PDA

View Full Version : kazdy jyz chyba slyszal ze w 6.12b roszek moze po smierci zostawic jakis itemek

Kraju
26th July 2005, 05:44 PM
no to zamieszczam screenshota
niestety nie mnie to szczescie spotkalo wiec nie moge gwarantowac ze to nie jest fotomontarz
osobiscie czytam troche fora i rzeczywiscie wynika z nich ze rosz nie tylko ironbranche zostawia (co w moim przypadku juz dwa razy miejsce mialo:)

22mm
26th July 2005, 06:33 PM
no ja tylko powiem , ze mi jeszcze nic nie wypadlo :D a zabilem go juz z 6 raz :p

aa i co do fotki napisales , ze niby cos moze wypasc od wersji 6.12b , a ja widze , ze koles gral na 6.10

Kraju
26th July 2005, 06:47 PM
piszac posta wiedzialem ze rosz gubil frukty juz we wczesniejszych wersjach, wydaje mi sie ze juz od ver 6.09
ale uznalem to za malo znaczace bo i tak jak ktos gra w nowa to gra w 6.12b
pozdro

p.s.
co moze dziwic w tym obrazku to to ze kolo robiac screena nie najechal na item aby ujawnic opis ale szkopol w tym ze te itemki sa bezopisowe

p.p.s.
a graliscie w koreanska gre CHAOS? (podobno lepsze niz dota - nie wieze) kto gral to wie czemu o tym wspominam :)

22mm
26th July 2005, 06:56 PM
a co do tej fotki jeszcze to dziwne , ale kazdy item jest w takiej bialej ramce , oprocz tego co niby roszek "zostawil" :D

Kraju
26th July 2005, 10:49 PM
dobrze 22mm ze zwrociles na to uwage
bo to nie jest item tylko bierna umiejetnosc :) jakby zakleta w itemie
wyrastaja herosowi niebieskie lapki i troche swieci sie na niebiesko
czytalem o tym na forum
niestety dokladne dzialanie malo zbadane :)

jak wydobyc item z rosha ?
mam pewien pomysl ktory wydaje mi sie sensowny
i jakby moze nie potwierdzal ale napewno nie neguje dotychczasowych spostrzezen a to zawsze cos

gdybym ja programowal dote to bym zrobil tak:
jaki sens mialoby uzyskanie super itemu przez druzyne ktora juz ownuje - zaden
przypuszczam ze szanse na dobry item ma druzyna ktora dostaje lanie
wtedy rzutem na tasme zabija rosha (co jak sie przegrywa nie jest latwe) i dostaje item ktory na nowo moze zmienic stan gry - wg mnie spoko pomysl
wiem ze jest taki item co daje +95 do speeda i nic wiecej
mozna by powiedziec ze gowno
ale jak sie przegrywa to jeden hero na takim speedzie obroni dwie linie przed creepami na bank a reszta teamui moze sie zajac wyrownywaniem losow gry :)
do tej pory dostalem tylko dwa razy ironbrancha - pewnie gra uznala ze moze i nieznacznie przegrywamy albo ze jest remis i dla joke'a dala brancha kazdy w koncu dostal po minimum 800gld co nie jest w kij dmuchal :)

zycze wszystkim wykreconych itemow od rosha ale nie zrozumcie mnie zle ze zycze wam wtopionych gier

pozdro

p.s.
jednak ptrzac na screena trudno sugerowac ze tos jedzil po tym kolesiu jak na starej kobyle :)

EDIT:

p.p.s

glupi rosh ostatnio juz nawet branchow nie rozdaje
hehe - taki pomysl: ciekawe czy roshowi mozna wlozyc do inventory jakis item? np guinsoo ale byloby zdziwo jakby przeciwny team przyszedk a tu rosh w owce zamienia - lol

DarkRaziel
11th August 2005, 10:44 PM
lepiej jak by miaƂ lotara(ostateczny cios a tu ni ma roshana)

Kraju
27th August 2005, 02:28 PM
rosh cos tam i gubil ale nie w wersji 6.12b tylko we wczesnijeszych wersjach wiec zamykam watek
swoja droga fajnie jednak jakby cos gubil wiec moze pomyslmy nad jak to sie nazywa na forach "new item ideas" :)
widzialem sporo itemow na forach ale wiekszosc byla imba wiec glosowalem na NIE
jeden mi sie spodobal - torba ktora dawala wiecej slotow
przeksztalcam ten watek w konkurs na item ktory moglby gubic roshan - pomyslcie.
pozdro

Kraju
9th September 2005, 04:14 AM
rosz w nowej wersji to przeginka