PDA

View Full Version : Replaye

Pages : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

BoSpEr
8th October 2005, 01:56 PM
Tutaj umieszczajcie swoje replaye, mam prosbe zeby ten dział nie był zarzucony samymi replayami, ale takze komentarzami, ktore sa bardzo pomocne:P Po prostu jesli ogladasz jakiegos repa, to staraj sie skomentowac go tutaj co według ciebie było dobrze a co zle. Prosiłbym rowniez przy zamieszczaniu repka o opis kto przeciwko komu gra i jakimi rasami:)

BoSpEr
8th October 2005, 01:57 PM
Daje repka Bosper [ud] vs Basior [ork]
To nasza 2 gra i jak na razie jest 2-0 dla mnie:P

ShaQu
8th October 2005, 02:03 PM
Elohima pocisnelem 2 razy :D
1 replay
CHaPaL_PL[119apm] <orc> vs Elohim[89apm]<elf>
Mapa ; Wyspy echa
Jak ktos moze niech mi napisze co zle robilem a co good :D

ShaQu
8th October 2005, 02:04 PM
2 replay
CHaPaL_PL[112apm] <orc> vs Elohim[85apm]<elf>
Mapa : Las gnoli :)
Btw. masz bosperq to co chciales :D

BoSpEr
8th October 2005, 02:09 PM
Shaqu prosiłem zeby obok acc gracza podawac rase jaka grał, wiec jesli mogłbys tak wlasnie zamieszczac replaye to byłbym wdzieczny:P Ofc prosba ta jest kierowana do wszystkich, naprawde taki sposob jest przejrzysty, bo niektorzy szukaja np. repow humana i takie tylko ogladaja, inni ud, wiec wchodzac od razu widza co sciagac a co nie:P
P.s Jesli mozesz Shaqu to edytuj swoje 2 posty, w taki sposob jak napisałem:P

BLUE_SYSTEM
8th October 2005, 02:40 PM
Każdy wie ze chapal gra orkiem ^^ a elohim elfem :P

BoSpEr
8th October 2005, 02:53 PM
A ja mysle ze niekazdy:P Ale poza tym nie uwazasz ze sposob proponowany przez ze mnie nie jest dobry i sprawia ze topic jest czytelny???

BoSpEr
8th October 2005, 08:49 PM
A tutaj repek specjalnie dla ciebie _-Extremey-_. Ud na huma, nie jestem jakis gosu ale cos tam chyba potrafie.
Bosper [ud] vs WariiorxD_vzla [hum]

ShaQu
8th October 2005, 10:01 PM
BoSpEr napisał(a)
Shaqu prosiłem zeby obok acc gracza podawac rase jaka grał, wiec jesli mogłbys tak wlasnie zamieszczac replaye to byłbym wdzieczny:P Ofc prosba ta jest kierowana do wszystkich, naprawde taki sposob jest przejrzysty, bo niektorzy szukaja np. repow humana i takie tylko ogladaja, inni ud, wiec wchodzac od razu widza co sciagac a co nie:P
P.s Jesli mozesz Shaqu to edytuj swoje 2 posty, w taki sposob jak napisałem:P Tak jest szeryfie :D
Od dzisiaj bede tak postowal :)
btw.nie wyzywac mnie od lizusow itp ":D

BoSpEr
9th October 2005, 10:58 AM
Oto przyklad wzorowego klanowicza:P Thx Chapal, sposob ktory zaprezentowałes był optymalny, nick, rasa, apm, mapa, jednak nie moge wymagac zeby kazdy tak robil:P Wystarcza nicki i rasy, ale jak ktos chce tak jak Chapal to n/p^^

ShaQu
9th October 2005, 08:10 PM
Po dluuuuuuuuuuuuugiej przerwie at z shadowem Tt .... warto zobaczyc :D
CHapal_pl[115apm](orc),shadow90[113](elf) vs mar1lyn-kdc[125](hum),hero-hunter[81](elf)
mapa;huragan

THE_WORLD_SUCKS
9th October 2005, 09:48 PM
a po co wam amp :)

BoSpEr
9th October 2005, 10:02 PM
THE_WORLD_SUCKS napisał(a)
a po co wam amp :)
Shaqu chciał mi sie podlizac:P^^

ShaQu
9th October 2005, 10:43 PM
BoSpEr napisał(a)
Shaqu chciał mi sie podlizac:P^^ ;p ;p ;p ;p ;p ;p ;p ;p ;p ;p ;p ;p ;p

Shadow90
9th October 2005, 10:56 PM
ShaQu napisał(a)
Elohima pocisnelem 2 razy :D
1 replay
CHaPaL_PL[119apm] <orc> vs Elohim[89apm]<elf>
Mapa ; Wyspy echa
Jak ktos moze niech mi napisze co zle robilem a co good :D

Nice rep... :cool: Chapal davno nie ogladalem twoich repkow ani nie widzialem jak grasz, a teraz neo mi pada i sie skusilem cos sciagnac i looknac i stwierdzam ze sie gosiak robisz :p :D
Dobrze pomiatasz swoimi herami ;)

ShaQu
9th October 2005, 11:31 PM
Shadow90 napisał(a)
Nice rep... :cool: Chapal davno nie ogladalem twoich repkow ani nie widzialem jak grasz, a teraz neo mi pada i sie skusilem cos sciagnac i looknac i stwierdzam ze sie gosiak robisz :p :D
Dobrze pomiatasz swoimi herami ;) LOL
Zartujesz ??

ShaQu
10th October 2005, 12:15 AM
CHaPaL_PL(orc) vs ILoVeKorea(elf)
mapa tm
Koles mi muwile ze = varden-lol :) dlatego jestem jeszcze bardziej z siebie dumny ze pocisnelem takiego gosiaka :D

PlaYeR_GoSu.
10th October 2005, 10:47 AM
Shadow90 napisał(a)
Dobrze pomiatasz swoimi herami ;)
Co ty muwisz shadow chapal to jest zwykly banan :P,nie to co ja :) "czikita ;P "

BoSpEr
10th October 2005, 10:55 AM
ShaQu napisał(a)
CHaPaL_PL(orc) vs ILoVeKorea(elf)
mapa tm
Koles mi muwile ze = varden-lol :) dlatego jestem jeszcze bardziej z siebie dumny ze pocisnelem takiego gosiaka :D
Tez ostatnio z nim grałem i mowił mi ze ILoveKorea=Paluch z lola:confused:

Martinus78
11th October 2005, 07:46 PM
graja obaj na tym koncie

ShaQu
14th October 2005, 01:16 PM
Percik_(orc) vs jakis koles z orga ktory mial 32 level solo

ShaQu
14th October 2005, 03:54 PM
A tu macie fajna gre "2v2" a zreszta sciagnijcie i luknijcie :D
chapal_Pl(orc), rumek_(elf) vs [bos]basior(orc), pro_player(orc)

Kevin
16th October 2005, 02:50 PM
SweeT[hum] vs KeviN[orc]

sweet stats 45-1 solo

Goocio
16th October 2005, 07:04 PM
Po co wy piszecie o tym APM ??? Czy tak robia Gosiaki ??? Osoboiscie uwazam, ze jak ktos jest ciekaw to sobie w masterze sprawdzi . . . . . . [to wogole nie odzwierciedla poziomu graczy :rolleyes: ] . . . .

Taurenos_Pl
16th October 2005, 07:24 PM
jak hcą to niech piszą :D

Kevin
16th October 2005, 08:16 PM
Napisalem apm przy nickach bo widzialem ze w pierwszych dodawanych repkach tak bylo; co do stosunku apm a poziomem gry prezentowanym przez gracza jest różnie i niemozna powiedziec ze skill=apm jednak w wiekszosci przypadkow mozna wywnioskowac czy gracz jednak cos potrafi czy nie (apm>60)

ShaQu
16th October 2005, 08:51 PM
Kevin napisał(a)
SweeT[hum] vs KeviN[orc]

sweet stats 45-1 solo Zajebisty rep
imo 1 Imba akcja jak ci mk zajebal fs z mlota
imo 2 Jak mu fs farmy pojechales <LOL> cyba z 6 naraz :D xaxa ^^
btw. niezly gosiak z ciebie

Bodek
16th October 2005, 09:34 PM
a ja nie moge pogladac bo jak chce odpalic repa to mi wyskakuje cos ze z moja mapa gnoll wood cos nie tak:((( moze ktos wie co na to poradzic??

Taurenos_Pl
16th October 2005, 10:28 PM
a masz mape las gnoli albo edytowałeś ją i coś nie ten tego albo jakiś bład

Bodek
16th October 2005, 10:55 PM
Taurenos_Pl napisał(a)
a masz mape las gnoli albo edytowałeś ją i coś nie ten tego albo jakiś bład mam ta mape i nic nie edytowałem...

Kevin
16th October 2005, 11:32 PM
ShaQu napisał(a)
Zajebisty rep
imo 1 Imba akcja jak ci mk zajebal fs z mlota
imo 2 Jak mu fs farmy pojechales <LOL> cyba z 6 naraz :D xaxa ^^
btw. niezly gosiak z ciebie

Dzieki ShaQu :] Niewiem czy pamietasz ale mnie pojechales w cw Rox vs Sod więc wygralbys ze sweetem pewnie duzo wczesniej :)

ShaQu
16th October 2005, 11:40 PM
Kevin napisał(a)
Dzieki ShaQu :] Niewiem czy pamietasz ale mnie pojechales w cw Rox vs Sod więc wygralbys ze sweetem pewnie duzo wczesniej :) Bardzo dokladnie pamietam tamta gre to byla moja 1 wygrana na jakimkolwiek cw :D
A ze Sweetem solo to na 99% nie mialbym szans
Hmm moze jakies at albo rt to bym go pojechal xaxa ^^

PlaYeR_GoSu.
17th October 2005, 09:23 AM
Hmm ja bym pojechal sweet ale ciebie kevin chyba nie :P dobrze wymiatales tam ze sweetem
GJ

Martinus78
17th October 2005, 12:25 PM
dobra gra Kevin, btw sweet to marshall tutejszy admin :) lol dobry byl ten czat o banowaniu na poczatku :)

ShaQu
18th October 2005, 03:10 PM
CHapal_pl(orc) vs iTs-On(elf)<wodz klanu HD>[24 w rankingu chyba :D]
zajebiscie sie z tego wina cieszylem poniewaz moim zdaniem koles mial mh a do tego mialem cholernego laga :(
btw. warty rep do sciagniecia
Nie no nie mozna dac 2 repow na tym forum co to ma byc ??
repa mozecie znalezc w tym temacie
http://eurobattle.net/forum/showthread.php?s=&threadid=17903

Taurenos_Pl
18th October 2005, 05:11 PM
fajny rep budujesz sie praktycznie tak samo :D jak ja :)

BoSpEr
18th October 2005, 07:01 PM
ShaQu napisał(a)
zajebiscie sie z tego wina cieszylem poniewaz moim zdaniem koles mial mh a do tego mialem cholernego laga :(
Ten gosc to noob jak dla mnie, przed restartem statow mial juz chyba 20 albo i 21 lvl, zjechałem go raz w solo jak szmate, zreszta dawałem gdzies na forum Rox repa, przejałem mu miski banshee to mi napisał ze jestem noobem i gdyby nie te miski to nigdy bym z nim nie wygrał. Lol Po to je Blizzard chyba wymyslił zeby je uzywac, tak mi sie wydaje przynajmniej:)
P.s Dzis wracam na xpama, na razie tylko at troche pogram zeby do formy wrocic, ale mozecie mnie spotkac na xpamie od dzisiaj:)

Martinus78
18th October 2005, 07:37 PM
ShaQu napisał(a)

hehe ten koles - Maki jest zalosny, tez go raz pojechalem a na koniec gry jak juz mial losa prosil sie zeby mu dac freewina :D

Shadow90
18th October 2005, 07:56 PM
Gnebicie ludzi.. nie ladnie..
Dla noobow szacunek (w 1v1) dla gosiakow pogarde (w 1v1)
w 2v2 odwrotnie...

ShaQu
18th October 2005, 08:05 PM
Shadow90 napisał(a)
Gnebicie ludzi.. nie ladnie..
Dla noobow szacunek (w 1v1) dla gosiakow pogarde (w 1v1)
w 2v2 odwrotnie... Dobrze napisane
btw. nie wiedzialem shadowkq ze jestes taki madry :P

Martinus78
18th October 2005, 08:33 PM
ShaQu napisał(a)
Dobrze napisane
btw. nie wiedzialem shadowkq ze jestes taki madry :P

mylisz sie on jest glupi :D

Taurenos_Pl
18th October 2005, 09:51 PM
widać że a nie ważne ................ :P

THE_WORLD_SUCKS
18th October 2005, 09:55 PM
fajny warden use ;)

[elf]RuMeK- vs [hum]fat-horza

ShaQu
20th October 2005, 04:40 PM
macie tutaj repa co sam pojechal 2 naraz kolesi na jeszcze takiej pojebanej mapce jaka jest LT

Taurenos_Pl
20th October 2005, 04:45 PM
nice rep ale wydaało mi sie że micro coś nie tego ale to chyba nie wiem oglądałęm go na szybkiego bo mi sie śpierszyło :D

Bodek
22nd October 2005, 01:33 PM
daje cos aby odwiezyc ten dział mam nadzieje ze sie bosper nie obrazisz

firez-tm
22nd October 2005, 03:28 PM
Prosze o repy dla orc tylko mi nie mowic zobacz repy 4k^Grubby 4K.grubby :D

BoSpEr
22nd October 2005, 04:00 PM
Bodek napisał(a)
daje cos aby odwiezyc ten dział mam nadzieje ze sie bosper nie obrazisz
Spox Bodek nie obrazam sie, nie jestem jeszce w formie, jak do niej dojde to Cie znowu zjade^^

Taurenos_Pl
22nd October 2005, 04:06 PM
frizes tm czemmu nie masz oglądnąć repów grubbego ???????????? ja go lubie i oglądam jego repy jest najleprzym graczem grającym orkiem :/
nie rozumiem cie

firez-tm
22nd October 2005, 04:38 PM
bo chce zobaczyc jak ty grasz taurenos lub inny good orc z klanu

BoSpEr
22nd October 2005, 05:30 PM
Luknij na repy Chapala i Kevina oni bardzo dobrze graja orkiem.

firez-tm
22nd October 2005, 06:17 PM
dzieki za rade bosper

BoSpEr
22nd October 2005, 06:55 PM
N/p zreszta jak bede grał teraz solo i zjedzie mnie jakis dobry ork to dam ci repka, zebys widział jak grac na ud.

ShaQu
22nd October 2005, 07:15 PM
BoSpEr napisał(a)
Luknij na repy Chapala orkiem. Przeciez ja jestem NOOB !~!

Taurenos_Pl
22nd October 2005, 08:32 PM
i masz respekt ShaQu

BoSpEr
23rd October 2005, 11:23 AM
At Bodek [hum], Bosper [ud] vs 1v3k [ne], hoff36 [ork]

THE_WORLD_SUCKS
23rd October 2005, 05:07 PM
[ne]RuMeK- vs [hum}Pro_Player_

gra vs Zipi z B0S ciezka i wyrownana :)
btw. wczesniej on mi 2-3 razy dupe skopal ;) nice game imho :D

THE_WORLD_SUCKS
23rd October 2005, 05:10 PM
a tu rep .... sorry jestem debilem :)

ShaQu
23rd October 2005, 05:37 PM
a tu rep GJ Rumek :D

Andrev_PL
23rd October 2005, 06:11 PM
Oto pokazówka ORC vs ORC :]

Zamieszczam to tu bo wiele mozna sie z tej gry nauczyc :P

BoSpEr
23rd October 2005, 06:23 PM
Andrev_pl zdecyduj sie albo jestes w kknd, albo nie. Jesli nie to nie dawaj tu repkow, jak ty to nazywasz "pokazowych", bo juz niektorych wqrwiasz, mowiac jaki to ty gosu nie jestes itd. Ja juz sie przekonałem jaki to gosu jestes jak nie dałem ci szamana, to opusciles klan, wiesz co chyba masz zbyt wysokie mnienamie o sobie i we wlasne umiejetnosci, niestety tylko grze, bo w zyciu to juz chyba nie bardzo, bo kto zaklada temat " Jak poderwac laske" Lol buhahaha

ShaQu
23rd October 2005, 07:06 PM
Macie tutaj repa jak w 10 minut pojechalem yestardaya_pl ja orc i on tez orc
btw. bosper co ty sie tak od razu denerwujesz ... Tt moze andrev zobaczyl ze firez chce repy good orcow wiec andrev zmamisecil tutaj swoejgo repa itp ... a ty od razu do niego z ryjem nie ladnie :P

THE_WORLD_SUCKS
23rd October 2005, 07:28 PM
dobrze zrobil wkurwiaja mnie tacy jak andrew "z tego repa sie mozna wiele nauczyczyc" yy my gosu :)

///

obejrzalem repa i mysle ze tylko bad manner tam jest... "nauczysz sie jak sie mirrora gra"... n/c wyjebcie go z klanu jak w nim jest :)

Taurenos_Pl
23rd October 2005, 08:17 PM
macie mój repek z orga (oczywiście jeszcze nie mam ale grałem u kumpla ) nawet nawet ale tez troche noobiłem mój kumpel ma zwalona myszke i niemogłem sie przyzwyczaić ja mam optyczną a on na kulke :D

BoSpEr
23rd October 2005, 09:46 PM
ShaQu napisał(a)
Macie tutaj repa jak w 10 minut pojechalem yestardaya_pl ja orc i on tez orc
btw. bosper co ty sie tak od razu denerwujesz ... Tt moze andrev zobaczyl ze firez chce repy good orcow wiec andrev zmamisecil tutaj swoejgo repa itp ... a ty od razu do niego z ryjem nie ladnie :P
Yesterdaya sam pojechałem niedawno bez zadnego problemu, wiec to zaden powod do dumy:P Zreszta w sobote bedzie miał szanse rewanzu, bo gramy cw z jego klanem. Co do Andrev to ja pisze co mysle o sprawie i tyle, wqrwia mnie to ze zgrywa takiego gosiaka, nie dałem mu szama to z klanu odszedł bo to jest polski grubby. Lol
P.s a i jeszcze jedno odnosnie Andrev to nie jest to tylko moje zdanie, kilka osob z klanu sie na niego skarzylo, jako wodz uwazam ze nie potrzebujemy w klanie "gwiazd" ktore wywyzszaja sie przed innymi, ale aktywnym ello ziomkow, ktorzy znaja swoja wartosc i swoje umiejetnosci.

Taurenos_Pl
23rd October 2005, 09:50 PM
Andrev_PL- to noob co sie ciągle popisuje nie zwracajcie na niego uwagia moim zdaniem oglądnełem tego repa i gra jak noob

Bodek
23rd October 2005, 10:01 PM
gra jak gra ja osobicie nie widziałem ale dajcie mu spokoj nie mozna kogo tak najedzac w tyle osob:] btw na jakim acc jest/był u nas?

Andrev_PL
23rd October 2005, 10:13 PM
Ja je***. Widze ze ku*** wieksza haja szykuje:]
Wy to chyba macie jakeis kompleksy. Jakos wczesniej bosper nie sprawialo ci problemów to ze sie " popisuje" i wogóle. Dopiero jak połowe twojego klanu rozj*** i nie chciałem byc w KKND jako grunt tylko jako szaman, to dopiero wtedy cie to wkur***.....
A co do tego pokazówkowego repa. To gość kur** pisze do mnie na czacie ze chce ze mna zagrac zeby sie czegos nauczyc, a wy mnie ku*** gnoicie za to ze chce nauczyc kogos czegos, ( większość ludzi by powiedziała " idz se na www.repalys.pl i se poogladaj repy to sie nauczysz i wogóle a ze ja cche byc pomocny i ucze gosci z waszego klanu to wy mnie jeszcze bluzgacie......).

Aha i jeszcze co do tego grunta w klanie. To obojętnie kto mnie zaprasza do klanu to zawsze negocjacje zaczynam od szamana. A pozatym grunta moze miec kazdy kto ma 10lvl i 50% winow a ty bosper mi proponujesz gruta na poczatek. Szaman moze byc dla osob dobrze grajacych i zaufanych.....
Chyba cos tam potrafie zagrac i "znasz" mnei juz troche wiec nie wiem o co sie kur*** kłucisz.....
Ja sie moge kłucic i napewno bede miał zwoleników jak i przeciwników.
Jeżeli masz coś jeszcze to pisz, chetnie podyskutuje...

THE_WORLD_SUCKS
24th October 2005, 08:58 AM
Tia idz do byle jakiego lepszego klanu (nie tylko na orgu) i jak zaczniesz z shamem to albo jestes kumplem wodza albo za to zaplaciles :) btw. nie mowie tu o klanach takich jak OzP (Orki z Piekla pozdro lewy :P)

btw. koles powiedziales swoje teraz wyp*** (a zaiksuj se Bosper :) )

firez-tm
24th October 2005, 11:41 AM
ja cos dam 4 fun na sieci oglądac i dawac komentarze fajna taktyka jak dlamnie :D

firez-tm
24th October 2005, 12:25 PM
dam nastepnego repka przedchwią solo niema to jak bm

firez-tm
24th October 2005, 12:27 PM
sry ze neidalem repa wziolem edit a tam repka niemozna dac

ShaQu
24th October 2005, 01:12 PM
a ja zarzuce repa me(orc) vs player_gosu(orc) [jak wiekszosc wie to jest moj qmpel z ulicy i do nie dawna byl moim niedoscignionym wzorem do naslodowania <LOL>, a tu mila niespodzianka :)]
btw.Koniec tematu z Andrevem itp.... ble ble :D

ShaQu
24th October 2005, 01:14 PM
Nie no ale ze mnie idiota Tt

Martinus78
24th October 2005, 01:46 PM
no niezle niezle Chapal ;P

Kevin
24th October 2005, 04:08 PM
pro_player_ [orc] vs kevin [orc]

Taurenos_Pl
24th October 2005, 04:24 PM
Andrev_PL--ty to kurde nas nie rozumiesz oglądni tego repa jeszcze raz jag do tego kolesia mówisz nie pamiętam ale coś w tym stylu "i jak i jak nieźle" :P i kurde a co to rozjebania połowy klanu to chyba byli tylko peonki :P

ShaQu
24th October 2005, 04:29 PM
A tu macie chyba maja najdluzsza gre 2v2 rtpo resicie laddera (a moze i nawet wogole :P)
gralem z noobem w teamie

BoSpEr
24th October 2005, 09:44 PM
Andrev_PL napisał(a)
Ja jebie. Widze ze kurwa wieksza haja szykuje:]
Wy to chyba macie jakeis kompleksy. Jakos wczesniej bosper nie sprawialo ci problemów to ze sie " popisuje" i wogóle. Dopiero jak połowe twojego klanu rozjebałem i nie chciałem byc w KKND jako grunt tylko jako szaman, to dopiero wtedy cie to wkurwia.....
A co do tego pokazówkowego repa. To gość kurwa pisze do mnie na czacie ze chce ze mna zagrac zeby sie czegos nauczyc, a wy mnie kurwa gnoicie za to ze chce nauczyc kogos czegos, ( większość ludzi by powiedziała " idz se na www.repalys.pl i se poogladaj repy to sie nauczysz i wogóle a ze ja cche byc pomocny i ucze gosci z waszego klanu to wy mnie jeszcze bluzgacie......).

Aha i jeszcze co do tego grunta w klanie. To obojętnie kto mnie zaprasza do klanu to zawsze negocjacje zaczynam od szamana. A pozatym grunta moze miec kazdy kto ma 10lvl i 50% winow a ty bosper mi proponujesz gruta na poczatek. Szaman moze byc dla osob dobrze grajacych i zaufanych.....
Chyba cos tam potrafie zagrac i "znasz" mnei juz troche wiec nie wiem o co sie kurwa kłucisz.....
Ja sie moge kłucic i napewno bede miał zwoleników jak i przeciwników.
Jeżeli masz coś jeszcze to pisz, chetnie podyskutuje...
1. Wali mnie to czy pojechałes połowe mojego klanu, czy 3/4 czy nawet całosc, i to nie jest zadnym wyznacznikiem mojego stosunku do Twojej osoby.
2. Jesli pomagasz osobom z klanu, to + dla ciebie, i tak jak ci powiedziałem jesli zasluzysz na szamana to go dostaniesz.
3. "Chyba cos tam potrafie zagrac i "znasz" mnei juz troche wiec nie wiem o co sie kurwa kłucisz....."
O to ze przychodzisz do klanu i od razu chcesz szamana, owszem dobrze grasz i spełniasz 1 warunek, ale nie zapominaj o drugim, zeby dostac sh trzeba cos zrobic dla klanu, a to ze cie zbam nie ma nic do znaczenia. Kevina, apokalipsa, rumka i innych tez znam i tez dobrze graja, ale nie maja szamanow, bo kazdy ich nie moze miec, zrozum to, a po za tym tez bys sie wqrwił jakby co 10 minut ktos do ciebie podbijał majac 45 % win i proszac mnie zebym im dał szamana w KKnd, chyba tez moge sie wqrwic. Popatrz na klan Bos. Ilu oni maja zajebistych zawodnikow, i czy kazdy z nich moze miec szamana??? Nie....
P.s Odnosnie Ciebie Andrev to wiesz ze do Ciebei nic nie mam i nigdy nie miałem, nie mowie tez ze nigdy bedziesz szamanem w KKnd, staraj sie byc aktywny, działac w klanie i wtedy sie zastanowimy:P
Pozdro

BoSpEr
24th October 2005, 09:46 PM
Macie repka Bosper [ud] vs Onua [ud]

Andrev_PL
25th October 2005, 05:19 PM
Uuu. Widze ze po moich wypocinach wasz stasunk do mnie sie zniemił :] A co do tego szamana to ja nie chce byc w zadnym klanie....
Tak sie tylko wygłupiałem, powiewaz i tak w najblizszym czasie kończe z w3 ( nie wiem kiedy ale napewno za niedługo :D )

Prosze sie nie denerwowac

EASY <=> SPOKOJNIE

Nido
25th October 2005, 06:49 PM
btw. nie mowie tu o klanach takich jak OzP (Orki z Piekla pozdro lewy :P) OzP to byla potega szkoda ze sie rozpadlo

Taurenos_Pl
25th October 2005, 07:16 PM
ej chłopaki robimy impreze !!!!!!!!!!!<yea>

BoSpEr
28th October 2005, 04:36 PM
Dobry według mnie repek at
Bosper [ud], Bodek [hum] vs Hoff36 [ne], -__________-[ork]

NoChanceForYou
28th October 2005, 04:39 PM
ja tam replaye mam wiec jest gites

Taurenos_Pl
29th October 2005, 11:42 AM
macie mojego repka grałem u kompla na orgu :) ale poległem ale to była naprawde nice game :D (gra sie do końca :D )

Edit: ja to ten kelwi_remix :D:D:D

wolf_mk
29th October 2005, 12:57 PM
Tez dam repka :P Gralem z yesterday_pl hum vs hum :P

ShaQu
29th October 2005, 01:18 PM
Macie luknijcie sobie gre przy ktorej oczy mi deba stawaly :D
SK.zacard vs 4K^ToD

wolf_mk
29th October 2005, 01:42 PM
Originally posted by ShaQu
Pousuwaj je :P

Juz usunolem :P

ShaQu
29th October 2005, 02:37 PM
me(orc) vs kral_arhur(hum)[16 lvl chyba]
Mialem laga z 2 sec ale i tak win :D

BoSpEr
29th October 2005, 06:35 PM
Bosper [ud] vs BigBadBoy [ork]
Grałem chwilami na 2-3 s lagu, dlatego mam jeszcze wieksza satysfakcje z wina:)

ShaQu
30th October 2005, 01:24 PM
Hmmm byly 3 repy z cw gdzie one ??

BoSpEr
30th October 2005, 01:29 PM
Usunałem je, gdyz nie po to załozyłem teamt Repleye z Cw, zeby teraz wrzucac je tutaj:) Wiec zaraz wszystkie tam wrzuce, luzz. A niektore topici musza byc zamkniete, bo by sie burdel zrobił:P

ShaQu
30th October 2005, 03:08 PM
BoSpEr napisał(a)
Usunałem je, gdyz nie po to załozyłem teamt Repleye z Cw, zeby teraz wrzucac je tutaj:) Wiec zaraz wszystkie tam wrzuce, luzz. A niektore topici musza byc zamkniete, bo by sie burdel zrobił:P AHA :D

wolf_mk
31st October 2005, 12:11 PM
Ale zlamilem ta gre ale moj przeciwnik a tu podkreslam POLAK mial stats 29-0. Po grze ze mna mial 30-0 xD HUm vs Elf

Bodek
31st October 2005, 01:01 PM
haha jestes chyba jedynym graczem co umieszcza swoje repy gdy przegrywa:D

Bodek
31st October 2005, 03:26 PM
nice game:D imo najelpszy mirror jakiego grałem:D vs -navy-deam0n
btw. oczywiscie lag 2 sekundy musiał byc -_-

BoSpEr
31st October 2005, 04:10 PM
Bodek napisał(a)
haha jestes chyba jedynym graczem co umieszcza swoje repy gdy przegrywa:D
Nie jedynym:) Ja tez czasami daje gry, w ktorych przegrałem, chociaz ostatnio rzeczywiscie rzadziej:P

Bodek
31st October 2005, 04:27 PM
moze i ktos powiedizec co ja zle robilem :/ bo gosc mial stay 4:2 a wydawał mi sie gosu

Taurenos_Pl
31st October 2005, 05:11 PM
heh a ja to co dałem kilka chyba 2 :D :D :D nik nie zauważył

Bodek
31st October 2005, 06:38 PM
Taurenos_Pl napisał(a)
heh a ja to co dałem kilka chyba 2 :D :D :D nik nie zauważył coze nie jestes w klanie i mało kogo to interesuje-_-

wolf_mk
31st October 2005, 06:53 PM
Ta zgadzam sie :D szczera prawda Bodek.

BoSpEr
31st October 2005, 07:47 PM
Tutaj pg mirror ud, taka wewnatrzklanowa gierka, pg akurat:)
Bosper vs _Wirus_

Taurenos_Pl
31st October 2005, 07:52 PM
^^ ale interesuje mie chciałbym wrócić i wiecie o tym moze nie wszyscy ale nie moge wejść na xpama :[ i rozpaczam dlatego siedze na forum :D:D:D

wolf_mk
1st November 2005, 05:28 PM
Na specjalne zamowienie Bodka :D

wolf_mk
1st November 2005, 05:28 PM
;P

BoSpEr
1st November 2005, 06:39 PM
Z gatunku "the best"
Bosper [ud], Bodek [hum] vs Kosmo[Funfel] [ork], ****_ya [sendai, kagnax] [ud]
Naprawde gg sciagac i ogladac:)

BoSpEr
2nd November 2005, 05:18 PM
Tutaj rep Bosper [ud] vs 4k- Nerzhul [ud]
Gosc miał staty 20-0 i mowił ze przed restartem miał 24 lvl, caly czas mnie wyzywał od noobow, lamerów:) Nawet myslał ze mam mh ale to był tylko cien:) Na koniec walnał disca, n/c
Ale gra chyba dobra, jak ktos ogladanie to mile widziany komentarz.

wolf_mk
2nd November 2005, 05:34 PM
Nice game gw Bodek i Bosper.

BoSpEr
2nd November 2005, 06:40 PM
Thx, satysakcja z wina była podwojna:) Wtajemniczeni wiedza dlaczego^^

SendaI
2nd November 2005, 07:10 PM
re jak mi lapa wyzdrowieje ~~

Bodek
2nd November 2005, 07:53 PM
SendaI napisał(a)
re jak mi lapa wyzdrowieje ~~ ta i sie zaczeło kto lepszy... jak ja tego nie lubie -_- nawet jesli jestecie lepsi to co z tego? win po naszej stronie i juz , nastepnym razem pewnie wy wygracie i bedziecie wielcy gosu -_- brawa z gory

BoSpEr
2nd November 2005, 08:07 PM
Tak jak powiedzial Bodek, ale 1 rzecz mnie wqrwia przegraliscie ale nie umiecie powiedziec tak byliscie lepsi, tylko od razu jakies wymowki, ze reke masz chora itd...

ShaQu
2nd November 2005, 08:37 PM
Ahh ten kaagnax noob :D

wolf_mk
2nd November 2005, 08:43 PM
Lols widac ze reprezentuja styl ala Kosmo :D

ShaQu
2nd November 2005, 08:43 PM
A ja zapoda repa gdzie bylem w teamie z totalnym noobem co nic nie umial na jakis 2 typow :D

THE_WORLD_SUCKS
2nd November 2005, 09:01 PM
e i tak jestescie do dupy ja zreszta tez xD

wolf_mk
2nd November 2005, 09:20 PM
Eeeee moze dobzi sa ale co z nich za gracze jak nie umieja sie przyznac do porazki?? n/c

SendaI
3rd November 2005, 02:19 PM
wolf_mk napisał(a)
Eeeee moze dobzi sa ale co z nich za gracze jak nie umieja sie przyznac do porazki?? n/c
a co ma wspolnego porazka z rewaznem ?!
ja nic nie twierdze ze jestem lepszy jak tak napisalem gdziesz to plz archiwum
moze jeszcze ktos twierdzi ze nie mam zlamanej reki??
to ze staralem sie to nie znaczy ze gram jak zwykle bo to nie jest to samo jak sobie spokojnie pykasz i jest lajt a co innego jak masz momentami problem w nacisnieciu na unita itd zreszta co ja bede sie tlumaczyl jak ktos twierdzi ze gra z zagipsowana lapa to to samo jak ze zwykla to niech sobie spruje i potem bedzie dawac komentarze w stylu "niezla wymowka" itp
wcale nie przeczylem ze akurat byliscie lepsi w tej grze ale moze sprubujemy re jak mi reka wyzdrowieje i beda rowne szanse k??

SendaI
3rd November 2005, 02:21 PM
ShaQu napisał(a)
Ahh ten kaagnax noob :D
niedlugo moze cw to sie przekonamy kto jest noob ale to jeszcze nie teraz

Bodek
3rd November 2005, 03:30 PM
SendaI napisał(a)
niedlugo moze cw to sie przekonamy kto jest noob ale to jeszcze nie teraz edit uzywaj....

ShaQu
3rd November 2005, 04:33 PM
Bodek napisał(a)
edit uzywaj.... Mam lepszy pomysl :D
NIE PISZ TUTAJ !!

ShaQu
3rd November 2005, 07:02 PM
Macie tutaj repa 2v2 gdzie gralem przeciwko kamasutre (Tt to ten co cw z min przegralem)
Moj tp wyszedl bo mial laga i lagchecker go wyjebal i zagralem 2v1 i... co ja bede muwil sami zobaczcie :P
A i jeszcze oczywiscie za ta gre dostalem wtope a nie ja wina ... to juz chyba 10 raz tak mam :(

BoSpEr
3rd November 2005, 08:25 PM
SendaI napisał(a)
niedlugo moze cw to sie przekonamy kto jest noob ale to jeszcze nie teraz
Wierz mi nie ty bedziesz ustalał cw:)
A tak po za tym, to nie bardzo umiesz sie zachowac, dałem ci swego czasu szamana w rox, mimo ze gowno robiłes dla klanu a jak było cw to nie przychodziłes... Potem w KKnd tez byłes jakis czas, po czym bez słowa odszedłes... Moze za duzo wymagam, ale skoro obdarzyłem cie zaufaniem dajac sh to mozna by chyba powiedziec cya....
Nastepna sprawa po co grałes skoro masz łape w gipsie????:P
A co do wyzywanie od noobow to ja raczej nie mam takiego zwyczaju, nie twierdze ze slabo grasz, ale tez nie jestes taki gosu, a nie raz wyzywałes gosci na 20-25 lvl )przed restartem), bo ich zjechałes w rt....

ShaQu
3rd November 2005, 08:38 PM
Bosper moglbys mnie olsnic kagnax byl w KKnD na jakim nicku ??

Shadow90
3rd November 2005, 08:49 PM
w RT o lol... tez mnie wqrwiaja tacy ludzie pokonaja kogos i cie jaraja 3 lata kogo oni nie pojechali a po czasie sie okazuje ze w 2v2... :p ehhh n/c

THE_WORLD_SUCKS
3rd November 2005, 08:53 PM
to zrobcie cw z LoL w ten piatek/sobote bo zagralbym cos :)

ShaQu
3rd November 2005, 09:04 PM
Shadow90 napisał(a)
w RT o lol... tez mnie wqrwiaja tacy ludzie pokonaja kogos i cie jaraja 3 lata kogo oni nie pojechali a po czasie sie okazuje ze w 2v2... :p ehhh n/c O kogo ci chodzi ??

Bodek
3rd November 2005, 10:07 PM
ShaQu napisał(a)
Bosper moglbys mnie olsnic kagnax byl w KKnD na jakim nicku ?? sendai

Shadow90
3rd November 2005, 10:12 PM
ShaQu napisał(a)
O kogo ci chodzi ??

A jak myslisz?? :p Wszystkie nooby sie tak zachowuja, nom praktycznie wszystkie - znaczna ich czesc. ;) :)

NerII
3rd November 2005, 10:33 PM
ok po przegranej z bodkiem i z chapalem (jebani mh :D) wygralem gre :P daje repka juz napewno lepiej niz ostatnio :P (ja to linux)

ShaQu
3rd November 2005, 11:01 PM
NerII napisał(a)
ok po przegranej z bodkiem i z chapalem (jebani mh :D) LOOL :)
Myslalem ze padne jak to przeczytam :D

ShaQu
4th November 2005, 03:34 PM
macie tutaj repka z cyklu at na basiora :D
chapal_pl,(orc), nochanceforyou(orc) vs [bos]basior(orc), mihu(orc)
To bylo nasze pierwsze at po jakis 3 miechach i od razu taki przeciwnik :D
jeszcze nie jestesmy jeszcze good zgrani ale jak sie bedziemy rozumiec bez slow to bedzie git team na cw :D

NerII
4th November 2005, 03:36 PM
ShaQu napisał(a)
LOOL :)
Myslalem ze padne jak to przeczytam :D hehe prowokacja :D

Bodek
4th November 2005, 03:38 PM
ShaQu napisał(a)
macie tutaj repka z cyklu at na basiora :D
chapal_pl,(orc), nochanceforyou(orc) vs [bos]basior(orc), mihu(orc)
To bylo nasze pierwsze at po jakis 3 miechach i od razu taki przeciwnik :D
jeszcze nie jestesmy jeszcze good zgrani ale jak sie bedziemy rozumiec bez slow to bedzie git team na cw :D wiedziałem ze nadejdzie moment gdy o mnie zapomna...

ShaQu
4th November 2005, 03:50 PM
Bodek napisał(a)
wiedziałem ze nadejdzie moment gdy o mnie zapomna... To wbijaj troche na xpam ;]
A po 2 bosperek woli wystawic na cw ciebie i siebie niz mnie i ciebie :P ... Tt czyli musze sobie szukac jakiegos tp :)

Bodek
4th November 2005, 04:00 PM
ShaQu napisał(a)
To wbijaj troche na xpam ;]
A po 2 bosperek woli wystawic na cw ciebie i siebie niz mnie i ciebie :P ... Tt czyli musze sobie szukac jakiegos tp :) szczerze to ja juz wole na cw nie grac niech to robia lepsi i bardziej opanowani

[BoS]Basior
4th November 2005, 04:03 PM
Chapal ty masonie jeden:P Juz znam twoją taktyke wiecej mnie tak nie pojedziesz. 2x fl na 2hero, masa gruntow i masa 2t:/
btw tu macie cos ode mnie:P
Basior,Doovee vs Chapal_pl, Bodek:P

Bodek
4th November 2005, 04:10 PM
[BoS]Basior napisał(a)
Chapal ty masonie jeden:P Juz znam twoją taktyke wiecej mnie tak nie pojedziesz. 2x fl na 2hero, masa gruntow i masa 2t:/
btw tu macie cos ode mnie:P
Basior,Doovee vs Chapal_pl, Bodek:P masakra przez laga ale co tam....

BoSpEr
4th November 2005, 04:29 PM
ShaQu napisał(a)
Bosper moglbys mnie olsnic kagnax byl w KKnD na jakim nicku ??
Sendai. Nie pamietam dokladnie czy był gdy zrobilismy fuzje, ale przed nia był w RoX.

BoSpEr
4th November 2005, 04:35 PM
ShaQu napisał(a)
To wbijaj troche na xpam ;]
A po 2 bosperek woli wystawic na cw ciebie i siebie niz mnie i ciebie :P ... Tt czyli musze sobie szukac jakiegos tp :)
To nie chodzi o to czy wole grac z Bodkiem czy z kims innym, po prostu wydaje mi sie ze mamy dobre zgranie, mi nalepiej sie gra z humanem w teamie, a potrzebne sa 2 teamy na cw wiec trenuj chapal:) Bo naprzyklad Kevin moze grac solo, ale powiedział mi ze w team nie lubi...
A ty Bodek nie przezywaj juz ostatniego cw, ja nie mam zadnych pretensji, nie mogłes sie skupic ( aah te dziewczyny:)) ale bedzie lepiej na next cw, zobaczysz^^

wolf_mk
4th November 2005, 04:56 PM
Chapal ja moge byc twoim tp :D jesli chcesz oczywiscie :D

ShaQu
4th November 2005, 05:09 PM
ah ta basia Tt... Basiu mozemy tamta gre co wrzuciles w kazdej chwili powtorzyc :P i dostaniecie po piczy :D
zaden sendai nie byl u nas w klanie :P
Tt trening czyni mistrza wodzu :)
A i wlikq bedziesz chcial zagrac at wystarczy tylko szepnac :D

NoChanceForYou
4th November 2005, 05:21 PM
hehe chapal widze ze basiora nie pierwszy raz pojechales

wolf_mk
4th November 2005, 05:23 PM
Hmmm Chapal mozna pyknac at kiedy :D

BoSpEr
4th November 2005, 08:27 PM
Bosper [ud] vs Its-on [ne]
Moja forma idzie w gore:)

BoSpEr
4th November 2005, 08:28 PM
Bosper [ud] vs Master_sile [ork]
Pobiłem swoj rekord apm:) ktory wynosi od dzisiaj 140^^

Mistiq[pl]
4th November 2005, 09:21 PM
tu se pokonalem legendkillera O_o

Mistiq[pl]
4th November 2005, 09:24 PM
tu se pokonalem 2hard2stopforyou O_o

Mistiq[pl]
4th November 2005, 09:25 PM
tu se pokonalem Bospera O_o

Bodek
4th November 2005, 11:01 PM
sami gosu^^

Mistiq[pl]
5th November 2005, 09:40 AM
bodek mi sie wydaje ze przegralbys z kazdym z nich

Bodek
5th November 2005, 10:03 AM
ehh to nie tak ze sie smieje własnie ze wrecz odwrotnie fajne ze gosu u nas wyrastaja w klanie :] i ze rozwalacie nie byle kogo

Bodek
5th November 2005, 10:05 AM
Mistiq[pl] napisał(a)
bodek mi sie wydaje ze przegralbys z kazdym z nich hehe fajne ze we mnie wiezysz nie wiem jak z legend i hero hunter ale z bosperem w pg wygrałem:D:P
kto wie jak te 2 posty polaczyc w 1???:>:P

Mistiq[pl]
5th November 2005, 01:25 PM
loL; d

BoSpEr
5th November 2005, 02:09 PM
Bodek napisał(a)
hehe fajne ze we mnie wiezysz nie wiem jak z legend i hero hunter ale z bosperem w pg wygrałem:D:P
kto wie jak te 2 posty polaczyc w 1???:>:P
A ile razy w cg dostałes to sie juz nie pochwalisz:)

Bodek
5th November 2005, 02:52 PM
2 razy chyba ale wazniejsze jest w pg co nie:P

BoSpEr
5th November 2005, 03:08 PM
2 razy jak grałes humanem + 1 gra orkiem, ale masz racje w pg jest wazniejsze:) niech no tylko mi Cie wylosuje to wyrownamy nasze porachunki:D

ShaQu
5th November 2005, 03:12 PM
Bodek zarzuc tego repa U vs Misitq :D

Bodek
5th November 2005, 03:23 PM
mash

ShaQu
5th November 2005, 04:40 PM
Imba repek chyba zaczne grac humem na stale :P
btw. bodek po co mk nosiles 2 lwie rogi przez cala gre??:>

ShaQu
5th November 2005, 05:04 PM
a tu macie cos ode mnie ... Tt totalna masakra w bialy dzien !!
chapal_Pl(orc), [bos]djbass(orc) vs [bos]basior(orc), goocio(ud)
Btw. MR.Basinski to juz zaczyna sie robic nie denerwujace tylko WKURWIAJACE CIAGLE TYLKO TE JEBANE MH MASZ W GLOWIE LOOK nastepny post masz tam ss !! gdzie "niby" zauwazyles qrwa mac jakies mh !! Odkad jest reset i sa jakies sutuacje gdzie muj skill :P wydaje sie ponad przecietna srednie zawsze robie ss po to zeby tacy jak np ty nie pierdolili mi ciagle o MH !!!!!!
P.S. Sorry za mnie tak unioslo ... Tt ale mnie nerwica jebnela jak basior wyjebal text na koniec gry Tt

a i jeszcze 1 :D moje 1 at wygrane na goocia <zajebioza> <--, fajne uczucie :D

ShaQu
5th November 2005, 05:06 PM
Prosze cie oto to o co ci najbardziej chodzi mr.Basinski :)

NerII
5th November 2005, 05:19 PM
juz 2 herow a 1 hero jeszcze na 1 lvl LOL:]

PlaYeR_GoSu.
5th November 2005, 05:42 PM
NerII napisał(a)
juz 2 herow a 1 hero jeszcze na 1 lvl LOL:] lol nerii jak my nic nie creepowalismy tylko atakowalismy, gra trwała zaledwie 10 min

wolf_mk
5th November 2005, 08:04 PM
Mam pytanko. Ogladal ktos replaya z audio komentarzem z www.replays.pl ??

Taurenos_Pl
5th November 2005, 08:36 PM
ee zapodaj tego repa

wolf_mk
5th November 2005, 08:41 PM
O lol to jest tak ze wlazisz na www.replays.pl i tam po lewej stronie jest replays audio i tam masz repki w takiej kolumnie. Sciagasz repka potem do niego komentarz audio i odpalasz replaya przez w3 oczywiscie i komentarz przez winampa lub windows media playera :D

Taurenos_Pl
5th November 2005, 08:48 PM
niom :D
THX

Taurenos_Pl
5th November 2005, 09:23 PM
heh fajne te audio komentarze :D:D

THE_WORLD_SUCKS
6th November 2005, 12:06 PM
Dosc przyzwoita gra z north ...

AshenvaleSpirit[NE]<=== to ja :) vs Skavarodker [orc 30 lvl :) )

ShaQu
7th November 2005, 02:35 PM
Dosc przyzwoita gra z north ...

AshenvaleSpirit[NE]<=== to ja :) vs Skavarodker [orc 30 lvl :) ) Hmm co by tu powiedziec :)... Nie wiem jakim cudem ten orc ma 30 lvl na orgu ... Tt jakas lamka z niego:P

Taurenos_Pl
7th November 2005, 04:09 PM
ShaQu ej mówiłeś coś o klanie podaj swój nik na orgu juz mam wara to napisze di ciebie thx za wszystko

ShaQu
7th November 2005, 05:41 PM
Taurenos_Pl napisał(a)
ShaQu ej mówiłeś coś o klanie podaj swój nik na orgu juz mam wara to napisze di ciebie thx za wszystko Nie widac?? --> Percik_ a jak chcesz byc przyjety do naszego klanu to zagadaj do no-game-u-lame on tam prawie zawsze siedzi :D <pieprzony maniak :D>

ShaQu
7th November 2005, 05:47 PM
a tu macie cos ode mnie z cyklu at z noobem:D czYli z bodkiem :D
me(orc), bodek(hum) vs -givemewin-(orc), eternity(huma) ---> typy mieli staty 20-3 dotad az nie zjechalismy 2 razy pod rzad :D
btw. GRA BYLA NA 2-3 SEC LAGU tT :(

wolf_mk
7th November 2005, 06:28 PM
ShaQ ty lamo, napQ, lolq kiedy gramy at??

ShaQu
7th November 2005, 06:37 PM
Napewno nie w tygodniu bo masz szlaban napq :D

wolf_mk
7th November 2005, 06:54 PM
Me (Hum) vs 14lvl (Ud) lolek walnol disca :D Co wywnioskowalem po tej grze hmmm to ze destro sux :D

ShaQu
7th November 2005, 07:50 PM
Lapcie moja chyba najlepsza gre w historii calego w3 Tt nie zartyje :D
Moj tp to Matser_of_*****(coach_s0d, kknd_choach) moze kojarzycie

Bodek
8th November 2005, 11:00 PM
no to jest cos:]
Bodek+ Adirocket(nowy klanowicz) vs Shadow90 + Yesterday_pl miłego ogladania

MaStEr_oF_PuSsY
9th November 2005, 04:26 PM
a tu rep z orga ja vs manowar ( tak sie jedzie nobkow z B0S ) i to dla najwiekszego gosiaka percika co sie uczy odemnie jak ma grac ^^ btw moj nick KKnD_CoAcH :p

ShaQu
9th November 2005, 04:37 PM
MaStEr_oF_***** napisał(a)
dla najwiekszego gosiaka percika co sie uczy odemnie jak ma grac ^^ Chyba uczyl * noobkq !!
Obejrzalem repa i stwierdzilem ( a fu zalecialo filozofia hmm zaczne inaczej :D) Man-o-war moim zdaniem jest graczem hum wiec to ze go pojechales to nie ma sie czym chwalic :P
btw. ladnie skopiowales gre to co wczoraj razem oladamlismy :D

Taurenos_Pl
9th November 2005, 09:33 PM
ShaQu jestem w klanie :D :) thx and pozdro 4all :D

ShaQu
9th November 2005, 10:22 PM
A tu macie gierke na orgu z typem co mial staty 6-0 solo przed tym jak nie zagral ze mna i go fartem pojechalem Tt ...
Powiem tylko 1 koles mial dziwiny strag ale fajny :D (gral elfem )

wolf_mk
9th November 2005, 11:00 PM
Originally posted by MaStEr_oF_*****
a tu rep z orga ja vs manowar ( tak sie jedzie nobkow z B0S ) i to dla najwiekszego gosiaka percika co sie uczy odemnie jak ma grac ^^ btw moj nick KKnD_CoAcH :p

Widzialem repka i powiem jedno wedlug mnie nie oplaca sie robic gryfow i jezdzcow jastrzebia na ud. Lepiej zmasowa rifki tak jak ty miales 2 kopalnie i gg. Mogles to wczesniej skonczyc ale i tak gj.

ShaQu
10th November 2005, 03:47 PM
A tu jest repek orc vs orc na north na EI :D
Polecam zassysac :D

BoSpEr
10th November 2005, 06:06 PM
Bosper [ud] vs Mister19 [hum] Koles jest dosyc wysoko w rankingu, poczatek miałem niezły, niestety poxniej gra na 2-3 s lagu i nie mogłem za bardzo microwac, no ale jakos wygrałem.
P.s Dawajcie wiecej repkow

Bodek
10th November 2005, 07:16 PM
BoSpEr napisał(a)

ja nie mam za bardzo co bo w 1v1 same noobki (łacznie ze mna)a w at z chapalem to same masakry wiec nie ma co dawac

ShaQu
10th November 2005, 08:00 PM
Bodek napisał(a)
w at z chapalem to same masakry wiec nie ma co dawac Zapodam jedna z masakr :D
me(orc) bodek(hum) vs elohim(elf), 70m3k(orc)

BoSpEr
10th November 2005, 09:02 PM
Lukne poxniej ta masakre:)

wolf_mk
10th November 2005, 11:28 PM
Originally posted by BoSpEr
Bosper [ud] vs Mister19 [hum] Koles jest dosyc wysoko w rankingu, poczatek miałem niezły, niestety poxniej gra na 2-3 s lagu i nie mogłem za bardzo microwac, no ale jakos wygrałem.

Nice game Bosper ale Human troszke zlamil na koncu z mainem ale i tak gj :] Btw musimy pyknac kiedy 1x1 :D

BoSpEr
11th November 2005, 10:43 AM
Hmmm nie ma problemu, pewnie przegram ale 4fun always:)

Bodek
11th November 2005, 10:54 AM
zajebista gra lukajcie!!

BoSpEr
11th November 2005, 11:54 AM
Bodek ogolnie gg:) Dobrze wymiatałes, szczegolnie podobało mi sie otoczenie i kill am chyba 3 razy, widac ze masz to dobrze obcykane. Co zle robiles??? Gdyby budujesz jakis budynek to nacisnij shift i daj na zbieranie drewna czy prace w kopalni, bo kilku twoich workerow po wybudowaniu stało chwile bezczynnie.
2 rzecz to gdy cc zielony creep, ktory sklada sie tylko z 2 najslabszych potworkow a masz am + 5 piechurow, to po co zywiołaka przywoływałes???? Strata tylko many, bo i tak go poxniej zostawiłes. Gdy zywiołak ma mało hp to go sam zabijaj, gdy duzo to go nie zostawiaj tylko bierz razem z armia:)

ShaQu
11th November 2005, 12:23 PM
Bodek Gj & GG :D

Bodek
11th November 2005, 01:10 PM
BoSpEr napisał(a)
Bodek ogolnie gg:) Dobrze wymiatałes, szczegolnie podobało mi sie otoczenie i kill am chyba 3 razy, widac ze masz to dobrze obcykane. Co zle robiles??? Gdyby budujesz jakis budynek to nacisnij shift i daj na zbieranie drewna czy prace w kopalni, bo kilku twoich workerow po wybudowaniu stało chwile bezczynnie.
2 rzecz to gdy cc zielony creep, ktory sklada sie tylko z 2 najslabszych potworkow a masz am + 5 piechurow, to po co zywiołaka przywoływałes???? Strata tylko many, bo i tak go poxniej zostawiłes. Gdy zywiołak ma mało hp to go sam zabijaj, gdy duzo to go nie zostawiaj tylko bierz razem z armia:) wy chyba nie wieice nic na temat zywiołaka:/ on ma predkosc slow wiec jak go biore to sie tocze... a nie biegne wiec przewaznie go zostawiam to nie to co wilki u orka
Btw ten gosc był dobry czy tylko mi sie wydawało?

BoSpEr
11th November 2005, 01:44 PM
Miał całkiem niezłe micro według mnie:) Ale chyba troche zła strategie na mirror hum, btw skaś go kojarze, na pewno kiedys na niego gralem:P

wolf_mk
11th November 2005, 02:12 PM
Daje wam repka ja hum na lepka 10lvl elf. Hmm moze nie byl gosu ale wygralem 1 atakiem :D Mapa Echo Isles. Wedlug mnie ta taktyka na elfa gosuje jeszcze z dobrym micro :D Tt sciagnijcie to zobaczycie :P

ShaQu
11th November 2005, 03:40 PM
Bodek napisał(a)

Btw ten gosc był dobry czy tylko mi sie wydawało? Koles byl dobry musze luknac jego staty :D
btw. 1000 post hehehehe w koncu :p

Elohim
12th November 2005, 03:34 AM
Chcecie repki macie repka:D Gierka z orga ne vs ne calkiem niezla polecam....

BoSpEr
12th November 2005, 12:30 PM
Daje 2 swoje repki
1 Bosper [ud] vs Diablo--[ork]
Gosc miał niezłe staty, wiec musiałem tez niezle zapierdalac, widac to po moim apm=172:)

BoSpEr
12th November 2005, 12:31 PM
Bosper [ud] vs Its-on [ne]
Naprawde ciekawa gra, sporo sie działo:) Polecam

Mistiq[pl]
12th November 2005, 03:15 PM
a tutaj zeby dobic adirocketa w tym dniu cw z goe dam jeszcze repke jak gral ze swoim ulubionym tp w at :D

Mistiq[pl]
12th November 2005, 03:16 PM
tu dam bo cos mi zalgowalo i tam nie weslzo;p

BoSpEr
13th November 2005, 12:41 PM
wolf_mk napisał(a)
Daje wam repka ja hum na lepka 10lvl elf. Hmm moze nie byl gosu ale wygralem 1 atakiem :D Mapa Echo Isles. Wedlug mnie ta taktyka na elfa gosuje jeszcze z dobrym micro :D Tt sciagnijcie to zobaczycie :P
Ogadałem repka, podobal mi sie, tylko powiedz czy ta taktyka jest skuteczna gdy elf idzie w archy a nie w hunterki????
Btw podobaja mi sie twoje niekonwencjonalne taktyki:) Nie masz moze jakiejs przewidzianej dla grajcych undeadem???:P

wolf_mk
13th November 2005, 04:04 PM
Hmmm dla Undeda to raczej nie mam :D ale ta moja taktyka jest dobra nawet jak idzie w archy, tylko ja troszke ulepszylem :D tzn 1 hero mk i piechota pozniej tech i mechanik i kaplani. Micro jak sie ma dobre to 1 harrasem sie powinno skosic kilka archerek i nie powinno sie stracic ZADNEGO foota. Jak jest tier 2 to koles sie ciagle broni wiec juz jest bez szans :] jak wali hunty to walisz kano a jak archy nadal to piechota z obrana i gg.

wolf_mk
13th November 2005, 04:42 PM
Ludzie uwaga uwaga ja hum 11lvl vs ork 15 lvl wygralem. Co najpiekniejsze to koles pisal w polowie gry do mnie gg bo tak to wygladalo ale ani 5sekundowy lag ani to ze mial wyzszy lvl ani na koniec disc nie pomoglo kolesiowi wygrac!! xD Obczajcie to :P

Bodek
13th November 2005, 05:13 PM
chyle czoła dla twojego skilla ogladajac ciebie w akcji mysle sobie bodek = human noob

Adirocket
13th November 2005, 05:58 PM
Jezeli ty Bode noob to ja kim jestem?? BTW Jest cos gorszego od nooba, bo to cos = Adirocket.

wolf_mk
13th November 2005, 07:20 PM
Originally posted by Bodek
chyle czoła dla twojego skilla ogladajac ciebie w akcji mysle sobie bodek = human noob

Do kogo to bylo?

Bodek
13th November 2005, 08:13 PM
wolf_mk napisał(a)
Do kogo to bylo? do ciebie

Bodek
13th November 2005, 10:31 PM
tadam!! cos specjalnego!!:D:D:D:D:D:D
hmm jak sie zaczeła walka to mysle sobie gg:( ale iv3k (moj tp) mowi 2x mk mysle sobie oka bo co jest do stracenia i zobaczie co sie działo długa pełna walki
bodek+iv3k vs galvanize- - + my****isbig
Btw. luknijcie sobie ich staty na bn
Btw. lol miałem 52 apm:( :D

Scary_EviL
14th November 2005, 11:37 AM
Gościu ma dobre staty itp ale nie wiem jakim cudem z nim wygrałęm no ale jednak :D

wolf_mk
14th November 2005, 04:03 PM
do ciebie

LOL!! Czemu do mnie?? Zakochales sie we mnie czy jak?? Od razu mowie ja chlopcow nie lubie :D

Bodek
14th November 2005, 04:28 PM
wolf_mk napisał(a)
LOL!! Czemu do mnie?? Zakochales sie we mnie czy jak?? Od razu mowie ja chlopcow nie lubie :D nie zakochałem ale podoba mi sie jak grasz jesli ci to przeszkadza to juz sie nie bede odzywał

wolf_mk
14th November 2005, 04:32 PM
nie zakochałem ale podoba mi sie jak grasz jesli ci to przeszkadza to juz sie nie bede odzywał

Mozesz konkretnie powiedziec co ci sie podoba? Bo mi nic ....

Adirocket
14th November 2005, 10:49 PM
Basior[Orc],Manowar[Hum]-Adirocket[Orc],Te-rror[Orc]
Zreszta wiecie kim oni graja!!
Nie moge uwierzyc. POKNOALEM BASIORA I MANOWAR!!!
Musicie to zobaczyc!!!!

Bodek
14th November 2005, 10:58 PM
Adirocket napisał(a)
Basior[Orc],Manowar[Hum]-Adirocket[Orc],Te-rror[Orc]
Zreszta wiecie kim oni graja!!
Nie moge uwierzyc. POKNOALEM BASIORA I MANOWAR!!!
Musicie to zobaczyc!!!! gratzy oby tak dalej:)

Adirocket
14th November 2005, 11:23 PM
Thx, a co sadzisz o grze??

NoChanceForYou
14th November 2005, 11:35 PM
My z Chapalem gralismy pierwsza gre at i nas wywalilo Vs Mihu i [Bos]Basior, oczywiscie byla mirror giera, zakończona wygraną
btw. Chapal masz repke ?

ShaQu
15th November 2005, 12:01 AM
NoChanceForYou napisał(a)
My z Chapalem gralismy pierwsza gre at i nas wywalilo Vs Mihu i [Bos]Basior, oczywiscie byla mirror giera, zakończona wygraną
btw. Chapal masz repke ? Gdzies na forum ja dawalem poszukaj ... Tt

[BoS]Basior
15th November 2005, 02:03 PM
Mialem pecha w tej grze po prostu:] nie zrobilem tp do bazy i nie mialem potem juz legowisk na poczatku . Anyway gg.

Bodek
15th November 2005, 03:32 PM
Adirocket napisał(a)
Thx, a co sadzisz o grze?? ja sadze ze dobrze robisz ze posluchales chapala chociaz troche a przeciwnicy chyba was troche nie docenili ale b.dobra gra z waszej strony
btw. ulepszaj szybciej siatke dla raiderow i lap co sie da najlepiej grunty i rifle

ShaQu
15th November 2005, 04:21 PM
Adirocket napisał(a)
Thx, a co sadzisz o grze?? Hehe fajna giera ...Tt---> GJ :D
basiorek chyba byl pijany albo cus ze nie widzial ze my legowiska rozwalaliscie
btw. te-rror przez wiekszosc gry wydobywal zloto 7 lub 8 peonami <LOL>

Scary_EviL
15th November 2005, 04:29 PM
HEHE :D

to basior hyba w dedy była jaka impra zgadzam sie z chapalem :D

tej bodek a chapal sie pytal ciebie o tą mapke co są nagi i cos ...
jak ją znajdziesz to daj ją tu ja tez sobie w nią ciupne :D

POZDRO all

wolf_mk
15th November 2005, 07:17 PM
Me (hum 12lvl) vs Cone4ko (elf 12lvl) hmmm prawie bym wtopil ale wziolem sie za gre i wygralem :]

ShaQu
15th November 2005, 11:00 PM
Dawno nie dawalem repow to zapodam cos :D
me(orc),tp(elf--->) vs hum(cos tam umnial), ud(chyba jakis gosiaczek)
btw. ten rep ukazuje jak mozna 2 psami wygrac cala gre 2v2 rt
POLECAM DO ZASSANIA :)

ShaQu
16th November 2005, 11:40 AM
a tutaj macie repa chyba mojej najdluzszej gry 2v2 rt po resecie :D
me(orc), jakis polak napek z klanu GoE(ud) vs (orc), jakis gosiak(elf)---> mapa miedziany kanion gra trwala 25 minut :)
btw. w koncu najebalem ten 13 lvl rt :cool:

wolf_mk
16th November 2005, 04:51 PM
Ehhhh ja nie wiem co wy widzicie w 2x2 rt. Ja tam wole 1x1, 2x2 mnie nie kreci :]

b0nk1
16th November 2005, 08:17 PM
No to na cześć naszego nowego członka repik z nim(_kamasutra_):D i zemną oc:D

BoSpEr
17th November 2005, 01:39 PM
wolf_mk napisał(a)
Ehhhh ja nie wiem co wy widzicie w 2x2 rt. Ja tam wole 1x1, 2x2 mnie nie kreci :]
2vs2 mnie kreci ale at vs gosu, bo rt to strata czasu i nerwow. Trafia ci sie noob albo quiter i chocbys nie wiem co robił to czasami nie wygrasz jak goscie sa niezli....

NoChanceForYou
17th November 2005, 05:22 PM
ja tam 2v2 gram zeby wiecej winow nabic bo gra sie szybciej i łatwiej no a w 85% przypadków mam szczescie do lepszego tp

b0nk1
17th November 2005, 05:27 PM
NoChanceForYou napisał(a)
ja tam 2v2 gram zeby wiecej winow nabic bo gra sie szybciej i łatwiej no a w 85% przypadków mam szczescie do lepszego tp

HEHE farciaż ja mam dokładnie na odwrót:D. . . zawsze trafiają sie jeszcze grorsi niż ja:/:P

wolf_mk
17th November 2005, 05:30 PM
Ja jak nie mialem hosta to gralem 2x2 i mowilem kolesiowi zeby walil unity i dal share i ja sobie microwalem nieraz za niego :D

Scary_EviL
17th November 2005, 05:32 PM
Hmm... Ja tak szczeże to mam 50% tego i tego ... :/
czasami bywam dziwne dni np.
wstanełem kiedyś rano i gram pg 2v2 :
5 winów gdzies mialem , no i potem poszedlem sie ubrać
to zagrałem i loosy :/

durzo mialem sytuacji podobnych :]

Ale nie wiem czemu nie lubie zabardzo solów ..
moze dlatego ze wole grac z kims i sie z nim sojuszować ..
np.
gralem pg :
1 team
Ja i gosciu 6 lvl

2 team :
_kamasutra_
i gosciu 5 lvl

Muj i jego ally byli noobki....
lecz dobrze sie z allym zsojuszowalem i win :]
dla mnie to bardzo extra bo _kamasutra_ nawet Chapala zjechal
ale mysle ze chapal jak by chcial to na hama i by go zjechał....

ShaQu
17th November 2005, 05:38 PM
ExHunter napisał(a)

lecz dobrze sie z allym zsojuszowalem i win :]
dla mnie to bardzo extra bo _kamasutra_ nawet Chapala zjechal
ale mysle ze chapal jak by chcial to na hama i by go zjechał.... nie czaje tych ostatnich slow ...Tt:confused:

Bodek
17th November 2005, 05:46 PM
no ze tamto to był przypadek i bys go teraz zjevhał jakbys chciał

Mistiq[pl]
17th November 2005, 07:56 PM
bigbadspirit = iwantmorebugs ???

Bodek
17th November 2005, 08:09 PM
Mistiq[pl] napisał(a)
bigbadspirit = iwantmorebugs ??? nie jakis inny colo

wolf_mk
17th November 2005, 08:23 PM
Hmmmm ten ork nie byl za dobry :] ale i tak Gj

Bodek
17th November 2005, 09:37 PM
wolf_mk napisał(a)
Hmmmm ten ork nie byl za dobry :] ale i tak Gj ja uwazam wrecz przeciwnie

ShaQu
17th November 2005, 10:34 PM
A tu zapodam cos goracego ---> lapcie puki gorace :D
me(orc) vs rumek(elf)[najlepszy u nas gracz w klanie wedlug mnie :)]
Luknijce na mojego nowego straga na elfa :D (lamilem jak huj:D)
btw. MAM NADZIEJE ZE RUMEK SIE NIE OBRAZISZ ZE WRZUCAM TU TEGO REPA tT

THE_WORLD_SUCKS
17th November 2005, 10:44 PM
obrazam sie jestes u pani

[BoS]Basior
18th November 2005, 08:53 AM
obrazam sie jestes u pani

^_^ Heh to jest dobre:]

btw panowie mam pytanko. Bez względu na wynik naszego cw z PBT w sobote moze bysmy pykneli cw w przyszlym tygodniu???

ShaQu
18th November 2005, 11:01 AM
[BoS]Basior napisał(a)

btw panowie mam pytanko. Bez względu na wynik naszego cw z PBT w sobote moze bysmy pykneli cw w przyszlym tygodniu??? Ja jestem za :)

Mistiq[pl]
18th November 2005, 02:51 PM
Originally posted by wolf_mk
Hmmmm ten ork nie byl za dobry :] ale i tak Gj
no staty mial 87:10 .... a tak btw to kiedys ten nick mial iwantmorebugs czyzby go sprzedal ?

wolf_mk
18th November 2005, 03:11 PM
Staty to nie wszystko ... ja mialem 5lvl i staty w humie 5-40 (bo nie mialem hosta) i zjechalem andreva_pl a on mial wtedy chyba 18lvl albo wyzej.

Bodek
18th November 2005, 03:53 PM
Mistiq[pl] napisał(a)
no staty mial 87:10 .... a tak btw to kiedys ten nick mial iwantmorebugs czyzby go sprzedal ? ta on wszystkie sprzedaje

ShaQu
18th November 2005, 04:02 PM
Ktos cos kiedys wspominal ze sie nie da wygrac z noobem rt w teamie Tt ----> Luknijcie repa to moze zmieicie zdanie <LOL>
btw. Moj tp mial staty 1-11 Tt

Terror_pl
18th November 2005, 04:48 PM
wolf_mk napisał(a)
Staty to nie wszystko ... ja mialem 5lvl i staty w humie 5-40 (bo nie mialem hosta) i zjechalem andreva_pl a on mial wtedy chyba 18lvl albo wyzej.

Hehe oj wilq dalej sciemniasz niezle jak widze;]
Zjechałes andreva to fakt ale miałes staty ponad 50% a nie 5:40
A tak btw jak dobrze pamietam to ty grałes humem a on grał elfem a jego best race to orc;]
Wiec nie masz co sie tak cieszyc, tak btw zagraj z nim rewanz teraz mysle ze ciebie pojedize:]