View Full Version : Midi
Kościk
15th July 2005, 08:20 PM
co jest potrzebne zeby odtworzyc plik midi ??? probowalem w winampe i media playerze, ale nic nie slychac - potrzebny jakis inny program czy cos mam zepsute ?
adek
15th July 2005, 08:59 PM
ja tam w winampie moge sluchac (wersje mam 2.91)....sprawdz w opcjach winampa czy masz zaznaczone kojarzenie tych plikow z winampem
OmegaPL
15th July 2005, 09:00 PM
a masz zainstalowany jakis syntezator midi?? przy sterowikach do karty dzwiekowej czasem jest dolaczany :) a jak nie to siagnij sobie vanbasco karaoke player czy jakos tak... bardzo dobry progs do odtwarzania midow...
adek... to na pewno nie jest wina winampa ;]
Kościk
15th July 2005, 10:12 PM
OmegaPL napisał(a)
a masz zainstalowany jakis syntezator midi?? przy sterowikach do karty dzwiekowej czasem jest dolaczany :) a jak nie to siagnij sobie vanbasco karaoke player czy jakos tak... bardzo dobry progs do odtwarzania midow...
adek... to na pewno nie jest wina winampa ;]
thx za programik, ale w głośnikach nadal cicho, może to wina sterowników ( ja wogole cos mam zjeba*ny ten komp) pewnie format by pomogl hehe
ps: przestawilem sterowniki ze starego soundblastera na zintegrowaną i midi już dzialają, ale strsznie slabo glosniki mi chodzą i pozostane na soundblasterze :)
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.