View Full Version : Taktyki, strategie, porady
BoSpEr
8th October 2005, 02:11 PM
Tutaj zamieszczajcie swoje best straty i taktyki, mozecie tez zapodac repka ktory jes prezentuje, choc lepiej byłoby w dziale replays, ale mozna:P Mysle ze opisywane porady pomoga w szczegolnosci slabszym klanowiczom, a chyba o to chodzi, zeby kazdy reprezentował coraz wyzszy poziom.
MasterBlade
17th October 2005, 10:49 PM
Siemka, szukam jakiś fajny taktyk dla orków. W szczególności taktyki na nocne elfy i na tych druidów szponów(chyba tak sie nazywają, w każdym razie chodzi mi o tych co mają tornadą). Jak macie coś ciekawego to piszcie:).
Taurenos_Pl
18th October 2005, 12:00 PM
obejżyj repy 4K^Grubby i będzisz wiedział to jest mistrz orków :D
ShaQu
18th October 2005, 01:44 PM
MasterBlade napisał(a)
Siemka, szukam jakiś fajny taktyk dla orków. W szczególności taktyki na nocne elfy i na tych druidów szponów(chyba tak sie nazywają, w każdym razie chodzi mi o tych co mają tornadą). Jak macie coś ciekawego to piszcie:). Na cyklon rob pasterzy duchow i jednego do nich po ktorym bedziesz mogl walic displeya :)
Taurenos_Pl
18th October 2005, 04:50 PM
a jeszcze na te tych druidów sie duduje katapulty one są zajefajne :)
BoSpEr
18th October 2005, 06:56 PM
ork nie moja rasa, obejrzyj jakiegos repa dobrego gracza. Jak bedziecie potrzebowali jakis rad do ud to słuze pomoca^^
firez-tm
19th October 2005, 04:26 PM
co robic ud na misie i dryad mass dryad
BoSpEr
19th October 2005, 06:35 PM
Na misie ja najczesciej robie banshee na master i je przejmuje, mass driads??? To robisz mass pajakow:P
ShaQu
19th October 2005, 09:12 PM
Driada>pajaka :D
to jest tylko moje zdanie
BoSpEr
19th October 2005, 09:21 PM
Ze niby driada kosi pajaka??? Albo ty zartujesz albo ja musze skonczysz kariere:)
Bodek
19th October 2005, 09:21 PM
ShaQu napisał(a)
Driada>pajaka :D
to jest tylko moje zdanie
draida unarmored (+200% dmg od pircing attack) vs pajak(normal 50% od piercing (driada)) driada 0 szans i wogole driady do kitu imo tylo tyle ze maja truizne i dipela moze dlatego ze gram human i rifle je siekaja jak nic:)
Taurenos_Pl
20th October 2005, 04:05 PM
ale i tak orkowie the best
siepacz>piechur
a nie graj na ud mass wiw bo dostaniesz od mass gchul bo ne tam pazurami atakuja :D bestie kodo wi pozjadaj kilka kolesiów mu tele do bazy rub i powypluwaj i dobij :D
firez-tm
22nd October 2005, 03:32 PM
ja na humana robie bm + naga + wiw + riders + siatka i gg no re
Shadow90
22nd October 2005, 05:07 PM
WiWy na humana to free Xp. ;) Nie radze robic tego siana jak dla mnie wiwy to najgorze unity z gry no chyba ze polepszysz atak 3x i bedziesz umiejetnie nimi walczyl co odrazu mowie nie jest latwe... :)
Taurenos_Pl
22nd October 2005, 05:31 PM
wiwy>hunty :D:D:D
firez-tm
22nd October 2005, 06:13 PM
haha bm critical naga zamrozi wiw dobije tak kosisz hero potem strzelcow i reszte unitow wystarczy troche skilla a tobie shadow go nie brakuje
BoSpEr
22nd October 2005, 06:56 PM
No tak, ale kazdy ma swoje strategie i kazdy prezentuje inny styl gry, czasem jakas taktyka jest naprawde imba ale ktos nie potrafi nia zagrac, wiem z wlasnego doswiadczenia...:)
Bodek
22nd October 2005, 07:32 PM
BoSpEr napisał(a)
No tak, ale kazdy ma swoje strategie i kazdy prezentuje inny styl gry, czasem jakas taktyka jest naprawde imba ale ktos nie potrafi nia zagrac, wiem z wlasnego doswiadczenia...:) ta tylko ze wszytkie humany graja tak samo...
BoSpEr
22nd October 2005, 08:12 PM
No nvm nie gram humanem, moge mowic o ud:P Zawsze uwazałem huma za najnudniejsza rase i teraz mnie w tym upewniłes^^
Taurenos_Pl
22nd October 2005, 08:36 PM
A jak gram orkiem i mówie
z jednej strony jak sie patrzy rokowie to cioty ale jak umiesz nimi grać to graj moim zdaniem najłatwiej sie gra elfami a jak a wiwy nie budyjesz mass ale 2-3 zawsze sie przydają :D bestie kodo są good z uleprzonymi bębnami wojny zawsze buduj 1 albo 2 jak tam hcesz
ShaQu
25th October 2005, 04:20 PM
Mam jedna prozbe porade jak mam grac orkiem na huma, ktory robi fast expa i mass tr w bazie i przy expie zaginionej swiatyni :D
btw. wczoraj dostalem od jakiegos nooba w ten sposob caly czas go jechalem am moze mial 3 lvl mk 1 ja fs 5 i tc 5 az tu wpizdu wyjechal z mass gryfami i dupa Tt :)
Bodek
25th October 2005, 06:04 PM
hmmm ciekawe pytanie mam 3 porady:P (nie wiem czy słuszne)
1. gosciu najpierw robi wieze przy expie wiec baza mniej chroniona wiec tam udezaj lub odwrotnie (zalezy od playera)
2. szybkie katy i łatasz + wilki (łapia to co wybiegnie)
3. orkowe wieze maja wiekszy zasieg wiec podsuwaj sie do niego nimi^^ lub uzywaj nietoperzy z tym ogniem chyba 90% wolniejsze bicie budynkow czyli wieza jest niezdolna do walki ale wiesz atakujesz 1 wieza = 1 bat 2 wieza = 2bat itp.itd
Btw.ale trudno mi powiedzec bo w sumie ja nie gram w taki sposob(na wieze i expa) wiec nie wiem co by mi najbardziej przeszkadzało
SendaI
25th October 2005, 06:07 PM
ShaQu napisał(a)
Mam jedna prozbe porade jak mam grac orkiem na huma, ktory robi fast expa i mass tr w bazie i przy expie zaginionej swiatyni :D
btw. wczoraj dostalem od jakiegos nooba w ten sposob caly czas go jechalem am moze mial 3 lvl mk 1 ja fs 5 i tc 5 az tu wpizdu wyjechal z mass gryfami i dupa Tt :)
sprawa jest dosc prosta robisz fs fast tech scout wilkami i lecisz na goscia ciagle mu koszac pesantow raz na exp jak go
stawia potem w bazie itp.
wogule nie robisz barakow po techu 2 bestiarnie tc i dajesz wiwki.
kazddy human jak beedziesz mial juz 2 wiw ma tower na exp i jak ci sie nie uda expa zjechac to baze bez przerwy mujedziesz
powiem szczerze ze tak gralem raz i to dziala bardzo dobrze nie musisz nawet zjechac expa bo i tak spokojnie mozesz win
Martinus78
25th October 2005, 06:42 PM
ShaQu napisał(a)
prawda jest taka ze z graczem o takim samym skillu grajacym humem na mapie LT nie wygrasz :) albo masz bardzo male szanse na win ...
ShaQu
25th October 2005, 08:35 PM
Martinus78 napisał(a)
prawda jest taka ze z graczem o takim samym skillu grajacym humem na mapie LT nie wygrasz :) albo masz bardzo male szanse na win ... I z tym sie zgadzam w 100 % :D
PlaYeR_GoSu.
25th October 2005, 09:00 PM
ShaQu napisał(a)
I z tym sie zgadzam w 100 % :D a ja nie :P
DarQ
25th October 2005, 10:01 PM
sendai a jak hum ci wpadnie ?
THE_WORLD_SUCKS
25th October 2005, 11:27 PM
Darq masz zacpany avatar fe ...
//
orciem na huma nie radze wywek :)
SendaI
26th October 2005, 03:46 PM
DarQ napisał(a)
sendai a jak hum ci wpadnie ?
nie zdazy jak robi fe
Taurenos_Pl
26th October 2005, 08:45 PM
ja nie lubie milicji u huma to sie robi wrużbe albo taurena (wróżba prądzik) (tauren fala)
Taurenos_Pl
26th October 2005, 08:47 PM
ale lubie ten głos jak padają chłopy (yea yea czy cos w tym stylu)
wolf_mk
29th October 2005, 01:06 PM
Human rzadzi :D
NoChanceForYou
31st October 2005, 05:27 PM
human rules ale ja nie lubie humanow wole elfy
wolf_mk
7th November 2005, 04:15 PM
Yoyoyoyo znalazlem na replays.pl taki artukul o mojej ulubionej rasie czyli humanie :D Wrzucam tu go i gorąco polecam go przeczytac. Sam moze niedlugo napisze moje taktyki humciem hehe ale narazie macie ten artykul :P Pozdro 4 KKnD
b0nk1
15th November 2005, 09:23 PM
Ja wiem jedno. . .
jak grasz orc, idziesz w jeźdźców, masz sieć, zaczynasz lekko wygrywać i przeciwnik ucieka kitrac sie w bazie to łap w sieć co się da i dobijaj . . .:P:P:P w szególności bohaterów
Scary_EviL
15th November 2005, 10:13 PM
b0nk1 z czego wiem to ty tak zawsze grasz ;/
lecz z czego ja wiem to :
Dobrze robic durzo master shamy i znahorzy ...
lub
shamy durzo gruntów taurenów i ze 2 katki
lub wlasiie tech bonkiego
to jest muj tech orkiem :D
A i tak teraz durzo lepiej gra mi sie UD
i chyba zostae w UD
wolf_mk
16th November 2005, 05:22 PM
Ziomy co wy gadacie !! Jak ty bonki bedziesz mial siec jezdzcami to ja bede mial niewidzialnosc wiec nic nie zdzialasz jak nie kupisz pylu ujawnienia :] Pozatym na kazda rase gra sie inaczej :P
b0nk1
16th November 2005, 11:46 PM
wolf_mk napisał(a)
Ziomy co wy gadacie !! Jak ty bonki bedziesz mial siec jezdzcami to ja bede mial niewidzialnosc wiec nic nie zdzialasz jak nie kupisz pylu ujawnienia :] Pozatym na kazda rase gra sie inaczej :P
Ale jaką niwidzialność?? jak rasa?? elfy po zmroku:D??
firez-tm
17th November 2005, 10:35 AM
jak gram rt zadko sie zdarza to ridery sux najlepiej tauren + hh to wymiata z szamanami gralem na -ancienta- mialem w huj taurenow a on hunty hh priest of moon tc omg tak po dupie ze szok
wolf_mk
17th November 2005, 04:59 PM
Originally posted by b0nk1
Ale jaką niwidzialność?? jak rasa?? elfy po zmroku:D??
Chodzi mi o czarodziejki na 1 ulepszeniu maja czar niewidzialnosci na unita :]
ShaQu
17th November 2005, 05:32 PM
wolf_mk napisał(a)
Chodzi mi o czarodziejki na 1 ulepszeniu maja czar niewidzialnosci na unita :] Do tego potrzeba nie przecietny skill:p
wolf_mk
17th November 2005, 06:25 PM
Originally posted by ShaQu
Do tego potrzeba nie przecietny skill:p
Hmm czyli co ? Myslisz ze ja tego nie umiem bo jestem lama?
Flash
19th November 2005, 03:21 AM
Originally posted by Taurenos_Pl
ale lubie ten głos jak padają chłopy (yea yea czy cos w tym stylu)
hey taurenos nie grales przypadkiem jakis czas temu na prywatnym serwerze pvpgn silencera?
wolf_mk
3rd December 2005, 04:51 PM
Widze ze temat ucichl ... lipa ...
NoChanceForYou
3rd December 2005, 07:57 PM
trzeba go rozgrzac nazucac tematy do rozmowy :P btw.
jakie sporty uprawiacie ? :>
Bodek
3rd December 2005, 08:08 PM
NoChanceForYou napisał(a)
trzeba go rozgrzac nazucac tematy do rozmowy :P btw.
jakie sporty uprawiacie ? :> umieranie z nudow przed kompem , chodzienie do szkoły, i wqurwianie sie na dziewczyny :D to cały ja:P
wolf_mk
4th December 2005, 11:25 AM
Heh w sQl to ja nie wkurwiam dziewczyn tylko nauczycieli :D btw to jest topic taktyki, strategie, porady :D wiec napiszcie cos ... :P dajcie jakas rade np co robic na hmmm ud humem :P
NoChanceForYou
4th December 2005, 01:27 PM
ja tam humanem nie gram, wiec ci nie pomoge :)
Trooper
4th December 2005, 06:23 PM
ja jestem pierdolonym noobem i trenuje jedynie rece na klawiaturze, nie mam zycia poza kompem nie mam przyjaciol, w szkole sie zle ucze i rodzice mnie nie kochaja
Trooper
4th December 2005, 06:24 PM
Trooper napisał(a)
ja jestem pierdolonym noobem i trenuje jedynie rece na klawiaturze, nie mam zycia poza kompem nie mam przyjaciol, w szkole sie zle ucze i rodzice mnie nie kochaja
spamuje na forum i mam mysli samobojcze
ShaQu
4th December 2005, 06:29 PM
Trooper napisał(a)
ja jestem pierdolonym noobem i trenuje jedynie rece na klawiaturze, nie mam zycia poza kompem nie mam przyjaciol, w szkole sie zle ucze i rodzice mnie nie kochaja N/C
wolf_mk
4th December 2005, 06:46 PM
Originally posted by Trooper
Heh chociaz jeden szczery :p
Bodek
4th December 2005, 06:58 PM
Trooper napisał(a)
ja jestem pierdolonym noobem i trenuje jedynie rece na klawiaturze, nie mam zycia poza kompem nie mam przyjaciol, w szkole sie zle ucze i rodzice mnie nie kochaja mam prawie to samo
Marioslaw
4th December 2005, 08:02 PM
rodzice mnie nie kochaja nie pozwalajo mi grac w tygodniu tylko weekendy bez kompa nie moge zyc grac potrafie :D rece juz mam sprawne przyjaciol mam ucze sie zle chodz lepiej niz lewatywa
Scary_EviL
4th December 2005, 08:10 PM
HeH??
a to co ??
taktyki , strategie, porady ??
czy moze jakies " Okrutne Sensacje z ¯ycia Mariosławka :P
wiesz mnie to malo obchodzi :P
a ty wegole z kąd sie wzioles masz ponad 900 postow a jakos prawie nigdy cie nie widzialem :P
Marioslaw
4th December 2005, 08:14 PM
ExHunter napisał(a)
HeH??
a to co ??
taktyki , strategie, porady ??
czy moze jakies " Okrutne Sensacje z ¯ycia Mariosławka :P
wiesz mnie to malo obchodzi :P
a ty wegole z kąd sie wzioles masz ponad 900 postow a jakos prawie nigdy cie nie widzialem :P
kiedys bylem tu jako Moster_Ghost_PL i poprosilem admina zeby mi zmienil acc na Marioslaw i to uczynil :D a to nie jest sensacja tylko pisze t bo wszyscy to zaczeli pisac :P
Scary_EviL
4th December 2005, 10:24 PM
Aha to spoko :D
no problem
juz wiem
firez-tm
5th December 2005, 03:13 PM
n/c ...
wolf_mk
5th December 2005, 04:46 PM
Originally posted by Marioslaw
rodzice mnie nie kochaja nie pozwalajo mi grac w tygodniu tylko weekendy bez kompa nie moge zyc grac potrafie :D rece juz mam sprawne przyjaciol mam ucze sie zle chodz lepiej niz lewatywa
Heh mam to samo w tygodni 2 h dziennie a na weekend tylko 5h :D
KaMaSutrA
20th December 2005, 08:51 PM
Mass acolits and shadows!
Bodek
20th December 2005, 08:54 PM
kama tak nie mozna to jest spam raz ci popuszcze ale tylko raz
Marioslaw
20th December 2005, 08:59 PM
ale tak na powaznie zauwazylem ze nie robcie rush'a a rush to podstawa !!! zacznijcie robic rusha bo to pomaga a tak to lipka z deczka :D powiedzcie cos na ten temat
Bodek
20th December 2005, 09:08 PM
nie rob wiecej mario takich akcji bo sie zle dla ciebie skonczy moje sprawy prywatne to nie powod abys je tu przedstawiał kazdemu
wolf_mk
24th December 2005, 11:56 PM
Originally posted by Marioslaw
ale tak na powaznie zauwazylem ze nie robcie rush'a a rush to podstawa !!! zacznijcie robic rusha bo to pomaga a tak to lipka z deczka :D powiedzcie cos na ten temat
Hmmm rush rush rush tak oplaca sie ale hmmm nie zawsze :D np na elfa humem ciezko jest bo drzewa cie atakuja to troche hp zabiera i dh szybki to ci dogoni foota :D do rusha trzeba miec dobre micro i macro :p ale warto robic rusza chyba ze sie idzie w fe to wtedy raczej bez rusha :D
Lizz4rD
2nd January 2006, 08:06 PM
dobra udziele sie :P niech strace
UD: DL + DK+ ghule + fast frenzy (szybszy atak -t3) potem mozna sobie zrobic aa (4 spidy) + 2 statuly a jak grasz na wilq to robisz ghule + destro :]
NE: hero rush (kupujesz buty i tp) 2 hero wardenka (ten sam staff ze sklepu) w miedzy czasie robiasz archy i jes upujesz potem stawiasz budyneczek do driad i robisz 1-4 MG ;] a jak amsz za uzo kasy to se jebnij jeszcze ze 2 -4 driady i pare talonow ^^ 3 hero naga :]
HUM: imo imba gg no re co wy pierodlice ze najnudniejasza rasa ......... miesz grac hum grasz all nie wiem nie umiem :]
ORC: fast t2 z fs albo bm dostawiasz koszary>grunt na huma robisz pastezy zeby sowa zdejmowac wolfy tez robisz ^^ zeby lpc spierdlajace SB :D 2 katy nie zaszkodza a na reszte standart grunt wolf exp etc etc...
moje osobiste porady do UD: bez techa grac nie mozna FAST EXP FTW :]
Shimmy
2nd January 2006, 08:41 PM
jeszcze co do dread lorda, jak gra trwa dluzej retrain bez sleepa, co do elfa to yy dziwna taktyka troche i nie zabardzo wiem jak to na np. huma ma zadzialc;p
BoSpEr
2nd January 2006, 08:52 PM
Powiedzcie mi jak zjechac ne ktory gra tak:
1 sposob: Dh jako 1st hero, 2 Strazniczka mass driad+2-3 chimery
2 sposob: Dh szybki ter2, Naga cały czas dojezdza cie na crepie, a poxniej wskakuje ci 6-7 miskami. NIe umiem na to zagrac dh szybki, naga spowalnia ciezko mi cos zrobic. Jakies rady???
Flash
2nd January 2006, 09:00 PM
Originally posted by BoSpEr
Powiedzcie mi jak zjechac ne ktory gra tak:
1 sposob: Dh jako 1st hero, 2 Strazniczka mass driad+2-3 chimery
2 sposob: Dh szybki ter2, Naga cały czas dojezdza cie na crepie, a poxniej wskakuje ci 6-7 miskami. NIe umiem na to zagrac dh szybki, naga spowalnia ciezko mi cos zrobic. Jakies rady???
Bosper pls masz counter na strata ne: 1st dr+2nd bm/dh+mass arche+driady+talony? Nie moge z tym wygrac :/
edit: Bosper na drugi sposob nie mozesz wygrac bo grasz caly czas fiendami. Spiderki maja bardzo wolny atak i dh zawsze ucieknie. Kaspar gral przez jakis czas w ten sposob. Wiem ze nie grasz dl ale gwarantuje z dl i ghoulami mozesz zakonczyc gre w 10 min bo przeciwnik zazwyczaj idzie w fast techa i nie ma woja dopoki nie dojdzie do misqw a dh wymieka na sleep+surround. Mam kilka repow z takich gier, jak znajde to zapodam.
"UD: DL + DK+ ghule + fast frenzy (szybszy atak -t3) potem mozna sobie zrobic aa (4 spidy) + 2 statuly a jak grasz na wilq to robisz ghule + destro :]"
IMO dual aura mass ghoule sa dobre tylko na poczatku gry. Moze w roc sie sprawdzaly na dluzsza mete ale w tft nie wygrasz w ten sposob z gosiakiem.
Lizz4rD
2nd January 2006, 09:28 PM
co do mojej gry ud puki co nieznalalzme nikogo kto by sie opar tej tact co mocniejsze np chimy/misie sleep i wio dalej gdzie ty problme widzisz a jak jest long game na huma to detro long game na orca to przezucam sie na fiendy i robie + lisha
BOSPER FIENDY SUX :D ale jak juz na sile chcesz grac fiendami to po pierwsze zmein hero na 1 bierz dk potem lisha potem up do t3 torche fiednow duzo rozdek korupcji +destro driady wyjmiekaj od spidow misie nie podjeda bo szkielety :P a nawet jesli to se speeda zakopiesz i pamietaj FE FTW !!!!!!! ^^
a co do gosiakow pogladaj wcg repy to zoabczysz ze malo ludzi gra w finale fiendami or jakis inny **** tam to sa ghule + statuly nawet nikt aira nie robi air bo i po chuaj ;] jak to pierdolnie od speed+ghula+fiendy
a co do elfa w long game jak ci hypo wlanie to przezuc sie na abomy + speedy ;D co mocniejsze niech spi
Flash
2nd January 2006, 09:34 PM
hmm powiedzialbym o sleepie cos oczywistego choc niewielu to wykorzystuje ale utrudnilbym zycie graczom ud (czyli sobie :P). ogolnie chodzi o to ze sleepa sie nie boje :D no chyba ze to poczatek gry np mirror a ja wzialem licha ktory ma 475 zycia :/
Terror_pl
2nd January 2006, 09:41 PM
Co do lizzarda to dobre nawet podał taktyki.
Ja wam powiem tak gra sie albo standart czyli dk+naga(albo inny hero)+fiedny+destro albo mozna grac jezeli sie ma dorbe micro dl+mass ghule=gg nom jak nie to jeszcze t2 i necro i wtedy juz raczje jest gg;]
Jezeli chodzi o taktyke dl+mass ghule to teraz nabijam 1 ikonke bratu na Azerocie i taktyka dl+mass ghule mam staty chyab 18:4 w solo;] Oczywiscie ze na elfa mozna zagrac taktyka stosowana najczesciej przez dobrych graczy ud czyli DK+ghule+gargi+kilka statuł leczacych(zamieniajac ich potem na destro)...Ale jak ktos ludzi bawic sie grajac to niech gra tak jak umie:P
Takie moje małe słowa;]
BoSpEr
2nd January 2006, 09:52 PM
Flash napisał(a)
Bosper pls masz counter na strata ne: 1st dr+2nd bm/dh+mass arche+driady+talony? Nie moge z tym wygrac :/
edit: Bosper na drugi sposob nie mozesz wygrac bo grasz caly czas fiendami. Spiderki maja bardzo wolny atak i dh zawsze ucieknie. Kaspar gral przez jakis czas w ten sposob. Wiem ze nie grasz dl ale gwarantuje z dl i ghoulami mozesz zakonczyc gre w 10 min bo przeciwnik zazwyczaj idzie w fast techa i nie ma woja dopoki nie dojdzie do misqw a dh wymieka na sleep+surround. Mam kilka repow z takich gier, jak znajde to zapodam.
"UD: DL + DK+ ghule + fast frenzy (szybszy atak -t3) potem mozna sobie zrobic aa (4 spidy) + 2 statuly a jak grasz na wilq to robisz ghule + destro :]"
IMO dual aura mass ghoule sa dobre tylko na poczatku gry. Moze w roc sie sprawdzaly na dluzsza mete ale w tft nie wygrasz w ten sposob z gosiakiem.
Wiem ze powiecie ze Cl+fiendy sa sux, ale ja tak gram własnie na elfa. Cl+zuki+biesy na driady, pare abo, i wozy miesa, kazdy hero rozdzka ze szkieletami. Według mnie podstawa do skontrowania tej taktyki sa biesy+meatvagon. Abo mozna zrobic ale nie wiecej niz 2-3 bo elf idac w talony zawsze robi je na master. Proponuje zwiekszyc atak biesom noi ofc zakopywanie to podstawa. Na 2 hero bierz dk, zeby leczył cl i nie zapomnij zawsze miec dla niego miksturke niesmiertelnosci bo dk dead=gg.
Hmmm Lizzard uwazasz ze moja taktyka grania cl+fiendy jest sux i ze najlepsi graja ghulami. Moze ale popatrz na wilq ktory dobry hum bierze jako 1st hero mk???? A jakos Wilq jest 9 w rankingu:) To troche taki element zaskoczenia, gdy grasz troche inaczej nie uwazasz???? Zreszta taktyka jaka zazwyczaj gram, nie jest moim wymysłem, podpatrzylem ja od Shizma z Bosa. Przed resetem miał chyba 25 lvl, teraz z tego co wiem juz nie gra. To wlasnie jego repy ogladajac uczylem sie grac. Pozdro dla niego:D
Flash
2nd January 2006, 10:08 PM
Wiem ze powiecie ze Cl+fiendy sa sux, ale ja tak gram własnie na elfa. Cl+zuki+biesy na driady, pare abo, i wozy miesa, kazdy hero rozdzka ze szkieletami. Według mnie podstawa do skontrowania tej taktyki sa biesy+meatvagon. Abo mozna zrobic ale nie wiecej niz 2-3 bo elf idac w talony zawsze robi je na master. Proponuje zwiekszyc atak biesom noi ofc zakopywanie to podstawa. Na 2 hero bierz dk, zeby leczył cl i nie zapomnij zawsze miec dla niego miksturke niesmiertelnosci bo dk dead=gg.
Nie twierdze ze to zly strat. Sam tak gram na ne jak mi sie ghoule znudza :D ale zuczki nie zawsze sa najlepszym wyjsciem na ne. Ale nie o to mi chodzi, nie zamierzalem komentowac Twojej gry, po prostu mam pewnego, skutecznego strata na dh+naga+fast misie!
Lizz4rD
2nd January 2006, 11:37 PM
tnx za uznanie terror ...
dl + ghule (red creep) = strata 2 ghule fe gdzie sie nikt kurwa nie spodziewa :P a jak juz zigu beda to gg no re ^^ jak dl ma kule korupcji ghule to mordercy u orc jedynie hh ratuje sytuacje albo mass viv bo taureny wymiekaj jak dostaj z coila i spia dalej ...
co do sleep jak gram ne na good u biore ze soba wipsa i jak prubuje suranda no to wista wio studnia ^^ imba na ud ale zeby takiego wala wycica trzeba mic good wyczucie maly p ofc
wracajc do tact na ne jest dobry lish jako morderca tzn pakuejsz w niego all imba itms :D pierdolnie ci tkai z nowej w misie potem normlanie potem ghule dobijaja tylko ja nie widze problemu na xpamie mialem taka albo podobna tact staty 27:1 (1 disc moj wlasny ~~` i love my pc :D) :P
fiendy sa dobre w puzniejszym etapie gry jak gosciu juz mysli ze idzesz w 100% w abo/ghule to kitrasz tak z 5-7 spidow i ma zdziwko jak wlanie sobie jakies air a co do wilq dostalem od niego pierwszy raz bo sie znim bawielm nie orbilme scautow nic obczajilme sie z deka za pzno jak mi wparowal mass tank do bazy .... ale chuj z tym mk < dl + ghule ^_-
ostatnio widze ze moja imba tact NE dzial i to kurwa nie przelwka wkrwianie ludzi hero najlepiej 3-ma to jest dopiero fun a jak ich to rozprasza (ciagle cj :P do tego trza ultrawizje opracowac + pare sacutow jak nie wiesz gdzie i kiedy sie crepuje ) jak ktos chetny solo to mgoe zgrac to tak btw ^^
nie ma takiego ne (nie liczac spirtmoona, spirt wali arch i ma imba micor etc ) nie jedzie (jakbm mial apm wiekszy niz 140 to kurwa boze chron przedemna swiat ^^)
jeszcze jeden maly spamik KONTRA NA UNIT wroga TO NAJLEPSYZ ATAK ^^
OKI POPRAWKA CO DO TACT NE TACT ZAJEBISTA LAE NIE NA MAP 1v1 :] tzn da sie kruwa wygrac ale na wlasnych hoscie a nei ze mi kosles wpada z 5 kat (orc) i peonami ja mu archy pod katapulty on ojezda i leczy a jakurwa arc ruszyc nie moge .....
BoSpEr
3rd January 2006, 08:29 AM
Flash napisał(a)
Nie twierdze ze to zly strat. Sam tak gram na ne jak mi sie ghoule znudza :D ale zuczki nie zawsze sa najlepszym wyjsciem na ne. Ale nie o to mi chodzi, nie zamierzalem komentowac Twojej gry, po prostu mam pewnego, skutecznego strata na dh+naga+fast misie!
Flash zapodaj repa jak jedziesz elfa grajacego ta taktyka dh+Naga+fast miski, a ja zapodam jak gram na takte archers+driads+talons. ok???
Flash
3rd January 2006, 03:55 PM
Flash zapodaj repa jak jedziesz elfa grajacego ta taktyka dh+Naga+fast miski, a ja zapodam jak gram na takte archers+driads+talons. ok???
deal :)
oto rep, niestety nie zobaczysz misiow bo kaspar nawet nie zdazyl techowac ale to byl strat dh+naga+misie. Jak mowilem ghoulami mozna zakonczyc gre w mniej niz 10 min
jesli gra sie przedluza idz w master banshee i przejmuj miski. Mozesz powoli zastepowac ghoule abomami i dodac necro na adept zeby walil unholy frenzy+ 2-4 pajaki z pajeczyna na ewentualny air. Panda z umiejetnoscia drunken brawler+orb of corruption+vamp aura+unholy frenzy=overkill. Hipotetycznie masz dl i pande na 4 lvl. Vamp aura 2lvl=30% life leech a panda 2lvl drunken brawler zada criticala na >150 obrazen z orbem i regeneruje 50 zycia jednym ciosem nie mowiac juz co sie dzieje z dl+panda na 5lvl... 45% LL i critical >200 dmg...
edit: no i dwie statuy ale to przeciez oczywiste :P....
btw ten strat dziala zawsze na ne oprocz dr+driady+arche+talony i na orki
BoSpEr
3rd January 2006, 05:40 PM
Thx Flash wieczorem lukne na tego repa, a ja dam jakiegos jutro bo najpierw musze znalezc takiego repka w swoim wykonaniu.
p.s Aha pytałem o rade jak grac na taka strat elfa nie dlatego ze kazdy mnie nia kosi, po prostu grałem ostatnio z gosciem staty 90-5 i jakos sie nie wiedziałem co robic:/ ale thx za repa i komentarze:)
Flash
3rd January 2006, 06:07 PM
Thx Flash wieczorem lukne na tego repa, a ja dam jakiegos jutro bo najpierw musze znalezc takiego repka w swoim wykonaniu.
p.s Aha pytałem o rade jak grac na taka strat elfa nie dlatego ze kazdy mnie nia kosi, po prostu grałem ostatnio z gosciem staty 90-5 i jakos sie nie wiedziałem co robic:/ ale thx za repa i komentarze:)
Spoko ja tez nie zawsze przegrywam na dr+arche+driady+talony. Po prostu kazdy z nas szuka czegos nowego/lepszego :D
btw do banshee anti magic shield abuse rulz ^^
Shimmy
3rd January 2006, 06:43 PM
Flash napisał(a)
Spoko ja tez nie zawsze przegrywam na dr+arche+driady+talony. Po prostu kazdy z nas szuka czegos nowego/lepszego :D
btw do banshee anti magic shield abuse rulz ^^
szczegolnie jak ci podleci wisp, zrobi detonate;p
Flash
3rd January 2006, 07:16 PM
Originally posted by Shimmy
szczegolnie jak ci podleci wisp, zrobi detonate;p
ams ma tez swoje ograniczone "zycie". blokuje obrazenia od magii do 150 o ile sie nie myle i wiele czarow. detonate wispa zadaje "obrazenia" tarczy i moze ja zdjac jesli jest nadwyrezona ale gwarantuje ze 3 banshe ze statuami moga spammowac ams przez cala bitwe i jesli chcialbys rozpraszac bez przerwy tarcze musialbys miec grupe 12 wispow na podoredziu :P
wolf_mk
4th January 2006, 05:41 PM
A cos dla humcia?:> Ludzie help :D bo ostatnio znaczy dzisiaj dostalem 2 razy z kolesiem z skillem gorszym ode mnie (jednak sa gorsi ode mnie) ale ja nie wiem co robic na mirror i jak koles wali am + ten lolek z tawerny firelord + mass knights + kano + priest ... co robic?:>
btw nie dodaje ze dzisiaj mi nie idzie wogole ale hmm to inna sprawa :D nadal nie moze dac mi spokoju jedna mysl... walnolem fast expa a on mi walnol tr :D haha noob ze mnie :)
Lizz4rD
4th January 2006, 05:51 PM
wolf sugerje zaczac grac am :D btw jakim kruwa cudem ten 2 typke zrobil t3 ... a jak juz tagk grawsz to sb>knightsy a na te medy anio zrob gryfy albo co innego byle latalo ;p
Shimmy
4th January 2006, 07:00 PM
tak gra tod, sugeruje grac tak samo i porostu go wymicrowac + na 3 hera paladyna i tyle, a granie am jest nieoceniona pomoca tak samo w ealry jak i late game, elemental tankuje ostro co pomoga latwo i szybko creepowac, potem jak kolo ma priestow walisz blizza i am zadaje duzo wiece dps niz ten twoj mk
wolf_mk
4th January 2006, 07:03 PM
Po 1 mk to gosu... po 2 kurde on ciagle wali przywolane jednostki i nie mam many na dispela :D po 3 walne gryfy a on ma zywiolaki itp chociarz z micro mozna dac rade po 4 nie zmienie taktyki :D znaczy hmmm moze zmienie nie wiem jeszcze :D kocham tak jak gram :p jestem inny niz wszyscy gracz ktorzy graja humem :D
SB na knighty?:> hmm nie wiem czy to da rade :D alle thx za wsparcie ziomy :)
Shimmy
4th January 2006, 07:44 PM
Jak znajde to dam ci repa w ktorej obaj gracze tak graja(co sie z tym wiaze jeden przegrywa grajac ta takta, ale to dla slabszych:P)
Shimmy
4th January 2006, 07:57 PM
Eh dobra, lipa nieznalazlem tego ale żeby nie było ze nic niedalem obczaj sobie ten walek
Lizz4rD
20th January 2006, 09:48 PM
ciam ciam ;D temat umiera trzeba go wskrzesci orc vs ud
bierzemy sh i idziemy mu spidery mordowac gg no re w repleys macie repa jak bospera tk pojechalem ;p
wolf_mk
21st January 2006, 01:18 PM
Oke mowci mi co zrobic jak koles ud no ale coz wali tinkera i mi ciagle wbija w baze i robi sobie goblinki ... kosi mi chlopow i co zrobic? ja tp a on kostur teleportacji .. doszedl do 6lvl i co? stuna nie walne jeszcze do tego ma buciki do speeda i daje to ulepszenie ze jeszcze szybciej sie rusza ^^... omg po prostu jak dota ... jakis cfaniaczek powie co zrobic?
Lizz4rD
21st January 2006, 08:37 PM
postawic 2 towery ?? :P jeden wysyanioe many drugi nromal ?? :D
Shimmy
21st January 2006, 08:59 PM
rowzwalic go zanim dojdzie do 6 lvl jeszcze cosD?
wolf_mk
21st January 2006, 10:57 PM
Co dadza towery? many mechanik ma troche ... a towery sux ...
Shimmy jak on nie dojdzie do 6lvl? skoro nie da sie tak latwo ud zniszczyc.. chyba ze tr ale ja nie umiem za dobrze :D
Shimmy
21st January 2006, 11:06 PM
eh timker dziala fajnie jak grasz ne ale ud... nie uzupelnia sie zbytnio z rzadnymi jednostkami, pozatym ud niema nuke na ktory sie wszyscy skarza ze imba i wogole. Wydaje mi sie ze klientowi sie mocno nudzio i dlatego tak zagral bo normalnie granie tinkera u ud jest imho glupota.
Lizz4rD
22nd January 2006, 01:31 AM
e tam nudzilo sie mowie ci ze 2 towery starcza jak ci wabe wejdzie to przerze bierzesz te wierzyczki i spalanie many pakujesz w niego (hero) a zwykla walsiz w fabryke
wolf_mk
22nd January 2006, 12:39 PM
xD ja wczoraj w mirror hum zagralem tinker / ranger / alchemik ^^ ale wtopa :p ale klimat alchemikiem rzuca sie bombe kwasowa a rangerka kilka atakow i masz szkieleta :D loOol :)
Shimmy
22nd January 2006, 01:01 PM
wolf_mk napisał(a)
xD ja wczoraj w mirror hum zagralem tinker / ranger / alchemik ^^ ale wtopa :p ale klimat alchemikiem rzuca sie bombe kwasowa a rangerka kilka atakow i masz szkieleta :D loOol :)
Podchodizles do tawerny, zamykales oczy i kilakles na ślepo...Zgadlem :D ?
wolf_mk
22nd January 2006, 06:43 PM
Eeee chcialem sobie inaczej zagrac ^^ btw juz mam new takte xD ranger i alchemik :)
Lizz4rD
28th January 2006, 06:12 AM
wilq na mapach z tawerna graj hum graj fast rifel czytac koszary + kuznia + farmax2 potem stwiasz altara i kupujesz DR i idzesz z 2 -3 zalezy jak masz opanowane rifelsami do kolesia i wybjasz go robioc z chlopow peonow ghuli hgw cjeszcze wlasna armie ofc micrujesz rifelse ;D
Flash
28th January 2006, 01:09 PM
Originally posted by Lizz4rD
wilq na mapach z tawerna graj hum graj fast rifel czytac koszary + kuznia + farmax2 potem stwiasz altara i kupujesz DR i idzesz z 2 -3 zalezy jak masz opanowane rifelsami do kolesia i wybjasz go robioc z chlopow peonow ghuli hgw cjeszcze wlasna armie ofc micrujesz rifelse ;D
Ladna adaptacja strata ne na huma...
NoChanceForYou
29th January 2006, 12:15 AM
Lizz4rD napisał(a)
widzialem repke jak koles tak zagral byla nawet ciekawa to chyba bylo mirror hum vs hum jeden jechal arch + foots a drugi dr + rifles wiadomo ktory wygral :P ( ten co jechal na rifle :P )
Bodek
30th January 2006, 07:55 PM
bosper dzieki za taktyke z przesyłaniem kasy na 2 gracza działa :)
wolf_mk
31st January 2006, 03:24 PM
Originally posted by Lizz4rD
xD wlasnie tak pocisnolem kolesia na north ^^
Bodek
5th August 2006, 05:27 PM
mam pytanie ... a raczej prosbe nauczcie mnie robic surroundy bo mi za h00ja to nie wychodzi cwicze na tej mapce ale raczej licze tylko na fuksa... czuje ze o czym waznym nie wiem / nie zauwazam :P dzieki z gory
wolf_mk
5th August 2006, 07:48 PM
ee Bodek surrounda robisz normalnie? klikasz tym klawiszem ruchu :D ja sobie ustawilem pod E :) no i tez sie blokuje unitami tzn jak ci ucieka to wyprzedzasz i go blokujesz :p
Flash
5th August 2006, 11:30 PM
ja uzywalem custom keya na klawisz "move" i klikalem na jednostce kilka razy. za kazdym kliknieciem twoje wojo bardziej zaciesnia sie wokol przeciwnika.
cYa-
6th August 2006, 12:06 AM
Kiedys sur to bylo kosoms a teraz jakos łatwo wychodzi :P
BoSpEr
6th August 2006, 11:32 AM
Mozecie wrzucic tu mapke do cwiczenia sur.??
Bodek
6th August 2006, 11:45 AM
jasne
wolf_mk
6th August 2006, 12:45 PM
imo ta mapka to jest jedno wielkie hujs*** ... lepiej isc pograc laddera :)
BoSpEr
6th August 2006, 03:44 PM
jasne
thx:*
firez-tm
10th August 2006, 03:29 PM
mam problemy z macro ud dawajcie swoje najlepsz builidy kazdej rasy
wolf_mk
10th August 2006, 10:57 PM
Firez.. widac ze jestes leniem! Czy tak ciezko wejsc na rep.pl zobaczyc repa np Terrora i tam masz build? ~~ bardzo proste :) masz napisane co w jakiej (minucie i sekundzie) robi po kolei ! Wystarczy zobaczyc ze np oltarz / krypta / zig / zig / sklep albo cos w tym stylu :) pozdro
BoSpEr
10th August 2006, 11:58 PM
Chyba Firezowi nie chodzi o kolejnosc budowania, ale o ich miejsce na konkretnych mapach, tzn jak budowac czy oltarz z przodu czy z tylu itd. Przynajmniej tak ja to zrozumiałem.
Flash
11th August 2006, 12:10 AM
gdzie i jak budowac to chyba jak kto lubi :D. wiadomo ze ud tworzy zbite bazy zeby mozna bylo w nich blokowac przeciwnikow i bronic akolitow. kazdy ma swoj styl budowania. bosper z pewnoscia pamietasz ze na danej mapie mialem zawsze identyczny build. a szczegolnie znane rozpoznawalne byly z ei, tm i tr :p. o dziwo po zamieszczeniu repkow w best ud reps widzialem takie same buildy u innych :D
wolf_mk
11th August 2006, 09:55 AM
Bosper build to chyba jest jak co po kolei budujesz :p bo rozmieszczenie budynkow zalezy od mapy :)
Wieczor
11th August 2006, 12:15 PM
Firez poszukaj repów najlepszych graczy i zobacz ich build. Ja robie przeważnie: Krypta + Ołtarz / ako / + zig / ako / + grobowiec/ ghul / + zig lub krypta + cmentarz / 2ak / + zig + altar + ghul + x2 paj + zig .. + grob pomiedzy pajoakimi
firez-tm
11th August 2006, 12:31 PM
chodzi mi o macro macro build na mapach mam repow od hooya terrora etc
ale chcialem zebyscie wy z clanu pokazali co potraficcie n/c delete all my post ..(joke)
BoSpEr
11th August 2006, 01:46 PM
Bosper build to chyba jest jak co po kolei budujesz :p bo rozmieszczenie budynkow zalezy od mapy :)
Firez zle to ujał, ale chodziło mu o to co ja napisalem<chyba>.
Flash pamietam:)
wolf_mk
11th August 2006, 02:14 PM
buildup
Słowo oznaczające technikę rozbudowy. Jest to szczegółowa rozpiska tego co, jak i w jakiej kolejności budować, jak rozporządzać workerami.
to jest definicja tego co ja mam na mysli build a ty jednak Bosper masz racje jemu chodzi o to jak stawiac budynki :p
firez-tm
14th August 2006, 06:11 PM
brawo brawo eureka nie to ja pisze niejasno
RoNaLdInHo10
15th August 2006, 12:12 AM
Ghule + mass gargs na ELFA...:D the best tactic :D hehe ... nachlepsza:D
Trooper
15th August 2006, 01:15 AM
Ghule + mass gargs na ELFA...:D the best tactic :D hehe ... nachlepsza:D
na rocu tak.
KOKS_PL
15th August 2006, 01:30 AM
ja na rocu spędziłęm ze 6 miechow mojego zycia i jak ktos und doszedl do 12- 14 gargow to na kazdą rase juz gg nie da sie nic zrobić gdyz zrobisz air to maja po 3 upie ok 90 dmg + regen from dl :) zrobisz np archery lub biesy to są ghule :))) jedynie kilka razy udało mi sie w roc wygrac z gargami oczywiście że żyro!! mas żyro own na air nie ma mocnych chyba że gryfy najlpesza jednostka w roc :)))))
Virus][pl][
16th August 2006, 03:13 AM
no ja mam tak samo czesto ze jeszcze w bazie zabudowuje :?
wolf_mk
31st August 2006, 09:57 PM
Mozecie mi powiedziec czemu wiekszosc graczy hum nie radza sobie vs destro / wivy (najszczesciej) i inne jednostki latajace? Human ma najwiecej jednostek anty-air a wieszkosc wlasnie przegrywa przez mass air.. czy to nie dziwne? Rifle (praktycznie zawsze uzywany unit w kazdym mu) hawki, gyro (atak obszarowy + imba speed), tanki (1 tank atakuje 3 unity naraz) a mimo to gracze hu przegrywaja z mass vivs czy destro.. t.t :( czy was to nie dziwi?
Bodek
31st August 2006, 10:48 PM
nie, bo na orka jak gosc jedzie vivki nie zdazylsz tankow gyro sux vs baty a rifle tragedia... bo wolne i jak gosc robi focus z bm to nie masz szans uciec.Vs destro to jest tak ze jak cie nie zmiecie jedna fala tzn( jak destro maja mane) to ma problem ja osobiscie preferuje tanki vs destro wiecej mi sie nie kce pisac :P
wolf_mk
31st August 2006, 10:57 PM
Bodek powiedz mi ktory ork ci robi vivy + sw ;) bo mi sie wydaje ze wiva ze slowem < rifles a praktycznie kazdy bierze 1st ama a jego aura imba.. 2 heros to najczesciej bm lub mk (zalezy co ork gra czy fs czy bm). Co do destro.. 1 fala = ile ma destrow? 1 tank atakuje na raz 3 unity.. tank = 3 fooda, destr = 6 wiec? masz kolo 5 tankow to koles ma 8 destro wiec wiadomo kto win ~~
Goocio
31st August 2006, 11:07 PM
na orka
jak ci sie skonczy t2 to wyslij milicjanta do orkai obadaj co robi, 2 x bestiray to albo wyvki albo mass riders, na wyvki musisz szybciorem rifle walic [inne latajace unity nie daja rady, no chyba ze masz wiecej expow niz ork :D] na ridersy polecam SB + czarki ale pamietaj ze twoja sila to wpadzior jak masz 4 casterow + milicja + kupione towery jak to zjebiesz to masz problem
vs UD twoja szansa lezy w bardzo bliskiej pozycji [np TR pozycje obok siebie on pojdzie za pewne 7-8 ghuli i fiendy wtedy wychodzac na 5 footow i pozniej rifle + kaplani go zjedziesz, jak jebnie wiecej niz 2 towery to morty i UD ma pozamiatane [ofc o ile nie zjebiesz sprawy :p] widzialem to u ToD`a i u Sky`a a grali na UD najwyzszej marki
jesli jestes daleko to w sumie "najprostszy" sposob to mass exps + mass towers i pozniej jedzisz go albo po buildingach [gyro tanki] albo cos w stylu gryfy + gyro, gyro + rycecerze, gryfy + rycerze [i olewasz destro wymiatasz kosturem xD]
a no i jak sie nie czujesz na silach i mapa temu sprzyja [latwo kripowac] to wez 1st MK 2nd Pa, a 3rd jak kcesz to co kcesz ale fajny jest Mag z przemiana w postac eteryczna i czaisz sie na herow u UD [wtedy ty jestes hunter a on victim muahahahahah]
Bodek powiedz mi ktory ork ci robi vivy + sw ;) bo mi sie wydaje ze wiva ze slowem < rifles a praktycznie kazdy bierze 1st ama a jego aura imba.. 2 heros to najczesciej bm lub mk (zalezy co ork gra czy fs czy bm). Co do destro.. 1 fala = ile ma destrow? 1 tank atakuje na raz 3 unity.. tank = 3 fooda, destr = 6 wiec? masz kolo 5 tankow to koles ma 8 destro wiec wiadomo kto win ~~ destro to 5 fooda :D
odnosnie wyvy + SW to grubby [kazdy ork zara po tym gral tak] tak gral i zaczelo sie od gier grubbego ze spellem [imo jeden z najlepszych humow i miszcz t2] to bylo na paczu w ktorym SW nie mialy jeszcze odpornosci na niektore czary, i po ich grach [jakies 10 dni] zrobili nowego patcha ktory to zfixowal
wolf_mk
31st August 2006, 11:28 PM
Goocio bede pamietal o tym milicjancie :D dobry motyw ^^
Towery vs ud nieraz sie nie sprawdzaja bo jak destro ma full mane to hmm pograne :D a ten dk jeb*** leczy :p
na orka hawki ownuja :D bo to jest tak 2x hawki = bat i wiva :) czyli? gg for human :D
Goocio
1st September 2006, 01:28 AM
believe me not
on ma to na t2 twoj hawk na t2 ma 525 hp [jesli sie nie myle o pare hp :D]
jesli chodzi o towery to nie mam na mysli 1 - 4 towerow najeb ich mase zeby Cie wyzywal koles od N00BÓw tak z 10 zeby destro padalo od samego podlecenia do nich :D robisz go w huja jak chcesz i zostaje mu tylko harras na inne dostepne kopalnie i zrobienie 6 lvl u licz :D
jak sie uda to masz go w reku wtedyt ty dyktujesz warunk9i gry bo on gra to na co ciebie moze skontrowac a ty przeciez wiesz co to bedzie wiec go mozesz wyprzedzic [np ty gyro to on fiendy( wtedy ty wiedzac to wczesniej napierdalasz massse knightow + gryfy(( uwierz mi ze na 3 kopalniach dasz rade na 6 buildingow leciec)) i jedziezsz to olewajac destro]
no t2 mialo byc ale wczoraj bylem zajebany i slabo wiedzialem co sie dzieje tym bardziej nie wiedzialem co pisze, jestem w trakcie czytania glupot ktore wczoraj napisalem i doszedlem do wniosku ze fajnie sie pisze na kompie bo nie widac ze mam brzydkie pismo
wolf_mk
1st September 2006, 10:12 AM
Guciu hawki jest na tier 2 :p a na ud to i tak 5 towerow starczy ^^ lepiej miec wiecej gyro :)
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.