View Full Version : Nowi członkowie klanu WoLN
some0NE
17th April 2005, 01:35 PM
Ponieważ potrzebujemy aby nasz klan sie rozrastał wpadłem na pomysł aby storzyć taka dyskusje :]
Już jest kolejny nowy członek w naszym klanie Macore dawniej [OvP]Macore jest narazie peonem ale z wczorajszej obserwacji ma potencjal na siepa :]
mordar[pl] został zdegradowany na peona za swoje zachowanie, quitowanie wyzywanie !!! nie bedziemy tolerowac hamstwa !!!!
i taka prośba jak ktoś z szamanów i wodz przyjmie nowego członka niech naskrobie posta ( nie przyjmujcie byle kogo )
Filc
17th April 2005, 09:54 PM
Postanowiłem że gracz o nicku Mordar[pl] zostanie wyżucony z klanu. O wyjaśnienie tego czynu prosze niepytać (poniewasz szkoda moich słów).
Kraju
21st April 2005, 02:12 PM
przyjolem wczoraj Krajesu i _Skull_
nie musicie sie bac ze was ze skaldu na CW wypchna - tyle powiem
pogracie to zobaczycie co potrafia:)
pozdro dla all a zwlaszcza dla nowych
Kraju
21st April 2005, 06:04 PM
ze ktos robil zle to nie znaczy ze tak bedzie robil dalej
jestem optimista i wierze w ludzi
przyjolem ich do klanu wiec przeszli swojego rodzaju pasowanie co zobowiazuje
zobaczymy...
jak beda odpierdalac maniane to sie ich wywali (mam nadzieje ze to czytacie skull i krajesu - jednoczesnie nie gniewajcie sie jesli uwazacie ze to nieprawda bo wolnosc slowa bywa wkurwiajaca i jak zobaczycie czytajac nasze forum zarzuty dotycza graczy na kazdym szczeblu a zeby to udowodnic napisze ze -Filc- to noob ;) ;) ;) :D
Nigdy to nie bylo powiedziane ale w nasz klan to nie sami dotowi wymiatacze - choc rzeczywiscie co innego cienic a co innego byc kurwa co quituje
Nasze forum jest malo uporzadkowane wiec sie powtorze na zakonczenie iz uwazam ze nalezy wprowadzic zasade ze szef i szamani to pierwszy sklad na CW a siepacze to drugi sklad na CW reszta to chlopi - mi zwisa jaki mam stopien w klanie wiec uwazam ze system rang mozna wlasnie wykorzystac do wyroznienia graczy CW.
Mozna tez zrobic tak ze szef i szamani (ktorych w tym wariancie proponuje 5) to pierwsza piatka + jeden rezerwowy. Siepaczy 6 - co daje druga piatke + dwoch rezerwowych bo rezerwowy szaman gra w drugim skladzie i jest jego kapitanem.
Oczywiscie jasnym jest ze jak ktos jest chlopem to nie ma zakazu grania CW - zycie pokazalo ze na umowione terminy czasami wystawieni zawodnicy sie niestawiaja. Jak peon bedzie na kanale o wyznaczonej godzinie CW bedzie mial olbrzymia szanse udowodnienia w czasie gry ze to on wlasnie powinien byc wyznaczony do CW.
Troche sie rozpisalem - sry - sam nie lubie dlugich postow:)
Pisalem co mi do glowy przyszlo ale nie bez sensu wiec jak miejscami jest zbyt zawile to postarajcie sie zrozumiec.
pozdro
zwlaszcza dla tych co lubia Kraja posty
Xardass
21st April 2005, 07:48 PM
Dzisiaj z FiLcem przyjelismy DarkRaziela. Spoko gostek, nawet dobrze gra w dote, moj dobry znajomy z w3 i mysle ze wiecej osob z naszego klanu go zna.
Pozdro dla niego i gl hf:D
Xardass
27th April 2005, 02:16 PM
Nie wiem czemu chieftain nie byl w naszym klanie ( wspominal cos ze filc go wywalil bo nie byl zarejestrowany na forum). Postanowilem dzis go przyjac, poniewaz zarejestrowal sie na forum i jest dobrym graczem. Jesli ktos ma jakies argumenty dlaczego chieftain nie moze byc w naszym klanie to niech pisze(mam nadzieje ze takich argumentow nie ma :D).
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.