PDA

View Full Version : Prośby, Uwagi, Zażalenia, itp.

Xardass
04-09-2005, 15:29
Tak jak temat wkazuje beda tu zamieszczane prosby, uwagi, i zazalenia. Piszcie co wam nie pasuje, co byscie chcieli zmienic, a jesli chcecie to mozecie powiedziec czy ktos was wkurza czy cos :p to moze sie poprawi :p

Xardass
04-09-2005, 15:33
Mial bym taka prosbe do wodza i szamkow, zebysmy ustalili zasady klanu, napisali kto jest w WoLN i zamiescili nr gg klanowiczow. Myslcie nad zasadami i ostro trenujcie. Jutro Cw :D

Filc
04-09-2005, 17:12
Ja równiesz mam prośbe do graczy WoLN. Otusz chodzi mi o klanową jedność. Myślę że wszyscy wiedzą co mam namyśli. W naszym klanie czasami dochodzi do różnych głupich sytuacji. Chiałbym żeby to się zmieniło.

Filc
04-13-2005, 23:09
Chciałbym skierować to pytanie do wszystkich graczy WoLN. Co wam niepasuje w klanie, czy pasuje wam wasz stopień w klanie, co robie żle jako wódz.

some0NE
04-16-2005, 02:20
mnie pasuje wszystko czasem sie wkurwiam ale to normalne gdy chce sie wygrac :] mam nadzieje ze nikog nie obrazilem jeszcze i nie zwyzywalem ostro jesli tak to sorry czasem sie nie kontroluje :] nara all pozdro piszcie cos bo nudno pasowaloby tak z 1000 postow naj***ać

Korozja
04-16-2005, 10:04
Mi wszystko pasuje, a pozycja w klanie... jak chcesz to mozesz dac mi siepacza :p Ja nikogo jeshcze nie zwyzywalem i nie mam zamiaru nikogo zwyzywac :D bo nie przeklinam :rolleyes:

Korozja
04-16-2005, 10:05
some0NE napisał(a)
Zgadzam sie :] nie ma fragowania gramy jak team !!!! to nie quake !!!!

To jest bardziej jak unreal : Killing spree, monster kill itp :D

04-17-2005, 00:47
MORDAR - bo ciagle szczela z dupy o wszytko wychodzi z gier jak mu nei pasi i gada glupoty

Chieftain - bo mysli ze jest lepszy odemnei ,a raczej nie jest

Grzybu - bo nigdy go nie widzialem na BN co to za gracz do cholery jasnej !

Omen - nic nei robi i gra w jedynie w te cholerne doty 6...

Podoba mi sie to postowanie ale chyab musze robic to bardziej PRO :P

some0NE
04-17-2005, 02:47
mnie zaczyna denerwowac mordar jak mnie wkurzy bardzo to go wyj.... sorry ale za duzo sobie pozwala, ja naprzyklad nie naduzywam wladzy w klanie jako szman ale chyba zaczne to robic tylko nie chciałbym mu odplacac hamstwem za hamstwo .... a ogolnie to nie mam zastrzezen chyba ze do siebie bo cos nie bylo dawno ownage :] ale to sie da naprawic pozdro all pizta cos na tym forum bo smutek

Filc
04-17-2005, 10:28
Wielki kłopot:
Filc ma do tego gracza zastrzeżenia.
Partikos ma do tego gracza zastrzeżenia.
some0NE ma do tego gracza zastrzeżenia.

*Wyrok kary to zdegradowanie tego gracza na najmniejszą z rang"peon".

04-17-2005, 12:09
Mordar zostanie zdegradowany i neich to bedzie przestroga dla wszystkich klanowiczow na przyszlosc! Postepujcie jak Partikos :P

some0NE
04-17-2005, 13:23
słuszna decyzja :]

Filc
04-17-2005, 21:57
*Nieusunołem żadnego twojego postu(ani nikogo). Czy ja nabijam posty ?/. Możesz mi pokazać jeden bez sensu ?/

Filc
04-17-2005, 22:02
Kto na ciebie żle patrzy?/.
(Spytałeś sie mnie dlaczego wybrałem taki dupiaty skład do CW tak ?/)
*A CZY BY£E¦ O USTALONEJ GODZINE.
*CZY CHCIA£O SIÊ KOMU¦ POFATYGOWAÆ NA 1h PRZYJ¦Æ.
*NIE

Najlepiej wszystko na wodza zgonić.
*Dzięki all że ktoś mi powiedzia good work jak sam wszystko ustalam i załatwiam.

Xsardass powiedział bym coś ale......
Powstrzymam się od głosu

04-17-2005, 22:03
DOMAGAM sie Remake gry CW poniewaz nie zostala ukonczona i to jest moje zazalenie ! Prosze o poztywne rozpatrzenie mojego wniosku.

some0NE
04-18-2005, 00:59
xsardass :] ale co Ci sie nie podoba w pisaniu postow ?? malo osob pisze cokolwiek w zasadzie to 5 osob z naszego klanu a powinni wszyscy brac udzial w dyskusji nieprawdaż ??

Xardass
04-19-2005, 09:23
Ej chlopie, ale na forum nie oto chodzi zeby nabic sobie jak najwiecej postow bo bede mial fajna ikonke. Licza sie bardziej posty jakosciowe a nie ilosciowe, nieprwadaż?? :p

04-20-2005, 23:04
ChciaBbym zaapelowa |e starsznie wkurwia mnei gracz Skorpion-PL! Ciagle cos mu nei pasuje i uwazam ze taki grcz psuje tylko gre. Np. Chce byc samotnie na jednej stronie , a z jakiej racji on ma byc samemu? Jak cos mu nei pasuje wogole nei pomaga innym zawodnikom ! To nie jest fair! Domagam sie glebszego zainteresowania sprawa!

Kraju
04-20-2005, 23:41
xardass w jakims poscie napisal ze nazwalem go noobem na forum - nie potrafilem tego postu znalesc i nic dziwnego bo tak nie uwazam
to super zawodnik, ale ... :)
mo to samo co Filc
Na Filca sie wkurwialem dokladnie o to samo co wyzej o xsardasie napisane ale dobrze ze z jednej strony nie gniewal sie na mnie o wrzuty (mimo ze gorzej od niego gralem) a z drugiej strony zmienial swoja gre i teraz grac z nim w zespole to czysta przyjemnosc
oby xsardass sie wyrobil a nie pogniewal smiertelnie o pretensje
pozdrawiam obu
i cala reszte

p.s.
partikos pisal o skorpionie a ja napisalem przez pomylke o xsardassie - jebana podswiadomosc ;)
tak czy siak moj post moze sie tyczyc kazdego - mnie tez
choc mi raczej latwiej zarzucic ze mam malo kili ale to sa naczynia polaczone - i nikt mi nie zarzuci ze komus dupy nie uratowalem:)

some0NE
04-21-2005, 02:33
Partikos napisał(a)
ChciaBbym zaapelowa |e starsznie wkurwia mnei gracz Skorpion-PL! Ciagle cos mu nei pasuje i uwazam ze taki grcz psuje tylko gre. ...

Ja osobiscie lubie skorpa i docenia jego umiejetnosci ale tez mnie to denerwuje poprostu nie potrafi stworzyc team play ... nie wiem czemu chyba jeszcze nie dorósł do pracy w zespole... trzeba mu to wybaczyc i jest 5 zawodnikow puszczajcie go samego niech sie cieszy chlopak :P .. pozdrawim wszystkich

chief
04-27-2005, 11:08
Siemqa all :] tak poczytalem to forum i musze cos napisac, mianowicie:
-do Partikosa napisałeś tutaj że cie wkurzam bo twierdze że jestem lepszy od ciebie i takie małe pytanko kiedy ja tak stwierdziłem??
-do Filca hmm jużmi mówiłeś dlaczego mnie wywaliłeś z klanu tylko w tym sęk że ja byłem pierwszy raz w clanie i nie wiedziałem że akurat tutaj są fora klanów
-po 3 , chciałbym was ostrzedz iż player zwany Stworkiem jest noobem i nie umie grać w teamie co może potwierdzić X-killa gdy graliśmy dote i stworek był Sand kingiem cały czas siedział pod ziemią i nikomu nie pomagał a mógł naprawde roxować a druga sprawa uzyl dusta w ktory sie raczej nie przydaje a co wiecej nawet przeszkadza tym bardziej ze byl w scourge. Wiec jeśli on ma siepacza to apeluje do was albo o zagranie z nim sprawzdającej doty albo od razu degradacja do peona :] z poważaniem chieftain :P

Stworek
04-29-2005, 17:01
Mam jedno tylko zazalenie i prosze zeby kazdny na mnie odpowiedzial.

Po 1-jesli ktos mnie nie lubi prosze napisac
Po 2-jesli wam nie pasuje moja ranga w warcu prosze zmienic
Po 3-prosze nie wyzywac mnie od nooba bo juz nie noobie tak jak kiedys ze bylem cienki bo teraz sie polepszylem
Po 4-prosze zeby kazdy mial szacunek dla nie bo ja ma dla kazdego
i chyba to tyle

Ps.Ma kazdy na to odpowiedziec!!!

5yn3k
04-29-2005, 17:56
a druga sprawa uzyl dusta w ktory sie raczej nie przydaje a co wiecej nawet przeszkadza tym bardziej ze byl w scourge

wlasnie w scourge dust nic nie robi dla sojusznikow ale jak w sentinelach sie gra sand kinigem i rubi dusta to jest zle.. z tego co wiem :-/

chief
04-29-2005, 19:59
no musze przyznac racje synkowi i sorry Stworek ale mialem zly dzien i jeszcze troche mnie dobiles tym sand kingiem a z dustem to rzeczywiscie zjebalem :P

Xardass
04-29-2005, 21:07
Oj stforek ty to zawsze jakies sceny robisz :p. Moze i juz tak nie noobisz ale i tak jeszcze duzo musisz trenowac. I SIE NIE PENIAJ!! :p

Xardass
05-04-2005, 10:02
Jestem zdeczka podkurwiony za to cvo powiedzial o mnie kraju przez skype. Wtedy co mysleliscie ze sie rozlaczylem i przez przypadek (dobrze sie stalo) uslyszalem wasza rozmowe.
Partikos zapytal sie ile mam lat, skorp powiedzial ze 14 chyba, a Kraju swoim tekstem bardzo mnie wkurwil - powiedzial ze chyba w 2010.

Kraju jesli nie chcesz ze mna gadac przez skype to nie.

05-04-2005, 16:10
Kiepsko ze slyszales nasza rozmowe Xsar. Ja osobisie tez sie z Ciebei smialem i przyznaje to publicznie i jest mi z tego powodu wstyd. Chcialem CIe przeproszic bo uwazam ze jestes psoko i dobry gracz w dotke szczegolnie. Uwazam ze Kraju tez takmysli(ale nei pisze w jego imieniu)

chief
05-04-2005, 17:11
jesli juz wszyscy tak mowia szczerze to ja chce powiedziec ze mi sie zygac chce przez ta sztuczna atmosfere jak kazdy kazdemu lize dupe a potem kogos obgaduje a potem przeparasza ja pierdole jak cos myslicie to stojcie przy swoim! a nie kurwa liza sobie wszyscy dupy zeby z clanu nie wyleciec wiem ze ta wypowiedz moze zawazyc na tym czy zostane w clanie ale poprostu juz nie moge!

05-04-2005, 18:43
Ja nikomu nie lize dupy ! Mowie to co uwazam! Poprostu gadalismy o tym co myslimy na temat glosu xsara i jak go przez to postrzegamy ale graczem jest napewno dobrym i kolega rowneiz !!!

Pozdro Xsar oraz reszta ziomkow szczegolnie Synek i filcu :D

chief
05-04-2005, 21:29
spoko wiem ze xsar jest cool :D ale naprawde juz raz ktos powiedzial ze lizesz dupy gosciom z reprezentacji byl to chyba skap jak dobrze pamietam i wtedy ja nic nie chcialem mowic ale ostatnio tez zaczynam ak sadzic nie chce cie urazic ani nie chce zebys sie na mnie wkurzyl mowie poprostu co mysle no bo przeciez kumple nie mowia do siebie caly czas jak chlopak do dziewczyny ze jest tak slodko i w ogole, qmpel to qmpel mozna przeciez jakiegos wrzutka(dla zartow ofkors) strzelic ^^ ale to tylko moje zdanie pzdr 4 all

Xardass
05-04-2005, 21:30
Huja kurwa. To po jakiego wała chcecie przez skypa gadac jak sie kurwa nasmiewacie??

05-04-2005, 23:28
Xsar! Uspokoj sie! To co slyszales to slyszales! Ja Cie lubie!!! A nie lize dupy tlyko mialem taka zabawe ustawiona ze bede zachowywal sie jak nedznik wokol wielkiej szlachty :P mialem zwale i tyle.... NIe pozwolmy by dobzi gracze odchodzili !!!:cool:

Xardass
05-05-2005, 00:34
Spoko ja nie mam zamiaru narazie odchodzic!! Tylko nie wiem co ze skorpem bo napisal ze ma jakies inne ambicje niz ja :p i po naszej klotni ppstanowil odejsc :D.
A mnie wywalilo i czekam az przyjdzie FiLcu :D

05-05-2005, 15:52
Przeciez skorp jest w klanie!!! Wczoraj z nim gralem i wsyztko bylo oka :D

Pozdro dla klanowiczow z WOln oraz Synka i Mediego

Xardass
05-06-2005, 10:02
Widocznie odmienilo mu sie :D i postanowil wrocic. Mam nadzieje ze wszystko bedzie ok. :D

Pozdro dla all my friends!!

05-06-2005, 14:11
Wlansie tak ma byc WOln caly z super sqadem i zero pretensji! To jest dopieor porzadny clan:)

Pozdro dla wszytkich ziomkow z WOLN :cool:

05-06-2005, 22:48
Skladam zazalenie na gracza o nicku:partikos!
Ten idiota mysli ze umie grac w DoTe choc kazdy wie, ze to nei prawda!!! Nie wiem z jakiego tytulu znalazl sie w podstawowym skladzie WoLN jako 1 rezerwowy i uwazam to za postepowanie. Domagam sie degradacji Partikosa do rangi(obserwator) lub calkowitego wyrzucenia z klanu!!! Jak mozna w taki sposob hanbic WoLN !!!

Prosze rozwazyc moje uwagi to bardzo wazne(sorry Partikos ale jestesm szczery i z Twojej gry wynika ze jestes noob szczegolnei jak nie potrafisz uzywac stuna gdy grasz leoriciem !!! :mad: :mad: :mad: ) WYPIER***

05-06-2005, 23:01
Sorry ze znwou postuje ale chcialem sie dowiedziec czy gramy dlaej z tym Warem bo miala byc zbiorka o wpol a jest juz 7 po wiec...? nie chce byc nachalny ale uwazam ze powinniscie grac dalej ten drugi mecz wkoncu u elfow jestescie lepsi i napewno im dowalicie szczegolenie ze juz nei gra ten noob Partikos( jebany nie umiejacy stunowac loriciem !!!)

chief
05-07-2005, 00:01
ja pierdole partikos mowisz ze masz 16 lat a zachowujesz sie jakbys mial o wiele mniej robisz z siebie idiote i wiesz jak mnie to wkurwia ja pierdole to ze raz znoobiles przeciez nie oznacza ze nie umiesz grac kazdy ma lepsze i gorsze dni a to co napisales........n/c

Xardass
05-07-2005, 18:34
Oj Partikos kurwa co ty z siebie robisz?? :p Szkoda slow :D (n/c)

05-07-2005, 19:50
O co wam chodzi? Jakis debil napisal pod moi Nickiem i teraz musze sie tlumaczyc :P

A tak na serio to mialo byc odniesienie do wszytkich kotrzy uczestniczyli w tym CW z klanu WoLN a szczegolnie Kraja !!!

Nie robie z siebei idioty , chyba jestem spoko ziom ?? co nie?
:cool:

Sivy
05-08-2005, 11:57
zdaje Ci sie :P

05-08-2005, 12:09
Sivy dziekuje za komplement wiem ze Agl mnei nei lubi i caly czas nad tym ubolewam...:( Co ja wam takiego zrobilem :( :( :(

Pozdrawiam rozsypujacy sie WoLN oraz Synka i Mediego :D

Kraju
05-09-2005, 03:35
parti prosze przestan wypisywac malo znaczace posty gdzie popadnie
zakladam ci osobny watek - i tylko tam sie wpisuj - latwiej bedzie skasowac:)
pozdro

DarkRaziel
05-09-2005, 19:49
Całkowicie sie z toba zgadzam xsar.Qrwa parti nie pisz gdzie popadnie !!!!!!!!!!xD

DarkRaziel
05-09-2005, 20:19
Mam pytanko. Pomóżcie bo niewiem coś mi się zwaliło w w3 i nie mogę oglądać repków ściągniętych z neta.A bym sobie obejrzał niektóre pojedynki. Pomóżcie plz!!!!!!!!!!!!!!!!

Xardass
05-09-2005, 21:03
Ja na poczatku tez nie wiedzialem jak zrobic zeby repki sciagniete z forum dzialaly, ale dzieki mojemu bratu dowiedzialem sie o co biega :D. Trza cos dopisac do nazwy tego pliku ale dokladnie nie wiem bo nie jestem u siebie. Jak bede w domu to dopisze do tego posta co trza dopisac do nazwy.

Sivy
05-09-2005, 21:09
gdy zapisujesz plik z tego forum wpisujesz jakas nazwe i na jej koncu ".w3g" oczywiscie bez "" :P