PDA

View Full Version : Klanówki, treningi, itd.

Xardass
4th April 2005, 07:15 PM
Tu zamiszczajcie informacje o jakichs Cw czy treningach (szczegolnie wodz i szamani :D) zeby bylo wczesniej wiadomo wtedy kazdy sobie tak ulozy czas aby przybyc :p. Zamiszczajcie tu tez sklad na cw.

Filc
6th April 2005, 05:33 PM
Zapowiadam że prawdopodobniej w Sobote 9.04.2005r odbedzie sie CW WoLN vs BoS. Skład niejest jeszcze ustalony.

some0NE
7th April 2005, 09:45 AM
To spoko jak cos to ja sie pisze na klanowe zapodajcie tylko czas zebym byl w doma :]:D

Filc
7th April 2005, 05:12 PM
10 00 RANO.

Kraju
7th April 2005, 07:58 PM
wspaniale ze bedzie CW - to po pierwsze
po drugie - sobota jest dniem pracujacym a niektorzy wolni maja juz swoje latka i pracuja - wiec moze tak sobota po 14 albo niedziela - dowolna godzina pls
po trzecie - kto bedzoe hostowal ta klanowke
po czwarte - jakim systemem gramy to CW
a jedna gra
b gra i rewanz czyli w sumie 2
c do dwoch wygranych czyli 2 lub 3 gry
pozdro dla wszystkich czerpiacych radosc z pracy oraz tych co tylko cierpia w pracy ;)

Filc
8th April 2005, 10:10 AM
Z tym CW to ja niemoge o wszystkim decydować. Muszem się skonsultować z TonymC i porozmawiać o rużnych sprawach. Ale najprawdopodobniej zagramy jedna gre "wygra lebszy''

FeniX`cK
8th April 2005, 11:05 AM
hi all

no to mi sie wydaje ze chyba gramy tak jak zawsze tzn: -ar wersja 5.84c jedna gra no chyba ze chcecie do 2 wygranych mnie to rybka, hostow w Bos kilku jest wiec sie nie martwic ;]
A co do terminu to pogadaj z prontkiem bo tonyca chyba nie bedzie jutro z tego co slyszalem... mi osobiscie pasuje przez cala sobote i niedziele :D

Na w3 zawsze sie czas znajdzie ^^

[BoS]Proncislaw
8th April 2005, 03:42 PM
Moze przełożymy to CW na niedziele??

1. Mnie coś wypadło i wolałbym w niedziele to rozegrac.
2. Tonego wogule nie będzie.
3. Kraju pracuje.
4. Ludzie na pewno mają wiecej czasu w niedziele niz w sobote.

Korozja
8th April 2005, 05:20 PM
Ja i tak (prawie) zawsze mam czas :D ale w niedziele uwazam ze bedzie lepiej.

A tak po za tym powinna byc jedna gra, bo na 2 lub 3 niektórzy mogą nie miec czasu :/

Pozdro all.

Sysko okaze sie na bn ;)

Filc
8th April 2005, 05:35 PM
Ogłaszam że CW zostaje przeniesione na Nedziele(Sunday) na godzine 12 00. Prosze o odpisanie organizatora CW z clanu BoS czy taki dzień(godzina) pasuje.

TonyC
8th April 2005, 09:01 PM
Pasuje 12

5v5
ar czy ap??
I oczywiscie zadnych nowych członków sciagnietych specjalnie na cw :(.

Korozja
8th April 2005, 09:36 PM
Ja tam lubie ap, ale wiekszosc pewnie zadecyduje ze ar :/

Tylko zeby sklady szybko ustalic ( mnie pewnie pod uwage nie wezma :/ )

Xardass
8th April 2005, 11:22 PM
Ja tam bym wolal w sobotew o 10 ale jak chcecie bo w niedziele o 12 to ludzie do kosciola ida :D

Filc
9th April 2005, 02:12 AM
Niedziela 12 00 -ar (jedna gra). Niebierzemy nowych członków pod uwage.

Prawdopodobny skład WoLN:
1 Xsardass
2 Kraju
3 Some0NE
4 Skorpion
5 Partikos
Rezerwa:
Nanabanana
Mordar
007JB
Korozja
PanTypan

Gracze którzy niedadzą rady o 12 00 rozegrać CW proszeni są o powiadomienie o tym na Forum.

some0NE
9th April 2005, 02:18 AM
ja być ja grać :cool:

Kraju
9th April 2005, 02:41 AM
Filc zagraj moze jednak - z bos moze nie byc tak latwo;) jak z w czasie nieoficjalnego CW z BIA - za skorpa moze (nie bierz skorp tego do siebie) bo boje sie ze powiedza ze za ktrotko jest w WoLN, ale jak TonyC nie bedzie mial nic przeciwko to i bez ciebie wygramy:)
Przed klanowka proponuje powylaczac telefony, zamknac sie na klucz i udawac niezywego - wczesniej wypic kawe i dwa redbule, a noc przed dobrze sie wyspac (nie walic gruchy - niezaspokojony facet jest ambitniejszy i bardziej waleczny:)
aha i jaki jest sklad bosakow do CW ? (zeby mozna bylo przejrzec ich repki i zobaczyc co ktory potrafi)

Korozja
9th April 2005, 01:22 PM
Ja byłbym na pewno, tylko że pewnie nie zagram :/ .Pozdro dla całego WoLN oraz gl & hf :)

P.S: Moze by mirrormatcha spróbowac ?? :D

[BoS]Proncislaw
9th April 2005, 03:13 PM
Widze ze szukujecie sie do tego jak do prawdziwej WOJNY :D, glądanie naszych repków i wogule. A co do składu to jeszcze nie ustaliliśmy z Tonym, ale najprawdopodobniej zagra:
JA :)
Tony
Fenix
Zythaar_Cz
może: Phob, Richto, Schtynk

A najbardzie to mnie to rozbawiło :D:D:D :):):)
Przed klanowka proponuje powylaczac telefony, zamknac sie na klucz i udawac niezywego - wczesniej wypic kawe i dwa redbule, a noc przed dobrze sie wyspac (nie walic gruchy - niezaspokojony facet jest ambitniejszy i bardziej waleczny

I NIECH WYGRA LEPSZY!!! ...............Bos :D

Xardass
9th April 2005, 03:24 PM
Widze ze gostki z mojego klanu (nie wszyscy) za bardzo przejmuja sie zwykla CW :p. Ludzie potraktujcie to jak zwykly meczyk dla rozluznienia i bez tremy :D. Ale jak chcecie to wykorzystajcie propozycje kraju :p

Przecierz wiadomo ze We win :p a do skorpa to raczej nikt sie nie moze przyczepic bo chlopak zostaje u nas na stale :D

Kraju
9th April 2005, 03:32 PM
Osobiscie nie mam tremy a moje rady sa z przymruzeniem oka jakby ktos nie przyczail - i sie zeschizowal ze teraz to przegra bo gruchy nie walil ale mu sie gola pani nauczycielka przysnila i nic nie mogl poradzic ze zachlapal przez sen przescieradlo LOL
pozdro
grajacy w dote wszystkich narodow laczcie sie

Xardass
9th April 2005, 09:41 PM
Kto jutro nie przyjdzie na cw z naszego klanu dostaje bana bo bylo mowione o tym od dluzszego czasu i kazdy powinien byc poinformoawany a jesli ktos nie moze to powinien sie usprawiedliwic!!!!!!!!!!!! JUTRO O 11.30 KAZDY KTO JEST WYZNACZONY DO CW MA BYC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Korozja
10th April 2005, 01:26 AM
Tyle sie mowi o tym przejmowaniu sie cw (nawet ty cos dorzuciles xsar :D), a ja to traktuje jako zabawe :p .

Pozdro dla suck_my_rocket (qzyn :p ), bo jego motto to
"siła i honor" oraz calego woln i bos.

Filc
10th April 2005, 11:01 AM
Każdy się pefnie zastanawia dlaczego -FiLc- niegra w CW. Oto odpowiedz:
1.Moja gra niejest jeszcze "dobra".
2.Z tego co wiem nieumiem grać zespołowo.
3.W CW liczy się wygrana a nie staty a ja jestem "Fragerem"
4.PO CO MAM GRAÆ JAK I TAK WoLN JEST ZAWSZE GóR¡ :)

some0NE
10th April 2005, 11:59 AM
Filcu dobre dobre :] Ja myśle ze powinieneś pyknąć jako wodz nie liczy sie to czy wygramy czy nie liczy sie to ze stowrzymy zespoł który moze w przyszlosci bedzie nie do pokonania - jak juz nie jest tak teraz :] pozdro @LL

Filc
10th April 2005, 06:25 PM
Chciałbym przeprosić Partikosa. Niewiem czy mnie zrozumie, Poniewasz niezachowałem sie odpowiednio w stosunku do niego. Jeszcze raz przepraszam. Moge cię pocieszyć jednym, WoLn vs BoS (WINER WoLN).

TonyC
10th April 2005, 06:59 PM
Gratuluje wygranej

Byla gg

Kiedys mam nadzieje zagramy rewanż :)

Pozdro

5yn3k
10th April 2005, 07:11 PM
ej mam pytanko.....macie repka :D

TonyC
10th April 2005, 07:35 PM
Replay jak chcesz to u nas w Bos

FeniX`cK
10th April 2005, 09:14 PM
ojj na prawde good game!
najdluzsza dota jaka w zyciu gralem a jak sie przy tym spocilem ... w wiaderku 7 litrow potu ^^

jeszcze raz good game! I gratulacje wygranej ;]
(Czekamy na rewanch :> )

some0NE
11th April 2005, 03:25 AM
sorry za tego backdoora :] w zasadzie i tak by zdecha ta wieza ae sorry bo sie wkurzylsicie na mnie

Filc
11th April 2005, 10:32 AM
Chciałbym podziękować klanu BoS, za naprawde świetną gre. Myślę że rewanż będzie równiesz wspaniały jak ta gra.
Pozdro dla All BoS.

Filc
13th April 2005, 05:14 PM
Prawdopodobie rozegramy CW WoLN vs LgD. Myślę że to będzie Mega wyzwanie. Skład jeszcze niejest ustalony. CW odbędzie się w piątek o godz 20 00. Prosze odpisywać jak komuś niepasuje.

Korozja
13th April 2005, 06:45 PM
Jak w piatek to pasuje :D jak by bylo miejsce to sobie zagram ?? :p

Filc
13th April 2005, 07:31 PM
Skład do CW podam w temacie skład na CW.

some0NE
16th April 2005, 02:25 AM
coś mi nie pasuje wiem tylko ze wygralismy ale co to było ... walkover ????

FeniX`cK
16th April 2005, 10:06 AM
nie to nie byl walkower.
byla baaardzo dluga i wyrownana gra :D replaya mozesz zobaczyc na forum Bos-u prawie 2h gry :D

Filc
16th April 2005, 10:44 AM
Niestety CW między WoLN i LgD zostało odwołane(graczy z LgD było zaledwie 2). Niewiem czy to jest przyczyna. Drógiego terminu jeszcze niema.

kam
16th April 2005, 11:47 AM
rotfl nie mowcie ze wygraliscie jak nie bylo gry ... jak jest maly klan to nie zawsze jest te 5 osob i wtedy sie przeklada a nie walkower zebyscie sie cieszyli ze pokonaliscie lgd -_-

Filc
16th April 2005, 12:06 PM
CW zostaje przeniesione na inny dzień(Kam my nic niemówiliśmy że wygraliśmy).

kam
16th April 2005, 12:30 PM
some0NE napisał(a)
coś mi nie pasuje wiem tylko ze wygralismy ale co to było ... walkover ???? nie?

Filc
16th April 2005, 01:45 PM
Sorki Kam ale some0NE żle mnie zrozumiał i napisał troszke dziwnego posta. Nigdzie jusz nikt niepisze o o tej dziwnej CW.\
Jeszcze raz przepraszam

some0NE
16th April 2005, 08:39 PM
oni sa nie powazni jak sie umawiaja to niech nie walą w gumy bo ja np specialnie sie urwałem od laski i musialem sie wykrecac i klamac, natomiast Kraju specialnie sie z roboty zwolnil i albo sie bawimy w ciuciubabke albo jest walkover

16th April 2005, 09:38 PM
Ej a dlaczego ja nei mog grac CW? Zaslaby jestem czy co? :confused:

Filc
17th April 2005, 10:40 AM
Narazie grasz w 2-Składzie WoLN. Zobaczymy co czas pokarze i razem z Szamanami ustalimy czy zasługujesz swoją grą na 1-Skład.

17th April 2005, 12:11 PM
Ja chcialem powiadomic ze widzialem iz niejaki FightingElf( nie znam tego posranca) oraz Lukass organizuja turniej Doty. Nie mam wiecej informacji, ale moze warto sie zapisac i pyknac? :rolleyes:

Korozja
17th April 2005, 03:15 PM
Jakby co to Filcu juz nas zapisal :rolleyes: i chwala mu za to.
Szkoda tylko ze pewnie beda tylko pojedynki 4v4 :(

Pozdro dla all WoLN

Filc
20th April 2005, 12:08 AM
Mam prośbe do graczy którzy odwiedzają forum.
Niech podadzą termin treningu kiedy im najbardziej pasuje, i spubujemy wybrać taki termin aby wszystkim pasował.

Kraju
20th April 2005, 08:06 PM
Proponuje treningi codziennie o 21:00
p.s.
jesli trzeba to zawezic
to porponuje od poniedzilaku do piatku o 22:00
bede na 99%
pozdrawiam
p.s.
pewnie ze bym gral caly dzien ale mam tyre do 17 ktora sie ciagnie zawsze do 18 a potem musze dojechac do domu
wiec podalem realny termin i naczej nie moge,a weekendy zostawilem sobie tak na wszelki wypadek bo dota to nie cale moje zycie jak niektorych :)

Stworek
20th April 2005, 09:45 PM
Jesli o tych godzinach byl by trening jak Kraju napisal to ja bym nie byl ;/
Mi by pasowalo gdzies o 16-18 cos kolo tego

Filc
20th April 2005, 10:34 PM
Mi pasuje zawsze :)
Ale to chyba wszyscy wiedzą
Bardziej mi pasuje termin Kraju(22 00)

20th April 2005, 10:40 PM
Ja mam roznie z planem. Ale moze byc 21:30 bo o 21 ogladam NA wspolnej! Naucze sie wczesniej a potem czas na przyjemnosci i trening wiec proponuje 21:30

some0NE
21st April 2005, 02:28 AM
ja proponuje godziny wieczorne 20 21 22 termin to rosnie jak nie jestem u laski togram dote :] proste :]

Xardass
25th April 2005, 10:53 PM
W środe 26.04.2005 gromy cw z clanem SmoK. Prosimy o przybycie :) wszystkich klanowiczow ktorzy beda mogli przybyc w tym czasie :) Prawdopodobny sklad zostanie podany w "sklad na cw "

Terror_pl
2nd May 2005, 07:32 PM
Moze tak jak skołuje druzynke to zagramy cw????
Jestem szefem klanu EWF:)Klanu od pg,ale w dotke tez mozemy zagrac jakies cw:)Przynajmniej mozna by było cos spróbowac:)Tylko musze 5 zawodników znalesc co umia grac w dotke:)

Xardass
2nd May 2005, 08:20 PM
Spoko!! Jak znajdziesz gostkow to sie odezwij. Ustalimy termin itd. :D

Terror_pl
2nd May 2005, 08:50 PM
Spoko Xsardass.Jak bede miec druzyne w dote to sie odezwe:)))

3rd May 2005, 09:31 PM
ELo wszytkim ! Obejrzalem replay klanu ss z bia oraz dd i chyba znam ich podstawowa taktyke wiecej powiem naszym najlepszym graczom bo w koncu to oni bede grac z tymi kolesiami bo mysle ze my oraz oni psotkamy sie w polfinale lub finale :D ustalilem rowniez jakich hero powinnismy uzywac u undeadow i rowniez powiem to najpierw filcowi a oni napewno zastanowi sie nad moimi spostrzezeniami bo wkoncu to wodz :p podrawaim wszytkich a szczegolnie Filca, 2 starszych szamnow czyli kraja i somka oraz mlodszych czyli xsar i skopra oraz mojego super ziomka Synusia :p

Xardass
6th May 2005, 03:22 PM
Dzisiaj ma byc cw z War ale ja nie wiem czy bede. Poprostu chyba nie bede mial czasu. Chlopaki kto moze niech przylazi.

I jak by co GL & HF
POZDRO ALL :D

DarkRaziel
9th May 2005, 08:22 PM
Kiedy będzie jakiś trening w dote??

10th May 2005, 10:13 AM
Ja nie wiem kiedy bedzie trening klanu WoLN ale tez chcialbym wiedziec, bo wkoncu trening czyni mistrza !:D

Sivy
11th May 2005, 02:53 PM
wczoraj mieliscie trening ;p noi dupa pojechalismy Was :P

Kraju
11th May 2005, 06:33 PM
chcesz sparing - to zagramy?
a wczoraj to gralismy z jakims idiota co mi zajebal itemy i wybral snajpka na powazna gre - NEO-st (czy jakos tak) - u mnie na BN nie bedzie mial zycia noob z psiej kurwy
po drugie - nie wiem co odjebal filc ale dziwne ze sie nie zorientowales ze dobre 10 min siedzial silencerem w bazie
pozdro pochopnym

Sivy
11th May 2005, 07:00 PM
to nie moj problem ;p
ja mialem stworka ktory jest masthem i bjera ;p wiec tak sie nie podniecaj tymi swoimi :P

a spara nie zagramy mozemy zagrac za to CW :P takie oficjalne ze CW a nie zaden spar :P

Xardass
11th May 2005, 07:59 PM
Kiedy gramy War vs WoLN?? Kurde czemu nikt nic nie pisze?? Ustalacie termin a nie mowicie kiedy gramy :/ plz niech ktos napisze kiedy i o ktorej oke??

Kraju
11th May 2005, 08:26 PM
prosze aby pierwsza piatka potwierdzila ze bedzie mogla zagrac w sobote o 24:00
gadalem z WAR wstepnie - jak wszyscy beda mogli to z nimi umowie

p.s.
a ty xsardass masz uruchomic skype

EDIT: kurwa - ja nie moge w weeekend - jade do szfabow - sry
bede sie staral umowic w tygodniu zeby nie przeciagac albo na nastepny weekend bo z tego co wiem to oni tylk ow weeekend moga

Kraju
11th May 2005, 08:29 PM
dla mnie oficjalne CW to turniejowe a kazde inne to sparing
chyba tez nie masz ochoty czekac na zakonczenie fazy grupowej wiec czemu nie - grajmy

11th May 2005, 08:34 PM
Kto jest w podstawowej 5 bo ja nie wiem :P

NIE SPAMUJE tylko sie pytam wodza :P

p.s. No to fajnei, ja tez tak zrobie(kraju wie o co chodzi :P)

Xardass
13th May 2005, 09:02 AM
Mi w sobote pasi, ale nie o tej godzinie. Nie mozna by zrobic tego troszke wczesniej tak gdzies o 22 albo 21?? I jak Kraju nie mozesz grac to przeloz na nastepny weekend w piatek albo sobote jesli sie zgodza :D.

Kraju
13th May 2005, 10:07 AM
Probuje umowic cw z war na 21/05 czyli przyszla sobote - niech bedzie 22:00 - ale to juz Filc bedzie ustalal bo STARY DOBRY WODZ WROCIL. w miedzyczasie mam nadzieje ze Filc umowi z SC.
No i fajnie by bylo gdyby podstawowy sklad czesciej bywal wieczorami - some0ne gra w wow ale wystarczy ze zadzwonie i jest - a co do ciebie xsardass - szkoda ze jak zaloze priv i jest malo ludzi to nawet chwili nie posiedzisz zeby mozna bylo zebrac ludzi do gry tylko tak jakbys siedzial na szpilkach - zaraz lecisz do innej gry - i nie zalaczasz skype - myslalem ze juz sie nie gniewasz.
Jak nie bedziemy trenowac wspolnej gry i nowych kombiacji hero to z war nie wygramy ani z nikim innym - i treningi powinny odbywac sie codziennie wieczorem spotanicznie a nie po wczesniejszym uzgodnieniu na forum z dwutygodniowym wyprzedeniem.
pozdro
p.s.
dzisiaj jeszcze bede na bn gdzies do 20-21 a pozniej pojawie sie w poniedzialek lub wtorek

Xardass
13th May 2005, 09:36 PM
Jesli sie klucicie i na przyklad FiLcu wychodzi bo mu cos nie pasi to i ja wtedy ide i gram w inna dotke. Ale tak wogule to sobie nie przypominam zebym tak ostatnio robil jak to kraju napisal: ze jak nie ma skladu to ide grac w inna dote.
A co do skype: to ostatnio nie mialem kiedy zalaczyc bo to bylem w innym teamie, to bylem hostem, itp. I sie nie gniewam za to co kiedys powiedziales.

Xardass
28th May 2005, 09:23 AM
Dzisiaj (Sobota) gramy cw z War. Mam nadzieje ze wszyscy co sa wyznaczeni beda bo tak jak slyszalem przegrywamy 1:0. Wiec musimy im dokopac i wygrac te 2 mecze.

Kraju
30th May 2005, 08:31 PM
widze xsar ze ci nie wytlumacze ze dogrywke gra sie dopiero jak w tabeli klany maja po tylesamo punktow - czego nie da sie stwierdzic dopoki nie zagramy z sc

Xardass
30th May 2005, 11:20 PM
Ej ale to mielismy grac przeciez z war w sobote. Przeciez z nimi tak jakby ne ma byc rewanz tylko od nowa mamy grac (przegrywajac 1:0). A zreszta to nie wiem nie bede sie klocil jak nie jestem pewien. Z sc zagramy to sie wszystko okarze :]

some0NE
4th June 2005, 12:19 AM
witam ponownie ktos tesknil ???

Filc
8th August 2005, 06:15 PM
Propozycja niedoodzucenia. CW New WoLN vs AgL. versia doty do ustalenia.

K_M_C
8th August 2005, 06:19 PM
Sądze ze jednak propozycja do odrzucenia :P a powaznie to nie wiem czy bedzie WoLN czy w koncu nowy klan ... ja narazie nie moge grac bo mam cos zje** i siedzac i nudząc sie w domu w brzydka pogode mysle nad jakąs nazwa i wygladem taga.