View Full Version : Paskudy!!
masco
13th September 2005, 12:26 PM
Jesteście okropni!! tak się wyśmiewać z kolegi!! A właśnie miałam dawać nowe foty na forum, ale w tym wypadku nie ma o tym mowy jeszcze się przyczepicie do czegoś i będe musiała zamordować kilka osób :D
[BoS]Basior
13th September 2005, 04:05 PM
Heh maseczko pzeciez oni zartują:>Zapodaj fotki:P. Ja oczywiscie sie nie narzucam ale byloby fajno
MaN-O-WaR
13th September 2005, 04:41 PM
[BoS]Basior napisał(a)
Heh maseczko pzeciez oni zartują:>Zapodaj fotki:P. Ja oczywiscie sie nie narzucam ale byloby fajno Basiek slina Ci kapie na buty :p
masco
13th September 2005, 05:10 PM
Man mam faceta :D jeden mi starczy :] foty nie dam ! zreszta nie ma się nad czym slinic:D bo wszystkie są z lukim:D chyba że man bedziesz się nad nim ślinił:DDD
Y4r0
13th September 2005, 05:54 PM
mam pytanie :p
ty i luki jestescie razem ? : d
masco
13th September 2005, 06:27 PM
Tak, od 2 lat się z nim męcze..... a on ze mną:D
[BoS]Basior
13th September 2005, 06:38 PM
Bleh jak zwykle kazdy mnie zle rozumie:/ A ja chcialem tylko obejrzeć zdjecia mojej koleżanki internetowej:/ i jej chłopaka
Y4r0
13th September 2005, 07:45 PM
ja też bardzo chętnie bym obejrzał ;P
MaN-O-WaR
13th September 2005, 10:42 PM
masco napisał(a)
Man mam faceta :D jeden mi starczy :] foty nie dam ! zreszta nie ma się nad czym slinic:D bo wszystkie są z lukim:D chyba że man bedziesz się nad nim ślinił:DDD Tego to nie kapuje -__-; Jezeli chodzi o 'dziewczyny' w klanie itp. to po prostu zauwazylem, ze Basior ma tendencje do przyjmowania do klanu osobnikow zenskich bez wzgledu na skill ^__~ Potem mamy 'perelki' typu And1 ^__^
Do masco: czy ja sie kiedykolwiek slinilem :O:eek: ??
Edit: Sadze ze jakbym mial takie tendencje to bym sobie wszedl na strone typu www.gorace_laski.pl (podana strona jest przypadkowa i autor nie ponosi odpowiedzialnosci za tresci za nie zawarte w przypadku gdyby istniala :D )
[BoS]Basior
13th September 2005, 11:10 PM
Bo dla dziewczyn mamy taryfe ulgową:>I wydaje mi sie ze fajnie miec w klanie jakies dziewczyny a nie samych faciów. Ciezko u dziewczyny po skilu sprawdzic czy to on czy ona np konflikt gra pg jak szalona a inne wolą na przyklad dotki czy inne duperelki:]
jakubek
14th September 2005, 04:29 PM
Konflikt to wogule wyjatkowa laska;)
masco
14th September 2005, 04:35 PM
taaaa duperelki??? dota to duperela:/ basiek normalnie schowaj sie do nory wilczku bo stracisz ogon za takie bzdury, a co do taryfy ulgowej to masz racje zresztą z tego co widze to rzadko gra tu dziewczyna a jak juz gra to cienko - np. ja- wiec zebysmy sie nie zniecheciely to dajecie nam tzw. taryfe ulgowa:] czasami mnie to wnerwia ale jest spoko:D
Harpagan_THC
14th September 2005, 04:41 PM
ale cie pojechała
Burzyciel
14th September 2005, 09:24 PM
masco napisał(a)
taaaa duperelki??? dota to duperela:/ basiek normalnie schowaj sie do nory wilczku bo stracisz ogon za takie bzdury, a co do taryfy ulgowej to masz racje zresztą z tego co widze to rzadko gra tu dziewczyna a jak juz gra to cienko - np. ja- wiec zebysmy sie nie zniecheciely to dajecie nam tzw. taryfe ulgowa:] czasami mnie to wnerwia ale jest spoko:D
Nie badz taka krytyczna, dzisaj gralismy razem w dote (przeciwny team) i tak zle nie zagrałas ;) To tylko my bylismy tacy dobrzy i skład tez mielismy lepszy
Y4r0
14th September 2005, 10:28 PM
no to jak bedzie z tymi fotami masco ? : <
pandzior tak ładnie prosi... <ładnie prosi> :P
masco
14th September 2005, 11:23 PM
Burzyciel- to wszystko przez to ze mnie kolano boli:D a tak serio to nie grałam dość długo bo nie miałam neta:/
TAK BYLI¦CIE ¦WIETNI ÆWOKI Z MOJEGO TEAMU GRUPOWO POZWALALI SIE LAÆ A ZA MN¡ LATA£ PHOB I NIE MOG£AM SIÊ OD NIEGO OPÊDZIÆ:d przyznaje byłam freekill:/
fotek nie dam bo mi znowu basiora dorysujecie:D
Burzyciel
14th September 2005, 11:28 PM
Obiecuje zadnego basiora nie dorysowac :D
Ardanis
14th September 2005, 11:30 PM
Mnie, mnie dorysuj!!:D
masco
14th September 2005, 11:32 PM
tratatata:D
masco
14th September 2005, 11:36 PM
ok dam wam fote do której nie trzeba nic dorysowywac:D
to mój facet luki9d :D zabije mnie za tą fote:d
Y4r0
15th September 2005, 12:10 AM
oh luki ta klata...
pewnie dużo ćwiczysz zeby mieć takie ciało :P
TonyC
15th September 2005, 01:14 AM
Tak wlasnie to wlasnie luki9d
Spojrzcie na te skupienie widac ze sie relaksuje przed waznym cw :D
Goocio
15th September 2005, 07:43 PM
masco napisał(a)
basiek normalnie schowaj sie do nory wilczku bo stracisz ogon za takie bzdury a ja mysle, ze basiorowi wlasnie chodzi o to, zeby jakas kobieta zainteresowala jego "ogonem", wiec masco uwazaj na niego :p [a luki na masco] ROFL
Goocio
15th September 2005, 07:45 PM
Luki ale ty masz zajebiste pekaesy :D
By Basior: Goocio ty swintuchu zapuść sobie swoje:P
masco
15th September 2005, 11:36 PM
:D Błahaha "ogon" basiorka zostawiam w spokoju (moze mu się jeszcze przydać) :D lol jedna fota i tyle komentarzy :) no to rzuce wam na pozarcie jeszcze 1 fote:D
Harpagan_THC
16th September 2005, 12:23 AM
masco bardzo przypominasz monike brodke,albo ona ciebie.
,,lepiej spróbuj swoich sił w restauracji dla śpiewających kelnerów,było nie czysto, jestem na NIE!":>
TonyC
16th September 2005, 12:55 AM
hehe tez mialem napisac ze mi przypomina brodke :D
ale nie napisalem bo jestem lekko wciety i niechcialem ryzykowac ze to tylko moje urojenie :P
nom te spojrzenie :)) i góralski akcent :D
TonyC
16th September 2005, 12:56 AM
2
Tylko brodka ma cos z ustami :P
Harpagan_THC
16th September 2005, 02:47 AM
owszem ma góralski akcent,a co do ust prawdziwej brodki, to tylko krzywy joker, mam podobny <:
Y4r0
16th September 2005, 04:20 PM
dziękuje za zdjęcie :)
bardzo ładne :)
Xeran
16th September 2005, 06:08 PM
Masco Rox :]
Burzyciel
16th September 2005, 07:29 PM
Widzisz Masco jak chcesz mozesz dac zdjecie :) i jeszcze nikt nie dorysował zadnego basiora :D
MaN-O-WaR
16th September 2005, 07:59 PM
Burzyciel napisał(a)
Widzisz Masco jak chcesz mozesz dac zdjecie :) i jeszcze nikt nie dorysował zadnego basiora :D "Jeszcze" to dobre stwierdzenie :D Nie to zebym cos sugerowal ^__~
[BoS]Templare
16th September 2005, 09:41 PM
:D ktos musial byc pierwszy
masco
16th September 2005, 10:10 PM
Hmmm ok :D doigraliscie sie usówam wszystkie foty, które dałam na forum.:D i nowych nie dam:D
Y4r0
16th September 2005, 10:34 PM
templare... no i patrz co zrobiłeś : <
MaN-O-WaR
16th September 2005, 11:00 PM
Y4r0 napisał(a)
templare... no i patrz co zrobiłeś : < "Ja wiedzialem ze tak bedzie" :D
Y4r0
16th September 2005, 11:12 PM
lol teraz coś zauważyłem ... zobaczcie spodnie basiora ...
tam coś jest !! : X
Burzyciel
16th September 2005, 11:40 PM
Fajne trampki,ale tło lepsze :D
TyfonNE
17th September 2005, 10:26 AM
Jezeli mozna: to ten basior wszedzie sie wkręci =P zadnej kobiecie nie przepuści...a on w spodniach to chyba ma ogonek...
no nie moge jak widze te przerubki :D muhaha (profesionalizm przede wszystkim)
[BoS]Templare zajmij sie profesionalna grafika komputerowa jestes do tego stworzony...
Harpoon
17th September 2005, 07:53 PM
ja nie chce nic mowic ale juz raz pokazywalem zdjecie zrobione z zaskoczenia , przedstawiajace masco z basiorem. I to nie byl fotomontaz!
Burzyciel
17th September 2005, 08:42 PM
Harpoon pokarz te zdjecie bo ja chyba nie widziałem :)
Harpoon
17th September 2005, 09:31 PM
Burzyciel napisał(a)
Harpoon pokarz te zdjecie bo ja chyba nie widziałem :)
obawiam sie ze juz go nie mam ... i nie zabaRdzo pamietam w jakim to dziale wtedy wstawilem=/
[BoS]Templare
17th September 2005, 09:40 PM
hehe patrzcie na te piekne zółte ząbki
Phob
17th September 2005, 10:00 PM
masco prosze... hmm... nie! zadam przywrocenia zdjec! moge zalozyc petycje. przygnieciemy cie liczba... moge tez pojsc w slady templara i troszku urozmaicic to i owo jak sie spelnisz mojego ultimatum. boj sie boj! :D
jakubek
18th September 2005, 12:03 AM
Dajcie wkońcu spokój dziewczynie wy ("SZOWINISTYCZNE ¦WINIE")
:)
PS. Basior w spodniach niema nawet ogonka:rolleyes:
Burzyciel
18th September 2005, 01:30 AM
jakubek napisał(a)
Dajcie wkońcu spokój dziewczynie wy ("SZOWINISTYCZNE ¦WINIE")
Jakubek to jest tylko 4 fun i nikt nikogo nie obraza i nie wiem czemu z tym wyskakujesz?
jakubek napisał(a)
PS. Basior w spodniach niema nawet ogonka:rolleyes:
Zkad wiesz? :D
MaN-O-WaR
18th September 2005, 12:04 PM
Burzyciel napisał(a)
Zkad wiesz? :D A w jaki sposob myslisz sie dostal swojego czasu do klanu?? :D Jakby nie obciagnal to by szans nie mial przeciez, a tak Basior poparl swoja suke :D
[BoS]Basior
18th September 2005, 01:12 PM
LOL
CHAMY:P
NIE przerabiac moich fot bo jak ja zaczne to źle na tym wyjdziecie:>
ps skasowalem ta ostatnio bo nie jest ładna ( tzn tylko masco ładnie tam wygladała)
Elf
18th September 2005, 01:15 PM
a ja jej tyle czasu szukałem!! :D ty wredny :D toć ona jest taka śliczna ta fota, szczególnie te widoki :D
Harpoon
18th September 2005, 01:18 PM
[BoS]Basior napisał(a)
LOL
CHAMY:P
NIE przerabiac moich fot bo jak ja zaczne to źle na tym wyjdziecie:>
ps skasowalem ta ostatnio bo nie jest ładna ( tzn tylko masco ładnie tam wygladała)
a ja wtedy tak bardzo staralem sie dobrac odpowiednnie swiatlo i krajobraz !! :D jak mogles ^^
MaN-O-WaR
18th September 2005, 01:47 PM
[BoS]Basior napisał(a)
ps skasowalem ta ostatnio bo nie jest ładna ( tzn tylko masco ładnie tam wygladała) Basior mysli ze jak ma ostatnia ikonke to mu wszystko wolno i moze sobie kasowac co popadnie :p Sugeruje zlozenie petycji do odpowiednich wladz o ukaranie winnego :cool:
Harpoon
18th September 2005, 01:55 PM
MaN-O-WaR napisał(a)
Sugeruje zlozenie petycji do odpowiednich wladz o ukaranie winnego :cool:
buahahahah ... tylko jakich wladz, mamy tu dyktatora (a w zasadzie to dwoch) i nie ma zaboli ;D :p
Y4r0
18th September 2005, 02:04 PM
MaN-O-WaR napisał(a)
Basior mysli ze jak ma ostatnia ikonke to mu wszystko wolno i moze sobie kasowac co popadnie :p Sugeruje zlozenie petycji do odpowiednich wladz o ukaranie winnego :cool:
tylko że basior żeby mieć opa schylał sie po mydło odpowiednim władzom :)
nic z tego nie będzie ;p basior jest nietykalny :P
DarQ
18th September 2005, 08:14 PM
czy to koniec z wolnoscia???
Y4r0
18th September 2005, 08:38 PM
Precz z dyktatorem basiorem !
lepper na wodza B0Su !!!
masco
18th September 2005, 09:49 PM
:D :D :D dziękuje Man:] za komplement, ShadowElf też uważam ze jezioro uroczo wyglada :D
co do przerabiania fot Basiek kofanie chyba jestes na to skazany:D zresztą kobiety też lecą na facetów którzy mają władze:D
Burzyciel słonko Phob ten mały pro........... siak nie da mi spokoju szantazuje mnie na każdym kroku:D ukradł mi miśka i
żądał beczki piwa!! :p ALE JESTEM NIEUGIETA MISIEK ODDA£ ¯YCIE W S£USZNEJ SPRAWIE!!
A teraz coś do Harpoona - kochanie nie wiem ile masz lat ale jeżeli chcesz mieć kiedyś dzieci i radoche w łóżku zachowaj te dowody dla siebie:D
Całuski :*
War_Chef
18th September 2005, 10:17 PM
A Basior ma ciężkie życie jak nie kapturek to jakieś foto-moto :D
Odolan
18th September 2005, 10:27 PM
masco napisał(a)
:D :D :D dziękuje Man:] za komplement, ShadowElf też uważam ze jezioro uroczo wyglada :D
co do przerabiania fot Basiek kofanie chyba jestes na to skazany:D zresztą kobiety też lecą na facetów którzy mają władze:D
Burzyciel słonko Phob ten mały pro........... siak nie da mi spokoju szantazuje mnie na każdym kroku:D ukradł mi miśka i
żądał beczki piwa!! :p ALE JESTEM NIEUGIETA MISIEK ODDA£ ¯YCIE W S£USZNEJ SPRAWIE!!
A teraz coś do Harpoona - kochanie nie wiem ile masz lat ale jeżeli chcesz mieć kiedyś dzieci i radoche w łóżku zachowaj te dowody dla siebie:D
lol kochanie :D xD <L0L>
Y4r0
18th September 2005, 11:15 PM
harpoon ja to zdjęcie mam ...
zaraz je tu wkleje!
masco
19th September 2005, 12:30 AM
Osz ty mendo!! jak mogłeś no i wszystko wyszło na jaw! - po prostu Misiek jest zazdrosny o Basiora ! Wiem że byliście razem ale Yaro to już przeszłość:D teraz Basior może rozmawiać z kim chce:D:D
[BoS]Basior
19th September 2005, 01:01 AM
To wszystko nie prawda :>
Wszystkiego się wypieram jawny fotomontarz..Tu są sami hakerzy którzy chca mnie wrobić w "śmiertelną grę"
Poniewaz dzis z deka popilem moj massage na dzis do B0S-owych gnidek ktore wyrzucaja brudy na światlo dzienne to "**** YOU ALL". I na tym zakonczymy:]
ps: oto moje najnowsze foty z dzisiejszego wypadu do £odzi na mecz RAP(reprezentacja artystów polskich) vs POLSAT na stadionie widzewa.
Zdołalismy uchwycic pare niezlych momentów tej wyprawy:>
no to jedziemy: na 1 focie macie rozgrzewke zwodnikow Polsatu:P
[BoS]Basior
19th September 2005, 01:03 AM
Tu coś dla oka:>Jak one wywijały to powiem wam slina ciekła.
W tle trenuje RAP
[BoS]Basior
19th September 2005, 01:06 AM
Tu widac lepiej:> co nie co:]
[BoS]Basior
19th September 2005, 01:11 AM
Zapomnialem dawac moje foty i sie lekko zagalopowalem:]
Tu ja i ekipa z jaką bylem. Dla wtajemniczonych fanow pana z okiem mamy go na tym zdjeciu rowniez:>
Ja to ten z głową w bok jakby ktos jeszcze nie skapł się
[BoS]Basior
19th September 2005, 01:14 AM
Powrót autokarem do Częstochowy
[BoS]Basior
19th September 2005, 01:18 AM
wogol to sie skapnolem ze do zlego dzialu dalem foty kurna...no coz za pozno juz ide spac wiec narka
TyfonNE
19th September 2005, 10:06 AM
po 1. Fajna jest ta dziewczyna(ta od twojej strony), jezeli to twoja to gratuluje....jezeli nie to jak sie starasz ? ;>
po 2. kolega na jednej focie trzyma ci trąbke tam gdzie nie trzeba =D...a ty mu w drodze rewanzu na kolana sie pokladasz nie ladnie....
po 3. Fajny wypad widac ze jestescie zgrana ekipa.
po 4. Te co wywijaly to .....masz moze ich numer tel. ?
po 5. Pan z okiem nadal rządzi !!
Fajne foty.
Blahy Peter
19th September 2005, 02:49 PM
a ja bym chcial wieksze te foty!! wieksze!! :D
Burzyciel
19th September 2005, 04:22 PM
Blahy Peter napisał(a)
a ja bym chcial wieksze te foty!! wieksze!! :D
Blahy nie zartuj ta strona i tak mi sie włacza 10 minut :)
Y4r0
19th September 2005, 04:55 PM
Basior a czy twoja ekipa wie że jesteś internetowym wodzem mafii i masz za sobą 40 ludzi ? :P
ta laska fajna fajna... szkoda że nie jest ...chłopcem ale wiesz .... fajna...
to co masco powiedziala jest nieprawdą :p nic mnie nie łączy z basią ! :P
[BoS]Templare
19th September 2005, 04:55 PM
-.- no to zdjecie z ta głowa na kolanach i trabkam jest ....... jak tak mozesz co powie masco ?? :D
po 2 KOLEGA Z Okiem rzadzi
po 3 BasiorQ kiedy przestaniesz rozjebywac szerokość forum :D :D :D
po 4 ale z ciebie przystojniaq
DarQ
19th September 2005, 06:47 PM
wydaje mi sie ze ten z tym okiem zmienil sobie kolejnosc oczu
wczesniej ono bylo hyba po 2 stronie
a te dzieci z dolu to tak caly czas na niego sie patrzyly?
masco
19th September 2005, 07:09 PM
Masco say trąbka rulezzzzzzzzz :D Taaa przystojniak:d fajne
foty:D widze że panienki zdominowały twoje pole widzenia:D
3/4 zdjec to pewnie one:d P.S - gratuluje awansu:d
TyfonNE
19th September 2005, 07:51 PM
Mam pytanie co to za identyfiatory maja twoje kolezanki to taki bilet wstepu? czy jakas wejsciuwka za kulisy ?
a moze to plakietka Klubu Basiora ?
Czy to dzieci polsatu ?:D
[BoS]Basior
19th September 2005, 09:06 PM
Heh te plakietki dostawalismy jako ViP-y:P
Jechalismy jako grupa zorganizowana i kazdy je miał
Harpoon
19th September 2005, 09:10 PM
masco napisał(a)
bozee... wlasciwie to nie wiem czy powinien sie bac czy byc raczej zaszczycony. masz zamiar kogos na mnie naslac czy przyjedziesz do mnie sama ? :P ;D
fajne fajniutkie zdjecia. poczylem sie nagle taki mlody ;D same staryszki wokolo ;p (chodzi o zdjecia) tak pan z oczkiem wymiata.. ;D trabka tez ;D
TyfonNE napisał(a)
Czy to dzieci polsatu ?:D
mysle ze czesc z nich ma pasztort polsatu a reszta jest znajomymi pieska.. znaczy piaska ;D
Xeran
20th September 2005, 06:07 PM
Basior nie spamuj, my chcemy masco zdjecia :P
Goocio
20th September 2005, 06:19 PM
Basior jest piekny, to fakt niepodwazalny, ale kolega z okiem rzadzi na forum, co do kolejnosci jego oczu to tez mam pewne watpliwosci, ale mysl, ktora popchnela mnie do zamieszczenia tego posta sqpia sie na tym, ze kolega z okiem sqpia na sobie uwage wszystkich, nawet najmlodszych, wiec teraz: WIECEJ KOLEGI Z OKIEM !!! , bez urwazy masco ale ogladanie jego fot sprawia mi wieksza przyjemnosc niz twoich [tylko bez dowolnych interpretacji, to mnie smieszy i nic wiecej :p]
masco
20th September 2005, 06:37 PM
:D nic dziwnego :d mnie tez inspiruje ten facio basiek rzuć tego wiecej !!
[BoS]Templare
20th September 2005, 07:15 PM
lewatywa jest DOSTÊPNA !!!! :D buahaha
[BoS]Templare
20th September 2005, 07:19 PM
zapomnialem obrazka
Harpoon
20th September 2005, 07:48 PM
[BoS]Templare napisał(a)
zapomnialem obrazka
to ty nie wiedziales? .. gg ma wewnetrzny system rozpoznawania kto jest kim ;p;D
[BoS]Templare
20th September 2005, 09:20 PM
no ale niewiedzialem ze lewatywa to panienka :D
Harpoon
20th September 2005, 09:25 PM
[BoS]Templare napisał(a)
no ale niewiedzialem ze lewatywa to panienka :D
lol przeciez to takie oczywiste ;D
masco
26th September 2005, 02:58 AM
ja wole nie wiedzieć!
jakubek
26th September 2005, 12:18 PM
HEHE fajne GG
[BoS]Templare
26th September 2005, 06:55 PM
wiem :p
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.