PDA

View Full Version : Chyba



Eph3dr1ne
31st December 2010, 12:21 AM
Hrajeme casto privatky 5vs5 všichni na TS a když davame SP aby to bylo bez hádek, tak To někdy vyhercum odečte a naopak, protě podle toho jak se to startlo....
Dá se s tím něco udělat ?

Laryk
31st December 2010, 12:52 AM
bot to čte v lobby při startu sestavu, nedá, dejte si !sp před startem v lobby

Arsony
31st December 2010, 05:32 AM
taky nechápu na co lulinci musí dávat sp až ve hře když ten příkaz existuje už v lobby xD

BossBoT
31st December 2010, 10:36 AM
mne sa stalo ked som dal switch a vyhrali sme (ten switchnuty team) tak som prisiel o body

ale o tomto nvm nic nedavam sp :D

Eph3dr1ne
31st December 2010, 09:49 PM
Už neříkam o tom jak leavne 4 lidi, host jim nedá ban , napíše sám !rmk a hra padne i když to napíše sám...

grimasko
1st January 2011, 12:16 AM
sp sux

IcetEA_to_nedas
4th January 2011, 03:01 PM
jn...dajte si 3x !sp v lobby a hned startn, to je vasa blbost..ale s tym RMK musim suhlasit, musi sa to nejako fixnut... leavol jeden od nas, 2ja od nich a uz maly mega krepy uz sme davali tron proste 10 sec, bolo to 4v3... 2ja napisali !RMK a ono to dalo. nam nezaratalo ani hru... a to sa stalo uz viac krat...