PDA

View Full Version : New Idea

Bodek
31st October 2005, 09:41 AM
no to tak... ostanimi czasy napiuera do mnie strasznie duzo zagraniczych graczy i tak sobie mysalem ze s0d byl polski r0x to samo ale kknd to juz zupelnie co innego wiem ze wodz jest przeciwny temu aby zagraniczych przyjmowac ale mam taki pomysł mozna by było "trzymac" ograniczona ilosc np. 6 .
Prosze o wypowiedz kazdego z klanu thx:]

THE_WORLD_SUCKS
31st October 2005, 10:24 AM
imo zajebisty pomysl ale tylko mega ultra power hiper bonus form biedronka gosu przyjmojmy z obcokrajowcow:) btw. Bosper zgodz sie bedziesz mogl wozic sie po klanowiczach a oni nie beda rozumieli :)

Bodek
31st October 2005, 12:03 PM
no wiesz rumek ci co sie do mnie zgłaszali mieli powyzej 70% czasem 75% na srdenio 120-130 walk wiec nie zle

wolf_mk
31st October 2005, 12:09 PM
Mi to <>< ale jak sa good gracze z zagranicy to mozna ich przyjac ;]

BoSpEr
31st October 2005, 04:08 PM
Zaczekam az sie wiecej osob wypowie, osobiscie wolałbym, zeby KKnD pozostał polskim klanem, przeciez i tak mamy niezły squad, jezeli juz bym sie zgodził na zagranicznych graczy to i tak nie graliby na cw, a jesli by nie grali na cw to by chyba nie chcieli byc w KKnD, wiec jaki to ma sens???? Przemyslcie to jeszcze raz, bo ja rozkminiałem to kilka razy, nawet bedac jeszcze wodzem rox, myslałem zeby przyjac jakis zagranicznych graczy, bo mielismy mało aktywnych ludzi, teraz w KKnD mamy ich sporo wiec.....
Przemyslcie to jeszcze raz pls

Bodek
31st October 2005, 04:27 PM
hmm ja tam teraz jestem na "srodku" tak dobrze i tak dobrze:P

Kevin
31st October 2005, 05:12 PM
Ja jestem za tym aby KKnD pozostało polskim klanem

ShaQu
31st October 2005, 06:37 PM
Ja odchodze z KKnD jak bedzie jakis obcokrajowiec Tt---> nie zartuje :)
KIedys byl w S0D jeden obcokrajowiec co wyniklo ... wiedza tylko wtajemniczeni

Bodek
31st October 2005, 07:35 PM
ShaQu napisał(a)
Ja odchodze z KKnD jak bedzie jakis obcokrajowiec Tt---> nie zartuje :)
KIedys byl w S0D jeden obcokrajowiec co wyniklo ... wiedza tylko wtajemniczeni ehh to powiedz moze nam to pomoze w problemie:P

BoSpEr
31st October 2005, 07:49 PM
Sorry Bodek & inni, ktorzy chcieli obcokrajowcow:) Klan zostaje polski, topic zamykam.

Bodek
31st October 2005, 10:47 PM
BoSpEr napisał(a)
Sorry Bodek & inni, ktorzy chcieli obcokrajowcow:) Klan zostaje polski, topic zamykam. ehh skad ta nagła decyzja:>
hehe moge tu pisac:P:P

BoSpEr
1st November 2005, 11:39 AM
Za chwile ci moda na forum zabiore i sie skonczy:) <zart>