PDA

View Full Version : otwieram temat jeszcze ras zle



glosnik
9th November 2010, 08:31 PM
zle mnie zrozumielisce nie tylko dota ale inne mapki ktore sciaglem wczesniej podczas gry teras tez mi nie chodza (oczywisce te same versie) poprostu jak chce wejsc to mnie wyrzuca odrazu do wejsca ( tam gdzie jest rospocznij gre wlasna gra) nie powiem 1 mapka na 20 moze mnie wpuscci moze wiece o co chodzi nie mam bana sprawdzalem nie rozumie o co chodzi jak by jakie info trzabylo pisac

KaCzA
9th November 2010, 08:39 PM
mapy masz w folderze "maps/download" ? są różne wersje map może dlatego? a może ktoś z własnego bota dał ci bana? Zazwyczaj ludzie wyłączają opcje ściągania map bezpośrednio od nich, przez co nie możesz wejść bo nie masz mapy ( lub masz ale inna wersje tak jak to wyżej napisałem. )

Na playdota.eu masz bana:

[19:39:12] playdota.eu whispers: User [glosnik1213] was banned on 2010-11-09 by [abcz0r] because [leaver]. Ban expiring in 6 days 6 hours.

glosnik
9th November 2010, 09:18 PM
czyli mam bana 6 dni tak na playdota ahaa mozna to jakos usunac tego bana czy cos

KaCzA
9th November 2010, 09:48 PM
nie. Musisz odczekać 6 dni albo napisać prośbę o unbana na forum PD. www.playdota.eu

glosnik
10th November 2010, 03:15 PM
jeszce 1 pytanko wchodze do htu ale nie od playdota na silid ninja niemam mapki sciagnintej i mnie wywyala czyli poprostu koles nima ustawionego ze maoki ludziom sciaga czy o co kaman

KaCzA
10th November 2010, 04:48 PM
wygląda na to że ma wyłączona opcje download.

glosnik
12th November 2010, 08:11 PM
a gdzie moge sprawdzisc ban list na playdota?

KaCzA
12th November 2010, 08:34 PM
na jakimkolwiek chanellu w grze poprzez komende /w playdota.eu !checkban nazwakonta

glosnik
13th November 2010, 08:42 PM
a to jeszcze 1 pytanko jak moge grac w normalne mapy b o jak wchodze normalnie to mnie wyrzuc a non stop

KaCzA
14th November 2010, 11:26 AM
a ja mam pytanie czy ty umiesz normalnie ale normalnie pisać ?

glosnik
14th November 2010, 12:25 PM
no chodzi o to jak wchdoze w battel net to mam albo wlasna gra albo rospocznij gre a tam w rospocznij gre wybieram mape szuka przecinika i start zaczyna partie ale po wejsciu do gry pisze polaczenie zostalo przerwane jak mozna grac np w przejeaciele przez neta w zwykle mapki

KaCzA
14th November 2010, 01:19 PM
mi też czasami tak się dzieje, poprostu niektórzy gracze wychodzą z gry. Jak chcecie razem to siedzicie razem na kanale i zaproaszacie siebie do gry z tego co pamiętam, lub jednocześnie naciskacie "miecz" i powinniście trafić na siebie ;)