PDA

View Full Version : do chuja waclawa !

Kraju
8th October 2005, 03:23 PM
gdzie wy sie kurwa podziewacie
wiem ze nie bylo mnie pare dni...
ale gdzie was wcielo ? !
musimy jednak stworzyc jakas strukture
prosze o posta ktorzy czuja sie na silach podjac dowodzeniem CW pod moja nieobecnosc
staralem sie przyjmowac do klanu ludzi grajacych na podobnym poziomie (tylko frakowi nalezy sie nagana bo zawsze ownuje ;) :D )
wystarczy ze bedzie was 5 - nie wazne ktorzy i 5 przeciwnikow chetnych zagrac turniejowke to macie grac !
co nam bedzie dane wygrac wygramy tak czy siak

do konca niedzieli musimy zagrac mecze z dwoma klanami
to ze z kims przegramy - nie bede mial pretensji ale walkowery sa niedopuszczalne
prosze sie zmobilizowac i zaplanowac sobie dzisiejszy wieczor jak i jutrzejszy na gre w dote

prosze takze 22mm aby sie uaktywnil
zaplutek, fox_pl i inni - wlasciwie wszyscy lapia sie do pierwszej 5 - nie chce kogokolwiek typowac
dlatego kto bedzie ten gra - proste

pozdro

kijciwoko
8th October 2005, 04:08 PM
1. Na 99% pojawię się dzisiaj na xpamie, jednak najprawdopodobniej dopiero pod wieczór (myślę, że na 19. uda się wyrobić).
2. Nie czuję się na siłach podjąć dowodzenia podczas cw, choćby ze względu na to, że mam spierdzielony mikrofon (kto jest za someONE'm ręka w górę ;)
3. Możliwe, że w najbliższym czasie uda mi się skołować dla naszego klanu jakies prywatne forum. Nic nie obiecuję, po prostu jest szansa na to, że będzie.

Kiedy frak wraca? 22mm pojawia się rzadko i nieregularnie, z Fox_pl grałem chyba raz a potem go nie widziałem, to samo z Kermitem. Cięzko w takich warunkach zaplanować coś za wczasu, a improwizacje zwykle kończą się do dupy (takie moje skromne zdanie).