally posted by Scary_EviL
heh :D
no chanse sapodaj swoją fotke i wilq tez

Dam swoja fotke jak bede mial jakas ^^

NoChanceForYou
8th December 2005, 12:03 PM
wolf_mk napisał(a)
Dam swoja fotke jak bede mial jakas ^^

Tak samo jak dam jak zrobie :) bo narazie nie posiadam
żadnej na kompie :(

kiuik
8th December 2005, 12:25 PM
jeju o czym wy tu piszecie o ile dobrze umiem czytac to temat ten zwie sie miusic a nie sport ani jakies tam inne ale spoko juz sie nie czepiam :P

wolf_mk
8th December 2005, 04:07 PM
Byl ktos z was w Protectorze?? d^^b

NoChanceForYou
8th December 2005, 07:52 PM
ja nie bylem nawet nie wiem co to jest :rolleyes:

kiuik
9th December 2005, 10:09 AM
o boze a coz to jest

wolf_mk
16th February 2006, 07:27 PM
Tuuuutaj dawajcie muze !!

Psychik
16th February 2006, 07:44 PM
wolf_mk napisał(a)
Tuuuutaj dawajcie muze !!

To dawaj wilq zarzuc jakąś techniawe:)

MISIEK__PL
16th February 2006, 07:49 PM
Psychik napisał(a)
To dawaj wilq zarzuc jakąś techniawe:)

wilq czekamy jak dasz pierwszy

wolf_mk
16th February 2006, 08:15 PM
Daje wam fragmencik technoOOooO L Project - Party mix (part3)

MISIEK__PL
16th February 2006, 11:17 PM
ja slucham hip-hop i techno:D :D

Flash
17th February 2006, 02:31 PM
Ok ok ok. Mam okolo >100 plyt z mp3 >50 plyt cd-audio i >10GB mp3 na dysku. Wiekszosc z tego to metal, hard rock ale slucham tez roznych innych rzeczy jak np stinga, dire straits, chrisa rea, queen, rozne elektroniczne rytmy i czasem choc b rzadko hip-hopu.

Widze ze nie ma tu na szczescie zadnej inkwizycji :p -> "Aaaa metal, dlugie wlosy, skora, aaaaaaa, precz szatanie" :D jednak wiem z doswiadczenia ze duuuzo ludzi zna metal jedynie z metallici, korna, systemu, slipknota=badziewia, itp. Ofkorz metallica to klasyk choc imo ostatnio jedzie komercha jak od brytyjskich boys-bandow. Nie da sie ukryc ze maja wielkie zaslugi i hiciory na koncie. Postaram sie jednak poszerzyc Wasze horyzonty z dziedziny muzyki z pradem czyli takiej, do ktorej stworzenia potrzeba czegos wiecej niz bitu i magic music makera :p (sry). Spoko spoko, tez slucham roznej muzy rowniez takiej z mmm :p ale chyba kazdy po przemysleniu stwierdzi ten jeden oczywisty fakt:

Co potrzeba do stworzenia piosenki hip-hopowej?

No coz- od 1 do x hip-hopowcow, odtwarzac plyt gramofonowych (niekoniecznie bedzie uzyty ale trza miec!), komputer, dobry tekst i sample puszczane z kompa.

Co potrzeba do stworzenia utoru rockowego/metalowego?

No coz- od 3-5 gitarzystow cwiczacych latami granie, tyle sprzetu ze nie zmiesci sie w 2 ciezarowkach (czasem dodatkowo fortepian, skrzypce itp) , komputer, dobry tekst i cholera TALENT. Moze ktos slyszal o kapelach typu Manowar albo Blind Guardian. Ci panowie z nudow grali utwory operowe (np nessum dorma Manowar z albumu warriors of the world). Mowie o tym zeby podkreslic jakie mozliwosci glosowe maja wokalisci.

Jeden utworek jest juz w dyskusji ogolnej. Btw tworca jest Tobias Sammet, kapela Edguy ostatnia plyta Rocket Ride.

Teraz zapodam utworek z lzejszego gatunku metalu- power metal czyli melodyjne, delikatne granie ze spokojnym raczej wysokim wokalem.

Kapela Sonata Arctica, album Ecliptica, utwor Replica.

Jesli wolicie ciezki metal mam tego mnostwo :). Poki co lzejsze kawalki.

wolf_mk
17th February 2006, 03:10 PM
Heh a co trzeba "miec" zeby zrobic dobre techno? Jak myslisz?
btw fajny ten fragmencik :) ja mam jakis teledysk Sonata arctica - Wolf and Raven :D to tez tego zespolu?

wolf_mk
17th February 2006, 03:26 PM
Daje wam spoko pioseneczke :D To jest z hmm z klubu Ekwador :D

Bodek
17th February 2006, 03:36 PM
MISIEK__PL napisał(a)
ja slucham hip-hop i techno:D :D dla mnie takie zestawinie to paranoja .... to jakby sluchac disco polo i metalu :/

wolf_mk
17th February 2006, 05:12 PM
Sry ja slucham disco polo !! Zczajcie ten przeboj !! Sciagac !! Wypasss :D

ShaQu
17th February 2006, 07:31 PM
Bodek napisał(a)
dla mnie takie zestawinie to paranoja .... to jakby sluchac disco polo i metalu :/ takie same zdanie mam ja slucham techno i nie cierpie hip hopu !! ( tego sie nie da sluchac caly czas jakies "texty" z dupy ze sie brzydko wyraze ^^)

MISIEK__PL
17th February 2006, 08:52 PM
ShaQu napisał(a)
takie same zdanie mam ja slucham techno i nie cierpie hip hopu !! ( tego sie nie da sluchac caly czas jakies "texty" z dupy ze sie brzydko wyraze ^^)

ale wiecej techna slucham teraz to nawet rzadko slucham hip-hop

Elf
17th February 2006, 09:04 PM
dinozaury górą! respekt bodzio

Psychik
18th February 2006, 09:55 PM
ShaQu napisał(a)
takie same zdanie mam ja slucham techno i nie cierpie hip hopu !! ( tego sie nie da sluchac caly czas jakies "texty" z dupy ze sie brzydko wyraze ^^)

Popieram ja tez nie lubie hip hopu dla mnie do nie ma nic rytmu i "tego czegos". Oni tam nie spiewaja tylkko mówią jednym ciągiem tekst i to wszystko na jeden temat prawie.

ZAMULONE

_ShAmBleR_
18th February 2006, 11:06 PM
In da flash niezle opisales to wszystko :D szczerze mowiac nie liczylem ze tutaj bedziesz cos pisal, a tak zeby bylo to ja slucham neo metalu, chociaz ostanio jakies klasyki rocka dorawlem z plytki od kuzyna :D queen, Dire Straits (Brother in Arms ^^)m, Led Zeppelin, Deep Purple... takie starocie ale najlepsze utworki nawet niezle :D

wolf_mk
19th February 2006, 09:22 AM
"Nie trzeba być pierwszym a przynajmniej nie zawsze liczy sie wiara teraz tak na to patrze, liczy sie sila ktorej nigdy nikt nie zatrze! Ojczyzna w sercu zreszta byla tam od zawsze. Nie trzeba byc pierwszym mam nadzieje ze to jasne nalezy walczyc o ta walke chodzi wlasnie. Szacunek dla tych ktorzy poswiecaja zycie dla swoich marzen oni od dawna sa na szczycie"

Fragment piosenki Jeden Osiem L - Smak zwyciestwa ^^ Mi sie bardzo podoba a wam?

_ShAmBleR_
21st February 2006, 08:47 PM
"Nie trzeba być pierwszym a przynajmniej nie zawsze liczy sie wiara teraz tak na to patrze, liczy sie sila ktorej nigdy nikt nie zatrze! Ojczyzna w sercu zreszta byla tam od zawsze. Nie trzeba byc pierwszym mam nadzieje ze to jasne nalezy walczyc o ta walke chodzi wlasnie. Szacunek dla tych ktorzy poswiecaja zycie dla swoich marzen oni od dawna sa na szczycie"

Fragment piosenki Jeden Osiem L - Smak zwyciestwa ^^ Mi sie bardzo podoba a wam?

No no, takich raperow (dobrze mowie? :P) powinno byc wiecej, niezly (podoba mi sie tymbardziej ze w klanie jestem na samym koncu i mam w tym stosunku jakies marzenie hehe xD)

_ShAmBleR_
21st February 2006, 08:49 PM
I jeszcze do Dead'a - masz podobne utworki do edguy'a - matrix bo jest zajebisty, wpadl mi w ucho :D

Flash
21st February 2006, 08:58 PM
mam tego tyle ile napisalem ze mam :p

_ShAmBleR_
22nd February 2006, 12:26 AM
Eee,...tak hehe, racja : D ale liczylem ze cos zamiescisz ^_^

(czy to bedzie warezowanieM? ;p)

Shimmy
22nd February 2006, 12:49 PM
Carmina Burana - O Fortuna by Apocaliptyca
dal bym to tu ale jakos jestem za leniwy zeby zmniejszac jakosc utowru:p a ogolnie przez emula pojdzie wam 2x szybciej nzi z tego forum

ENJOY

Flash
15th March 2006, 12:48 PM
Cos dla kazdego

gothic dla Bospera, troche elektronicznych dzwiekow dla Wilka no i ofkorz cos dla Shamblera :)

main.mp3 dla tych ktorzy wiedza co to i dla tych ktorzy nie wiedza. Skromny utworek z gry ale gdy go slucham przechodza dreszcze no i ten klimat.

track no02 jest sciezka z jednej gry rts. Moze ktos bedzie wiedzial jakiej :)
ok wlasciwie wszystko tu jest z gier :D

Bosper gothicIIpiano powstalo jako promujace mp3 sciezki dzwiekowej jeszcze przed wydaniem samej gry...

Flash
15th March 2006, 01:43 PM
Klimatyczny "Time" 4 Shambler. Lubisz tylko ten rodzaj metalu czy zapodawac cos mocniejszego? Przede wszytkim chodzi mi o wokal defowy czyli "darcie ryja" :D. Ofkorz melodia i gitary sa very normalne i fajne.

][_HIV_][
15th March 2006, 07:17 PM
Nie o darcie ryja czy zyganie mi nie chodzi :D (no darcie ryja jak juz to w momentach kulminacyjnych ale nie przez caly utworek) ofc z mocniejszego tez lubie wazne zeby wszystko sie trzymalo jakos juz sciagam i sam cos wkrotce dodam :D:D (elektroniczny metal)

Elohim
20th March 2006, 06:21 PM
E tam wilq mi sie komercyjny hh nie podoba:( wole starsze kawalki typu fenomen, kaliber(z magikiem), paktofonika, molesta, peja(za czasow biedy) itp typ starszego hh kiedy nie byl tak popularny, jak dzis : mezo,doniu etc...Imo ogólnie lubie sluchac wszystkiego w zaleznosci od okazji...Lubie rocka ale raczej lagodnego...Ostatnio poszukuje jakies fajnej tehniawy jak ktos zna cos dobrego zapodajcie tytuly.Tylko bez jordanow ,bakerow ,tiestow, marc van lindenow etc...bo to juz stare raczej.

ShaQu
20th March 2006, 06:52 PM
www.djwitek.prv.pl/mp3 ----> rulzzz elo

Bodek
20th March 2006, 07:22 PM
E tam wilq mi sie komercyjny hh nie podoba:( wole starsze kawalki typu fenomen, kaliber(z magikiem), paktofonika, molesta, peja(za czasow biedy) itp typ starszego hh kiedy nie byl tak popularny, jak dzis : mezo,doniu etc...Imo ogólnie lubie sluchac wszystkiego w zaleznosci od okazji...Lubie rocka ale raczej lagodnego...Ostatnio poszukuje jakies fajnej tehniawy jak ktos zna cos dobrego zapodajcie tytuly.Tylko bez jordanow ,bakerow ,tiestow, marc van lindenow etc...bo to juz stare raczej.jesli mowisz o komercji to mysle ze wspominasz o "18L" i tu sie nie zgodze.... 1 plyta komercja...tak tu sie zgodze a posłcuhaj ich 2 płyty pełny profesjonalizm 0 komechy naprawde goscie sie postarali.Gdy dorwalem ich 2 płyte nie bylem zbytnio przekonany do odpalenia ich wogole ale jakos sie przemoglem i nie zaluje.
A co do "dinozarow" polskiego hh to szanuje lubie ich czasem nawet słucham ale ile mozna sluchac tego ? wychodzi duzo produkcji i mozna w nich znalezc prawdziwe perełki "typu" k 44, paktofonika, molesta, ale jesli ktos uwaza ze tylko kiedys potrafili rapowac to i wszsytko inne z gory traktuje jak gowno to ... jego sprawa
ps. ze tak pisze to nie znaczy ze slucham mezo doniu czy ascetohloics co to to nie :D:D

][_HIV_][
21st March 2006, 03:09 PM
A teraz jak obiecalem utworki z mojej "biblioteczki" :D Pierwszy napewno znacie z American Pie (pierwsza czesc) , zespol SUM41 utwor Fat Lip, zajebiste na imprezki :D:D:D miazdzy suty
Next to Whatsername zespolu Green Day, z ta nazwa napewno sie spotkaliscie :) przyjemny utworek chyba o jakiej dziewczynie :p
No i trzeci o ktorym wczesniej mowilem elektroniczny metal cos dla kazdego :) (chyba ze nie Laggerowi bo Ty starsze pokolenie :P [jak moi kuzyni ^^] ale czestuj sie, zasmakuje : D) zespol Celldweller - Switchback. dla mnie bomba atomowa

ps. jakby ktos chcial Green Day - American Idiot to pisac :)

HAVE FUN !

][_HIV_][
22nd March 2006, 11:20 AM
Klimatyczny "Time" 4 Shambler. Lubisz tylko ten rodzaj metalu czy zapodawac cos mocniejszego? Przede wszytkim chodzi mi o wokal defowy czyli "darcie ryja" :D. Ofkorz melodia i gitary sa very normalne i fajne.

Fajny jest ten utworek co spiewa "its time to go, time for the freedom.." :) to jest chyba wlasnie ten TIME o takie cos mi chodzilo thx

Flash
5th April 2006, 03:47 PM
Krzepiacy utworek dla wszystkich

odwagi panowie

wolf_mk
29th April 2006, 01:11 PM
spoX muza :D ja tez wam cos wrzuce tylko napiszcie co was interesuje :) ^^ btw Flash wrzuc wiecej tej muzy cos tam gothic II bo spoX jest taki klimacik! :) pZdro

Flash
29th April 2006, 01:29 PM
spoX muza :D ja tez wam cos wrzuce tylko napiszcie co was interesuje :) ^^ btw Flash wrzuc wiecej tej muzy cos tam gothic II bo spoX jest taki klimacik! :) pZdro

Muza gothic II byla z gry wiec wiecej tego nie ma. To byl main theme

curage :) fajny text "if there`s a fight i`ll be there, i`ll be there!"

niektorzy nazywaja takie utworki balladami metalowymi, mam tego cale mnostwo i moge wrzucac

wolf_mk
29th April 2006, 01:43 PM
Wrzucaj najlepiej jak sama muza :D spX jest ^^

Flash
29th April 2006, 02:35 PM
Nightwisha kazdy zna ale to jest rzadki bonusowy utworek wiec zapodaje

wolf_mk
29th April 2006, 05:10 PM
Nightwish xD spX ^^ ja tutaj wrzucam kawalek pioseneczki Protect the Innocent - Talk to Me [ Extended Edit ] specjalnie dla Elohima :D btw cala zajmuje 10mb ale jak ktos chce piszcie na gG to wysle wam na emaila :D

wolf_mk
29th April 2006, 05:24 PM
Sry kure ze 2 post pod rzad ale wlasnie sciagnolem energy mix i znalazlem spX kawalek ! :D zczajcie to xD jak ktos chce dam link do calego zestawu ! zaajebi*** jest :D pZdro

odipl4
29th April 2006, 06:57 PM
a ma ktos moze jakis hh francuski bo poszukuje (np. 4 my people jakas plytke )
to niech tutaj napisze :P

Flash
29th April 2006, 07:04 PM
a ma ktos moze jakis hh francuski bo poszukuje (np. 4 my people jakas plytke )
to niech tutaj napisze :P

proponuje torrenta

Bodek
29th April 2006, 08:03 PM
Sry kure ze 2 post pod rzad ale wlasnie sciagnolem energy mix i znalazlem spX kawalek ! :D zczajcie to xD jak ktos chce dam link do calego zestawu ! zaajebi*** jest :D pZdro
ehh jak widze slowo "enerdżi" to mi sie zygać chce:P

Red-System
30th April 2006, 09:44 AM
Flash ma racje na www.torrent.net.pl jest duzo HH

wolf_mk
30th April 2006, 10:05 AM
BodeQ? Czemu energy ci nie pasuje? ^^ To jest sPx ! :D

ShaQu
30th April 2006, 01:27 PM
jezu jush mysyslalem ze energy mix nr2 2006 a to 2005 wilq ws ze starociem k ?

wolf_mk
1st May 2006, 11:30 AM
Omfg.. 2006 tez mam ! nie pyskuj lolQ k?

Virus][pl][
1st May 2006, 06:51 PM
ja mam hh francuskie :D jak znajde to ci powiem bo nawet nie wiem jak sie to nazywa :wacko:

ShaQu
2nd May 2006, 02:00 AM
Omfg.. 2006 tez mam ! nie pyskuj lolQ k?
srasz nie masz xD

t0m3k
2nd May 2006, 04:12 PM
Muza gothic II byla z gry wiec wiecej tego nie ma. To byl main theme

curage :) fajny text "if there`s a fight i`ll be there, i`ll be there!"

niektorzy nazywaja takie utworki balladami metalowymi, mam tego cale mnostwo i moge wrzucac
To wrzucaj jak masz :D
Bo dobre sa. Macie tu cos podobnego, czesc pewnie to zna

Elohim
2nd May 2006, 07:01 PM
omg tom ws z tym to juz wszyscy znamy:D btw mam ich cala plyte i takie se.

t0m3k
2nd May 2006, 07:32 PM
Omg. ws zjebcze napisalem ze niektorzy to moga znac wiec n/c musiales napisac ze to znasz <gr8 & wise>
Btw oczywiscie ze ci sie nie podoba jak sluchasz HH i to polskiego (pls manner), to bylo skierowane do flasha :/

][_HIV_][
2nd May 2006, 07:55 PM
Omg. ws zjebcze napisalem ze niektorzy to moga znac wiec n/c musiales napisac ze to znasz <gr8 & wise>
Btw oczywiscie ze ci sie nie podoba jak sluchasz HH i to polskiego (pls manner), to bylo skierowane do flasha :/

Serio sluchasz polskiego hh? :p kiedys w nocy ogladlem tego boomboxa i te wszystkie "zespoly" hh polskie, niezly przy tym mialem ubaw :} (szczegolnie teksty ^^ )

Flash
2nd May 2006, 09:11 PM
To wrzucaj jak masz :D
Bo dobre sa. Macie tu cos podobnego, czesc pewnie to zna

:) Ofkorz ze znam. Tomek sluchasz kazdy rodzaj metalu bo jak do tej pory daje tylko utworki, ktore powinny sie podobac wszystkim- takie neutralne... Dla tych ktorym nie przeszkadza defowy wokal ani ostrzejsze gitarki moge zapuscic cos mocniejszego. Ok nastepny utworek- klimatyczny wstep do ostatniego albumu Crematory- Revolution

t0m3k
2nd May 2006, 09:57 PM
Taa. Najchetniej to soad i manowar =]

Elohim
2nd May 2006, 11:24 PM
Plz manner. Po 1 juz nie slucham poslkiego hh(swoje przygody zakonczylem an kalibru, fenomenie, paktofonice,peji itp) obecny hh sux take ws. Juz od jakis 2 lat slucham rocka ale w wydaniu medium. Nie lubie hard rocka i grup typu korn czy system of a down(chociaz maja z 2 fajne piosenki). Z racji ze jestem dosc czestym bywalcem na imprezach to muza klubowa tez jak najbardziej+tehno ale raczej te bardziej znane i fajne kawalki. Wiec jeszcze raz ws. A guardiansi to w ogóle co to liczyc jako rock czy gotyk?:D Co do metalu to niestety wkurwiqa mnie ten gatunek muzy fakt ze nie znam sie na metalu ale te kawalki co slyszalem i okreslane mianem dobrych nie podobaly mi sie. Wyjatek lordi - blood red sandman czy jakos tak to bylo.

P.S ws i nie spamuj na moim forum:D manner?

][_HIV_][
2nd May 2006, 11:28 PM
Punx rox rox rox rox :D:D:D:D:D:D:D jak ktos by chcial to jakas playliste sporzadze, swietne na imprezki elo :D:D:D

Flash
3rd May 2006, 12:43 AM
Taa. Najchetniej to soad i manowar =]

czyli wiesz ze ten utworek curage jest manowara z louder than hell :)

Elohim
3rd May 2006, 02:12 AM
Ye moze new topic only for tom & flash?:D Albo idzcie umowic sie na wspolne Pogo:D

][_HIV_][
3rd May 2006, 10:10 AM
Ye moze new topic only for tom & flash?:D Albo idzcie umowic sie na wspolne Pogo:D

MASZ COS DO POGO :D:D:D::D:D:D:D: &^^^

odipl4
3rd May 2006, 10:55 AM
Serio sluchasz polskiego hh? :p kiedys w nocy ogladlem tego boomboxa i te wszystkie "zespoly" hh polskie, niezly przy tym mialem ubaw :} (szczegolnie teksty ^^ )
nie wiem co masz do hh polskiego wiem teraz to czysta tandeta ale jak byla paktofonika itp.(fenomen) to bylo super :D
to byla jazda wiec plz manner bez tych tekstow ale i tak najlepszy jest hh francuski to moje zdanie D:(zwalszcza SNIPEr)

Bodek
3rd May 2006, 11:31 AM
ja nie lubie tanczyc i nie umiem ... a co do pogo to fajna sprawa mozna sie odstresowac:D

Flash
3rd May 2006, 11:33 AM

przynajmniej piszemy na temat :closed:

][_HIV_][
3rd May 2006, 02:44 PM
nie wiem co masz do hh polskiego wiem teraz to czysta tandeta ale jak byla paktofonika itp.(fenomen) to bylo super :D
to byla jazda wiec plz manner bez tych tekstow ale i tak najlepszy jest hh francuski to moje zdanie D:(zwalszcza SNIPEr)

Odilllku nie gniewaj sie ja nic nie mam, nie jestem przeciwnikiem zadnym ani tez zwolennikie3m...a koment byl bardzo delikatny ^^

][_HIV_][
3rd May 2006, 03:00 PM
Polskiego hh akurat nie mam ;) ale wrzucam tutaj 2 utrworki ze sciezki dzwiekowej do American Pie 4 : Band Camp.
Pierwszy (American Psycho) na imprezki moze byc, drugi lepszy do posluchania, ale obydwa sa dla mnie zajebiste, jak je uslyszalem w filmie to koniecznie musialem sciagnac to, nawet gfdy sie sciagalo 3kb/s :p:p

ps. Sam film tez polecam, zajedwabisciefajnisty :laugh:

][_HIV_][
3rd May 2006, 03:05 PM
Sorki za kolejnego posta, w zadnym wypadku nie chce spamowac lub nabijac posty ;) posportu nie moglem tam zaladowac a w pierwszym w edicie dolozyc pliki :P

Flash
3rd May 2006, 05:45 PM
Sorki za kolejnego posta, w zadnym wypadku nie chce spamowac lub nabijac posty ;) posportu nie moglem tam zaladowac a w pierwszym w edicie dolozyc pliki :P

tak tylko czekalem kiedy bede mogl cie oskarzyc o spam :p

posportu

odipl4
3rd May 2006, 08:14 PM
Odilllku nie gniewaj sie ja nic nie mam, nie jestem przeciwnikiem zadnym ani tez zwolennikie3m...a koment byl bardzo delikatny ^^
nie no luz :) ja tez bylem delikatny^^^ :D (sry za spam ale wiecie ) musialem odpisac aby sie shamblerek nie obrazil :p

wolf_mk
5th May 2006, 10:49 PM
Spx wolna piosenka :) btw wczujcie sie w slowa ^^

Flash
5th May 2006, 11:48 PM
Ok dzial: wolne metalowe kawalki na dyskoteki :D

Linkin Park jest trendy :p ludzie niby wiedza co to i znaja "in the end"... Tu wolny kawalek

o zesz qrna sry nie ten topic :p

BoSpEr
6th May 2006, 01:13 PM
Nie wiem co macie do polskiego hh???:mad: Ja tez nie slucham wszystkiego ale naprawde klasyka jest zajebista!!!! Przede wszystkim hh pochodzacy z warszawy ale nie tylko. Posluchajcie takich squadow jak WYP3, Warszawski Deszcz, WWO, Fenomen, Grammatik, Proceder, Płomien 81, Hemp GRu, Molesta, Mor W.A, Paktofonika to sami zrozumiecie ze to kawał dobrej roboty.
Niestety prawda jest taka ze dzisiaj polski hh schodzi troche na psy przez takie "perelki" jak mezo, liber, doniu i cala reszta. Chociaz ja bym nie nazwał ich muzyki hh. Stare dobre squady nadal robia zajebista muze, szkoda ze kilka z nich sie rozpadło jak n/p WD czy WYP3 ale slyszalem ze WD ma nagrac jednak znowu wspolnie plytke, a Borixon czy Wojtas z Wyp3 nagrali solowe plyty ktore Imo sa bardzo dobre. Polski hh jest zajebisty tylko trzeba wiedziec czego sluchac:p Jak ktos jest zainteresowny to walic do mnie podam kawalki ktore na pewno sie wam spodobaja.

wolf_mk
6th May 2006, 01:27 PM
BosperQ tylko hmm dzisiejsze piosenki hh nie maja przeslania zadnego tylko hmm przescigaja sie w wymyslaniu jakis obrazliwych tekstow ^^

][_HIV_][
6th May 2006, 01:38 PM
BosperQ tylko hmm dzisiejsze piosenki hh nie maja przeslania zadnego tylko hmm przescigaja sie w wymyslaniu jakis obrazliwych tekstow ^^

racja, a ja wogole nie lubie polskich utworow :P:P (ten french hh chyba lepiej brzmi :D:D)

Flash
6th May 2006, 04:25 PM
ten french hh chyba lepiej brzmi :D:D

Nie slucham hip-hopu. Jakos to do mnie nie przemawia, ale jestem tolerancyjny i nie mam nic przeciwko jak leci na imprezach. Dobrze sie bawie przy kazdej muzyce.

Nie o tym chcialem mowic... Jak zaczyna sie powazna dyskusja o muzyce i pada pytanie dlaczego hip-hop to kazdy ambitnie stwierdze ze hh ma przeslanie ze wyraza bunt i uczucia tego pokolenia itd. Ludzie sluchaja hh i zapamietuja teksty choc czasem jest to zenujace. Jesli tak bardzo trzymacie sie tych ambitnych argumentow to nie rozumiem ludzi sluchajacych angielskiego i tym bardziej francuskiego czy niemieckiego hip-hopu nie znajac jezykow obcych o_O. Mozecie mi to wytlumaczyc? Bo jesli chodzi i melodyjnosc, o instrumenty to nie widze w hh zadnej rewelacji oprocz faktu ze ostatnio modne sa chwytliwe komercyjne refreny najlepiej z damskim wokalem.

ExtreM
6th May 2006, 04:34 PM
hm ja tam nie lubie HH :/
Teraz sie w TECHNO powoli wkrecam ;)

MojeStopY
6th May 2006, 04:43 PM
A ja slucham zawsze tego co brat, on teraz sciagnal zespol Tool, to taka ciezsza muza, ale mimo wszystko bardzo melodyjna, plyta nazywa sie 10000 days i nawet zaczynaja mi sie juz podobac niektore piosenki. Polecam :cool:

][_HIV_][
6th May 2006, 04:49 PM
A ja slucham zawsze tego co brat, on teraz sciagnal zespol Tool, to taka ciezsza muza, ale mimo wszystko bardzo melodyjna, plyta nazywa sie 10000 days i nawet zaczynaja mi sie juz podobac niektore piosenki. Polecam :cool:

Uahaha a jak ma naimie Twoj brat i skad jest? :D:D moze spod poznania? :P:P Tool tez fajny znam pare utworkow jeden jakos ze sfinksem mi sie kojarzyl tt XD a co do Flasha to ja akurat nie slucham hh hehe ani tez francuskiego, chociaz melodyjnie lepiej brzmi niz polski? Nie wiem raz slyszalem ^^
A polski hh, tak jak wodz tolerancyjny jestem, a ni mi to nie przeszkadza ani nie wciaga ;) dopoki sie nie nadepnie na piete :D:D

MojeStopY
6th May 2006, 04:55 PM
tylko w okolicach Poznania sluchaja Tool ? :D
moj brat ma na imie Miłosz i mieszka w Skarzysku / Krakowie, tak na zmiane zeby bylo smieszniej :D

wolf_mk
6th May 2006, 06:09 PM
Eee ja tam nie mam nic do hh ale hmm niektore piosenki maja przeslanie ^^ a niektore to omfg.. (..kur** takie do du** ze szok) ... nie lubie jak ktos np jaki hh mowi yo yo i zaczyna napierda*** jakies teksty i bluzni co drugie slowo.. z hh to np DKA fajne jest :) i inne ^^
"Oddaje ci ma dusze a i z nia milosc bez granic bede cie na zawsze kochal i nie zmienie zdania za nic.." DKA - Tylko ty kochanie

Bodek
6th May 2006, 06:13 PM
Eee ja tam nie mam nic do hh ale hmm niektore piosenki maja przeslanie ^^ a niektore to omfg.. (..kur** takie do du** ze szok) ... nie lubie jak ktos np jaki hh mowi yo yo i zaczyna napierda*** jakies teksty i bluzni co drugie slowo.. z hh to np DKA fajne jest :) i inne ^^
"Oddaje ci ma dusze a i z nia milosc bez granic bede cie na zawsze kochal i nie zmienie zdania za nic.." DKA - Tylko ty kochanie
dka , łona .... i tym podobne maja u mnei dozywotni + za odmienosc

wolf_mk
6th May 2006, 06:17 PM
Kazdy w piosence szuka jakiegos przeslania ale jak mi kolega mowi jakich zespolow hh slucha to mnie po prostu nosi bo on kocha jak bluznia i rozne teksty wala.. n.C

Bodek
6th May 2006, 06:31 PM
Kazdy w piosence szuka jakiegos przeslania ale jak mi kolega mowi jakich zespolow hh slucha to mnie po prostu nosi bo on kocha jak bluznia i rozne teksty wala.. n.Cja osobiscie takie tez lubie typu donguralesko

wolf_mk
6th May 2006, 06:53 PM
Trzeci Wymiar » Zapomnij o tym

Kiedy patrzę w ich źrenice widzę własne odbicie, wspomnienia które iskrzą jeszcze dziś oczy szklą mały pokój i ja modląc się za cisza, która była mi najbliższą rzeczą, bliższą niż ona i niż on, bliższą niz dom gdzie wyrosłem, brak pieniędzy i alkohol niszczą proste, ktoś powiedział mi opisz to opisuję nie wierzysz to spytaj moją siostrę ona też wie, też pamięta boazerię na niej czerwień do dziś pewnie czeka aż ktoś kłótnie przerwie wiele razy uciekałem stamtąd uwierz znam to wiem co czuje dziecko myślisz sobie wiedz bo jedyną myślą jest uciec stąd pamiętam późne popołudnie czwarte piętro im wyżej tym smutniej schody zamek kuchnię kiedy tak szedłem nieufnie patrząc czy alkohol cuchnie wiem jak boli i jak puchnie jeden Bóg wie o co były tamte kłótnie, dziś nie pałam do nich gniewem lecz jednego jestem pewien ten dom to nie był eden ilu takich jak ja nie wie nie dociekam lecz jako dziecko nie widziałem w nich człowieka wiedz to.

ref.
A teraz śpij, teraz śpij i zapomnij o tym co widziałes co słyszałeś co przeżyłeś i pomyśl że to sen że to wcale nie działo się tak będzie lepiej śpij.

Drugie piętro w poniemieckiej kamienicy piękno ciszy zakłócone ktos krzyczy to sąsiedzi z pietra mimo że byłem młody to pamiętam numer drzwi siódemka taka tam noc nie jedna jak ta ale do sedna, spałem lulany przez mame dopóki nie słyszałem różnych kłótni próżnych których nie rozumiałem czy to były omamy? ze snu zerwany wlepiałem wzrok zaspany w mówiące ściany słyszałem głos kobiety nadęty facet krzyczał bez przerwy miał nerwy płacz dziecięcy niewyraźny kontakt ważny dla tysięcy rodziców tutaj był zbędny nie jak spirytus i goście, ja owinięty w pościel myślałem bogu ducha winny malec pod kołdrą łzy wylane pytanie za pytaniem przeciez mogłem to byc ja u mnie arkadia tam impra trwa huk szkła łamane krzesła słyszałem jak prosił lecz nikt nie przestał. Rano widziałem go pod brama z podrapana twarza siedział na piłce pamiętam na rączkach sińce miał wspominam chłopca mieszkanie po nim to historia

ref.
A teraz śpij, teraz śpij i zapomnij o tym co widziałes co słyszałeś co przeżyłeś i pomyśl że to sen że to wcale nie działo się tak będzie lepiej śpij.

Czarny opar nad miastem niczym mroczny zastęp zwiastowały burze jeszcz ja wpatrzony dłużej w tańczących na wietrze oderwał mój wzrok chłopak w prujacym sie swetrze chciał schowac się przed deszczem a światło latarni świeciło tuz nad nim zgadnij skąd spadły pierwsze krople, widziałem sine policzki całe wilgotne na nich słone sople a w nich utopione strach i smutek miałem zapytać po co nocą jak wyrzutek stoi pod drzewem, lecz chyba zabrakło mi odwagi nie wiem, cicho jak złodziej dalej siedziałem w samochodzie i patrzyłem zza szyby na żywy obraz na bezdomne dziecko i nikogo by strzec go na jego brudne dłonie i ubranie na zapłakane niewinne powieki, miał wypieki pomimo chłodu i spowodu głodu zapadnięte policzki czemu nie wraca do domu, jak myślisz??

ref.
A teraz śpij, teraz śpij i zapomnij o tym co widziałes co słyszałeś co przeżyłeś i pomyśl że to sen że to wcale nie działo się tak będzie lepiej śpij. x2

wolf_mk
6th May 2006, 06:54 PM
Spx piosenka trzeciego wymiaru !! ^^

ExtreM
6th May 2006, 06:55 PM
Kurcze skoro chcesz to zapomne o tym poscie^^

wolf_mk
6th May 2006, 07:02 PM
O.S.T.R » Ziom za ziomem

[TeDe]
Dobra, sprawdź to, kurwa, OeSTeeR, Tabasko, ziom...
Szalony featuring, TeDeeF, WueFDe, 3H, Hajs, Hajs...
Sprawdź to babe... dobra...

Szaleni freestylowcy, robiący Łaał młodzi chłopcy.
Yo! Znikaj! Chcesz przyfikać do nas na spontan,
przylansować się, bo mamy coś na kontach?
OSTRy patrz na tych, godzina dziewiąta.
Oni chcą spontan, full kontakt, ziom...
Teraz wszyscy freestylować chcą.
Konfrontacje... bla, bla, bla,... sprawdź mnie...
Posłuchaj koleś, weź nie męcz ucha,
powiedz cześć kolegom, nie ma cię tutaj.
Freestylowców zastępy i następny spięty,
na nogach ugiętych, przejęty.
Ćpunku, w moim kierunku stek inwektyw.
Twoja postawa wymaga korekty.
Nie jesteś pro, pro, prostuj się.
Patrz mi w oczy, wyżej Ha nie podskoczysz.
Do tego jeszcze raz Ha dołożysz....
I jeszcze Ha... i nie ma gadać o czym.

[OSTR]
Co jest, kurwa, klakier?
Ej, komu klaszczesz?
Przed chwilą przyjaciel,
teraz jedziesz mi po matce.
Moja odpowiedź to lewy prosty w maskę.
Tak grać chcesz?
Masz okazję poznać mój nadgarstek.
Nie ma, że yo!
No który klął, kto taki mądry?
Idź, pochwal się koleżkom, kto cię tak urządził.
Wiesz co, spróbuj szczeknąć, jedno jest pewne;
groźny to ty jesteś, ale tylko przez internet.
Szydzisz ze mnie? No to chodź tu,
weź ze sobą swoich chłopców,
chyba, że pękasz jak kondomy z kiosku.
Się prostuj, zdejmij bryle, wyłącz monitor!
Z taką ekipą masz rymy jak wiersze z

BoSpEr
6th May 2006, 07:04 PM
Hmmm jakos nie szanuje zbytnio 3wymiaru, to taki jak dla mnie komercyjny hh robiony tylko i wylacznie pod publike, ale coz.... Twierdzicie ze hh to samo bluzganie i zero przekazu, przeslan??? To chyba slyszaeliscie tylko hh ktorego ja nie lubie. Niezbyt podoba mi sie prosta osiedlowka ale wlasnie hh z ktorego mozna cos wyciagnac, majacy jakies przeslanie. Jak chcecie to zarzuce pare kawałkow i sami stwierdzicie czy mam racje. A niektore kawalki to po prostu klasyki, naladowane wielka iloscia pozytywnej energii n.p WYp3/WD "Mam tak samo jak Ty" i nawet osobie ktora bardzo nie lubi hh sie spodoba:)

ExtreM
6th May 2006, 07:08 PM
Hmmm jakos nie szanuje zbytnio 3wymiaru, to taki jak dla mnie komercyjny hh robiony tylko i wylacznie pod publike, ale coz.... Twierdzicie ze hh to samo bluzganie i zero przekazu, przeslan??? To chyba slyszaeliscie tylko hh ktorego ja nie lubie. Niezbyt podoba mi sie prosta osiedlowka ale wlasnie hh z ktorego mozna cos wyciagnac, majacy jakies przeslanie. Jak chcecie to zarzuce pare kawałkow i sami stwierdzicie czy mam racje. A niektore kawalki to po prostu klasyki, naladowane wielka iloscia pozytywnej energii n.p WYp3/WD "Mam tak samo jak Ty" i nawet osobie ktora bardzo nie lubi hh sie spodoba:)

to zapodaj bosperq ;)

wolf_mk
6th May 2006, 07:25 PM
BosperQ dajesz dajesz :D ja nie mowie ze nie lubie hh ^^ tylko nie podobaja mi sie kawalki co ciagle bluznia i jest w nich 0 przeslania..

BoSpEr
6th May 2006, 09:15 PM
No niestety nie zapodam, bo jest ograniczenie 4,77 mb, wiec jak cos to moge podac tytuły i sobie sciagniecie n.p z Bearshare albo na emaila przesle.

wolf_mk
6th May 2006, 10:50 PM
Bosper dawaj na emaila mkamocki@o2.pl albo wrzuc na www.turboupload.com :)

wolf_mk
7th May 2006, 12:07 PM
Hehe BodQ spoko muza :D mi sie podoba :D Dawaj wiecej :)

Bodek
7th May 2006, 12:27 PM
Hehe BodQ spoko muza :D mi sie podoba :D Dawaj wiecej :)
wow niespodziewal bym sie ze tobie sie spodoba:D pozneij cos dorzuce ale duzo kawalkow sie nie miesci:/

wolf_mk
7th May 2006, 02:28 PM
Taa a gusta nie podlegaja dyskusji :)

][_HIV_][
7th May 2006, 03:07 PM
Jak dla mnie gitesowo, fajnie jest miec taki swoj band :D (i swoich fanow w wiosce tt), a Punx rox rox rox roxD

wolf_mk
7th May 2006, 03:16 PM
Bodq we want more :D

wolf_mk
7th May 2006, 04:04 PM
Bosper tez mi nice pioseneczki hh na emaila wyslal :D BosperQ wrzuc je na www.turboupload.com :)

ExtreM
7th May 2006, 04:15 PM
Bosperq mozesz wrzucic mi na e-maila?? ;) extremey@o2.pl
Ale dopiero we wtorek lub w środe odsłucham :/

BoSpEr
7th May 2006, 06:59 PM
Fajnie Wilq ze Ci sie spodobały:) to tylko 3 a takich klasykow mam w piz** i jeszcze troche^^ Sluchajcie moze po prostu bede zapodował tytuły a sami sobie sciagiecie n/p z Bearshare??? Bo bedzie szybciej:p pozdro

Bodek
7th May 2006, 07:27 PM
Fajnie Wilq ze Ci sie spodobały:) to tylko 3 a takich klasykow mam w piz** i jeszcze troche^^ Sluchajcie moze po prostu bede zapodował tytuły a sami sobie sciagiecie n/p z Bearshare??? Bo bedzie szybciej:p pozdro
to sa leniuchy wiec nie licz na to

wolf_mk
8th May 2006, 07:12 PM
Oksa mozesz dawac tytuly :D (jestem leniuchem to prawda :) ale nie bede tego publicznie oglaszal :D)

Three doors down - Here without You <--- sciagajcie to sPx kawalek :)

Bodek
10th May 2006, 10:59 PM
stare ale mi sie podoba

wolf_mk
11th May 2006, 06:32 PM
To jest po prostu the best techniawka jaka w zyciu slyszalem! nie ma bata po prostu owned! zczajcie to!

Bodek
11th May 2006, 08:08 PM
:(żem sie targnoł na swoje życie słysząc ten sziittttttttt

wolf_mk
11th May 2006, 08:13 PM
BodeQ! to sa poczatki techno! ta ta ta ra ra ra ra :D prawie jak C-bool xD

Bodek
11th May 2006, 08:39 PM
BodeQ! to sa poczatki techno! ta ta ta ra ra ra ra :D prawie jak C-bool xD
aha naprawde?

][_HIV_][
11th May 2006, 08:50 PM
Uahahahah zajkebiste KACZUSZKI rOX !!! XD pamietam jak wiara na weselu to tanczyla muahaha ale mialem polew do teraz widze ten obraz haha :D kua kua kua kua ^^

Harpagan_THC
11th May 2006, 09:08 PM
:(żem sie targnoł na swoje życie słysząc ten sziittttttttt

ja tez slysząc to rozwazalem wyskoczenie przez okno

wolf_mk
11th May 2006, 09:18 PM
Omfg.. ludzie nie znacie sie :D na slubie to rox :D ja mam zamiar na dysce to puscic :) btw Harp zarzuc muze tutaj :D plz cos techno ^^ a jak cos to mozesz dac tez tytuly :) pzDro

][_HIV_][
11th May 2006, 09:20 PM
Harpi raczej nie ma techno rofl, a na dysce to poruta rofl :P smieszny utworek :]

(btw zobaczcie jak foruym jest zaspamowane przez wilq ROFL)

Harpagan_THC
11th May 2006, 09:34 PM
nie moge zapodac fajnej muzy bo mam w wma, wie ktos jak to zmienic na mp3?

a tak wogóle to jutro we wrocku gra kult i homo twist jedzie ktos?

wolf_mk
11th May 2006, 09:35 PM
Ja nie spamuje tylko odp na wasze posty :D ^^ (sam najebalem wam ich ponad 1000 :D)

Bodek
11th May 2006, 09:39 PM
nie moge zapodac fajnej muzy bo mam w wma, wie ktos jak to zmienic na mp3?

a tak wogóle to jutro we wrocku gra kult i homo twist jedzie ktos?poprostu to spakuj wtedy nei wazny jest format a my sobie na kompach rozpakujemy i beje goot

Harpagan_THC
11th May 2006, 09:45 PM
spakowalem i zajmuje tyle samo miejsca (nie wiem o co chidzi)

ShaQu
11th May 2006, 10:00 PM
lol
ostatnio kaczuszki (mix) lecialo w crazy :d po calej sali napieprzalem ^^ a to co ty dales to se wsadz w picze
btw. znacie piosenke " hop hop hop" ?

Bodek
11th May 2006, 10:01 PM
a bo pakownie to przewanie takie jest ze znikaja jakies kilobjaty:/

][_HIV_][
11th May 2006, 10:59 PM
U mnie Harpi tez tak jest, ale btw ten format co ty nam podajesz to chyba z Audio CD przeniosles i to nam nie ruszy rofl :P sa takie programy do sciagniecia ktore konwertuja na format mp3 ale trzeba poszuakc :] (ja mam z plytki od karty dzwiekowej kolezanki rofl )

Bodek
12th May 2006, 09:53 AM
U mnie Harpi tez tak jest, ale btw ten format co ty nam podajesz to chyba z Audio CD przeniosles i to nam nie ruszy rofl :P sa takie programy do sciagniecia ktore konwertuja na format mp3 ale trzeba poszuakc :] (ja mam z plytki od karty dzwiekowej kolezanki rofl )
http://mp3.wp.pl/p/programy/sciagnij/69.html
po zainstalowaniu i otworzeniu plyty naciszkasz f9

wolf_mk
12th May 2006, 02:57 PM
Hmm jak masz nero to jest tam Nero wave editor i tam otwierasz np dzwiek wav i zapisujesz jako mp3 :) proste :D btw ChapalQ daj ten mix a nie pierdo**** ok?

ShaQu
12th May 2006, 03:33 PM
btw ChapalQ daj ten mix a nie pierdo**** ok?
czytaj ze zrozumieniem ;]

wolf_mk
12th May 2006, 03:59 PM
No kur** przeczytalem wiec mowie zebys dal ten twoj mix.. co w crejzi lecial..

ShaQu
12th May 2006, 04:20 PM
No kur** przeczytalem wiec mowie zebys dal ten twoj mix.. co w crejzi lecial..
z dupy ci go wezme?
ja go tylko slyszalem

wolf_mk
12th May 2006, 05:27 PM
To nie chwal sie ^^ wiesz co ja slyszalem...

][_HIV_][
12th May 2006, 09:08 PM
Przelukajcie co znalazlem na interii
teledysk Bennego Benassi - Who's Your Daddy to jest chyba techno, ja nigdy nie lubilem techno ale to jest zajebiste :D

http://muzyka.interia.pl/teledyski/pp/3/p/4/pn/105

Virus][pl][
12th May 2006, 09:27 PM
fajne hiv fajne ale tam pisze "gatunek: Pop"
fajne te laseczki muza tez spoko

][_HIV_][
12th May 2006, 11:46 PM
[pl][']fajne hiv fajne ale tam pisze "gatunek: Pop"
fajne te laseczki muza tez spoko

Hee mozliwe, jak dla mnie fajne bo takie "ciezkie techno" :D
Laski pierwsza klasa

ShaQu
13th May 2006, 09:39 AM
Przelukajcie co znalazlem na interii
teledysk Bennego Benassi - Who's Your Daddy to jest chyba techno, ja nigdy nie lubilem techno ale to jest zajebiste :D

http://muzyka.interia.pl/teledyski/pp/3/p/4/pn/105
lipne ze szok ! najgorsza z mozliwych jego piosenek

wolf_mk
13th May 2006, 10:47 AM
Taa Benassi ma inne spX piosenki :D jak every single day :) albo hit my heart

wolf_mk
13th May 2006, 12:38 PM
http://d.turboupload.com/d/599177/Twins-TWINS-DZIEWCZYNA.mp3.html

~~ goZu soNg ~~ wbijacie czekac 40sek i dl'ujecie :) pzDro

Flash
22nd May 2006, 01:51 PM
http://video.google.com/videoplay?docid=-6883449590273474624 czek dyz aut :D

ExtreM
22nd May 2006, 02:45 PM
Hehehe own ;];];]
Fajne, tylko ciekawe jak oni zrobili to... :)
Albo komputerowe albo goscie sie nameczyli ;)

Flash
22nd May 2006, 03:43 PM
Music from Trans-Syberian Orchestra.

This display was the work of Carson Williams, a Mason, Ohio, electrical engineer who spent about three hours sequencing the 88 Light-O-Rama channels that controlled the 16,000 Christmas lights in his annual holiday lighting spectacular (from Christmas 2004). His 2005 display includes over 25,000 lights that he spent nearly two months and $10,000 to hook up. So that the Williams' neighbors aren't disturbed by constant noise, viewers driving by the house are informed by signs to tune in to a signal broadcast over a low-power FM radio station to hear the musical accompaniment.

nie chce mi sie tlumaczyc

wolf_mk
20th July 2006, 11:26 PM
HALOOOO! Musze rozruszac temat! ~~ Ma ktos jakies piosenki DKA? Bede wdzieczny jesli ktos da je tutaj (jak sie zmieszcza) lub wysle mi na gg albo emaila :) pozdro ! I piszcie co za new music macie :) Ja polecam Mighty 44 - Still Rocking :) jak chcecie to piszcie do mnie na gg to wam powysylam :)

ShaQu
21st July 2006, 01:00 AM
weekend - karolina ;o ~~

Bodek
21st July 2006, 08:23 AM
wilqu mam wszytkie piosenki dka...poszukam moze gdzies calych plyt do sciagniecia a jak nie znajde to mam pewien pomysl

RuMeK-
21st July 2006, 09:30 AM
hmm ostanio do playlisty doadalem

Kasia Kowalska - Wyrzuc ten gniew
Coma - Nienasycenie
Yoko Kanno/Time Jensen - Lithium Flower
Millencolin - No Cigar
Powerman 5000 - When Worlds Collide
Dj Tiesto - Adagio For Strings
i jeszcze Eweline Flinte - Blizej :)

Flash
21st July 2006, 12:59 PM
mam dwie plyty comy. bdb polska muza choc nie lubie polskiej :p

wolf_mk
21st July 2006, 01:20 PM
BodQ ja chce taka fajna jedna piosenke z filmiku DB :D leci tak:
Bo to historia bo to marzenia bo to historia bo to marzenia bo to sa bo to historia godna przypomnienia, bo to sa gwiazdy spuszczone z nieba.. lalala :D taka chce:) masz?:D
Znam tytul ! DKA - Marzenia :)

Flash
21st July 2006, 01:23 PM
przetlumaczyles z japonskiego czy to polski lektor :p ?

sry ale nie wiem jak po japonsku jest historiea marzenia itd

wolf_mk
21st July 2006, 02:01 PM
lol ~~ teledysk db z muza DKA :D ^^ juz mam muzyczke ta :) od Bosperqa :D wrzucam ja tutaj ! zasysac bo warto :)

ShaQu
21st July 2006, 02:35 PM
www.radiotp.pl
www.radioparty.pl
sluchac tego !;]

Bodek
21st July 2006, 04:34 PM
masz

BoSpEr
21st July 2006, 05:20 PM
Juz podałem Wilqowi linka do tego kawałka, ale co tam moze ktos inny jeszcze bedzie chciał posluchac:p

wolf_mk
21st July 2006, 05:38 PM
Ta l0oz :) wypas jest ten kawalek :)

cYa-
21st July 2006, 06:33 PM
masz

Bodziu zajebista mp3 tylko szkoda ze malo trwa

wolf_mk
21st July 2006, 07:16 PM
Wlochaty Bodek od malego wiedzial co dobre :D ~~ A DKA rzadzi nie ma co :)

odipl4
21st July 2006, 08:35 PM
lol wy to chyba nie wiecie czego sluchac omg :p
francuski hip hop rulez!!!!!!!!
btw. dka to jest stare i zrabane
jezeli chodzi o polski hh to paktofonika rzadzila jak byla :(
it was so good music:(

Shimmy
21st July 2006, 08:46 PM
jezeli chodiz o polski hh to jedyne co naprawde wymiotlo k44 - ksiega tajemnicza prolog, jedyna taka plyta na rynku

wolf_mk
21st July 2006, 08:54 PM
apff kazdy ma swoj gust a gusta nie podlegaja dyskusji ~~

odipl4
21st July 2006, 08:59 PM
co do kalibra to tez byl dobry zwlaszcza ja lubie plus i minus i normalnie o tej porze :)

Bodek
21st July 2006, 09:36 PM
ad cya- ja jej nie robilem :D nie moja wina ze taka krotka:P
ad odipl paktofonika byla fajna ale teraz jest jeszcze lepsze pokahontaz (paktofonika bez magika)
ad shimmy tak jedyna taka bo to byl styl zwany "psycho rap" pozniej przeszli na "zabawe slowem"

BoSpEr
21st July 2006, 10:56 PM
Proponuje posluchac Fenomenu, przede wszystkim 1 plyty "Efekt".

Shimmy
22nd July 2006, 01:07 AM
wlasnie fenomen efekt to imo 2 po psychodelicznym stly kalibra plyta na rynku, obecnie zaniechalem sluchania pol hh, bo poprostu niema czego

tez chce byc kul i napsize ze dodalem do playlista depeche mode'John the relevator"

RuMeK-
22nd July 2006, 01:44 AM
z hip-hopu to Łona, Afro Kolektyw, Fisz i O.S.T.R bez ostaniej płyty ;)

ShaQu
22nd July 2006, 09:05 AM
jamal-policeman jak to ejst hiphop to jeszcze dobre;]

odipl4
22nd July 2006, 09:50 AM
pokahontaz niby jest kontnuacja pewna paktofoniki ale szczerze az tak bardzo nie przypada mi do gustu :(
a co do magika to wiadomo ze go tam nie ma.......

Bodek
22nd July 2006, 10:21 AM
plyta roku z hip hop ta bez watpienia "bez cenzury" (znane tez jako bc) posluchajcie a nie pozalujecie:P

wolf_mk
22nd July 2006, 10:59 AM
O.S.T.R :) tez fajne :D

Flash
26th July 2006, 09:41 PM
imba

od kiedy obejrzalem 3dmarka 2005 zakochalem sie w tym

wolf_mk
26th July 2006, 09:54 PM
Nice :) mi sie podoba :D

Flash
27th July 2006, 11:31 AM
mam dwie plyty. w polsce tego nie ma bo to finska kapela, graja spokojnie bardzo przyjemnie. kto przeszedl max payna 2 na koncu w credits tez leciala ich piosenka "late goodbye"

odipl4
27th July 2006, 11:35 AM
me ja przeszedlem i to 2 razy az :)

BoSpEr
27th July 2006, 12:24 PM
Flash podoba mi sie Twoj avek:)

Flash
27th July 2006, 12:36 PM
Flash podoba mi sie Twoj avek:)

qrna chyba nikogo innego avatary nie sa przedmiotem tylu dyskusji :D

czegos nie rozumiem w sciaganiu tego rara mojego: 5 dl przy jednym i 4 przy drugim. ktos sciagnal tylko jedna czesc. informuje ze jedna nie rozpakuje sie, potrzebne sa obie :p

Shimmy
27th July 2006, 01:00 PM
ta twoj obecny avek jest zdecydowanie lepszy, rada nadzorcza oczyszcza cie z zarzutów, cieesz sie zyciem :)

BoSpEr
27th July 2006, 07:33 PM
I next time gdy bedziesz chciał go zmienic, musisz wystosowac pismo do rady nadzorczej w celu pozwolenia na zmiane obecnego ava na inny:)

wolf_mk
1st August 2006, 07:03 PM
lols co za off topy ~~ ostatnio sciagnolem cala plyte Cascady polecam :) fajne piosenki tez ma Nickelback np. Someday albo Savin me :) zlukajcie :p

Shimmy
1st August 2006, 07:19 PM
chcielm dodac jedno niezle gowno, ale to glupie forum nie pozwala uploadowac ni powyzej 4,77 ....

oczywscie zaraz wyleci flash i powie!! lohohoale mozesz zobic z tego archiwum wieloczesciowe i doadac, tak jak zrobilem to ja nieco wyzej!

dlatego z gory odpowiadam jestem leniwy i mi sie nie chce

1-0

Psychik
1st August 2006, 08:04 PM
lols co za off topy ~~ ostatnio sciagnolem cala plyte Cascady polecam :) fajne piosenki tez ma Nickelback np. Someday albo Savin me :) zlukajcie :p

Ja tam wole energy MIX.To jest wypasiona muza:D :D

wolf_mk
1st August 2006, 10:21 PM
Shim podaj tytul to sobie sciagne z emula :) Motoko ja mam tez kilka skladanek energy:D:D super sa :) wiedza co dobre :D

Psychik
1st August 2006, 10:51 PM
no ba:cool: sie słucha sie wie :P

Flash
1st August 2006, 11:12 PM
chcielm dodac jedno niezle gowno, ale to glupie forum nie pozwala uploadowac ni powyzej 4,77 ....

oczywscie zaraz wyleci flash i powie!! lohohoale mozesz zobic z tego archiwum wieloczesciowe i doadac, tak jak zrobilem to ja nieco wyzej!

dlatego z gory odpowiadam jestem leniwy i mi sie nie chce

1-0

rozumiemy sie bez slow :p

wolf_mk
5th August 2006, 10:18 PM
Ja ostatnio slucham troszke polskiej muzyki :) Szymon Wydra ma bardzo fajne piosenki !

ShaQu
5th August 2006, 10:33 PM
oh my
3mcie mnie ;<

wolf_mk
5th August 2006, 10:55 PM
Pretol ty sie na muzyce nie znasz tylko masz to swoje radio party.. n.C ! ~~ pozdor i posluchaj roznych gatunkow muzyki a nie bedziesz pierdo*** ! plz manner

ShaQu
5th August 2006, 11:15 PM
katarzyna cerekwicka jest dobra :D
disco polo tesh !

Flash
5th August 2006, 11:25 PM
Pretol ty sie na muzyce nie znasz tylko masz to swoje radio party.. n.C ! ~~ pozdor i posluchaj roznych gatunkow muzyki a nie bedziesz pierdo*** ! plz manner

sluchales comy? polska kapela bardzo fajna- kilka utworow leci w radiu. ogladalem wlasnie "ray" i chyba sciagne sobie dyskografie raya charlsa :)

wolf_mk
6th August 2006, 09:57 AM
Doda FTW! Fajna dżaga z ciebie jest!! :D :D :D

RuMeK-
6th August 2006, 11:04 AM
Ai sentai Tachikomazu - scigac tylko 1 MB a wykosmosowane. Moze to byc nawet hymn KKnD bo zagrzewa do boju :cool:

RuMeK-
6th August 2006, 11:07 AM
Jeszcze raz :PP bo sie nie udalo :)

Bodek
6th August 2006, 11:14 AM
ja chyba nawet lepiej spiewam lol jaki szit

BoSpEr
6th August 2006, 11:29 AM
Jeszcze raz :PP bo sie nie udalo :)
Słuchajac tego czułem sie jakbym miał 6 lat i ogladał dobranocke:)

Bodek
6th August 2006, 11:46 AM
Słuchajac tego czułem sie jakbym miał 6 lat i ogladał dobranocke:)
ja raczej troszke gorzej :P bo dobranocki lubilem szczegolnie gumisie XD i te czasy milo wspominam:P

wolf_mk
6th August 2006, 12:44 PM
i tak Kubus byl the best :D Bodek mam cos dla ciebie :D

Flash
6th August 2006, 01:22 PM
gumisie harcuja po lesie szarzuja

mam kilka propozycji na hymn KKnD. Panowie proponuje rozpoczac wielka akcje i glosowanie i ustalic hymn naszego klanu :)

zaloze nowy topic

wolf_mk
6th August 2006, 01:38 PM
jestem za ! East clubbersow jakas nutka by sie nadala :D

Wieczor
8th August 2006, 03:23 PM
Dr.Alban - It's my life > Own all <

Bodek
8th August 2006, 04:46 PM
taki post to zwykly spam ... moglbys przynajmniej mp3 zalaczyc

wolf_mk
9th August 2006, 12:05 PM
Kazdy z was slyszal explode Jordana :D ja ta wersje slyszalem na dysce i bardzo mi sie podoba ^^ sciagajcie i sluchajcie :D

ShaQu
9th August 2006, 12:05 PM
omg
dawaj jeszcze starsze !!

wolf_mk
9th August 2006, 12:07 PM
Omfg tt ~~ lolQ nie slyszales all remixow !! btw inni nie slyszeli tego a poza tym muzyka moze byc stara ale jest wyjeba** ! Wiec nie denerwuj mnie..

Elohim
15th August 2006, 02:25 PM
2 tygodnie temu na domówce u kumpla bawiliśmy sie przy Malcie 2005 ma ktos moze Malte z 2006? Z góry thx (wilq znawco i fanie tehniawy pomóz:D) Co do jordana bakera takie utwory sa na kazdej porządnej imprezie. Zauwaz np treblesy albo hi fi superstar znowu sa na listach a ile one maja lat?Wilq ten remix jest stary jak świat też:D

Ad starej dyskusji na temat hh i k44. Psychorapu wiecej nie bylo dlatego że Magik zmarł tzn popełnił samobójstwo. Paktofonika stara tez bylo fajna bo tam też bity były tworzone na spółe z Magikiem( nadrabiam zaległości na forum:D ).