PDA

View Full Version : pewny siebie lewatywa

Odolan
13th April 2005, 05:43 PM
daje to bo lewatywa pewny siebie ze nic mu nie zrobicie za flood:P
Pisze ze Mm pozowolil mu floodowac na kanle i ze to jego najlepszy qmpel <lol>

<[BoS]Lewatywa> I TAK MOJ NAJLEPSZY KUMPEL BY MNIE ODBANOWAL
<[BoS]Lewatywa> TAK MM POWIEDZIAL ZE MOGE TU ROBIC WSZYSTKO
<[BoS]Basior> no to probuj dalej:] ale ciekawe ze robisz to tylko wtedy jak nie ma opkow albo adminow:]
<-GODOFTHUNDER- acha to bys mial admina debilu>
<-GODOFTHUNDER- oostatnio mu odbija z MM>
<format_skil> STE ALOOOOOOOOOOOOO TISI NESTO
<[BoS]Lewatywa> JA NAWET SOBIE FLOODUJE JAK SA ADMINI I OPI

cripton
13th April 2005, 05:49 PM
czego ty chcesz człowieku??? bana dla niego?? jaja sobie z ciebie robią....

Odolan
13th April 2005, 05:51 PM
nie chce bana dla niego ale lewatywie chyba kompletnie obija z MM :P

Pir4t3_0f_H31L
13th April 2005, 05:53 PM
moze nie bana, ale moze byc upomnienie ze jak jeszcze raz takie cos zrobi to ban :P

Kosmo
13th April 2005, 05:54 PM
Zbanowac go na tydzien na w3 i zobaczymy czy go MM odbanuje :D lewatywa wogóle widze ze ostatnio cfaniakuje i lize pupe adminom hahaha moze chce opa . . .

Q3MaSTeR
13th April 2005, 06:02 PM
zajolem sie ta sprawa

//close someone

Odolan
13th April 2005, 07:12 PM
Q3MaSTeR napisał(a)
zajolem sie ta sprawa

//close someone

dobra robota smurff nie bedzie wiecej cwaniakowal :P

Lewatywa
13th April 2005, 07:14 PM
K**** nie macie co robic jaja sobie robilem i myslalem ze god jestes bardziej inteligenty i nie dasz tego na forum

Odolan
13th April 2005, 07:16 PM
Lewatywa napisał(a)
K**** nie macie co robic jaja sobie robilem i myslalem ze god jestes bardziej inteligenty i nie dasz tego na forum
Ale bylo nie cwaniakowac xD

Lukass
13th April 2005, 07:23 PM
Smurff podobnie jak ja nie ma poczucia chumoru i dlatego masz bana :)

Kosmo
13th April 2005, 07:24 PM
Rofl thunder w ten sposób lizesz pupe cieszysz sie z tmpopa na kanale ktorrego podbno nie wolno dawac i jeszcze myslisz o opie ?? :D

Lewatywa
13th April 2005, 07:24 PM
MOWIE ZE SOBIE JAJA ROBILEM, I KTO TO DAJE NA FORUM CO LUDZIE PISZA NA W3 2 KROTNIE ZBANOWANY LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL N/C DLA ZACHOWANIA ADMINOW ALBO OPOW(NIE WIEM KTO TO ZROBIL BO ICH NIE ROZROZNIAM)

Lukass
13th April 2005, 07:26 PM
lewatywa nie bulwersuj sie i spróbuj wejsć teraz na w3

Odolan
13th April 2005, 07:29 PM
Lewatywa napisał(a)
MOWIE ZE SOBIE JAJA ROBILEM, I KTO TO DAJE NA FORUM CO LUDZIE PISZA NA W3 2 KROTNIE ZBANOWANY LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL N/C DLA ZACHOWANIA ADMINOW ALBO OPOW(NIE WIEM KTO TO ZROBIL BO ICH NIE ROZROZNIAM)
po pierwsze jush sie wsypales mo wyzej napisalem bez capsa :p czy chcesz nam pokazac jaki jestes wazny i ze tobie wolno z capsem pisac.
po drugie banana dostalem za zeczy ktore nie maja wplywy na operowanie kanalem w3 :D

Lewatywa
13th April 2005, 07:43 PM
BAN=COS CO JEST NIE ZGODNE Z JAKIMIS ZASADAMI WIECC MUSIALES COS ZROBIC

Q3MaSTeR
13th April 2005, 07:49 PM
uzekla mnie Twoja historia ;<

caps ownerz rox :D swiadczy o kulturze i noobustwie :D

Odolan
13th April 2005, 07:50 PM
Lewatywa napisał(a)
BAN=COS CO JEST NIE ZGODNE Z JAKIMIS ZASADAMI WIECC MUSIALES COS ZROBIC
bylen naje**ny i cos glupiego napisalem a drugi mialem dobry humor i napisalem glupi tekst :(( i teraz zaluje ze to napisalem :((

Lewatywa
13th April 2005, 08:08 PM
GOD]OF[THUNDER napisał(a)
bylen naje**ny i cos glupiego napisalem a drugi mialem dobry humor i napisalem glupi tekst :(( i teraz zaluje ze to napisalem :(( LOOOOOOOOOOOOOOOL WIESZ KAZDY JAK COS ZROBI MOZE NAPISAC ZE JEST NAJEBANY, ZROBI DISCA KOLES CO MA Z 25 LVL I POWIE ZE BYL NAJEBANY TO GO ODBANUJA LOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Odolan
13th April 2005, 08:09 PM
jak sie jest najebanym to sie niegra xD :P
Mysle zeby zamkanc ten temat bo za duzo jest spam...

Lewatywa
13th April 2005, 08:14 PM
PROSISZ O ZAMKNIECIE A ZALOZYLES TEMAT LOOOOOOOOOOL

KOSMO:
Zbanowac go na tydzien na w3 i zobaczymy czy go MM odbanuje lewatywa wogóle widze ze ostatnio cfaniakuje i lize pupe adminom hahaha moze chce opa . . .

LOOOOOOOOOOL KIEDY JA CFANIAKOWALEM? CHYBA TY LIZESZ DUPY I TO WSZYSTKIM NA OKOLO A OPA TO POWIEM ZE BYM CHCIAL ALE I TAK NIE DOSTANE

BLUE_SYSTEM
13th April 2005, 08:19 PM
Lewatywa mowilem ci ze za bardzo sciemniasz :D Juz jestes unbanned ?

Odolan
13th April 2005, 08:19 PM
za to co zrobiles napewno nei dostaniesz :P (mysle ze jesli ja mialbym dostac najwyzej za 2 lata <moze>)

Lama87
13th April 2005, 08:25 PM
eh got ty tez ciagle spamujesz na kanale w3.Ciagle chyba smerfa prosiles o tempopa jak pamietam z 5 min jak nie wiecej .A odnosnie tempopow to moim zdaniem nie nalezaloby by je dawac w ogole zasluzonym czy nie nie zasluzonym ludziom-jak nie ma opa lub admina to trudno jak sie nie chce ogladac jak ludzie ciagle spamuja to sie zmienia kanal i koniec .Zboczylem troche z tematu ale takie refleksje naplynely mnie jak czytalem to

Lewatywa
13th April 2005, 08:26 PM
DOBRA ZAMKNIJCIE TEN TEMAT BO NIE CHCE MI SIE GADAC O TYM JACY TU LUDZIE SA P******* ZE NIE MOZNA SOBIE POZARTOWAC