PDA

View Full Version : ban req www.slanina.com/rodjen^greskom ili kako mu je sad nick RayAllen

busTa
25th December 2010, 09:42 PM
ovaj decko pored toga sto je neverovatno glup ima verovatno jos dosta problema , ali mislim da mora da nadje drugo mesto gde ce da se prazni jer preteruje ga sa flame-om koji uopste nije zanimljiv iako se decko dosta trudi .. jedina je osoba verovatno koju niko osim njegovog idola rayallena ne moze da podnese na kanalu i iako mu se svakog dana banuje novi acc vraca se i nastavlja da smara ljude . zato vas molim da nadjete nacin da regulisete ovog retarda.

p.s.pokusavao sam upload ss kako flame sa ovog najnovijeg acc ali mi par puta izlazi "Upload of file failed." u svakom slucaju znate kakvo je njegovo ponasanje a ja cu sigurno probati opet da upload-ujem ss.

Shoocky3V
25th December 2010, 10:32 PM
to bre onaj retard sto se flejmao na ventu ono vece? XD

iStealSkills
25th December 2010, 11:34 PM
Spamers

Stavis ss

+Postoji RayAllen i Rayilen

Tako da nista bez ss

say_haras
25th December 2010, 11:57 PM
@ sina +1 da skills postoje 2...ali poshto ti znash ko je rayallen onda je ovaj drugi slanina...

iStealSkills
26th December 2010, 12:02 AM
znaci www.slanina.com/rodjen^greskom je rayailen?

Adnan_5
26th December 2010, 12:10 AM
jbg ljudi nisam ja kriv sto sam mnogo dobar pa imam toliko fanova :S

busTa
26th December 2010, 12:10 AM
da to je isti lik ..

Castiele
26th December 2010, 12:13 AM
Bas tako...

iStealSkills
26th December 2010, 12:13 AM
Ok.

:read:

Nista bez ss...

[Djole]
26th December 2010, 12:15 AM
koji ste vi hejteri, ccc...

busTa
26th December 2010, 12:27 AM
http://img153.imageshack.us/i/slaninaretard.png/ ovo je rayailen

a ni ovaj drugi rayallen nije mnogo bolji

http://img441.imageshack.us/i/adnanretard.png/

[Djole]
26th December 2010, 03:33 AM
kako prepoznajes ko je ko, jel po mladezu iznad pupka? :)

Castiele
26th December 2010, 03:37 AM
Strucnjak je sve rekao:)

VanGogh
26th December 2010, 03:44 AM
RayAlien=Crazymother
Allen je ok decko po meni. Jes' da nekad ume flame ali je u sustini dobar lik.

[Djole]
26th December 2010, 03:49 AM
rayalien=neki turcin
rayallen=mali bosanac
rayailen=drug zeljko

cisto da nebi doslo do zabune, pa da umesto drug zeljka ban zaradi neki posteni janjicar.

Za dodatne informacije obratite se na salter(donja pipa). zivi bili

Shoocky3V
26th December 2010, 03:58 AM
ban bre kucad klasicnu lol

[MaMa]dr4z4
26th December 2010, 04:01 AM
Pa RayAllen, onaj originalni, ima lep kurac, kao sto je i sam rekao. Posto ovaj drugi, kopija, ne pominje svoj lepi kurac ni u jednoj od 5 recenica (kojih je napisao bez CAPS LOCK-a, sto dokazuje da nije original) implicira da se replikuju polako ali sigurno. Lepo neko do shopa da skokne, kupi Raid i krenemo u borbu protiv stetocina.
S obzirom na obzir da je veoma kaaasno i ne znam zbog radi cega ulazem ovaj velicanstveni trud da objasnim neke besmislene stvari, gledajmo to s ovog ugla:

Pravila:

1. Spam nije dozvoljen, sledi kikovanje sa kanala. Ponovi li se više puta - BAN (1-2) dana.

2. Svaka vrsta vređanja moderatora ili bilo kojeg igrača ( skladno pravilima - bad manners ) biće kažnjeno banom sa kanala, i / ili servera ( zavisi od težine uvrede ).

3. Zabranjeno vređanje po nacionalnoj osnovi.

E sad, u slicicama koje nam je dragi nam busta prikazao primecujemo krsenja osnovna tri pravila od kopije kao i originala kontam da nije kul banovati jednog a ostaviti drugog da nastavi sa unistavanjem kanala. Medjutim tu je i druga solucija tipa zadnja opomena pred iskljucenje za oba nuba pa ako nastave na njima dati primer ostalima jer polako ali sigurno ode sve u tri lepe p.m.

Ajd ne zamerite i ono, jebat ga igrica je to na kraju.

P.S. Ray, da oce malo u glavicu da ti udje pa da proradis na manirima i zaigras lepo ss ligu al izgleda da nece skoro? :)

I da, uvek smesno gledati kako jedni druge prijavljuju. ahahah

busTa
26th December 2010, 04:13 AM
drazene prijatno si me iznenadio .. xDD

btw nikad nisam bio takav da prijavljujem ljude jer i sam dosta puta znam flame ali ova dvojca preteruju a da pritom nisu ni malo zanimljivi i iskreno ovaj zeljko aka slanina je decko mega retard , mega noob i jos smara za medalju !!

iStealSkills
26th December 2010, 09:56 AM
dr4z4;1227503']I da, uvek smesno gledati kako jedni druge prijavljuju. ahahah

+1 :happy:

Ovako pogledao sam ss:

RayAilen:
al zato i dalje ti psujemo majektinu, kurvu, ne mzoe ni tvoja keva da ukapira da se ne zvace glavic nego pushi, ALO NE ZNAIMA ME GDE JE TVOJ CIGANIN OTISO, MOZDA TI TRLJA SESTRIN PICIC.

RayAllen:
Busta, ocemol?, JELI BUSTA, BOG, KAKAV BRE MYER, LOL, !C.

RayAilen Banned!