PDA

View Full Version : Problem z hostowaniem



Demeroth
20th April 2011, 10:02 PM
Przeczytałem wszystkie wątki i spoilery i nic mi nie pomogło. Widać grę którą hostuję ale nikt nie może do niej dołaczyć. Testowałem to z kilkoma znajomymi i nic nie mogą dołączyć ale widzą grę. Wyłączyłem Nod, wyłączyłem zapore i odblokowałem porty na routerze od 6112-6119 i dalej nic. Co moge dalej zrobić?

Demeroth
20th April 2011, 10:52 PM
ok już zrobiłem jakoś:)

KaCzA
21st April 2011, 02:52 PM
:tclosed: