Kraju
8th October 2005, 03:23 PM
gdzie wy sie kurwa podziewacie
wiem ze nie bylo mnie pare dni...
ale gdzie was wcielo ? !
musimy jednak stworzyc jakas strukture
prosze o posta ktorzy czuja sie na silach podjac dowodzeniem CW pod moja nieobecnosc
staralem sie przyjmowac do klanu ludzi grajacych na podobnym poziomie (tylko frakowi nalezy sie nagana bo zawsze ownuje ;) :D )
wystarczy ze bedzie was 5 - nie wazne ktorzy i 5 przeciwnikow chetnych zagrac turniejowke to macie grac !
co nam bedzie dane wygrac wygramy tak czy siak
do konca niedzieli musimy zagrac mecze z dwoma klanami
to ze z kims przegramy - nie bede mial pretensji ale walkowery sa niedopuszczalne
prosze sie zmobilizowac i zaplanowac sobie dzisiejszy wieczor jak i jutrzejszy na gre w dote
prosze takze 22mm aby sie uaktywnil
zaplutek, fox_pl i inni - wlasciwie wszyscy lapia sie do pierwszej 5 - nie chce kogokolwiek typowac
dlatego kto bedzie ten gra - proste
pozdro
wiem ze nie bylo mnie pare dni...
ale gdzie was wcielo ? !
musimy jednak stworzyc jakas strukture
prosze o posta ktorzy czuja sie na silach podjac dowodzeniem CW pod moja nieobecnosc
staralem sie przyjmowac do klanu ludzi grajacych na podobnym poziomie (tylko frakowi nalezy sie nagana bo zawsze ownuje ;) :D )
wystarczy ze bedzie was 5 - nie wazne ktorzy i 5 przeciwnikow chetnych zagrac turniejowke to macie grac !
co nam bedzie dane wygrac wygramy tak czy siak
do konca niedzieli musimy zagrac mecze z dwoma klanami
to ze z kims przegramy - nie bede mial pretensji ale walkowery sa niedopuszczalne
prosze sie zmobilizowac i zaplanowac sobie dzisiejszy wieczor jak i jutrzejszy na gre w dote
prosze takze 22mm aby sie uaktywnil
zaplutek, fox_pl i inni - wlasciwie wszyscy lapia sie do pierwszej 5 - nie chce kogokolwiek typowac
dlatego kto bedzie ten gra - proste
pozdro