PDA

View Full Version : problem z battlenet



Hefist
25th March 2011, 07:28 PM
witam!!

Mam problem, chcę połączyć się z eurobattle.net, niestety wyskakuje mi taki blad:

http://img140.imageshack.us/img140/3088/beztytuuuct.jpg

Proszę o pomoc

Pozdrawiam

MiZiGe
25th March 2011, 07:51 PM
you need the patch 1.24e to play on our server

Aciu88
14th April 2011, 03:12 PM
i have the same problem :/ i played in w3 yesterday ... and today wtf :D i cant

orzech12
15th April 2011, 01:39 PM
ja mam ten sam problem, zrobilem wszystko co potrzeba, patch dobry, euroloader tez jest i wyskakuje cos takiego, wie ktos o co chodzi?

KaCzA
15th April 2011, 02:45 PM
potrzebujecie patcha 1.24e... Spróbujcie dodać do rejestru plik eurobattle.reg który znajduje się w folderze z w3.

orzech12
15th April 2011, 02:50 PM
Kacza to nie wina patcha, bo mam dobry, kazda cyferka sie zgadza na dole w rogu jak sie gre odpala.