PDA

View Full Version : Reaktywacja KKnD

BoSpEr
20th October 2005, 07:19 PM
Rekatywujyemy KKnd w piatek o godzinie 20 00. Tak wiec prosba do wszystkich klanowiczow, zeby byli o tej godzinie na xpamie i pomogli w zalozeniu klanu.

Taurenos_Pl
20th October 2005, 10:54 PM
ej już sie mną nie przejmujcie kupuje se wara orginalnego i na real bn będe dawał czadu ale będe na formu se gadał :D z wami a co ! :)

ShaQu
20th October 2005, 11:22 PM
Taurenos_Pl napisał(a)
ej już sie mną nie przejmujcie kupuje se wara orginalnego i na real bn będe dawał czadu ale będe na formu se gadał :D z wami a co ! :) Moze chcesz do gosu klanu na orgu ??

Taurenos_Pl
21st October 2005, 03:13 PM
niom by sie przydało :D ale napisze jak będe miał wara bo dzisiaj jeszcze napewno nie przyjdzie to dam znac jak by co :)

firez-tm
22nd October 2005, 06:18 PM
t kiedy bedzie ten klan ?

BoSpEr
22nd October 2005, 06:54 PM
Klan juz jest z powrotem zalozny, jak bedziesz na xpamie to podbij do mnie to Cie przyjme.
Moje acc bosper ofc:P

Taurenos_Pl
22nd October 2005, 11:06 PM
bosper co oznacz ta końcówka :) :D :D :) :D :) :D

BoSpEr
23rd October 2005, 10:14 AM
Ktora koncowka????:P

Shadow90
23rd October 2005, 02:05 PM
ofc = of course = oczywiscie ;)

firez-tm
24th October 2005, 10:50 AM
LOL buhehe co to znaczy rotfl=haha ? przynajmiej tak gdzies czytalem

NoChanceForYou
31st October 2005, 05:34 PM
nap3k

Shadow90
20th November 2005, 12:54 AM
Moje acc [KKnD]ShAdOw90 zostalo wyjebane z clanu. Czy moge wrocic do KKnD na nicku DJ]SlaVko[ ?

Bodek
20th November 2005, 10:01 AM
po romowie z kims:P uwazam ze tak ale zobaczymy co powiedza inni:)

ShaQu
20th November 2005, 12:22 PM
Shadow90 napisał(a)
Moje acc [KKnD]ShAdOw90 zostalo wyjebane z clanu. Czy moge wrocic do KKnD na nicku DJ]SlaVko[ ? Wiedzialem ze bedziesz kiedys chcial wrocic shadowkq, moim zdaniem hujowo postapiles olewajac klan KKnD
nie wiem czy warto spowrotem cie przyjmowac moze znowu po tyg gdzies odejdziesz (m.in. znajdziesz "lepszy klan")
ja na tobie sie zawiodlem wiec jestem za niee !! :)

[BoS]Basior
20th November 2005, 12:52 PM
btw ktos mi mowil kiedys ze shadow na mh jedzie???Ma ktos jakies blizsze info o tym:P???Nie powiem kto mi to mowil.

Bodek
20th November 2005, 01:17 PM
[BoS]Basior napisał(a)
btw ktos mi mowil kiedys ze shadow na mh jedzie???Ma ktos jakies blizsze info o tym:P???Nie powiem kto mi to mowil. baska piłes cos?

BoSpEr
20th November 2005, 01:17 PM
Sprawa Shadowa jest w moim mniemaniu zamknieta i poki jestem wodzem jego w KKnD nie bedzie( chyba ze na jakims acc, o ktorym nie bede wiedział). A o mh ja mowiłem i nadal uwazam ze Shadow uzywa mh. Zapytacie dlaczego go oskarzam??? Nie jest to bezpodstawne, obejrzałem około 15-20 replayów shadowa i nie jest to tylko moje zdanie, ale takze kilku innych graczy, ktorzy bardziej sie na tym znaja. Jak dla mnie siła shadowa to mh+dobre micro, po prostu zero skilla. Mozecie mowic ze nie mam racji itd. ale wiem co mowie, tak wiec Shadowa nie przyjmujemy i tyle....sorry Shadow szukaj szczescie w innym klanie...

Scary_EviL
20th November 2005, 01:18 PM
ShaQu napisał(a)
Wiedzialem ze bedziesz kiedys chcial wrocic shadowkq, moim zdaniem hujowo postapiles olewajac klan KKnD
nie wiem czy warto spowrotem cie przyjmowac moze znowu po tyg gdzies odejdziesz (m.in. znajdziesz "lepszy klan")
ja na tobie sie zawiodlem wiec jestem za niee !! :)
Me2 :D
shadow weóle olewałklan ja bym wolał zeby nie wrócił

Bodek
20th November 2005, 01:19 PM
BoSpEr napisał(a)
Sprawa Shadowa jest w moim mniemaniu zamknieta i poki jestem wodzem jego w KKnD nie bedzie( chyba ze na jakims acc, o ktorym nie bede wiedział). A o mh ja mowiłem i nadal uwazam ze Shadow uzywa mh. Zapytacie dlaczego go oskarzam??? Nie jest to bezpodstawne, obejrzałem około 15-20 replayów shadowa i nie jest to tylko moje zdanie, ale takze kilku innych graczy, ktorzy bardziej sie na tym znaja. Jak dla mnie siła shadowa to mh+dobre micro, po prostu zero skilla. Mozecie mowic ze nie mam racji itd. ale wiem co mowie, tak wiec Shadowa nie przyjmujemy i tyle....sorry Shadow szukaj szczescie w innym klanie... aha spoko nie wiedziałem of cya shadow:[

ShaQu
20th November 2005, 01:23 PM
BoSpEr napisał(a)
A o mh ja mowiłem i nadal uwazam ze Shadow uzywa mh. Zapytacie dlaczego go oskarzam??? Nie jest to bezpodstawne, obejrzałem około 15-20 replayów shadowa i nie jest to tylko moje zdanie, ale takze kilku innych graczy, ktorzy bardziej sie na tym znaja. Jak dla mnie siła shadowa to mh+dobre micro, po prostu zero skilla. Mozecie mowic ze nie mam racji itd. ale wiem co mowie, tak wiec Shadowa nie przyjmujemy i tyle....sorry Shadow szukaj szczescie w innym klanie... Moim skromnym zdaniem jako dobry qumpel kiedys shadowa tez twierdze ze shadow gra na mh na 90 %
nie zgodze sie tylko z 1 bosperkq sila shadowa nie jest tylko mh :p on ma skilla!! i to bardzo dobrego :D
wedlug mnie sprawa shadowa tez closed

BoSpEr
20th November 2005, 02:19 PM
ShaQu napisał(a)
Moim skromnym zdaniem jako dobry qumpel kiedys shadowa tez twierdze ze shadow gra na mh na 90 %
nie zgodze sie tylko z 1 bosperkq sila shadowa nie jest tylko mh :p on ma skilla!! i to bardzo dobrego :D
wedlug mnie sprawa shadowa tez closed
Tez tak uwazałem ze ma skilla, ale ktos mnie wyprowadził z błedu. Shadow ma dobre micro, ale nie ma skilla, obejrzyj jego repka to sam zobaczysz.
P.s A co do twojego postu Shadow to tylko mnie upewniłes w moim przekonaniu, usuwam go i nie chce cie tu wiecej widziec. Cya gl & hf

HunterOfDragon
20th November 2005, 03:10 PM
imo shadow ma skilla baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo duzego

ShaQu
20th November 2005, 03:24 PM
HunterOfDragon napisał(a)
imo shadow ma skilla baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo duzego A ciebie ktos pytal o zdanie !!??

[BoS]Basior
20th November 2005, 03:25 PM
Bosper to zapodaj jakies jego repy. Tez bym zlukal i jak ma mh to poczynię odpowiedni kroki. On ma teraz staty chyba 42-0...a jak nadal jedzie na tym shicie???

BoSpEr
20th November 2005, 03:41 PM
Basior wiesz czemu sie dziwie??? Shadow w grach 1vs1 praktycznie wogole nie crepuje, cały czas atak i to w czesto w momentach kiedy przeciwnik albo creepuje, albo buduje kluczowe budynki. A sam dobrze wiesz ze wystarczy w czasie gry raz zaskoczyc przeciwnika na mocnym crepie i przy odrobinie doswiadczenia i szczescie jest gg. Niestety Shadow ma tego szczescie za wiele. Zreszta nie bardzo mi sie chce gadac na jego temat, najlepszym dowodem był fakt ze na moje zarzuty nawet nie probował sie bronic tylko mnie zwyzywał:) lol Dlaczego???? Bo nie ma sensownym argumentow... i koniec tematu. Ty Basior masz wieksza wiedze i mozliwosci jesli chodzi i wykrywanie mh, wiec zycze ci powodzenia i mam nadzieje ze udowodnisz kiedys Shadowowi ze miałem racje.

ShaQu
20th November 2005, 03:44 PM
BoSpEr napisał(a)
Ty Basior masz wieksza wiedze i mozliwosci jesli chodzi i wykrywanie mh, wiec zycze ci powodzenia i mam nadzieje ze udowodnisz kiedys Shadowowi ze miałem racje. Ta GL Basiu

Bodek
20th November 2005, 03:45 PM
BoSpEr napisał(a)
Basior wiesz czemu sie dziwie??? Shadow w grach 1vs1 praktycznie wogole nie crepuje, cały czas atak i to w czesto w momentach kiedy przeciwnik albo creepuje, albo buduje kluczowe budynki. A sam dobrze wiesz ze wystarczy w czasie gry raz zaskoczyc przeciwnika na mocnym crepie i przy odrobinie doswiadczenia i szczescie jest gg. Niestety Shadow ma tego szczescie za wiele. Zreszta nie bardzo mi sie chce gadac na jego temat, najlepszym dowodem był fakt ze na moje zarzuty nawet nie probował sie bronic tylko mnie zwyzywał:) lol Dlaczego???? Bo nie ma sensownym argumentow... i koniec tematu. Ty Basior masz wieksza wiedze i mozliwosci jesli chodzi i wykrywanie mh, wiec zycze ci powodzenia i mam nadzieje ze udowodnisz kiedys Shadowowi ze miałem racje. ja gram tak samo tylko ze ja nigdy nie trafiam na creepa:D

HunterOfDragon
20th November 2005, 03:48 PM
ShaQu napisał(a)
A ciebie ktos pytal o zdanie !!?? moja mama

ShaQu
20th November 2005, 03:49 PM
moja mama To idz sie spytaj mamy czy masz isc do kosciola np a tu nie pisz !!

Bodek
20th November 2005, 03:49 PM
moja mama lewarek ja jako twoj Tato mowie stanowczo " a kysz z tym spamem"

HunterOfDragon
20th November 2005, 03:54 PM
mama>tata

ShaQu
20th November 2005, 03:57 PM
Bodek napisał(a)
lewarek ja jako twoj Tato mowie stanowczo " a kysz z tym spamem" To lewatywa ??

BoSpEr
20th November 2005, 03:59 PM
Lewatywa kazdy nastepny twoj post bedzie usuwany, chyba ze nie bedzie to spam ( w co jakos watpie):)

HunterOfDragon
20th November 2005, 04:00 PM
ShaQu napisał(a)
To lewatywa ?? tak to ja tylko ze nie ze swojego konta bo nie rozumiem dlaczego nie moge go posiadac Lewatywa kazdy nastepny twoj post bedzie usuwany, chyba ze nie bedzie to spam ( w co jakos watpie) tez w to watpie:P

Bodek
20th November 2005, 04:23 PM
bosper plz przynajmniej my zostawmy lewarka w spokoju

ShaQu
20th November 2005, 04:25 PM
Nom lewatywke napka zostawmy w spokoju :D
btw. sorry lewa ze tak naskoczylem na ciebie ale zrozum nie lubie typow co sie wpierdalaja ... tam gdzie nie trzeba :p

BoSpEr
20th November 2005, 04:53 PM
Bodek napisał(a)
bosper plz przynajmniej my zostawmy lewarka w spokoju
Ja do Lewatywy nic nie mam:) Osobiscie uwazam ze nie powinien miec bana na forum:) Ale jesli bedzie spamował to bede usuwał jego posty i tyle...^^

[BoS]Basior
20th November 2005, 05:19 PM
Bosper ale potrzebuje dowodow czyli jakichs replayow... zapodaj cos tu.

BoSpEr
20th November 2005, 06:10 PM
Wejdx na forum DC gdzie zostało omyłkowo przeniesione forum SoD i sciag kilka repkow Shadowa, obejrzyj dokladnie a nastepnie napisz mi co zauwazyłes.

ShaQu
20th November 2005, 06:14 PM
BoSpEr napisał(a)
Wejdx na forum DC gdzie zostało omyłkowo przeniesione forum SoD i sciag kilka repkow Shadowa, obejrzyj dokladnie a nastepnie napisz mi co zauwazyłes. raczej patcha 1.19 basia nie ma :P

BoSpEr
20th November 2005, 09:23 PM
A ja nie mam repkow Shadowa z wersji 1.20 wiec nawet gdybym dawał repki z 1.19 ktorych obejrzałem w jego wykonaniu naprawde sporo to nikomu nie były na nic przydatne...

Martinus78
20th November 2005, 09:51 PM
[BoS]Basior napisał(a)
Bosper to zapodaj jakies jego repy. Tez bym zlukal i jak ma mh to poczynię odpowiedni kroki. On ma teraz staty chyba 42-0...a jak nadal jedzie na tym shicie???

pamietam ze byl kiedys dawno juz taki temat - Kosmo oskarzyl Shadowa o mh, wypowiadalo sie wiele osob i prawie wszyscy admini stwierdzili ze nie bylo mh, wiem ze wtedy bylo jeszcze rox i nie chcieliscie sie pogodzic, ze admini orzekli inaczej i stad ten temat znowu odbija sie czkawką i wraca jak bumerang przy okazji innej awantury...

Terror_pl
20th November 2005, 10:11 PM
Moje skromne zdanie jest takie...
Tez mysle ze shadow gra na mh.Jak grał z barabaszem czy tam z kosmem to mógł uzywac mh itd...Ale jak byłem na obsie jak grał shadow vs marshall to shadow sie chyba lekko wystraszył ze marshall moze jego o mh posadzic i nie włączył mh i w wyniku tego przegrał z marshallem w 10 min;]
Gra ta była rozgrywana na patchu 1.19:)
Niestety repka juz chyba nie mam...

Martinus78
20th November 2005, 10:27 PM
ja tam mam swoje zdanie ale nie bede sie wypowiadal, bo lepiej zeby swoje opinie czy sady przedstawiali ludzie postronni ktorzy moga byc obiektywni, np. Terror wiem ze nie lubisz Shadowa, albo ktos kto z nim przegral, albo cos tam do niego ma z dawnych czasow tez nie bedzie obiektywny itp, dlatego odwolalem sie do tamtego tematu, bo wypowiadali sie tam ludzie ktorzy nie znali shadowa albo nawet z nim nie grali i oceniali tylko po obejrzeniu repa...

b0nk1
20th November 2005, 10:38 PM
Nie wypowiadam sie czy miał mh czy nie, bo nie wiem.
Ale przed restartem to był mój idol statowy:P:P:P

ShaQu
21st November 2005, 10:07 AM
To ja sie wypowiem :)
Moim zdaniem Shadow na mh gral na 90 % Tt^^
Nie raz jak gralismy jakies treningi S0D to mi smierdzialo mh (i to nie jest tylko moje zdanie tT)
Nawet jak mielismy cw z RoX w ktorym solo gral shadow z komso smialem sie z niego zeby przynajmniej mh na cw wylaczal:p

BoSpEr
21st November 2005, 10:11 AM
Martinus78 napisał(a)
ja tam mam swoje zdanie ale nie bede sie wypowiadal, bo lepiej zeby swoje opinie czy sady przedstawiali ludzie postronni ktorzy moga byc obiektywni, np. Terror wiem ze nie lubisz Shadowa, albo ktos kto z nim przegral, albo cos tam do niego ma z dawnych czasow tez nie bedzie obiektywny itp, dlatego odwolalem sie do tamtego tematu, bo wypowiadali sie tam ludzie ktorzy nie znali shadowa albo nawet z nim nie grali i oceniali tylko po obejrzeniu repa...
Martinus mylisz sie, bo ja do Shadowa nigdy nic nie miałem, przeciez zrobiłem fuzje z jego klanem, był w KKnD sh. Tak wiec gdybym cos do niego miał, to na taki uklad bym sie nie zgodził.
A co do mh to zasugerowal mi to pewien kumpel, wiec obejrzałem kilkanascie repkow Shadowa i doszlem do wniosku ze cos w tym jest. Powiedz mi 1 rzecz Martinus, czemu gdy oskarzylem Shadowa o uzywanie mh, to nie było z jego strony ani 1 słowa, nawet nie probowal sie bronic, tylko probował mnie obrazic. Gdyby rzczeczywiscie czuł sie niewinny to by sie bronił, a nie uciekł pozostawiajac sprawe niewyjasniona...

PlaYeR_GoSu.
21st November 2005, 10:14 AM
ShaQu napisał(a)
To ja sie wypowiem :)
Moim zdaniem Shadow na mh gral na 90 % Tt^^
Nie raz jak gralismy jakies treningi S0D to mi smierdzialo mh (i to nie jest tylko moje zdanie tT)
Nawet jak mielismy cw z RoX w ktorym solo gral shadow z komso smialem sie z niego zeby przynajmniej mh na cw wylaczal:p no ale u was w klanie jest taki jeden lepek co gra na mh na 100% :P ale nie bede zdradzal bo on juz moze nie bedzie uzywal :) chapal wie o kogo chodzi :P

ShaQu
21st November 2005, 10:30 AM
PlaYeR_GoSu. napisał(a)
no ale u was w klanie jest taki jeden lepek co gra na mh na 100% :P ale nie bede zdradzal bo on juz moze nie bedzie uzywal :) chapal wie o kogo chodzi :P Juz mu powiedzialem ze jak bedzie jeszcze gral na mh to kick z klanu i ide na forum dam wszystkie jego repy "z podejrzana gra Tt" Bospeerek tez wie o kogo chodzi :p
btw.koles nie ma neo wiec mi go troche szkoda :D

Martinus78
21st November 2005, 02:53 PM
Bosper naprawde nie chce sie wplatywac w ta dyskusje nad tym czy ma mh czy nie, poprostu moim zdaniem nikt nie mial nigdy 100% dowodow, ciagle tylko podejrzenia, no ale nvm. Dziwi mnie tylko ze Chapal jako dawny kolezka Shadowa pisze teraz takie rzeczy, bo z tego co pamietam jeszcze za czasow S0D prawie wszyscy jechali na ciebie oprocz Shadowa, a ty mu sie teraz tak odplacasz. Sam przeciez grales na mh kiedys, pewnie player_gosu wiedzial i jak bys sie czul jak by cie podpierdolil? Ja jeszcze za dawnych czasow duzo gralem z shadowem cg i at i nigdy nie zauwazylem zeby mial mh, a nawet czesto byly takie ruchy przez ktore moglismy przegrac, a chyba jak by mial mh nie klikal by mi idziemy na creep jak kolesie byli pod nasza baza + to ze kilka razy jak bylem u niego po jakis soft jak tam gadalem z jego bratem to widzialem jak gra i zadnego mh nie mial. Jesli pytasz czemu sie nie broni itp to odp ci krotko taki juz jest, taki ma charakter, kiedys napisalmi "co mam napisac ze nie mam mh?" no i co by to dalo, niektorzy mowia ze winny sie tlumaczy. Ja to tam pierdole czy ktos mial mh, czy level uppuje jak jest moim kolezka to moze byc pewny ze ja go nie podpierdole, bo nie bede sie z kims sprzeczal o glupia gre (a o kilku osobach wiem :P).

BoSpEr
21st November 2005, 03:20 PM
Słuchaj Martinus kazdy ma swoje zdanie i tyle, ja powiedziałem co mysle, gdybym nie miał takich podejrzen to bym nic nie mowił. To nie jest moja sprawa czy Shadow uzywa mh czy nie, spytał czy moze wrocic do klanu, ja sie nie zgodzilem, koniec sprawy...

Martinus78
21st November 2005, 03:28 PM
BoSpEr napisał(a)
Słuchaj Martinus kazdy ma swoje zdanie i tyle, ja powiedziałem co mysle, gdybym nie miał takich podejrzen to bym nic nie mowił. To nie jest moja sprawa czy Shadow uzywa mh czy nie, spytał czy moze wrocic do klanu, ja sie nie zgodzilem, koniec sprawy...

ok, ja nie mam z tym problemu, wyrazilem tylko swoja opinie i tyle :cool:

HunterOfDragon
21st November 2005, 03:58 PM
imo shadow ma mh, jak gral z barabaszem i kosmo (pamietam te gry) to mozna by powiedziec o mh, pamietam tez gre z turu 1v1 na xpamie jak byl jeden moment co moj kumpel byl u mnie a nie znal shadowa stwierdzil ze gra na mh, tylko ze bez repow mozecie mu skoczyc:D

Lewy

wolf_mk
21st November 2005, 05:44 PM
Originally posted by Martinus78
Bosper naprawde nie chce sie wplatywac w ta dyskusje nad tym czy ma mh czy nie, poprostu moim zdaniem nikt nie mial nigdy 100% dowodow, ciagle tylko podejrzenia, no ale nvm. Dziwi mnie tylko ze Chapal jako dawny kolezka Shadowa pisze teraz takie rzeczy, bo z tego co pamietam jeszcze za czasow S0D prawie wszyscy jechali na ciebie oprocz Shadowa, a ty mu sie teraz tak odplacasz. Sam przeciez grales na mh kiedys, pewnie player_gosu wiedzial i jak bys sie czul jak by cie podpierdolil? Ja jeszcze za dawnych czasow duzo gralem z shadowem cg i at i nigdy nie zauwazylem zeby mial mh, a nawet czesto byly takie ruchy przez ktore moglismy przegrac, a chyba jak by mial mh nie klikal by mi idziemy na creep jak kolesie byli pod nasza baza + to ze kilka razy jak bylem u niego po jakis soft jak tam gadalem z jego bratem to widzialem jak gra i zadnego mh nie mial. Jesli pytasz czemu sie nie broni itp to odp ci krotko taki juz jest, taki ma charakter, kiedys napisalmi "co mam napisac ze nie mam mh?" no i co by to dalo, niektorzy mowia ze winny sie tlumaczy. Ja to tam pierdole czy ktos mial mh, czy level uppuje jak jest moim kolezka to moze byc pewny ze ja go nie podpierdole, bo nie bede sie z kims sprzeczal o glupia gre (a o kilku osobach wiem :P).

Heh Martinus jaki dobry kolega ^^ nice ale jesli on uzywa mh to oszukuje sam siebie ... :)

BoSpEr
21st November 2005, 06:20 PM
Jak kazdy kto uzywa jakichkolwiek chatów:/

Martinus78
21st November 2005, 07:06 PM
BoSpEr napisał(a)
Jak kazdy kto uzywa jakichkolwiek chatów:/

ja tam nie uzywam chatow wystarczy mi gg :p

Martinus78
21st November 2005, 07:09 PM
wolf_mk napisał(a)
Heh Martinus jaki dobry kolega ^^ nice ale jesli on uzywa mh to oszukuje sam siebie ... :)

daj juz spokój pls, powiedzialem swoje a ty qrwa znowu "uzywa mh" Tt, powtarzam ostani raz wg mnie nie uzywa, wy macie inne zdanie, ok

BoSpEr
21st November 2005, 07:17 PM
Martinus78 napisał(a)
ja tam nie uzywam chatow wystarczy mi gg :p
Zle napisałem, nie chce mi sie juz zmieniac:P
A co do Shadowa sprawa zamknieta, jak i topic:P
Nie ma to jak byc moderatorem:)