PDA

View Full Version : Dyskusja ogólna

Pages : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

BoSpEr
8th October 2005, 01:49 PM
Tutaj mozecie rozmawiac o wszystkim i o niczym:p Po prostu jak macie jakies pytania, czy chcecie o czyms pogadac co niekoniecznie jest zwiazane ze sprawami klanu to piszcie tutaj.

THE_WORLD_SUCKS
8th October 2005, 04:48 PM
Jestem w klanie na nicku RuMeK- jak cos ;)

BoSpEr
8th October 2005, 06:07 PM
Ok ale mam nadzieje ze cos pograsz na nim pg, a nie tylko cg:) pozdro

THE_WORLD_SUCKS
8th October 2005, 06:12 PM
no dzis zaczolem i gralem 2 gry z toka raz juz bylo blisko to mu neta wywalilo a w drugiej dostalem po dupie xD

Taurenos_Pl
8th October 2005, 06:27 PM
a ja ściągnołem pacza 1.20 ale jak instaluje to mi błąd wyskakuje :/

THE_WORLD_SUCKS
8th October 2005, 08:29 PM
tak jak jest napisane reinstal :)

MasterBlade
8th October 2005, 10:53 PM
Moze stowrzymy liste klanowiczów??

Taurenos_Pl
8th October 2005, 11:40 PM
lista klanowiczów może być

ale mie to wkurzyło znowy instalować wala dla porypanego pacza
jeny zroie to w niedziele bo dziś mi sie nie chce

THE_WORLD_SUCKS
9th October 2005, 10:26 AM
to jakis bug czy ktos mnie z klanu kickol jak tak to czemu chociaz chce wiedziec ....

BoSpEr
9th October 2005, 10:56 AM
Ja cie nie kicknałem i nie wiem kto to zrobił:/ MOze jakis bug???
Wejdx na xpama i złap mnie to cie z powrotem przyjme, a co do listy klanowiczow to bedzie, dzis pogadam z Bodkiem, moze bedzie miał czas zeby ja zrobic.

Taurenos_Pl
9th October 2005, 12:28 PM
jak toś ma pacza 1.20 PL to niech da
Nie nawidze tych paczów ściągnołęm pacza 1.20 a tu sie okazyje że to jest angielska wersja :[

No nie tego już nie wytrzymam zainstalowałem wara jeszcze raz i instaluje pacza a tu kur** wyskakuje ten sam błąd co wcześniej!!!!!!!!

SendaI
9th October 2005, 12:44 PM
THE_WORLD_SUCKS napisał(a)
no dzis zaczolem i gralem 2 gry z toka raz juz bylo blisko to mu neta wywalilo a w drugiej dostalem po dupie xD
toka gra znowu na xpamie ?!

[BoS]Basior
9th October 2005, 12:50 PM
Ejj czy mi sie zdaje czy Got przeniosl dyskujsje z klanow S0D i Rox do klanu Dc:P zagadjacie zeby to poprawil:P

Odolan
9th October 2005, 01:55 PM
[BoS]Basior napisał(a)
Ejj czy mi sie zdaje czy Got przeniosl dyskujsje z klanow S0D i Rox do klanu Dc:P zagadjacie zeby to poprawil:P

nie to nie ja to elf :P

Shadow90
9th October 2005, 02:22 PM
...a mi posty przepadły... :(

Mistiq[pl]
9th October 2005, 03:12 PM
a ja mam pytanie czy wiekszosc was ma juz 1.20 patcha ?^^ bo ja dalej na 1.19 siedze :D nie moge zainstawlowac 1.20 bo nie mam wpisu dorejestru wie ktos cos moze o tym ?>

Mistiq[pl]
9th October 2005, 03:21 PM
aaa i mam drugie pytanie .. jak cche sciagnac repkle z forum to mi sie sciaga jako attachment.php .;d i nie wiem jak to otworzyc kto mi powie jak ?:D Aha i nie pisz 2 postow pod rzad, do tego słuzy opcja edit, polecam ja na przyszłosc:P

Shadow90
9th October 2005, 03:37 PM
A wiec w czasie zapisywania dopisujesz .w3g i po sprawie - milego ogladania!! ;)

ShaQu
9th October 2005, 11:33 PM
Wie moze ktos jak sie zmienia wielkosc napisow na forum bo ja cos nacisnelem i sie zwalily Tt
jak ktos wie to niech mi odp :D

BoSpEr
10th October 2005, 10:59 AM
ShaQu napisał(a)
Wie moze ktos jak sie zmienia wielkosc napisow na forum bo ja cos nacisnelem i sie zwalily Tt
jak ktos wie to niech mi odp :D
Pasek narzedzi u gory, widok---> rozmiar tekstu. Dalej sobie juz chyba dasz rade:P

Bodek
10th October 2005, 01:29 PM
Siema wróciłem z wyczieczki i juz dzisaj wchodze na xpam....czuje sie jakbym umierał:P
Ps.1 : liste klanowiczow zrobie dzisaj:]
ps.2 : dzieki za moda na forum:]

Mistiq[pl]
10th October 2005, 01:58 PM
a co do 1 pytania ? z tym wpisem dorejstru moglby ktos cos powiedziec ? bo mi patch nie wchodzi bo mam skopiowanego na dysk w3;d

Bodek
10th October 2005, 02:39 PM
Mistiq[pl] napisał(a)
a co do 1 pytania ? z tym wpisem dorejstru moglby ktos cos powiedziec ? bo mi patch nie wchodzi bo mam skopiowanego na dysk w3;d ja tez tak miałem nie ma innego sposobu jak reinstal gry

ShaQu
10th October 2005, 03:12 PM
Bodek napisał(a)
[B]czuje sie jakbym umierał:P
[B] No to pewnie ostro pochales na wycieczce :D

Bodek
10th October 2005, 03:58 PM
ShaQu napisał(a)
No to pewnie ostro pochales na wycieczce :D
mam zatrucie pokarmowe po jedzeniu z mac donalda:/

Shadow90
10th October 2005, 04:53 PM
Bodek napisał(a)
mam zatrucie pokarmowe po jedzeniu z mac donalda:/

Omg a przeciez tam sa tylko pyszne pysznosci... jak sobie przypomne o McNuggets to mi sie jesc chce. :p

Bodek
10th October 2005, 05:23 PM
własnie zjadłem mac nuggets i 2x chesburger

Shadow90
10th October 2005, 05:29 PM
Ja wlasnie nie przepadam zbytnio z hamburgerami i tymi roznymi odmianami tych hamow, wiec wole KFC :D - kurczaczki lubie i to bardzo... :D

ShaQu
10th October 2005, 05:33 PM
2x chesburgery bo jest promocja za 2 4 zeta :D

btw.bodek zmien opis pod textem :D

Shadow90
15th October 2005, 09:21 PM
Xpam rulezzzz.
Mam spoko newsa, nie da sie grac PG na xpamie :D ihaaaaa - a to dlaczego?? Poniewaz all win = loos, muhahahaha mam 0-4 w rt, a all wygralem. Od dzis gram tylko 4fun. :cool:
Gl&Hf ^^ ;)

Mistiq[pl]
15th October 2005, 11:47 PM
da sie wpisac do rejestru w3 nie musialemrobic w3 ;d wiec lalalalal dziala mi :D

kiuik
16th October 2005, 09:59 PM
kurde czy ktos mi poda linke do patcha 1.20 do polskiej wersji bo nie moge grac :( a i fajnie by bylo byc znowu u was w klanie :)

Taurenos_Pl
16th October 2005, 10:29 PM
masz

http://public.planetmirror.com/pub/blizzard/war3x/patches/PC/War3TFT_120a_Polski.exe

BoSpEr
17th October 2005, 10:29 AM
kiuik napisał(a)
kurde czy ktos mi poda linke do patcha 1.20 do polskiej wersji bo nie moge grac :( a i fajnie by bylo byc znowu u was w klanie :)
Uzgodnilismy ze klan rekatywujemy za jakies 1-2 tygodnie. Powod???? Na razie mało osob widze ze starego squadu na xpamie, chyba nie tylko mi sie nie chce grac, ale tak jak juz mowiłem ja wroce do 2 tygodni, juz zacznijcie sie bac:P

kiuik
17th October 2005, 10:33 AM
ok thx juz mi dziala wreszcie ale oni kurde robia zamieszanie z tymi patchami :P a co do klanu ok to poczekam w sumie i tak musze sobie troche pograc bo sie wyzerowalo a ja jeszcze nie mam statsow ladnych :P

firez-tm
17th October 2005, 11:35 AM
yo BoSpEr EwF niema wiec szukam clanu can i join :) ???

Bodek
17th October 2005, 03:42 PM
ta mozesz

ShaQu
17th October 2005, 05:24 PM
BoSpEr napisał(a)
Uzgodnilismy ze klan rekatywujemy za jakies 1-2 tygodnie. Powod???? Na razie mało osob widze ze starego squadu na xpamie, chyba nie tylko mi sie nie chce grac, ale tak jak juz mowiłem ja wroce do 2 tygodni, juz zacznijcie sie bac:P Bosper a moze zrobimy tak
zalozymy klan bez ciebie a pozniej ktos ci oda wodza wybierz najwyzej osobe zaufana ktora ma zalozyc klan i my to zrobimy za ciebie
btw. nie chce mi sie tyle czekac :(

Terror_pl
17th October 2005, 09:07 PM
Jak tam wam idzie...Mieliscie juz jakies cw jako klan KKnD?:>

BoSpEr
17th October 2005, 10:37 PM
ShaQu napisał(a)
Bosper a moze zrobimy tak
zalozymy klan bez ciebie a pozniej ktos ci oda wodza wybierz najwyzej osobe zaufana ktora ma zalozyc klan i my to zrobimy za ciebie
btw. nie chce mi sie tyle czekac :(
Słuchaj jesli o mnie chodzi to w kazdej chwili moge sie zjawic na xpamie, zalozyc klan n/p, dla mnie KKnD to nadal wazna sprawa i nigdzie nie napisalem ze nie mam ochoty go reaktywowac, po prostu na razie nie chce mi sie grac, ale klan robimy z powrotem ok???? Zrobie nowy temat i tam napisze kiedy i co jak, ale mysle ze najlepiej w weekend, piatek chyba bedzie pasował???

firez-tm
18th October 2005, 01:13 PM
thx jakie macie acc do klanu ja [EwF]Firez morzna by zrobic [KKnD]Firez ??

ShaQu
18th October 2005, 01:45 PM
Firez jak chcesz to sobie nick z poczatkiem KKnD bedzie fajnie wygladalo :D

Taurenos_Pl
18th October 2005, 04:52 PM
np. KKnD.Tauren_PL :D fajnie to wygląda jak 4K.Grubby jest taki klan na orginal BN 4K. :)

BoSpEr
18th October 2005, 06:57 PM
firez-tm napisał(a)
thx jakie macie acc do klanu ja [EwF]Firez morzna by zrobic [KKnD]Firez ??
Ofc zachecamy do tworzenia konta [KKnD]nick, ale nie jest to obowiazkiem:D Ale tworzac takie konto musisz zostac w naszym klanie na zawsze:P Ofc zartuje^^

ShaQu
18th October 2005, 08:06 PM
BoSpEr napisał(a)
Ofc zachecamy do tworzenia konta [KKnD]nick, ale nie jest to obowiazkiem:D Ale tworzac takie konto musisz zostac w naszym klanie na zawsze:P Ofc zartuje^^ Sorry ale ja juz nie zrobie z poczatkiem KKnD mam za dobre staty a ja jak wiekszosc wie jestem statsiarzem :P joke :D:D

firez-tm
19th October 2005, 04:23 PM
ja sbie zaloze takie acc

Kevin
20th October 2005, 05:57 PM
Ja pierdole ale wqrwiony jestem 2 razy wyłączyli prąd jak gralem pg i to na 5s tylko :/ zajebiscie mozna tak sobie popsuc stats, humor i chęci do grania :mad: ; druga sprawa to jak zmienic opis pod moimi postami, wpisuje w profile nowy opis, daje zapisz zmiany i nic :confused:

BoSpEr
20th October 2005, 07:18 PM
Kevin napisał(a)
Ja pierdole ale wqrwiony jestem 2 razy wyłączyli prąd jak gralem pg i to na 5s tylko :/ zajebiscie mozna tak sobie popsuc stats, humor i chęci do grania :mad: ; druga sprawa to jak zmienic opis pod moimi postami, wpisuje w profile nowy opis, daje zapisz zmiany i nic :confused:
No niestety to jest blad jakis, tak samo dajac ostatni post dyskusji i tak wyswietla ci sie pierwsza strona, wiec pozostaje tylko czekac, az zostanie to naprawione.

Kevin
25th October 2005, 04:18 PM
Niedobrze moje konto zostanie zbanowane za chwilke a juz 3 rank mialem :( Nie wiedzialem ze jak wyłącze np kompa (wyłączy sie i war i neostrada) to discuje przeciwnika ale tak żeczywiscie jest patrząc na screeny jakie dali its-on i ktos tam jeszcze :/ Trudno, jezeli zabieralem innym zwyciestwa uwazam ban za calkowicie słuszny ale niebylo to świadome działanie z mojej strony. Konto to nic mozna nowe zrobic wiec nie jest to jakas katastrofa, ogolnie to gram dla polepszenia skilla a nie dla statow wiec moge w kazdej chwili załozyc nowe acc :)

ShaQu
25th October 2005, 04:21 PM
Kevin napisał(a)
Niedobrze moje konto zostanie zbanowane za chwilke a juz 3 rank mialem :( Nie wiedzialem ze jak wyłącze np kompa (wyłączy sie i war i neostrada) to discuje przeciwnika ale tak żeczywiscie jest patrząc na screeny jakie dali its-on i ktos tam jeszcze :/ Trudno, jezeli zabieralem innym zwyciestwa uwazam ban za calkowicie słuszny ale niebylo to świadome działanie z mojej strony. Konto to nic mozna nowe zrobic wiec nie jest to jakas katastrofa, ogolnie to gram dla polepszenia skilla a nie dla statow wiec moge w kazdej chwili załozyc nowe acc :) W tym problem ze jak bedizesz gral od nowa to wylosowuje ci noobow w ktorych jedziesz gora 5 min ... nie polepszysz skilla :P

BoSpEr
25th October 2005, 09:03 PM
Ale w koncu zacznie grac z lepszymi, a i na niskich lvl mozna spotkac dobrych graczy, zauwaz ze niedawno był restart loaddera i nie kazdy jeszce zaczał grac:P Kevin zakladaj nowe konto i nie "discuj":D

Bodek
25th October 2005, 09:30 PM
juz ma [kknd]kevin :]

Shadow90
26th October 2005, 08:33 PM
Ja, jak pewnie widac ostatnio nie gram w W3 poniewaz popinam w WoWa... lecz nie martwcie sie kolo 7 listopada powinienem wrocic (bo Beta testy sie koncza :( )
Lolish

ShaQu
26th October 2005, 08:50 PM
Shadow ale wpadnij na cw w ten weekend

Bodek
26th October 2005, 09:32 PM
shadow nawet bez formy jest lepszy niz 3/4 z nas ( bez obrazy:P)

Shadow90
27th October 2005, 12:47 PM
HEHEHHHEEE thx Bodek ;)
No ale az taki wymiatax nie jestem.... ale nie ma sie o co martwic formy nie trace nigdy :p

ShaQu
27th October 2005, 01:46 PM
Ja mam shadow dla ciebie propozycje nie do odrzucenia pie*** tego WoW-a !! I graj w w3 :D

Taurenos_Pl
27th October 2005, 06:36 PM
e a czemu to :D:D:D

THE_WORLD_SUCKS
27th October 2005, 06:42 PM
kasujecie kazdy post tego idioty :/ plz

ShaQu
27th October 2005, 07:32 PM
Andrev_PL napisał(a)
Tylko sprawdzam czy działa mi mój novy avatarek :]

DZIA£A :] Hehe i tak mam lepszego avatara od ciebie :D

Terror_pl
27th October 2005, 08:52 PM
kasujecie kazdy post tego idioty :/ plz
Lol Czemu idioty?:>

Bodek
27th October 2005, 09:09 PM
kasujecie kazdy post tego idioty :/ plz done

Bodek
27th October 2005, 10:11 PM
Andrev_PL napisał(a)
JA PIERDOLE WIDZE ZE W TYM KKND SA PRAWIE SAME CIULE.
POZDRO 2 CHAPALI BOSPER....

A idioty dlatego ze ja sie popisuje ze ja to jestem gosu i rozpierdalam wszystkich i wogóle...... hmmm poczytajcie a pozniej skasuje-_-

BoSpEr
27th October 2005, 10:35 PM
Prosba do wszystkich, wrzuccie na luz i bez zadnych wyzwisk, nawet jezeli cos macie do Andrev, od takich spraw jest gg, email, tam sobie wyjasnijcie sprawe, a nie na forum.

THE_WORLD_SUCKS
27th October 2005, 10:46 PM
Teraz nie chodzilo o to ze jestes gosu czy tam hasu tylko o "sprawdzam czy avatar dziala" ...

btw. czemu udzielasz sie na clanowym forum dodajesz swoje repki jak nie jestes w KKnD... do takiego czegos sa ogolne tablice ...

NoChanceForYou
28th October 2005, 04:42 PM
Elo all jakby cos moje acc przed resetem _NAVEL_PL_ teraz to nochanceforyou

BLUE_SYSTEM
29th October 2005, 11:32 AM
Sorki ze sie wtrącam, ale mysle ze te zamkniete tematy z dołu powinny byc przyklejone, bo za jakis czas nie beda widoczne. ;] (chodzi o te typu wyniki cw, skład, itp...) Pozdro, i kiedy gramy CW ?

ShaQu
29th October 2005, 12:23 PM
Hehe chcecie z nami cw ... Hmm ja bym zagral nawet go jutro :D ale bosperek sie nie zgodzi :P

wolf_mk
29th October 2005, 12:55 PM
Co wy na to zeby organizowac cw co tydzien?? np w sobote albo niedziele?

_Atoll_
29th October 2005, 03:04 PM
Help...
Jak mam zainstalowac w3 v 1.2 zeby chodzil na kompie, który nie ma połączenia z netem ??

wolf_mk
29th October 2005, 03:49 PM
Zainstaluj W3 RoC
Potem TFT
Patcha 1.20pl i juz grasz :D

BoSpEr
29th October 2005, 04:07 PM
ShaQu napisał(a)
Hehe chcecie z nami cw ... Hmm ja bym zagral nawet go jutro :D ale bosperek sie nie zgodzi :P
Nie da sie grac cw codziennie Shaqu:) W tym tygodniu mamy cw i obiecuje ze w nastepnym tez bedzie, wogole bede sie starał zalatwiac klanowki jak najczescie:P

wolf_mk
29th October 2005, 05:40 PM
Omg w3 mi nie dziala HELP!! Wlaze normalnie na bn i nic nie moge zrobic kto wie jak temu zaradzic??

Taurenos_Pl
29th October 2005, 06:09 PM
koniec świata ja też tak mam i nikt mi nie może pomudz dlatego :> w :> poniedziałek :> 7 listopada :> przyjeżdza do mnie :> warcraft :D orginalny proszępaństwa :) warcraft złota edycja orginalny cd-key :D i wogóle

wolf_mk
29th October 2005, 06:23 PM
<>< NEMO <>< HELP <><

Bodek
29th October 2005, 06:26 PM
wolf moze to te lagi xpamowskie ostanio straszne czat czasem sie na 10 minut zacina :/

tarenos ty sie tak nie jaraj tym orgiem ja miałem i jak dla mnie to była jedna wielka kupa:/ 0 klimatu

BoSpEr
29th October 2005, 06:32 PM
Ja tez chyba nigdy na orgu nie bede grał, wole jakos xpama:)

Taurenos_Pl
29th October 2005, 06:46 PM
';..;' /\ ';..;' /\ ';..;' /\ ';..;' /\ ';..;' /\

ShaQu
29th October 2005, 06:58 PM
A ja mam keya orginalnego ale wole 100 % grac na xpamie :D

Taurenos_Pl
29th October 2005, 07:26 PM
ej ShaQu mówiłeś coś tam czy chcem do gosu klanu czy to jeszcze jest no wiesz ......o co mi chodzi

PlaYeR_GoSu.
29th October 2005, 10:53 PM
ShaQu napisał(a)
A ja mam keya orginalnego ale wole 100 % grac na xpamie :D bo jestes noob, wiesz ze na xpamie graja lamy i masz 90% wygranych, a na orgu mozesz miec zaledwie 60%

THE_WORLD_SUCKS
29th October 2005, 11:04 PM
65 % to ma palladyn :) a moze shaqu = arch :D ??

PlaYeR_GoSu.
29th October 2005, 11:14 PM
65 % to ma palladyn :) a moze shaqu = arch :D ?? hmm world ja mam prawie 65% :P

THE_WORLD_SUCKS
29th October 2005, 11:24 PM
to ja wiem juz jak to jest !! :) w nocy jak spisz to toba jest zackard a jak sie budzisz to zackard zasypia i jego wcielecie wchodzi do ciebie i jestes player_gosu/zackard i dlatego masz:) tylko czemu mi sie dostal lewatywa xD

PlaYeR_GoSu.
29th October 2005, 11:26 PM
to ja wiem juz jak to jest !! :) w nocy jak spisz to toba jest zackard a jak sie budzisz to zackard zasypia i jego wcielecie wchodzi do ciebie i jestes player_gosu/zackard i dlatego masz:) tylko czemu mi sie dostal lewatywa xD hahahaha no widzisz to musisz nie snić o lewatywie :P czym wiecej o nim myslisz tym szybcjej sie nim stajesz :P xaxa
btw. zackard na north ma chyba 100% :P

ShaQu
30th October 2005, 12:07 AM
Nido napisał(a)
Chapal nawet by nie zrobb 40% a co mowic o 60% Buahaha wez mnie lewatywa nie roznmieszja mialem 62 % a dlatego ze mi sie org jebie to mi spadlo ponizej 60 % wiec dlatego tez miedz innym tak nie gram :)
hehe i tak za kilka lat player_gosu bedzie wymiatal :D takiego zacarda to z palcem w dupie bedzie jechal :P

wolf_mk
31st October 2005, 06:55 PM
O Boze macie zajebiste problemy ;] kto jaki ma lvl na orgu i ile wygranych. Jak gracie dla statsow to jestescie pojebani ;] bo wedlug mnie gra sie przede wszystki dla przyjemnosci i skilla a nie dla lvl i statow.

Shadow90
31st October 2005, 09:48 PM
wolf_mk napisał(a)
O Boze macie zajebiste problemy ;] kto jaki ma lvl na orgu i ile wygranych. Jak gracie dla statsow to jestescie pojebani ;] bo wedlug mnie gra sie przede wszystki dla przyjemnosci i skilla a nie dla lvl i statow.

Po straceniu ikonek tez gram tylko 4Fun... :D

BoSpEr
1st November 2005, 11:38 AM
Shadow wracaj na xpama i bierz sie do ostrego treningu:) czekamy na Ciebie^^

Bodek
1st November 2005, 01:53 PM
on pewnie gra tylko jakies inne acc ktorego nie znamy:P :> bo wczoraj na gg miał w opisie ze "popinam w w3"

ShaQu
1st November 2005, 03:39 PM
Hehe tez to zauwazylem :D
Chcialbym jeszcze dodac ze robie sobie przerwe od w3 :) nie wiem jeszcze na ile ale robie hehe :D bede czesto na topazie jak cos to walic

Shadow90
1st November 2005, 07:23 PM
Bodek napisał(a)
on pewnie gra tylko jakies inne acc ktorego nie znamy:P :> bo wczoraj na gg miał w opisie ze "popinam w w3"

Faza jest taka ze ja wlasnie od wczoraj zaczalem juz grac w W3 tak na stale... - mysle :p

wolf_mk
2nd November 2005, 04:01 PM
Ty lepiej nie mysl tylko graj :P

NerII
2nd November 2005, 09:37 PM
Witam wszystkich klanowiczów :) jestem nowym meberem klanu :D moze ktos mnie jeszcze pamieta :D. Macie tu mojego repka po krtkiej przerwie w w3 (troche dluzszej z humanem :]) ten repek zaliczam do funny game :D zreszta co sie bede rozpisywal sami looknijcie :) h3h3 chyba moj przeciwnik sie pogubil :]

ShaQu
2nd November 2005, 09:40 PM
NerII napisał(a)
Witam wszystkich klanowiczów :) jestem nowym meberem klanu :D moze ktos mnie jeszcze pamieta :D. Witaj nerii milo cie widac w KKnD ziom :D

BoSpEr
3rd November 2005, 08:28 AM
NerII napisał(a)
Witam wszystkich klanowiczów :) jestem nowym meberem klanu :D moze ktos mnie jeszcze pamieta :D. Macie tu mojego repka po krtkiej przerwie w w3 (troche dluzszej z humanem :]) ten repek zaliczam do funny game :D zreszta co sie bede rozpisywal sami looknijcie :) h3h3 chyba moj przeciwnik sie pogubil :]
Nie ten dział NerII, nastepnym razem patrz gdzie co dajesz:) Ofc pamietam cie, spox ze u nas bedziesz gl & hf.

Shadow90
3rd November 2005, 02:23 PM
Czemu moja osoba nie jest juz szamanem w klanie ?? :confused:
Prosze o wymienienie na forum powodow lub powodu zjebania mnie na grunta...

ShaQu
3rd November 2005, 03:12 PM
Ej shadow nie grasz na KKnD_Shadow to chyba normalne ze kazdy wodz by ci szamana zajebal :D
btw. powiedz na jakim nicku grasz !!

BoSpEr
3rd November 2005, 08:20 PM
Przywrocilem ci juz szamana i mam nadzieje ze zaczniesz grac wreszcie na tym koncie:)

Shadow90
3rd November 2005, 08:25 PM
Mam pomysla, narazie gram na innym aka i jak bede mial staty 150-2 lub cos kolo tego, narazie mam tam chyba 7-0 (trza sie bylo pochwalic) to sie na nim wbije i bedzie looolz, a narazie bede w clanie na jakims tam acc zeby moc wam pomoc wygrac wszelkie CW w footy i jak chcecie PG. ;)
No more DoTa.

wolf_mk
4th November 2005, 04:58 PM
Yyyyy shadow to wrocisz do nas za 3 miesiace:D??

Bodek
4th November 2005, 05:37 PM
co ty wariat?? shadow to maniak za tydzien bedzie juz

ShaQu
4th November 2005, 05:47 PM
Bodek napisał(a)
co ty wariat?? shadow to maniak za tydzien bedzie juz Nie chwal dnia przed zachodem slonca ... :D

wolf_mk
4th November 2005, 07:08 PM
Ta chapal ma racje :D

THE_WORLD_SUCKS
4th November 2005, 07:55 PM
przez jakis okres czasu bede rzadko na xpamie bo bede na orgu trenowal do heyah cyber sport :) ja tu jeszcze wroce !

ShaQu
4th November 2005, 08:01 PM
przez jakis okres czasu bede rzadko na xpamie bo bede na orgu trenowal do heyah cyber sport :) ja tu jeszcze wroce ! A moze clan LoL cie przekupil i poszedles do nich ??:>
hehe ^^ ;p

THE_WORLD_SUCKS
4th November 2005, 08:24 PM
kupili mnie za 2 wina (tanie ale dobre) :) na cw bede ale na razie chce sie skoncentrwac na heyah cyber sport ! :)

wolf_mk
5th November 2005, 04:33 PM
O wlasnie kiedy bedzie cw??

BoSpEr
5th November 2005, 04:50 PM
W nastepna sobote:)

ShaQu
5th November 2005, 05:11 PM
Ah jak to dobrze widziec jak klanowicze domagaja sie cw :D

wolf_mk
5th November 2005, 08:58 PM
A ty nie chcesz cw?

BoSpEr
5th November 2005, 09:24 PM
Chapalek gdyby mogł to by grał ze 3 cw na dzien:P

THE_WORLD_SUCKS
5th November 2005, 11:15 PM
kevin poszedl do LoL ? :)

ShaQu
6th November 2005, 01:03 PM
kevin poszedl do LoL ? :) Chyba tak :(

THE_WORLD_SUCKS
6th November 2005, 11:03 PM
wezcie mu najebcie ... btw. w kknd nikt nie zostal juz prawie wiec proponuje podzial ról zeby ownowac all: shaqu(mh) rumek(discer) i bosper(lager) wspanila trojca :D we>all :D Potedze naszego hacku nikt sie nie oprze :) btw. poszukujemy loading abusera :D o sorry zapomnialem o czolowym loading abuserze BODEK !!!!

PlaYeR_GoSu.
7th November 2005, 09:06 AM
loading abuser to chyba hmmm Karolinka ;P

THE_WORLD_SUCKS
7th November 2005, 10:03 AM
PlaYeR_GoSu. masz czas dzis rano albo jutro rano bo bysmy jakies solo zagrali :) jak cos gg 8728436 albo tu na forum napisz :D

PlaYeR_GoSu.
7th November 2005, 10:06 AM
PlaYeR_GoSu. masz czas dzis rano albo jutro rano bo bysmy jakies solo zagrali :) jak cos gg 8728436 albo tu na forum napisz :D world sie zobaczy ale ja jestem noob :P , jak by co to gramy bo3 ?? :> , moze dzis zagramy o godzinie 18 ?, nie odemnie zalezy bo dzis satry poszedl do mojej szkoly :)

BoSpEr
7th November 2005, 10:14 AM
wezcie mu najebcie ... btw. w kknd nikt nie zostal juz prawie wiec proponuje podzial ról zeby ownowac all: shaqu(mh) rumek(discer) i bosper(lager) wspanila trojca :D we>all :D Potedze naszego hacku nikt sie nie oprze :) btw. poszukujemy loading abusera :D o sorry zapomnialem o czolowym loading abuserze BODEK !!!!
Owszem odszedł Kevin, Shadow i NAvel, ale pozostali inni, a co do tych osob to raczej na 80% jedna z nich do nas wroci zobaczycie:)
Rumek fajnie z tym wymysliłes, wielkie trio:)

ShaQu
7th November 2005, 11:24 AM
PlaYeR_GoSu. masz czas dzis rano albo jutro rano bo bysmy jakies solo zagrali :) jak cos gg 8728436 albo tu na forum napisz :D Rumek jak player_gosu bedzie mogl to wpadnie do mnie na chate i zagra z toba do bo3 --> o ile mnie do polpoludnia mnie nie wkurwi :D a jak wkurwi ja moge z toba zagrac nawet do bo5 jak chcesz :P
btw. nie rozumiem tego postu rumka co napisal wczesniej hmmm moze mnie ktos olsnic o co chodzi ?

ShaQu
7th November 2005, 11:28 AM
PlaYeR_GoSu. napisał(a)
loading abuser to chyba hmmm Karolinka ;P Co ma karolinka wspolnego z KKnD??

wolf_mk
7th November 2005, 04:09 PM
Sry ze sie w temat wbijam wam ale chcialem powiedziec tylko ze w tygodniu znaczy od poniedzialku do czwartku bede malo na kompie. Od piatku do niedzieli moge napierdalac cale dnie :P Tak postanowila moja kochana mamusia :P Mam nadzieje ze zrozumiecie :P pozdro 4 KKnD

wolf_mk
7th November 2005, 07:34 PM
Wtf ktoś mi chyba usunol konto z bn ... nie wiem cos sie zjebalo ... teraz mam nowe konto Wilq[PL]

PsychoMan
7th November 2005, 07:37 PM
Witam , panowie widze ze regulamin i niektore topici sa zaczerpniete z starego klanu RoX , wiec bosper nie wysyliles sie zeby to zmienic , kiedy zakladalem rox-a charowalem caly dzien zeby zrobic dobre forum nie mam zamiaru tego powtarzac i napisze u siebie ten sam regulamin , mysle ze sie nie wkurzycie , pozdrawiam

Bodek
7th November 2005, 08:05 PM
PsychoMan napisał(a)
Witam , panowie widze ze regulamin i niektore topici sa zaczerpniete z starego klanu RoX , wiec bosper nie wysyliles sie zeby to zmienic , kiedy zakladalem rox-a charowalem caly dzien zeby zrobic dobre forum nie mam zamiaru tego powtarzac i napisze u siebie ten sam regulamin , mysle ze sie nie wkurzycie , pozdrawiam i znowu banned hihih:)

ShaQu
7th November 2005, 08:13 PM
Hehehe i dobrze mu tak :P

wolf_mk
7th November 2005, 10:20 PM
Help ziomki w3 mi sie jebie ciagle. Wlaze normalnie na bn a tam nic, nie moge wyszukac gry ani zobaczyc statow po prostu nic! Ktos wie co mam zrobic??

ShaQu
7th November 2005, 11:02 PM
wolf_mk napisał(a)
Help ziomki w3 mi sie jebie ciagle. Wlaze normalnie na bn a tam nic, nie moge wyszukac gry ani zobaczyc statow po prostu nic! Ktos wie co mam zrobic?? Nie wiem co da sie z tym zrobic ale powiem tylko jedno kazdy tak !!! ----> Tt :D

wolf_mk
8th November 2005, 08:54 PM
Hmmm nie wiem rano mi dobrze chodzi wieczorem wyglada to tak. Moze cos mi sie net jebie musze sie dowiedziec :)

BoSpEr
8th November 2005, 09:15 PM
PsychoMan napisał(a)
Witam , panowie widze ze regulamin i niektore topici sa zaczerpniete z starego klanu RoX , wiec bosper nie wysyliles sie zeby to zmienic , kiedy zakladalem rox-a charowalem caly dzien zeby zrobic dobre forum nie mam zamiaru tego powtarzac i napisze u siebie ten sam regulamin , mysle ze sie nie wkurzycie , pozdrawiam
A po h** miałem zmieniac skoro tamte były dobre ( sam mnie nimi zaskoczyłes:)) zreszta chyba nie beda ci potrzebne, w wekend pogadamy to sie moze pewne sprawy rozwiaza...

Marioslaw
9th November 2005, 11:10 AM
Elo

Takie male pytanie CW w sobote o 19 ???

Pozdro

firez-tm
10th November 2005, 10:02 AM
thx szkola zabiera mi warcrafta ;(

_Atoll_
10th November 2005, 11:38 PM
jebaX wszystkich adminów i tego jebaXnego klawisz którego zdaniem celowo disca zrobilem. PierXole ich wszystkich.
Zrobie przerwe z xpamem bo ta cala GÓRA mi nie odpowiada. A ten caly Basior niech zobaczy reepa i wtedy stwierdza czy to wygląda na celowego disca.
Popróbuje z orgiem za jakiś czas.
sry:/ all
pozdrawiam :(

ShaQu
11th November 2005, 01:18 AM
_Atoll_ napisał(a)
jebaX wszystkich adminów i tego jebaXnego klawisz którego zdaniem celowo disca zrobilem. PierXole ich wszystkich.
Zrobie przerwe z xpamem bo ta cala GÓRA mi nie odpowiada. A ten caly Basior niech zobaczy reepa i wtedy stwierdza czy to wygląda na celowego disca.
Popróbuje z orgiem za jakiś czas.
sry:/ all
pozdrawiam :( Czy to znczy ze nie bedziesz gral na xpamie przez najblizszy czas??

_Atoll_
11th November 2005, 10:36 AM
chyba chce odpocząć od tego, nie chce mi sie teraz zaczynac znowu od zera :/ to juz 2 raz jak stracilem konto, tym razem są jakieś tam dowody ale moim zdaniem nie wystarczające :/
Pewnie nie wytrzymam bez W3 dluzej niz 7 dni :p ale jakąś krótką przerwe zrobie :/
pozdr.

BoSpEr
11th November 2005, 10:45 AM
Wracaj szybko na xpama:)
Post nr 1000:)

ShaQu
11th November 2005, 10:48 AM
Mi jeszcze brakuje 5 :)

wolf_mk
11th November 2005, 02:42 PM
Dobra zmieniam temat :D Wie ktos moze skad mozna sciagnac crack no cd do edytora swiata w wara??

Bodek
11th November 2005, 05:06 PM
wolf_mk napisał(a)
Dobra zmieniam temat :D Wie ktos moze skad mozna sciagnac crack no cd do edytora swiata w wara?? tez nigdy nie mołgme znalezc

Terror_pl
11th November 2005, 06:13 PM
Gdzies na forum był o tym temat:)

wolf_mk
11th November 2005, 06:16 PM
Terror jak dasz linka bede ci wdzieczny :D

Bodek
11th November 2005, 06:34 PM
Terror_pl napisał(a)
Gdzies na forum był o tym temat:) temat był ale cracka chyba nie:)

ShaQu
12th November 2005, 01:02 PM
To tak mam sprawe ... Tt
Dzisiaj gadalem sobie z kosmo i spytalem sie czy nie chcialby do KKnD wstapic ? ---> A on na to ze sh chce itp ... ble ble
I wpadam tu zeby was sie popytac czy chciecie kosmo w klanie itp?? (dla mnie koles jest spox)
Dla mnie liczy sie zdanie bospera, bodka i rumka najwiecej ale jak ktos jeszcze bedzie sprzeciw to ok zrozumiem :)

Bodek
12th November 2005, 01:29 PM
n/c

BoSpEr
12th November 2005, 02:16 PM
Powiem tak, ja chetnie bym przyjał kosmo do klanu i dał mu sh, bo wiem ze duzo dla tego klanu zrobi itd. Ale ostatnio mnie zaprosił na fast acc do swojego exc i co zobaczyłem???? Sa tam kolesie ktorzy zajebiscie graja, maja b.dobre staty. Moge przyjac Kosmo, ale ludzie ktorzy byli w jego klanie nie dochodza do nas, sam Kosmo i tyle. Zapytacie dlaczego???? Przeciez skoro dobrze graja to beda wzmocnieniem. Tak tylko ze taka sytuacja juz byla w klanie Rox na poczatku jego istnienia, na cw grali wlasnie tacy gosu z orga, ktorych niestety poza cw gowno obchodził klan, nie pisali na forum. Tak wiec przyjmujac ich moze wygrawalibysmy cw bez zadnych problemow, ale ludzie ktorzy tworzyli KKnD i ktorzy robia dla klanu najwiecej, a mam na mysli Bodka, Chapala, Rumka i kilku nowych graczy, ktorzy takze sa aktywni, mieli by w dupie taki klan, gdzie nic sie nie dzieje.... A tak poza tym ja gram 4fun i owszem chciałbym zeby klan KKnD był mocnym klanem, ale nie za wszelka cene. Wole przegrac cw, ale dac szansa ludziom, ktorym zalezy na KKnD niz wpuscic gosiakow ktorzy all olewaja. Tak wiec Kosmo tak, reszta nie. Czekam na zdanie innych klanowiczow.
p.s A tak poza tym dla mnie klan to przede wszystkim spox ludzie, a nie banda ludzi ktorzy poza jedna cw w miesiacu nie maja ze soba kontaktu. Zawsze powtarzam grac sie mozna nauczyc, atmosfery w klanie, ktora jest wynikiem staran all klanowiczow nie...

Bodek
12th November 2005, 02:24 PM
BoSpEr napisał(a)
Powiem tak, ja chetnie bym przyjał kosmo do klanu i dał mu sh, bo wiem ze duzo dla tego klanu zrobi itd. Ale ostatnio mnie zaprosił na fast acc do swojego exc i co zobaczyłem???? Sa tam kolesie ktorzy zajebiscie graja, maja b.dobre staty. Moge przyjac Kosmo, ale ludzie ktorzy byli w jego klanie nie dochodza do nas, sam Kosmo i tyle. Zapytacie dlaczego???? Przeciez skoro dobrze graja to beda wzmocnieniem. Tak tylko ze taka sytuacja juz byla w klanie Rox na poczatku jego istnienia, na cw grali wlasnie tacy gosu z orga, ktorych niestety poza cw gowno obchodził klan, nie pisali na forum. Tak wiec przyjmujac ich moze wygrawalibysmy cw bez zadnych problemow, ale ludzie ktorzy tworzyli KKnD i ktorzy robia dla klanu najwiecej, a mam na mysli Bodka, Chapala, Rumka i kilku nowych graczy, ktorzy takze sa aktywni, mieli by w dupie taki klan, gdzie nic sie nie dzieje.... A tak poza tym ja gram 4fun i owszem chciałbym zeby klan KKnD był mocnym klanem, ale nie za wszelka cene. Wole przegrac cw, ale dac szansa ludziom, ktorym zalezy na KKnD niz wpuscic gosiakow ktorzy all olewaja. Tak wiec Kosmo tak, reszta nie. Czekam na zdanie innych klanowiczow.
p.s A tak poza tym dla mnie klan to przede wszystkim spox ludzie, a nie banda ludzi ktorzy poza jedna cw w miesiacu nie maja ze soba kontaktu. Zawsze powtarzam grac sie mozna nauczyc, atmosfery w klanie, ktora jest wynikiem staran all klanowiczow nie... i dlatego jestes wodzem a nie np. ja bardzo madre popieram

ShaQu
12th November 2005, 02:26 PM
BoSpEr napisał(a)
p.s A tak poza tym dla mnie klan to przede wszystkim spox ludzie, a nie banda ludzi ktorzy poza jedna cw w miesiacu nie maja ze soba kontaktu. Zawsze powtarzam grac sie mozna nauczyc, atmosfery w klanie, ktora jest wynikiem staran all klanowiczow nie... Polece troche z moderatora :D... Topic closed Tt

wolf_mk
12th November 2005, 03:05 PM
Mi to <>< nie znam tego Kosmity :D a tak wogole to zgadzam sie z Bosperem licza sie checi a nie umiejetnosci.

[BoS]Templare
12th November 2005, 09:31 PM
Originally posted by BoSpEr
p.s A tak poza tym dla mnie klan to przede wszystkim spox ludzie, a nie banda ludzi ktorzy poza jedna cw w miesiacu nie maja ze soba kontaktu. Zawsze powtarzam grac sie mozna nauczyc, atmosfery w klanie, ktora jest wynikiem staran all klanowiczow nie... ze chcialo ci sie tyle pisac ...

BoSpEr
13th November 2005, 09:31 AM
[BoS]Templare napisał(a)
ze chcialo ci sie tyle pisac ...
Ze chciało ci sie tyle czytac...

[BoS]Templare
13th November 2005, 11:58 AM
Originally posted by BoSpEr
Ze chciało ci sie tyle czytac... ze chcialo ci sie przeczytac co napisalem :D:D

BoSpEr
13th November 2005, 12:39 PM
Szukasz miejsca na forum, gdzie mozna by nabic kilka postow??? ¬le trafiłes, kazdy nastepny twoj post, bedacy spamem, bedzie usuwany.
Dziekujemy:)

wolf_mk
13th November 2005, 04:06 PM
Dobra znowu ja zmieniam temat. Nie rozumie czegos tu chlopaczki ... to znaczy czemu kogos przyjmujecie bez gry testowej? To jest chore .... !!

BoSpEr
13th November 2005, 04:13 PM
Bo na poczatku przyjmowalismy praktycznie kazdego Polaka, zeby był jakis squad, teraz kiedy mamy juz wartosciowych zawodnikow do KknD nie bedzie sie tak łatwo dostac, jutro zrobie selekcje w klanie i musimy zrobic małe zebranko cl+sh, mysle ze 15 minut wystarczy nawet.

wolf_mk
13th November 2005, 04:45 PM
No i to mi sie podoba :D

NoChanceForYou
14th November 2005, 06:15 PM
Nom potwierdzam :D

Bodek
14th November 2005, 06:48 PM
ale nam sie forum rozruszało nie nadazam z czytaniem
oby tak dalej

wolf_mk
14th November 2005, 07:05 PM
Bodek nie tylko ty :D

ShaQu
14th November 2005, 08:10 PM
Niom tez nie wydarzam :D ---> ale to chyba good :)

wolf_mk
14th November 2005, 08:12 PM
Ja to teraz ustawilem sobie nasze forum jako stronke startowa :D

Scary_EviL
14th November 2005, 08:33 PM
hehe Nom ja tez mam forum na stronke startową LoL :D:D:D

spox

wolf_mk
14th November 2005, 08:46 PM
Filmik o W3. Najciekawsze akcje z replayow. Polecam

Bodek
14th November 2005, 09:12 PM
uwaga uwaga ogłoszenie
Dostałem on naszego wodza sms :P ze popsuł mu sie komp i go nie bedzie przez jakis czas mowił ze mnie wiecej do soboty chyba ze to cos powazengo

ShaQu
14th November 2005, 09:26 PM
Bodek napisał(a)
uwaga uwaga ogłoszenie
Dostałem on naszego wodza sms :P ze popsuł mu sie komp i go nie bedzie przez jakis czas mowił ze mnie wiecej do soboty chyba ze to cos powazengo uuuu hujowo Tt

wolf_mk
14th November 2005, 09:33 PM
Uuuu lipaaa. A kto bedzie do soboty prowadzil klan?

Bodek
14th November 2005, 10:31 PM
jesli jakies problemy to do mnie smiało walic (jak zwykle) :P

Bodek
14th November 2005, 10:47 PM
wolf_mk napisał(a)
Filmik o W3. Najciekawsze akcje z replayow. Polecam mam juz na n-gage swoim;P

ShaQu
15th November 2005, 12:07 AM
Mam malutka prosbe do wolfa, extremeya i navelka nie nasuwajcie tak z tym postami bo ni wydarzam czytac Tt

Bodek
15th November 2005, 03:39 PM
ej mam pytanko czy tylko mi sie forum jebie? tzn nie widze wiekszoci avatarow i nie mam polskich liter tylko jakies heroglify:/

ShaQu
15th November 2005, 04:19 PM
Bodek napisał(a)
ej mam pytanko czy tylko mi sie forum jebie? tzn nie widze wiekszoci avatarow i nie mam polskich liter tylko jakies heroglify:/ Same :confused:

Bodek
15th November 2005, 04:26 PM
juz wszytko ok

wolf_mk
15th November 2005, 04:29 PM
Originally posted by ShaQu
Mam malutka prosbe do wolfa, extremeya i navelka nie nasuwajcie tak z tym postami bo ni wydarzam czytac Tt

Ej no ja tez nie nadazam xD Extremey tak szaleje :P

wolf_mk
15th November 2005, 04:31 PM
Hmmmm moze by taki filmik o KKnD zmontowac??:D

Scary_EviL
15th November 2005, 04:43 PM
CZeba bys szybkim :D ja jakos nadążam za wszystkim :D:DD:D:

wolf_mk
15th November 2005, 05:51 PM
Hmmmm na 99,9% po zebraniu nie bede mogl wlaczyc kompa ^_^ wiec pisze juz wam to teraz nie wiadomo kiedy sie zobaczymy :D heh moze moja wychowawczyni nie pokaze wszystkich moim ocen to bedzie lepiej ale w gruncie rzeczy mam przejebane :D wiec narazie zegnam was ziomale gl hf ale ja tu jeszcze wroce za kilka dni xD wiec trzymajcie sie :]

b0nk1
15th November 2005, 06:02 PM
ShaQu napisał(a)

Moze nie wiecie ale Extremey od 1 postu (godz 22.30 około) do godz 13:00 nastepnego dnia zdążył prawie 50 postów napisać :/- chyba nie ma co robić:P:P:P

NoChanceForYou
15th November 2005, 06:46 PM
exhunter cwicz gre a nie spamuj na forum ... btw. zjebany avatar ...

Scary_EviL
15th November 2005, 06:56 PM
A idź ....
Muj piesek jest fajny kto nie lubi pieska to nie lubi mnie :D

wiec sie zamknij bo DB mam miliard tapet i ikonek ;/

wolf_mk
15th November 2005, 06:56 PM
Ludzie zdażył sie cud! Nie mam przejebane :D Hmm napisze wam co o mnie napisala gościówka od polaka: "Jest przygotowany do lekcji, nadal niepotrzebnie prowadzi dyskusje przerywajac zajecia, wiele elementow lekcji np. ortografii uwaza za strate czasu" ^_^ buhehehe nice co??:D

Scary_EviL
15th November 2005, 06:59 PM
Nice nice :D:D:D:D

Rozgadany jestes :)

MasterBlade
15th November 2005, 07:54 PM
A ja mam problem i chciałbym się was poradzić. Pobrałem obraz football managera 2006 z neta i nie moge go odpalić:/. Obraz ten jest w pliku mdf a daemon tools (v3.47) i alkohol 120 % tego nie otwierają. Może wiecie co mam zrobić?

Bodek
15th November 2005, 08:59 PM
MasterBlade napisał(a)
A ja mam problem i chciałbym się was poradzić. Pobrałem obraz football managera 2006 z neta i nie moge go odpalić:/. Obraz ten jest w pliku mdf a daemon tools (v3.47) i alkohol 120 % tego nie otwierają. Może wiecie co mam zrobić? stary to na dyskje ogolna a nie tutaj
Btw. nie wiem jak ci pomoc

NoChanceForYou
15th November 2005, 09:38 PM
MasterBlade napisał(a)
A ja mam problem i chciałbym się was poradzić. Pobrałem obraz football managera 2006 z neta i nie moge go odpalić:/. Obraz ten jest w pliku mdf a daemon tools (v3.47) i alkohol 120 % tego nie otwierają. Może wiecie co mam zrobić?

Chłopcze nie wiemy i pewnie nie bedziemy wiedziec wiec nie pytaj nas o to :P

ShaQu
15th November 2005, 10:10 PM
wolf_mk napisał(a)
Ludzie zdażył sie cud! Nie mam przejebane :D Hmm napisze wam co o mnie napisala gościówka od polaka: "Jest przygotowany do lekcji, nadal niepotrzebnie prowadzi dyskusje przerywajac zajecia, wiele elementow lekcji np. ortografii uwaza za strate czasu" ^_^ buhehehe nice co??:D Mowilem ze bedzie spox :D

BoSpEr
15th November 2005, 10:13 PM
Jestem kumplem Bosper'a i mówił mi, żebym wam przekazał, że ma spieprzonego kompa i w sobote będzie CW, nie martwcie się.

b0nk1
15th November 2005, 10:15 PM
qmpel BoSpErA napisał(a):P
Jestem kumplem Bosper'a i mówił mi, żebym wam przekazał, że ma spieprzonego kompa i w sobote będzie CW, nie martwcie się.

w tą sobotę??? z kim??

Scary_EviL
15th November 2005, 10:15 PM
wlasnie z kim bo nie kojaze zeby ktos os muwil??

Bodek
15th November 2005, 10:54 PM
cw bedzie spokojnie nie wazne z kim wazne ze mamy wygrac I W£ASNIE PRZYPOMANI£EM SOBIE ZE JESTEM MODEM I OD DZISAJ KONIEC SPAMOWANIA kazdy post mam miec jakis sens reszte spamu bede usuwał..

ShaQu
16th November 2005, 10:50 AM
Bodek napisał(a)
cw bedzie spokojnie nie wazne z kim wazne ze mamy wygrac I W£ASNIE PRZYPOMANI£EM SOBIE ZE JESTEM MODEM I OD DZISAJ KONIEC SPAMOWANIA kazdy post mam miec jakis sens reszte spamu bede usuwał.. Chyba sie przestraszyli Tt

wolf_mk
16th November 2005, 04:49 PM
Ja sie boje Bodka nie wiem jak wy :]

b0nk1
16th November 2005, 05:09 PM
wolf_mk napisał(a)
Ja sie boje Bodka nie wiem jak wy :]

WHY??? przeciez on potulny jak baranek jest:D:D:D
Raz mu powiesz ze gosiak jest to juz ci z reki bedzie jeadł:P:P:P

Bodek
16th November 2005, 05:11 PM
b0nk1 napisał(a)
Raz mu powiesz ze gosiak jest to juz ci z reki bedzie jeadł:P:P:P mam nadzieje ze to był zart

wolf_mk
16th November 2005, 05:19 PM
Originally posted by b0nk1

Bonki lol :D :eek: :confused: :p :cool:

b0nk1
16th November 2005, 08:01 PM
Bodek napisał(a)
mam nadzieje ze to był zart

A jak inaczej Bodziu:D:D:D

wolf_mk
16th November 2005, 09:07 PM
Hmmm jak Bosper wroci to bedzie wreszcie porzadek ....

Bodek
16th November 2005, 09:17 PM
wolf_mk napisał(a)
Hmmm jak Bosper wroci to bedzie wreszcie porzadek .... o co ci biega? bo nie za bardzo kapuje..?

wolf_mk
16th November 2005, 09:31 PM
O to ze niektorzy z klanu sa jeden dzien w klanie nawet nie juz maja grunta to jest po 1. Po 2 to forum to istny burdel. To tyle .. :}

NoChanceForYou
16th November 2005, 09:57 PM
b0nk1 napisał(a)

Jak dla ciebie bodek to wyższa liga ... btw. ile ty masz lat tyle samo co xtremey :>

THE_WORLD_SUCKS
16th November 2005, 10:27 PM
Nareszcie unaban !!! THX bodek & bosper( bo boser tez cos chyba dzialal :) Juz wyjasniam co i jak otoz ostatnio malo jestem na xpamie bo trenuje do heayh na orgu (1 mecz dzieli mnie od LANU tak samo jak gracza B0S KiSiU_PL, z ktorym jak nam obu dobrze pojdzie spotkam sie w 1 grze na lanie). Gram z ZSRR (dobry human) wiec pomoc bodka i wolfa_mk milie widziana w treningu !!! Nastepna sprawa to zasady rekrutacji do klanu zrobmy jak w B0S win z siepem bo teraz to kupa ludzi po stats 20% co gra raz na tydzien (ofc ci co sa w klanie zostaja) :) to chyba tyle pozdro all !!!

b0nk1
16th November 2005, 10:36 PM
NoChanceForYou napisał(a)
Jak dla ciebie bodek to wyższa liga ... btw. ile ty masz lat tyle samo co xtremey :>

Tak się składa że to był żart, jak chyba wszyscy się domyślają . . .
Na następny raz nie porównój mnie do extremego:/
btw. mam tyle lat co ty:]

Bodek
16th November 2005, 11:27 PM
Nareszcie unaban !!! THX bodek & bosper( bo boser tez cos chyba dzialal :) Juz wyjasniam co i jak otoz ostatnio malo jestem na xpamie bo trenuje do heayh na orgu (1 mecz dzieli mnie od LANU tak samo jak gracza B0S KiSiU_PL, z ktorym jak nam obu dobrze pojdzie spotkam sie w 1 grze na lanie). Gram z ZSRR (dobry human) wiec pomoc bodka i wolfa_mk milie widziana w treningu !!! Nastepna sprawa to zasady rekrutacji do klanu zrobmy jak w B0S win z siepem bo teraz to kupa ludzi po stats 20% co gra raz na tydzien (ofc ci co sa w klanie zostaja) :) to chyba tyle pozdro all !!! zarzuce sobie tabletki na uspokojenie i pogramy!!:D

BoSpEr
17th November 2005, 01:25 PM
Nareszcie unaban !!! THX bodek & bosper( bo boser tez cos chyba dzialal :) Juz wyjasniam co i jak otoz ostatnio malo jestem na xpamie bo trenuje do heayh na orgu (1 mecz dzieli mnie od LANU tak samo jak gracza B0S KiSiU_PL, z ktorym jak nam obu dobrze pojdzie spotkam sie w 1 grze na lanie). Gram z ZSRR (dobry human) wiec pomoc bodka i wolfa_mk milie widziana w treningu !!! Nastepna sprawa to zasady rekrutacji do klanu zrobmy jak w B0S win z siepem bo teraz to kupa ludzi po stats 20% co gra raz na tydzien (ofc ci co sa w klanie zostaja) :) to chyba tyle pozdro all !!!
No gadałem z Basiorem i mowił ze bedzie unban, jak widac dotrzymał słowa:) Spox Rumek ze na forum znow jestes, gl w turnieju:) A kompa nvm jeszcze czy bede miał na ten weekend, ale moze sie uda, jesli nie to zagramy cw w nastepny tydzien, gadałem juz z Basiorem wiec trenujcie bo cw z Bos to duze wyzwanie:]
P.s pisze, bedac na informatyce, jak fajnie miec dostep do kompa po 4 dniach przerwy....
Widze ze na forum coraz wiecej osob sie udziela, klimat w klanie tez chyba good:) Oto nam własnie chodziło i mam nadzieje ze tak juz zostanie^^
Pozdro all

Scary_EviL
17th November 2005, 04:03 PM
NoChanceForYou napisał(a)

wez mnie kurde nie obrazaj !>!>!>!
bo ty napewno jak byles w moim wieku nie umiales włączyć komputera ..... a ja gram i bardzo dobrze sie na kompach znam :.
I nie badz takki zryty ham bo gdybys byl na moim miejscu nie bylo by ci milo

Bodek
17th November 2005, 04:10 PM
ostanie ostrzenie...

ShaQu
17th November 2005, 04:33 PM
Mam pytanko nie da sie tematow ktore close itp usunac na zawsze ??
btw. bo tu sie robi istny bajzel tt

Bodek
17th November 2005, 04:43 PM
ShaQu napisał(a)
Mam pytanko nie da sie tematow ktore close itp usunac na zawsze ??
btw. bo tu sie robi istny bajzel tt da ale znikna ci posty chczesz?
Po jakims czasie "znikna"

wolf_mk
17th November 2005, 04:50 PM
Originally posted by THE_WORLD_SUCKS

No jak chcesz to moge z toba pyknac kilka razy tylko napisz do mnie na Gg to sie umowimy :]

ShaQu
17th November 2005, 05:31 PM
Bodek napisał(a)
da ale znikna ci posty chczesz?
Po jakims czasie "znikna" Usun tematy zamkniete Tt ---> Jebac posty !!

NoChanceForYou
17th November 2005, 05:33 PM
Bodek napisał(a)
da ale znikna ci posty chczesz?
Po jakims czasie "znikna"

Bezsęsowne posty możecie usuwać, ale taki gdzie dużo osób prowadzi rozmowę zostawcie :)

wolf_mk
17th November 2005, 06:28 PM
Lol mi to <>< ale jestem za usuwanie zbednych postow!

Bodek
18th November 2005, 05:38 PM
ludzie napisałem nie spamowac ale to nie znaczy nie pisac wcale ostanio cisza jak nic nie ma co czytac:/

wolf_mk
18th November 2005, 06:16 PM
Zczajcie mojego avatara :D

b0nk1
18th November 2005, 08:34 PM
wolf_mk napisał(a)
Zczajcie mojego avatara :D

nom . . . przeagencki:P:P:P Sam go zrobiłeś:D??

wolf_mk
18th November 2005, 08:51 PM
Eeeee nie :D sciagnolem z takiego jednego kolesia :D

NoChanceForYou
18th November 2005, 10:42 PM
Moj avatar itak jest THE BEST !!! ale tez macie fajne avatary

Flash
19th November 2005, 12:18 AM
Witam, witam!

Jestem nooowy wiec wypadaloby zebym sie przedstawil.

forum: Flash
w3: DE4DmanW41_KING

bylem w ROXie, RoGP, RtD, TUSie i teraz trafilem do Was.
Mam na imie Andrzej, 20 lat, studiuje fizyke medyczna:D (juz widze wasze "fiiiizyyyke?" lol)

W wara 3 gram od dawna ale w multi dopiero od sierpnia. Nie znosze hackerow wiec najwiecej postow mam na forum/hack. Nie cierpie laggerow- nie gram pg z pingiem >150 czyli ostatnio gram bardzo rzadko pg bo serwer strasznie laguje. Walne pare repow w odpowiednim topicu.

Pozdro

Martinus78
19th November 2005, 01:31 AM
Flash napisał(a)
Witam, witam!

Mam na imie Andrzej, 20 lat studiuje fizyke medyczna:D (juz widze wasze "fiiiizyyyke?" lol)

boli mnie kolano jak pada deszcz, poradzisz cos na to ? :p

Flash
19th November 2005, 01:35 AM
Originally posted by Martinus78
boli mnie kolano jak pada deszcz, poradzisz cos na to ? :p

dzieki mojej szerokiej wiedzy z zakresu anatomii i fizjologii mysle ze moge polecic drobny zabieg----------> amputacje!

ShaQu
19th November 2005, 11:32 AM
Hehe martinus moge ci ja amputowac :D --> np siekiera :)

b0nk1
19th November 2005, 12:39 PM
ShaQu napisał(a)
Hehe martinus moge ci ja amputowac :D --> np siekiera :)

Chapal rzeźnik . . . :D

firez-tm
19th November 2005, 02:51 PM
ql avatarek z kad taki wziazc?? :P:P:P

b0nk1
19th November 2005, 03:26 PM
firez-tm napisał(a)
ql avatarek z kad taki wziazc?? :P:P:P

Ale czyj jest cool??

ShaQu
19th November 2005, 03:38 PM
I tak best avatara ma Flash !!

BoSpEr
19th November 2005, 04:16 PM
Widze ze podczas mojej nieobecnosci sporo osob zaczeło sie udzielac na forum, co oczywiscie cieszy, aczkolwiek wiele tematow ktore zostały załozone spokojnie mogły byc rozpatrzone w dyskusji ogolnej:) Zamykam te topici ale nie bede ich usuwał, bo byscie stracili sporo postów:) Ale ostrzegam od dzis koniec spamowania, kazdy temat ktory uznam za niepotrzebny bedzie usuwany podobnie jak bezsensowne posty. Zrozumcie mozna gadac ale chyba sami przyznacie ze sie zrobił troche zbyt duzy burdel i trzeba cos z tym zrobic:)
P.s Kompa mam juz sprawnego, wiec biore sie ostro do roboty:)

Scary_EviL
19th November 2005, 04:18 PM
Spoko ja juz nie robie tematów
Btw. bosper ey zobacz filmik na "Humor "

BoSpEr
19th November 2005, 04:27 PM
Aha i jeszce jedna sprawa, niestety wlasnie zauwazyłem ze nie działa mi w3..... Tak wiec kilka dni na xpamie mnie nie bedzie:/, na forum bede pisał.

Bodek
19th November 2005, 04:30 PM
stara spiewka czytac. "trenuje na innym acc"

Flash
19th November 2005, 04:36 PM
Originally posted by ShaQu
I tak best avatara ma Flash !!

hehe mam takich mnostwo :D

wolf_mk
19th November 2005, 04:51 PM
Flash to wez je spakuj i zarzuc to sobie sciagne :D

BoSpEr
19th November 2005, 05:16 PM
Bodek napisał(a)
stara spiewka czytac. "trenuje na innym acc"
Nie akurat sie mylisz:) Ale wlasnie przed chwila udało mi sie zrobic z w3 wiec spox:)

Bodek
19th November 2005, 05:21 PM
BoSpEr napisał(a)
Nie akurat sie mylisz:) Ale wlasnie przed chwila udało mi sie zrobic z w3 wiec spox:) no kazdy ma prawo sie mylic:D

Scary_EviL
19th November 2005, 05:28 PM
ludzie oglądnijcie sobie filmik który umiescilem na "Humor"
mówie wam jak sie ktos nie przestraszy to jest prze agent :D:D:D
taki kruciutki filmik

wolf_mk
19th November 2005, 05:40 PM
Widzialem ten filmik fajny :D

ShaQu
19th November 2005, 07:16 PM
Wlasnie gdzie godz temu odszedl z klanu mistiq Tt nie bede z tego powodu plakal (koles robil sie coraz bardziej wkurwijacy Tt)
nie pisze tego tematu bez powodu :D ---> poniewaz misitq byl szamanem a go nie czyli zostalo szamnow prawde muwiac tylko 2 czyli ja i bodek (atola wogole nie ma tT) wiec moim zdaniem trzeba wybrac nowego szamana a moze nawet 2 Tt ----> Moje typy to Navel albo Rumek niech wodz zdecyduje :)

wolf_mk
19th November 2005, 07:20 PM
Hmmmm ja tam nie znam wszystkich dobrze wiec sie nie udzielam :]

b0nk1
19th November 2005, 07:52 PM
No to jak sie domyślam szmem moze być tylko jakiś siepacz . . .
Tak się składa że awansowałem ostatnio :P <joke>

Myśle że Rumek lub Zydek. My opinion . . .:D

BoSpEr
19th November 2005, 08:09 PM
ShaQu napisał(a)
Wlasnie gdzie godz temu odszedl z klanu mistiq Tt nie bede z tego powodu plakal (koles robil sie coraz bardziej wkurwijacy Tt)
nie pisze tego tematu bez powodu :D ---> poniewaz misitq byl szamanem a go nie czyli zostalo szamnow prawde muwiac tylko 2 czyli ja i bodek (atola wogole nie ma tT) wiec moim zdaniem trzeba wybrac nowego szamana a moze nawet 2 Tt ----> Moje typy to Navel albo Rumek niech wodz zdecyduje :)
Zastanowimy sie nad tym jutro, ale Rumek raczej odpada, bo on sam mowił ze niechce byc sh.

Bodek
19th November 2005, 08:15 PM
hmm ja mam narazie pomysł 1 .. wilka a nad 2 sie zastanawiam

Zyd3k
19th November 2005, 09:14 PM
b0nk1 napisał(a)

Myśle że Rumek lub Zydek. My opinion . . .:D
dzieki, ze o mnie pomyslales ale bylem juz szamanen i wiem co to znaczy;) wiec z przykroscia odmawiam

Shimmy
19th November 2005, 11:15 PM
łoho , no to wkońcu dorwałem ktoregoś z adminow zeby mi konto aktywował...

Chciałem powitać wszystkich serdecznie, w klanie jestem od niedawna, gram raczej tak sobie:p i to by bylo na tyle

Scary_EviL
20th November 2005, 01:32 AM
TY jestes ten shimmy 14 lvl ?? jak tak to spox welcome on KKnD :D:D

Bodek
20th November 2005, 10:00 AM
ta to On witamy i staraj sie udzielac czesto na forum:]

Bodek
20th November 2005, 02:10 PM
Hmmm tak sobie myslalem ze przydało by sie ustalic zasady wejscia do klanu bo ostaniio strasznie duzo ludu chce do KKnD i przyjmujemy ich na roznych zasadach a przydało by sie jasno postawic poprzeczke :P

BoSpEr
20th November 2005, 02:17 PM
http://www.eurobattle.net/forum/showthread.php?s=&threadid=17514

Bodek
20th November 2005, 02:48 PM
ok przeoczyłem:D:P a mam jeszcze inna sprawe imo b.wazna.Załuzmy jest dzien cw i sie zbieramy na kanale i sie zaczyna kotnie kazdy cos mowi nie wiadomo o co chodzi itp itd. obraz kazdemu znany a moja propozycja jest taka aby ustawiac teamy i solo wczesniej.Wygladało by to tak Szefu pisze solo np wilk ,2 solo bosper, 3 solo chapal, team xxx zzz ,2 team zzz ttt i kazdy wyznaczony musiał by potwierdzic swoja obecnosc a w wypadku gdyby to sie nie udało (nie przyszedł by wiadmomo czasem cos nagle wypada) wchodzi w jego miejsce zawodnik z rezerwy ustalony ofc przez Szefa .
Btw mam nadzieje ze napisałem czytelnie i po ludzku :]

wolf_mk
20th November 2005, 03:14 PM
Wedlug mnie powinno sie rozgrywac cw jak w starcrafta czyli do 2 winow oraz ze wszystkie gry sa grane jednoczesnie bez obsow! To jest straszne jak gra ktos 1x1 i jest 10 obsow i wtedy sie czlowiek stresuje i jeszcze jest lag.... od razu wodzowie powinni ustalic pary i niech graja wszyscy w jedym czasie a nie 5 gier i gramy to 4 godziny.. ludzie .. w sc jest inaczej no ale coz tu jest w3 :D

wolf_mk
20th November 2005, 03:21 PM
I co do przyjec do klanu... jak ktos wygra z siepaczem badz szamanem to wchodzi do klanu a nie znacie kolesia i dajecie invite.. to jest lipa.. wedlug mnie siepacz to jest gracz na poziomie .. a nie jakis noob ... nie mowie ze ja gosu no ale cos tam potrafie .. uwazam ze powinno byc tak:
1 osoby nowe w klanie sa peonami do czasu az nie wykarza sie na siepacza
2 podwyzszyc lvl na siepacza do co najmniej 14 badz wyzej nawet 16 tak jak w innych klanach

Niektore osoby w klanie ktore sa peonkami a sa dluzej w klanie moga byc pokrzywdzone jesli przyjmujecie kolesia dobrego np 15lvl i dajecie mu od razu siepka.. to nie jest fair i to mi sie nie podoba.

Bodek
20th November 2005, 03:28 PM
wolf_mk napisał(a)
I co do przyjec do klanu... jak ktos wygra z siepaczem badz szamanem to wchodzi do klanu a nie znacie kolesia i dajecie invite.. to jest lipa.. wedlug mnie siepacz to jest gracz na poziomie .. a nie jakis noob ... nie mowie ze ja gosu no ale cos tam potrafie .. uwazam ze powinno byc tak:
1 osoby nowe w klanie sa peonami do czasu az nie wykarza sie na siepacza
2 podwyzszyc lvl na siepacza do co najmniej 14 badz wyzej nawet 16 tak jak w innych klanach

Niektore osoby w klanie ktore sa peonkami a sa dluzej w klanie moga byc pokrzywdzone jesli przyjmujecie kolesia dobrego np 15lvl i dajecie mu od razu siepka.. to nie jest fair i to mi sie nie podoba. ja juz przestałem tak robic

Scary_EviL
20th November 2005, 03:29 PM
w 100% wilq ma racje , ja na waszmym miejscu pomyślał bym o tym , ja tam nie mam co myslec bo jestem tylko peonkiem .

Ale uwazam ze kazdego zdanie powinno sie liczyc.....

BoSpEr
20th November 2005, 03:36 PM
1. Jesli chodzi o przyjecie do klanu to pomysle o tyme dzisiaj
2. Bodek chyba nie wiesz dlaczego nie ustalam z gory skladu na cw:) Ale ci powiem, bo to nie zalezy tylko od statow i tego jak ktos gra. Ja zawsze patrze kogo wystawia przeciwnik, jaka rasa gra, czy moj klanowicz lubi grac na te rase, po za tym zawsze pytam czy czuje sie na siłach, bo czasami jest wlasnie tak ze w pewnym momencie ma sie ostra spinke i gra nie ma sensu, a za chwile ktos sie rozluznia i gra 2x lepiej:P Tak wiec sorry, ale metody wyznaczania squadu na cw zostana takie jak były:) Jezeli wam sie nie podoba piszcie petycje o zmiane wodza^^:D pozdro