View Full Version : Dyskusja Ogólna
Filc
3rd April 2005, 10:48 AM
W tym dziale będą zamieszczone nasze wszelakie dyskusje o grze WarCraft 3.
Filc
4th April 2005, 09:48 AM
W ostatni mi czasie zauważyłem że niektórym z graczy klanu WoLN niepodoba sie ranga jaką im przydzielam. Niestety ja uwarzam że w klanie musi panować jakiś porządek, i każdy gracz musi się wykazać wiekszym zainteresowaniem ze swojej strony Clanem.
Kraju
4th April 2005, 01:07 PM
Ze swojej strony uprzedzam ze nie bede poblazliwy.
Nie tylko skill sie liczy ale tez - czeste bywanie na BN oraz cos co sie ksieguje jako "inne zaslugi dla klanu":)
Za powyzsze awansuje.
A teraz mniej przyjemna czesc - za co degraduje:
1) za glupie klotnie o kolor (***e czy co ze na kolorkach tak bardzo im zalezy?)
2) za quitowanie - norma ze degradacja
3) za naprawde debilne granie (Filca czasami mam ochote zdegradowac;) bo dba tylko o wlasna dupe w czasie gry ale luz trzeba o tym pamietac jak sie z nim gra i jest spox bo to sklled palyer(pozdro filc)
4) Jak ktos mowi ze koniecznie musi byc w sentinelach - wiec ja robie rejoin zeby sie z kims tam na miejsce zamienic (dla zrownowazenia skladow) a jak wbijam sie do poczekalni znowu to widze ze lechu jest juz u sceurga bo mu sie w miedzy czasie zmienilo - jak ktos ma tak robic to niech odrazu napisze ze musi grac ze mna i filcem) a nie pisze ze w sentinelach
5) jak mam kiepki dzien;)
Filc
4th April 2005, 03:15 PM
Ale mnie kraju zaskoczył takim postem :). Ten post powinien być na pierwszym miejscu postów miesiąca. Super Kraju(Właśnie za to ma Szamana). Plz więcej graczy o wypowiedz w stylu kraja. Pozdro dla BIA,OVP i oczywiście całego WoLN.
Kraju the best :)
Stworek
4th April 2005, 07:31 PM
Narszcie jest forum :D (jak ja sie ciesze :p )
Ale co to ma byc ze nikt sie nie udziela na forum?? (3 osoby jedynie;/ )
Ps.Rejestrowac sie i gadac!!:p
Stworek
7th April 2005, 06:42 PM
Mam problem nie bedzie mnie teraz tak czesto na bn ;/
Bede moze na 1 godz na bn dziennie albo w cale.
Najczesciej bede na bn w soboty!! a w tygodnju to tak jak powiedzialem 1 godz dniennie albo w ccale;/
Korozja
8th April 2005, 11:54 PM
Ja zawsze bd Piatek, sobota, niedziela i wtorki oraz czwartki od 17-19 + wyjątki :D
Filc
9th April 2005, 02:17 AM
Pefnie się domyślacie kiedy możecie zastać wodza WoLN na BN oto odpowiedz: Od poniedziałku do piątku od godziny 16 00 do godziny 24 00. W weekend jestem cały czas(prawie).
Filc
9th April 2005, 02:27 AM
mam prośbe do wszystkich odwiedzającyh to forum. chciałbym znać wszystkie polskie(zagraniczne) klany które grają only Dota.
Prosze by kazdy Wudz takiego klanu napisał posta o swoim klanie i członkach klanu. To jest bardzo dla mnie warzne.
some0NE
9th April 2005, 02:42 AM
Filc ale zapodajesz byki w postach :] .. ale spox ważne, ze każdy sie rozczyta i kapuje o co biega ...
Ja często bywam na BN ale dokładnych godzin nie podam bo nie da sie tego tak określić. Zazwyczaj siedze wieczroami ale rano tez jestem, oraz jak tylko jest jakiś dzień wolny to chętnie odpalam W3 i zapodaje DOTE !!!:p
some0NE
9th April 2005, 02:47 AM
musze zauwazyć że sie forum rozrasta z dnia na dzien z godziny na godzine :] pozdro all z nad wiłsy a dokładnie z kraka
Filc
9th April 2005, 09:59 AM
Przepraszam all za błędy w postach ale jestem DYZLEKTYKIEM. Ja niemyśle przy pisaniu o błędach. Pozdro dla some0NE :)
Filc
9th April 2005, 06:02 PM
W końcu jestem w swoim Room. przez 3 dni miałem komputer u siostry, a więc niegrałem dużo(only 10h). Teraz Wódz bedzie zawsze.
Korozja
10th April 2005, 01:30 AM
Jak ty grasz 10 h to co ja mam powiedziec :confused: . Przez moje rodzenstwo (ktorego nie pozdrowie :p) ja max gram 3h czyli czasami nie cale 3 dotki :( . I jak ja sie mam rozwijac :/
Filc
10th April 2005, 10:55 AM
Proponuje podać jakiś nowy temat rozmowy w tym dziale, Niech każdy pomyśli i podaje pomysły w formie postu.
Korozja
10th April 2005, 03:05 PM
Wydaje mnie sie ze moze kazdy powiedzial by dlaczego lubi dote i co wniej lubi (hero, itemek etc.) i po co gra :p . Jak macie inne pomysly to rzucac pls.
Kraju
11th April 2005, 03:53 AM
w postach widze ze sie przewija cos o backdoor
czy to sie tyczy CW?
o co chodzi ?
backdoor jak i blokowanie creepow to malo profesjonalne - pamietam jak chen poszedl razem z fala zblokowanych i neutralnych nawruconych creepow - a gralem nerubianem i akurat trafilem tuz obok DD - i go w dwoch ruchach pojechalem - nie zdazyl nawet purge na mnie walnac LOL a pugna zweszywszy kupe kasy zaraz sie pojawila i w 3 sekundy 100 creepow rozwalilismy - kupa kasy i exp w chwile - pozdro dla wszystkich co graja chenem w ten sposob:)
Filc
11th April 2005, 03:40 PM
Myślę że każdy player chciałby wziąść udział w CW. Niestety Jako wódz niepozwole wystąpić graczą mało doświatczonym. CW to wojna o najlebszy Dotowy klan w Polsce(Na ¦wiecie). Wygrana z BoSami to tylko jeden krok do ¦wietlanej przyszłości naszego klanu. Teraz mam prośbe do graczy którzy są NEW a chcą wziąść udział w CW. Musicie pracować nad sobą, ćwiczyć nowe techniki, grać all Hero. Pamiętajcie Wódz widzi wszystko to co on chce, nie to co wy chcecie.(W tym momencie jestem bardzo stanowczy).
Klan WoLN ma wyjściową 5. Zróbcie wszystko by ta 5 się zmieniła.
Powodzenia.
Filc
12th April 2005, 05:17 PM
Mega problem. Ja wiem że on chce rozwalić nasz klan. ja nikogo na siłe nieczymam, (Wiem że dużo osub niejest zadowolona z mojego WoDzowania). Cięszko mi bedzie patrzeć jak WoLN się rozpada, Ja mogę sam zostać w tym klanie. Nigdy niepozwole by niejaki FightingElf zniszczył wszystko czego się dorobiłem na W3.
Korozja
12th April 2005, 06:01 PM
Ja na razie nie mam zamiaru odchodzic :D zostane najdluzej jak moge (bd robli new clan z qmplami sorq ale nie teraz) bo nia mam sie dzie podziac :D
Filc
15th April 2005, 03:21 PM
jako wódz WoLN zapisałem nasz klan na turniej Doty. Skład jeszcze niejest ustalony, ale będziemy mieć malutki problem bo turniej jest organizowany 4v4.
Kraju
16th April 2005, 10:48 AM
jest jakas nagroda w tym turnieju ???
kto go organizuje ?
moze ktos kto ma akurat 4 dobrze grajacych ze skypem na uszach - pierdole taki turniej - gdzie wszystko bedzie pod organizatora ustawione - niech odrazu oglosi ze wygral a nie pierdoli o jakims 4/4
nie lepiej grac CW jak do tej pory ? - jak ogramy wszystkich to i tak bedzie wiadomo kto rzadzi:)
A co z tymi nieslownymi noobkami z Lgd ?
Za niedotrzymanie slowa kara musi byc - wg mnie najlepsze bedzie tymczasowe wstrzymanie CW z nimi - dla mnie sa niewiarygodni - niech zagraja z innym klanem a dopiero potem poprosza nas zeby im dupe sklepac hehe
pomyslcie o powyzszym
zwlaszcza filc - wez sobie wszystko co napisalem do serca
dziex
pozdro
Filc
16th April 2005, 10:59 AM
Zapomnijcie o sprawie CW WoLN vs LgD. Są warzniejsze rzeczy do zrobienia. Ja jako wódz musze znaleść słabsze klany do CW żeby każdy gracz z naszego klanu sobie zagrał. Mam prośbe do najlebszej piątki:
Xsardass
Kraju
Some0NE
Skorpion
-FiLc-(sorki że sie wyrózniam jako najlebszy)
Musimy pracowac nad swoim zgraniem.Gdy przyjdzie sie zmierzyć z jakimś Maga klanem żebyśmy byli gotowi.(Zła wiadomość Xsardass powiedział że mu sie Dota znudziła).
Filc
16th April 2005, 11:01 AM
W niedziele o 12 00 pierwsza piątka ma się stawić na kanale Clan WoLN. Zagramy dwa mecze treningowe.
Kraju
16th April 2005, 11:27 AM
a co do znudzonego Xsardassa - co za noobek - jak mu sie znudzilo to niech napisze ze juz nie gra i sie z nami zegna oraz co naturalne, ze tylko sporadycznie bedzie wpadal na BN.
A tak to co ? jak mam to rozumiec ? Znudzilo mu sie ale jest codzienne - o co mu chodzi ? zeby go prosic ? zaplacic ? pisac ze jest niezastapiony ? jak ma problemy z ego to niech idzie do psychologa.
Bez urazy xsar ale nie lubie trzczego gadania.
pozdro
Filc
16th April 2005, 01:48 PM
Razem z TonymC pomyśleliśmy o 2-składzie naszych klanów. Będzie zorganizowana CW drógich składów.
WoLN:
Nanabanana
Partikos
mordar[pl]
skap-lama
007JB
Kraju
16th April 2005, 03:10 PM
genialny pomysl - oczywiscie nie ma zadnych chwilowych migracji miedzy pierwsza a druga "liga" - zwlaszcza w dol.
zycze szczescia
some0NE
16th April 2005, 08:44 PM
ze zgraniem to jest dobry pomysl moze tak 2 sklad na 1 ? bez zadnych emocji tak dla zrownania poziomu :] zgrania ale cos czuje ze sie pozabijamy :] hehehe
Xardass
16th April 2005, 11:11 PM
NIE no zdloni jestescie. Powiedzialem ze mi sie dota nudzi ale to nie oznacza ze juz wogole nie bede gral. A tak wogole jak to napisal kraju ze noobek jestem :p to po co wam taki noobek jak ja na cw. I tak wogole to nie chodzi mi oto zebyscie mnie prosili itd. Poprostu w warcrafta gram juz troche za duzo i mi sie nudzi powoli.
A jesli chcecie to mozecie mnie wywalilc z klanu. I tak juz coraz mniej bede gral. Przezucam sie na diablo. Ale w warca tez ebde gral z kumplami :D
Xardass
16th April 2005, 11:14 PM
CHCE ZREZYGNOWAC Z SZAMANA PONIEWAZ TERAZ CORAZ MNIEJ BEDE NA WARCU I NIE BEDE RACZEJ DUZO ROBIL DLA KLANU.
17th April 2005, 12:41 AM
Yo, yo , yo dla wszytkich ziomków!
Uwazam ze froum to swietny pomysl i wszyscy co chca sie zaangazowac w dzialalnosc klanu WoLN powinni tutaj wpadac i pisac co mysla o klanie o CW o wodzu i innych klanowiczach oraz o grze. Pozatym chcialem zapytac czy nasz klan to tylko Dota jest czy cos innego, bo ja uwazam ze klan Wc3 to klan potrafiaycy grac PG, ale ja sam nie jestem w to dobry wiec lepiej ostanmy przy Docie<rulez>:D
Chcialem sie tez zapytac dlaczego jestem dopiero 7 graczem w klanie, co robie zle ze jestem w II sqadzie? Choc nie zalezy mi na tym by byc w pierwszym, bo najwaznijesze jest BY NASZ KLAN SIE ROZWINOL I DOSZEDL PO ZWYCIENSKIE TROFEUM Dota Master Clan :cool: Bylo by cool
POZDRAWIAM wszytkich ktorych lubie z Waram, a szczegolnie:Synek, Nanabanana, Someone, Filc ,Rizzy, Kraju ,Xsardass i Kisiu :P
Moje gg:4390443 zapisac sobie
some0NE
17th April 2005, 02:53 AM
dzięki za pozdro Parti :] obadaj gadu bo cos Ci wyslalem :P ok ide spac bo juz pozno pozdro All
Kraju
17th April 2005, 05:37 PM
1) i widzialem ze w propozycji skladu do CW z Lgd nie ma someone'a - mimo ze nanababanana jest moim przyjacilem z reala to uwazam ze sklad powinien byc inny. W czasie gry w 100% wiem ze moge polegac na someone, a jak gram z nanababanana to sie zawsze zastanwiam czy wyjdzie nam ta akcja czy nanababanana cos odjebie. Z reszta nana walna focha ze go zdegradowalem na chlopa za strasznie kiepska gre jak byl zbakany - nie wnikam czy ktos jest chory, pijany, nacpany - jak slabo gra to nalezy sie kara i juz.
2)Proponuje takze wprowadzic rade szamanow gdzie tylko przy kworum i wiekszoscia glosow mozna kogos zdegradowac lub promowac.
3)Proponuje takze aby szef+szamani to byla pierwsza piatka a 5 siepaczy druga - reszta chlopy - i bedzie wszystko jasne.
pozdro
p.s.
trenujcie, czytajcie www.dota-allstars.com oraz inne fora - ogladajcie repki lepszych od was i jeszcze raz trenujcie zamiast sie zastanawiac dlaczego kogos nie ma w tym czy innym skladzie
Filc
18th April 2005, 02:53 PM
Nowe tematy na rozmowy będą o:
1. CW- Z kim chcecie grać kolejne CW (1-skład, 2-skład). Szamani zaproponują skład na CW.
2. Siepacze zastanowią się którego gracza z peonów można promować na siepacza.
3. Szamani zastanowią się którego z siepaczy można promować na szamana.
Kraju
18th April 2005, 06:03 PM
1) zagralbym CW z BIA bo fajne z nich chlopaki ale nie maja z nami szans
potem z OVP bo jak lespi do Agl poszli to nie wiem czy ten klan jeszcze istnieje, a jak jest to lanie murowane
na koniec zostawiam Agl - bedzie trudno bo oni ze skypem na uszach graja - i uwazam ze bardzo dobrze.
2) someone ma racje - trzeba grac sparingi - najlepiej miedzy soba - no ale byloby chyba zbyt pieknie zeby codziennie o 20:00 10 z woln na trening sie stawialo
nie bojcie sie chlopcy swoich glosikow i odpalajcie skype :)
majac lepsza komunikacje mozna w czasie gry podpowiadac jak grac zeby wygrac
pozdro
trenujcie, trenujcie i jeszcze raz trenujcie .... :)
Filc
18th April 2005, 08:20 PM
Postanowłem że kolejne CW jakie zagramy będzie z klanem OVP(Poniewasz myślę że BIA niepodejmie się tego wyzwania).
*Przewidywany Skład na CW jeszcze niejest ustalony
(propozycje składu prosze podawać w temacie Skład do CW).
some0NE
18th April 2005, 10:44 PM
ja odpalam skype albo teamspeaka mi to obejetne
zaraz zainstaluje hehe do usłyszenia kraju :]
some0NE
18th April 2005, 10:59 PM
Kraju napisał(a)
1) i widzialem ze w propozycji skladu do CW z Lgd nie ma someone'a ....
spox Kraju daj innym sznase zagrac :] na CW ja nie musze miec duzo fragow zeby byc dobrym playerem niektorzy mysla ze jak ktos ma ownage czy god like to juz nie wiadomo co a dostana jakiegos padalca to zaraz repick bo nie umieja nim grac ... i to sa nooby wlasnie bo tylk jednym porafia grac :] a chodzi o to zeby tak grac zeby team wygral a nie fragi 16:0 dorosnijcie chlopaki z klanu to sie tyczy mordara ktory mial najwieksze ale bo on wlasnei mysli jak noob a noob w teamie = porazka w grze, wiec niech sie nie dziwia wszyscy jak mam malo kill a jestem szamanem ...
i powinienem byc jak maszyna do zabijania.. moge byc tylko bede stosowal taktyke dobijania i zakradania sie a to jest typowo noobowskie posuniecie sorry tak ja mysle i wlasnei to napisalem
Filc
19th April 2005, 10:30 PM
Dzieki wielu rozmowom z (Master Xsardass) oboje zrozumieliśmy że jesteśmy bardzo związani dzięki bn(Z czego się bardzo ciesze).
Razem szliśmy przez te cięszkie chwile, pokonywaliśmy wiele trudności, czasem cierpienie. Dziś mamy własny klan w kórym są bardzo fajni i sympatyczni gracze(Kraju,Some0NE,Partikos,itp).
"Jeśli my przetrwamy przetrwa wszystko"
Filc
22nd April 2005, 05:48 PM
W końcu kiedyś trzeba było zrobić porządek na naszym forum :)
Prosze wszystkich o niezaśmiecanie niepotrzebnymi postami, tylko jak jest jakaś sprawa to pisać na ogulnym forum clanu WoLN.
*W każdy piątek będe robił porządki klanowe
25th April 2005, 11:51 PM
Siemka wszyscy z klanu WOLN! Jutro pisze test gimnazjalny i licze ze klanowicze bede trzymali za mnie kcuki! Dajcie cos od siebie to napewno lepiej napisze ! ! !
Z gory THX
Xardass
26th April 2005, 09:39 AM
Ufff dobrze ze rano wtalem to i zdarze cos napisac :D Partikos wiem ze dobrze napiszesz ten egzamin bo dzieki wam mam 2 dni wolnego :D trzymam kciuki i GL HF.
P.S. Sry chlopaki ze wczoraj wyszedlem, ale coz poradzic jak sila wyzsza dziala :p
Filc
26th April 2005, 04:21 PM
:D Postaraj sie. Cały klan WoLN wieży w ciebie. Minimum masz uzyskać 80 punktów :).
5yn3k
26th April 2005, 08:31 PM
80 na 300 xD joke ja i cale BIA tez trzyma ze ciebie kciuki ale nie tylko za ciebie takze za mediwha i za wszystkich 3 gimnazjalistow grajacych w w3 :) a szczegolnosic w dote (mam nadzieje ze za rok tez bedziecie trzymac kciuki ale za mnie xD)
Filc
30th April 2005, 12:43 PM
Ustaliłem termin meczu turniejowego z klanem B0S. Odbędzie sie on w poniedziałek o godz 20 00.
Filc
30th April 2005, 12:54 PM
Ustaliłem że mecz turniejowy pomiędzy WOLN i WAR odbędzie sie
06.05.2005. Jest to piątek o godz.20 00
Filc
2nd May 2005, 12:10 PM
Ja chciałem bardzo przeprosić niektórych uczestników Klanu.
Chyba wszyscy wiedzą o kogo chodzi ale dla przypomnienia:
Skorpion,Partikos,Skap-lama,Dark-thief,chieftain.
Postaram się aby więcej takie sytuacje się niepowtóżyły.
PLZ Szamanów o nierobienie zmian w klanie przed skonsultowaniem z wodzem.
Cool przperosiny przyjete, ale o co chodzi? Moglbys wytlumaczyc Wodzu ?
Filc
2nd May 2005, 07:06 PM
Ta sprawa dotyczy ciągłego treningu pierwszego składu WoLN.
Niekiedy nawet członkowie naszego klanu sa kickowani z gry.
Jest mi bardzo głupio za takie nieporozumienia.
Chciałbym jak najdalej dojść w tym turnieju(ale chciec to nieznaczy muc).
Jeśli niewyjdziemy z grupy nic wielkiego się niestanie,
ale ucierpi reputacja naszego klanu. Więc jakby każdy gracz WoLN zrozumiał to co chce wam przekazać myśle że WoLN było by na szczycie podium.
Pozdro dla best friends Xsardass and ex best friends partikos
Dzieki za pozdro i za yjasnienia Filcu. Dlaczego jestem ex? cos zrobilem nei tak ? :P
Xardass
2nd May 2005, 09:14 PM
Spoko FiLcu ja tez chce zeby nasz klan szedl caly czas do gory i zebysmy wygrali ten turniej :D a przynajmniej wyszli z grupy. Nie jestesmy jeszcze perfekcynji :p ale moze sie uda :D.
Do frienda Partikosa : to ex to chyba znaczy next :p
Dzieki za pozdro moj best friendzie filcu i nawzajem. (oczywiscie i dla reszty klanowiczow :D).
chief
3rd May 2005, 12:06 PM
mnie nie musisz przepraszac ja rozumiem ze musicie trenowac i sie zgrac a przy okazji jesli gram przeciw reprezentacji wiecej sie ucze bo jakbym gral tylko z najlepszymi to nic bymsie nie nauczyl a tak to gorsi playerzy ucza sie i to jestdobry trening dla wszystkich:] mnie tylko irytuje troszke nomode ale da sie przezyc :P
Siemanko! Gralem Cw i choc duzo zjebalem i ogoleni zjebalismy(hoc nasza wygrana) to chcialem powiedziec ze dziekuje chlopaki za to Cw, bo gra z wami to przyjemnosc i nie trzeba duzo pisac bo swietnie sie rozumiemy:cool: mam nadzieje ze bede gral rowneiz w nastepnych Cw, bo chce razem z wami wygrac ten turniej !!!
some0NE
4th May 2005, 01:30 AM
Partikos napisał(a)
(hoc nasza wygrana)
LUDZIE S£OWNIKI WESCIEEEEEE :]
TonyC
4th May 2005, 01:58 AM
Buhahaha i kto to mowi :D
LUDZIE S£OWNIKI WESCIEEEEEE :]
some0NE
4th May 2005, 02:49 AM
Ale z Ciebie lol nawet nie szczaiłes ze to specialnei jest napisane ale gj ze zauwazyłes muahhahahahahhahahahahhahahahaha
są ludzie i są parapety :]
Terror_pl
4th May 2005, 09:53 AM
Mam pytanko mógłbym z wami kiedys w dotke sobie popykac???BO juz dawno nie grałem a z noobami mi sie nei chce grac:/MOje acc to _terror_,Napiszcie kiedys jak bedizecie grac w dotke to tez chetnie zagram:]
Xardass
4th May 2005, 09:59 AM
Spoko terror. Jak kiedy bedziemy mieli grac to sie odezwe. Tylko sie nie poducz naszej taktyczki :p (joke) :D
Xardass
4th May 2005, 10:21 PM
1. Wyjebalo mnie z klanu.
2. Skorp spierdolil bo sie na mnie wkurwil (sam zaczol)
3. Nie wiem co dalej bedzie.
Streszcze jak to sie stalo :
Kiedy wyjebalo mnie z klanu wszedlem na nasz kanal a skorp zdjal mi opa. No to ja wszedlem na swoj drugi nick na ktorym mialem opa (Dj_Szyman) zdjalem mu i go kicknalem (tak dla zartow jak i on mi zdjal opa). To skorp sie wkurwil i odszedl z klanu.
Terror_pl
4th May 2005, 11:30 PM
Napisz mi kiedy moge z wami w dotke pograc a chetnie dołacze do gry:]Skad mozna dotki sciagnac bo nie mam wszystkich mam 5.84c i 6.06:/
Terror_pl
5th May 2005, 08:50 AM
O której wtedy dzisiaj zagramy dotke????Albo kiedy zagramy i o której:D:D
Xardass
5th May 2005, 01:43 PM
Nie wiem. Pograc mozemy jak bede na bn i ty bedziesz, jak by co to mam cie w friendlist). A co do cw to narazie musimy poczekac bo mamy male problemy w klanie. Jak wszystko sie ustabilizuje to sie pomysli o cw. :D
Filc
5th May 2005, 05:21 PM
[Przepraszam]
Musze wam wszystko wyjaśnić za (jak dla mnie) strasznie długą nieobecnośc. Zaczne od samego początku....... W naszym miasteczku kradną kable telefoniczne a ja niestety mam internet z Neostrady. Gdy grałęm kolejną fajną gierke z moimi qull friends
ok. godz. 23 31 w poniedziałek zgasła lampka na modemie :(.
Wielkie sorki za taką długą nieobecność.
"chyba wszyscy wiedzą że bez war3 nieda się zyć"
-SkorpionPL-- ja niechcem nic złego powiedzieć ale powinienem.
(Good Player but .......)
Xsardass- gdy wszedłem na bn bez spojrzenia na forum pomyślałem ......... myślę że to wszystko się wyjaśni.
Wielkie THX za wyrozumiałość.
Pozdro dla all my friends.
Terror_pl
6th May 2005, 09:40 AM
Xsardass szepnij dzisiaj jak bedziecie grac dotke to ja chetnie z wami zagram:]Napisz do mnie bo dzisiaj to raczej od 12.00 bede non stop na xpamie:]
Xardass
6th May 2005, 10:00 AM
Do FiLca: wywalilo mnie z klanu i czekalem na ciebie zebys znow mnie przyjal do WoLN'u. Sry za klopoty.
Do Terrora: ok jak bede to szepne i cos zawsze pykniemy :]
Terror_pl
6th May 2005, 03:58 PM
Chetnie z wami nieraz w dotke pykne:]
Hehe nie, a ja sie dziwilem czemu Ci nie bylo przez 3 dni a tu prosze ktos zajebla kabel :D . Mam nadzieje ze juz jest ok bo klan bez czynnego wodza to martwy klan!
Xardass
6th May 2005, 07:28 PM
Ej chlopaki czy tej dzisiejszej cw nie daloby sie przelozyc na sobote albo jakis inny termin?? Jak chcecie to grajcie ale mnie nie bedzie dlatego mowie ze mozna by przelozyc ale nie wiem jak clanowi War pasuje i wam.
Dzisiaj gralismy cw z klanem War przegralismy 2 runde i 2 klanowiczow mowi ze odchodzi jeden jest wkurwiony a jeszcze jedenemu jest przykro bo robil to co mu kazano ale i tak go zbesztano. Chcialem prosic by nikt nie odchodzil oraz by w naszm klanie panowala zgoda a nie nienawisc !!!
Filc
7th May 2005, 01:00 AM
"Niechciałem wiele"
Dota mnie uzależniła, i doprowadziła do stopnia załamania.
W moich oczach jestem przegrany.
-FiLc- RIP
I never walk alone
FightingElf- Niespoczne dopuki niewymierze sprawiedliwości.
My only wish is just fly....
I love Dota and I play till the and. (.e. .c.) Pasword
Xardass
7th May 2005, 02:25 PM
FiLcu kurde co ty robisz?? Ze przegralismy jedna cw to nie znaczy ze inne przegramy!! Kurde nie wiedzialem ze jak udupimy to sie zalamiesz :p Ale jak Ci przejdzie i przemyslisz wszystko to mam nadzieje ze wrocisz. Bo WoLN to POTEGA :p
Pozdro dla FiLca bo on nas nie zawiedzie :D
Zawsze bedziesz wodzem WOLN i nie zalamuj sie!!! Dota to nie wszytko, mecz to nie wszytko, turniej to nei wszytko i war3 to nei wsyztko wiec sie uspokoj !!! Wracaj i poprowadz WOLN ku wygranej !!! Prosze...
Terror_pl
7th May 2005, 04:47 PM
Chłopaki kiedy nastepna dotke gramy????
Xardass
7th May 2005, 06:20 PM
Partikos ty to potrafisz pocieszyc czlowieka :p
Terror: no kiedys tam pykniemy abys byl na battlenecie
Kraju
7th May 2005, 06:23 PM
przegrana bitwa nie oznacza przegranej wojny :) pamietajcie o tym !
Xardass
7th May 2005, 06:27 PM
Kraju co sie z toba dzieje?? Parti napisal mi dzis ze dostales bana na bn. Mozesz ty wogule wchodzic na w3 wodzu?? :p
Sorry ale ja nigdy nei bede sie zwracal do Kraja wodzu poniewaz przywiozalem sie DO Filca i mam nadzieje ze wroci( bez obrazy Kraju ale uwazam Cie za dobrego szamka a nie Wodza)
DarkRaziel
7th May 2005, 10:12 PM
To moj pierwszy post w tym klanie.Niestety zawiodłem sie na klanie WOLN!!!!!!!:( Co to ma byc qrwa.Wytłumaczcie mi. U nas w klanie są tylko jednostrzałowcy czy co!!!!!!!!!!!1 Jedna pzregrana w cw i juz Panic Big Panic.Qrwa no wiecie co zawiodłem sie na was.Klan jest The best i wogule atomsfera była super ażdo tej pory.Nie sądziłem ze coś takiego może się stac!!!!!!!!!!!!!!!!Nasz sensey,góru Wódz odchodzi z własnego klanmu z własnej woli i to dotego z głupiego powodu.
FILC PRZEMY¦L SWOJ¡ DECYZJE I WRÓÆ DO NAS BO RAZEM JESTE¦MMY SILNIEJSI.MO¯E BYÆ NAS WIELU ALE WÓDZ MUSI BYÆ TYLKO JEDEN.
DarkRaziel
7th May 2005, 10:13 PM
FILC TO BY£A KATASTROFA kLANOWA PIERWSZEJ INSTANCJI.sPRAWA NARODOWA. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
Terror_pl
8th May 2005, 01:46 AM
Przeykro mi ze wasz wódz odszedł z klanu:(((Mam nadzieje ze wróci a jak nie to bedziecie mieli lepszego wodza od filcu.
Filc
8th May 2005, 02:37 AM
Wielu z was uważa że jestem idiotą, kretynem, debilem. Tak właśnie jest. Jaki mądry gracz odszedłby z własnego klanu ?
-FiLc-
Ja niemam nic na swoją obronę
I pomyśleć że wszystko przez niego.....
Xardass
8th May 2005, 10:36 AM
Ja uwazam ze niektore sprawy trzeba zrozumiec i uwazam ze klan WoLN juz dalej chyba nie ma sensu. Nie wiem jak chcecie mozecie dalej w nim byc, ale ja postanowilem odejsc bo to narazie nie ma sensu. Rozmawialem z FiLcem dlaczego odszedl itp. i mysle ze drugi raz nie bedzie mu sie chcialo wam wszystkim tlumaczyc.
Terror_pl
8th May 2005, 11:47 AM
No to wtopa:/Zamiast wiecej klanów miałobyc na xpamie to jest coraz mniej,co co chwilke jakies sie rozpadaja:/
FIlc a powiedz co z turniejem i co mamy ze soba zrobic? Bo ja nie wiem.... Jestem zalamany, bo jak wodz mogl odejsc to teraz sie wszytko sypnie.... a akurat gramy ten turniej i wychodzimy z grupy i co mozemy dlaej zrobic bez Ciebie??? Filc prosze poradz mi a jak nei to jutro odezwe sie na gg
Pozdrawiam rozsypujacy sie WoLN oraz Synka i Mediego :D :(
Xardass
8th May 2005, 01:39 PM
A jednak wszystko dobrze sie skonczylo i nasz Wielki wodz, a moj najlepszy friends z bn'u, -FiLc- worcil do WoLN'u i postanowil poprowadzic swoj klan do wygranej :p
Pozdro dla niego i dla WoLN'u :)
Wodzu jelsi to co napisal moj kumpel xsar to prawda to jestm rownie szczesliwy jak reszta !!! Nie wierzylem ze moglbys nas opusicic !!! Mam nadzieje ze teraz juz nic sie nei rozpadnie a WoLN bedzie walczyc o tytul( zapewne bezemnie bo jestem noob, chco chcialbym pomoc wolnowi w rozgrywkach)
Dziekuje ze wrociles filcu !!! !!! !!!
Filc
9th May 2005, 02:43 PM
W sobotni poranek ok. godz 3 11 rano, polożyłem się spać cały czas myśląc o WoLN. ok. godz 6 10 złapał mnie skurcz lewej nogi który przesądził o wielu rzeczach....
Wstałem z i krzykłem WoLN LIVE.
Przemyślałem wiele rzeczy i doszłem do wniosku że to wszystko co zrobiłem niema sensu.
FiLc back
zapamiętajcie to słowo "FOREVER"
Doszłem do wniosku że niewarzne są wygrane, warzne jest zgranie całego zaspołu, nad którym ja bede pracował.
pamiętajcie: ja tesz kiedyś byłem noobem.
Wystarczy troche pracy a wszystko da się zmienić.
Powiem szczeże że opłacało się poświęcić 19h dziennie dla Doty żeby inni gracze niepomiatali tobą.
"Graj z najlebszymi być najlebszy"
Moje motto życiowe: "zawsze jest coś do zrobienia, tylko pracuj do tąd aż będziesz zdolny wykonać tą pracę".
Xardass
9th May 2005, 03:33 PM
Czy to mozliwe ze wszystko dzieki skurczowi u nogi FiLca??:p
Widac ze FiLcu ma wielkie zamiary co do WoLN. Chlopak caly czas mysli o w3 :D a mogl by sobie jakiejs kobitki poszukac :p
Xardass
9th May 2005, 03:51 PM
Ej co sie dzieje z bn'em nie moge wejsc?? Znowu sa jakies nowe patchy?? Jak cos wiecie na ten temat to piszcie plz.
Co do Partikosa to nie nabijaj postow :p bo piszesz co ci slina na jezyk przyniesie :p (bez urazy)
Sivy
9th May 2005, 05:24 PM
ta dobre motto Filc szkoda tylko ze w co drugim slowie blad ortograficzny ;p no ale siedzac 19h nad DotA dziennie mozna zapomniec jak sie pisze =]
BN jest down od dawna :P jakos tak 4-5 padl ;p
Elf
9th May 2005, 05:41 PM
czytaj ogólna. MM wpadł na bnet napisał anoucment i wyłączył o 6 z minutami serv :P co do filca to xsar ma racja z tego co wiem masz 17 lat więc mógłbys polatać za kobitami by znaleźć swoją mery lu :p trochę przeginasz z tym warem. Jak ty masz w nocy sny o warze i siębudzisz rano z krzykiem WoLN LIVE to GL zobaczymy co będzie za rok :rolleyes: Ja tez troche przeginam ale gram pewnie mniej od filca ;P
Kraju
9th May 2005, 06:32 PM
elf daj nam spokoj, ty to nigdy laski nie bedziesz mial wiec spadaj
Terror_pl
9th May 2005, 07:07 PM
Kurde szkoda ze serwek nie działa bo bym sobie zagrał z chłopakami z Woln w dotke:]
Elf
9th May 2005, 07:26 PM
napisałem tylko prawde a co do ciebie to ciebie by nawet taka co sprzata pod blokiem by nie chciała :P
P.S. TO wyzej kierowane do filca pisalem tylko co sadzilem i nie chce nikogo obrazac ani tym bardziej ponizac
Xardass
13th May 2005, 09:06 AM
Ja chyba zaczne grac w najnowsza dote. Spodobala mi sie a szczegolnie nowi hero i itemki. Fajne sa skille itd. Jak chcecie chlopaki to mozecie pograc ze mna :D.
A i jeszcze cos: ze bede gral w nowa to nie znaczy ze nie bede gral w 5.84c. bo w nowa to tylko tak nieraz zeby popykac :D
chief
14th May 2005, 02:29 PM
elo all przez ostatnie dni mnie nie bylo i mnie nie bedzie bo mam klopoty z pcetkiem wiec sry all i nie wywalajcie mnie z clanu jakby co :P
Kraju
15th May 2005, 03:13 PM
pozdrowienia dla calego xpamu a w szczegolnosci woln z niemiec a konkretnie z drezna
jo
trenujcie
p.s.
chyba bede juz jednak w poniedzialek
Filc
16th May 2005, 09:29 PM
Może się to wydawać dziwne, ale niewidze za często graczy clanu WoLN.
*007JB-Jusz niegra w war3 więc został usunięty z klanu.
*Xsardass-Widze go bardzo rzadko, ostatnio coś mówił że zaczyna grać w Dote 6.08.
Some0NE-Poprostu "invincible", woli grać w WoW.
-Skorpion-PL--Zaczoł grać w inną gre ''enemy teritory''
Partikos-Opisy na ''gg'' mówią same za siebie "znalazłem swoja miłość''
newbefever-Jego Bardzo żadko widze na bn. A jeśli jusz jest to gra w Dote 6.08.
PLZ przemyślcie kilka rzeczy i skątaktujcie się zemną.
-FiLc-
Sivy
16th May 2005, 11:49 PM
eee tam Skorp nadal non toper siedzi ^_^ WoLN jeszcze nie tak kaput jak piszesz :P
Kraju
17th May 2005, 11:24 AM
Filcu niehisteryzuj:) pewnie ze bywalo lepiej ale nie jest zle
Wrocilem juz z niemiec wiec dzisiaj pogramy
pozdro
p.s.
co jest zlego w tym ze ktos gra dote 6.08?
skoro liga bedzie jechac na 08 sam sie za nia biore
Powracam do Xpamu, a jakby co to uwazam ze gram dosc czesto, choc nauka najwazniejsza, a milosci nie ma, choc chcialbym by byla :(
Kiedy gramy z Warem itd dalsza czesc turnieju? I czy ja moge grac czy jestem zbyt wielkim noobem bynjamniej w oczach WIelkiego Kraja :P
Xardass
17th May 2005, 10:55 PM
Ej Wodzu, ale ja nie mam tak jak ty ze kiedy chcesz to sobie siadasz itd. Ja musze ustalac sobie kiedy siadam z bracmi itp. Do tego wchodzi jeszcze nauka. Co do 6.08 to nie wiem czy bede tak gral ale dosyc fajna jest(samemu mi sie nie chce :p). Bede na b-enie jak tylko bede mogl. I mam pytanko : Kiedy gramy z War??
Pozdro dla Wodza !!
I rozpadajacego sie WoLN (joke xD)
Elf
18th May 2005, 09:26 AM
btw dobrze ze zaczynacie grac w 6.08 ponieważ liga a jezeli nie liga to nastepny turniej będzie na 6.0+ :]]
Filc
18th May 2005, 12:35 PM
Po pierwsze chciałem dać do zrozumienia że ja nienapisałem nigdzie że WoLN się rozpada.
Mnie "gówno" obchodzą doty 6.0+.
Jakby miała się odbyć liga lub jakiś turniej na nich to ja niezagram na 100%.
*Czym nowsze tym gorsze*
''Only 5.84 Dota''
''WoLN Forever''
-Jeszcze raz przypomne że WoLN zmienił się bardzo.
Przyjmujemy do klanu tylko zaufanych graczy, i którzy uszanuja "każdą" decyzje Wodza.
WoLN posiada kilku czołowych graczy, a reszta mósi czekać na swoją szanse by się wykazać i pokazać się z jak najlepszej strony.
AgL,OVP,BiA,SeD-Co powiecie o nich, czym oni "bedą"się różnić od WoLN ?
*Zgraniem i zaufaniem*
chief
18th May 2005, 02:02 PM
ja pierdole filcu ale ty przezywasz tego wara przeciez zycie to nie tylok gra i nie tylko komputer!! Ludzie maja swoje potrzeby, sprawy itd. a ty mowisz ze ich nie nawidzisz bo nie graja wes sie zastanow co ty mowisz! Owszem nie moze tak byc ze nikt nie trenuje bo clan to druzyna a druzyna musi trenowac ale bez przesady ty wes jedz na jakis odwyk... spodziewam sie nie za dobrych odpowiedzi na moja odpowiedz ale co tam.
P.S. ja nie gram bo nadal mam problemy z kompem (restartuje mi sie po jakims czasie uzytkowania) wiec musze z tym cos rozkminic bo nie chce rozpowszechniac sobie reputacji quitera :P
Elf
18th May 2005, 09:24 PM
co do mapek 6.0+ to deyczja moja, sivego i jeszcze czekamy co kraju na to powie ponieważ liga bedzie wspolna przy pomocy krj i sivego
Sivy
19th May 2005, 02:38 AM
nowa liga - only 6.0x... serio nie ma co grac na mapie takiej jak 5.84c juz :P to przezytek juz...
bylo radio ... potem telewizja, radio w odstawke
byly kasety magnetofonowe, tera sa sidiromy ;p
byly telefony tylko na poczcie, tera prawie kazdy ma komorke...
Tak samo jest z dota... nikt nie gra juz w stare wersje, coraz wiecej ludzi i klanow zaczyna ciorac na 6.0x, turniej sie konczy i ja przerzucam sie na nowa DotE, wiekszosc klanu chyba takze :]
Kraju
19th May 2005, 02:33 PM
twoj ciag logiczno-skojarzeniowy jest nie do przebicia ;)
teraz kazdy ugnie sie pod naporem argumentow niedoobalenia :)
sarkazm sarkazmem ale jaknajbardziej jestem za tym zeby grac na dota 6.0x
pozdro
p.s.
15.000 lat temu czlowiek wymyslil kolo i nadal transport naziemny korzysta w 99.9999999% z kola
Sivy
19th May 2005, 11:47 PM
no ta ale zawsze sa jakies ulepszenia tego kola ;d tak jak naszej cudnej docinki ;p
Kraju
23rd May 2005, 03:32 PM
chyba masz sivy na mysli kwadrature kola w tej sytuacji :)
chief
24th May 2005, 03:48 PM
kurwa to w jaka dote grac bo juz kampa naprawilem :P
5.84c rulez, choc powiem ze ta 6.08 tez mi sie podoba tlyko ze niektorzy hero to IMBA sa jak nic np Spellbreaker lub nerubian Waver poprostu pocisk
Xardass
30th May 2005, 03:32 PM
Kiedy gramy cw?? Dzisiaj (tj.poniedzialek)?? Wodzu napisz kiedy itd. Ja tam moge dzis i kiedy indziej ^^ aby tylko wieczorkiem kolo godziny 20 21.
P.S. Mam nadzieje ze Kraju juz jest w domciu :]
Kraju
30th May 2005, 08:29 PM
jezdem
Filc
4th June 2005, 04:03 PM
Jusz mam nauczke na przyszłość by klanu niezakładać.
Rubta co chceta z WoLN, ja zagram ostatni mecz dla WoLN w sobote o 23 00.
Wiem że jestem kutas bo troche śmiesznie postępuje, ale to napewno nie z byle powodu.....
SIemka, ja rzadko postuje bo boje sie Kraja, ale w tej sprawie mowie NIE, poprostu FIlcu dlaczego nagel odchodzisz? Co znowu sie stalo? I jak ma istniec ten klan? Nawet nei skonczylismy grac wyjscia z grupy! ! ! Nie mozesz tego zrobic ... Drugi raz CI odbija(wybacz ale mysle ze to jest najodpowiedniejsze slowo)? Zastanow sie !
Filc
5th June 2005, 03:30 AM
Ja sam wiem ze zle postepuje, poprostu taki jestem.
Zostaje w WoLN.
K_M_C
6th June 2005, 12:40 AM
ale wy mieszacie z tym klanem .... ja nie wiem czy przypadkiem jak sie pewnego ranka obudze to juz WoLN nie bedzie... . Zanim cos robicie zastanawiajcie sie troszke zeby ni bylo nieporozumien bo na xpamie mowia ze WoLn sie rozpada .... .
Filc
10th June 2005, 01:52 PM
Jestem jusz w AgL. Bardzo jestem z tego zadowolony, i proszę zadnych pytan na ten temat.
<BIA>SePi
10th June 2005, 07:20 PM
mam rozumiec wielki Woln przestaje w tym momencie istniec :P
hehe nawet jeszcze nie wiecie ze bedziecie ego zalowac i ty filc i skorp...
za duzo ludzi w jednym klanie nie moze byc dzczegolnie dobrze grajacych
bo to jest walka o podstawowy sklad...i klotnie ludzi ktozy sie w nim nie mieszcza...
Kraju
10th June 2005, 07:44 PM
dokladnie SEPI
mozna juz odliczac dni kiedy to sivy zalozy nowy maly klan debesciakow :)
mediwh
11th June 2005, 12:27 AM
taaa agl ma teraz ładny team ale sepi ma prawdopodobnie racje (z resztą wkrótce to będzie widać czy miał racje) za dużo ,,prosów" to też nie najlepsze wyjście ale to już problem wodza i owych ,,prosów"
i jeszcze koments co do filca chłopak juz sam chyba nie wie czego chce prędzej czy póżniej pewnie odejdzie od agl z niewiadomych przyczyn bo sie już chłopak ,,taki" urodził i ,,taki" zostanie .....
Sivy
11th June 2005, 05:08 AM
heh ... :] duzo dobrych osob to nie powod do tego zeby klan sie dzielil a wrecz przeciwnie... Dzieki temu ze w klanie jest sporo osob na poziomie jest mozliwa selekcja graczy do CW itp. oraz to ze mozna zagrac praktycznie zawsze bo wiadomo: 5 dobrych, jednego nie ma, cw nie ma. 10 dobrych, 5 chociaz jest, mozna grac. Zreszta: sa dobre klany, sa gorsze sklady, slabsi czlonkowie z AgL moga zawsze zagrac sobie sparing z kims na swoim poziomie. Mozna tez podzielic klan na teamy itp. :] rozne rzeczy mozna zrobic szczegolnie ze ludzie nie bardzo chca opuszczac dobry klan. Klan rozpada sie z powodu swojej slabosci nie sily, tak jak to bylo np. z dawnym OvP.
Noi WoLN - czemu WoLN sie rozpada? czy dlatego ze bylo zbyt duzo ludzi do przebierania na cw i dlatego wszyscy zaczeli go opuszczac czy wprost przeciwnie?
chief
20th June 2005, 09:05 PM
ja jestem dumny ze moglem byc w takim klanie :] co prawda nie bylem nawet gruntem ale zawsze cos :] Teraz sobie robie przerwe od wara bo cos mi sie nie chce grac w dote a raczej inne gry mnie nie rajcuja ...chyba ze jakis dobry td cyall
K_M_C
21st June 2005, 11:10 PM
Mamy w klanie 5 osób .... z czego Some0ne nie widzialem od dłuższego czasu... a tego nowo przyjetego ani razu. Zostają 3 osoby ze mną włącznie ... bezsensu, bo klan ktury nie ma nawet 5 osob ciężko nazwac klanem nie mowiac ze nie ma mowy o cw ani niczym podobnym.... . Proponuje cos z tym zrobic i zwracam sie z tym do Ciebie Kraju, oraz Xsardassa ... .
Kraju
22nd June 2005, 09:44 PM
Staram sie werbowac ludzi - przysylaja mi repki i ogladam ich gre.
Mozesz robic to samo.
Narazie szukam polakow bo ciagle nieprzeinstalowalem systemu i zagranica ma u mnie mega lagi.
Glupio sciagc ludzi do klanu ktorzy na moim hoscie nie pograja - ale w sumie ty mozesz hostowac.
Po drugie primo ;) Sami mosimy wiecej razem pograc bo wlasciwie "nie czuje twojej gry" - jak mnie ktos spyta na jakim grasz poziomie - to napisze prawde ze nie wiem :) a moze raczej :(
nie ma mowy o werbowaniu noobow
wiem ze ciazko przyciagnac pro gracza do takiego klanu jakim jest teraz woln ale to jest forma przetrwalnikowa a moze modliszka z ktorej bedzie motyl a raczej cos w rodzaju szerszenia :)
keep doing
pozdro
[BoS]Basior
23rd June 2005, 10:13 AM
E nie to żebym się wtrącał w sprawy "dotowe" ale jak jest was bardzo mało w klanie to jak macie ochotą to wstapcie do klanu BoS - tej części od doty. Na pewno byście się z nimi niezle zgrali (Xsardass juz kiedys był sporo czasu u nas:]) i dzieki temu klan byłby mocniejszy.
Kraju
23rd June 2005, 04:21 PM
zostaje w woln
Xardass
29th June 2005, 11:01 AM
Wodzu czy ci nowi ktorych sprowadziles do WoLN potrafia grac troche w dote??
P.S. Sry ze mnie nie bylo przez pare ostatnich dni ale mielismy zlota kompow.
Kraju
29th June 2005, 11:26 AM
drogi szamanie :)
nie wszyscy nowi potrafia grac - wziolem ich troche z rozpedu bo to cala paczka znajomych - zagramy z nimi to zobaczymy co potrafia
wywalilem no0ne bo mnie wkurwial: pande repikowal (bo jak powiedzial nie chcialo mu sie nia grac) a potem chcial byc sam na lini (lewa), mimo ze mu odradzalem, na akashe - gral dragon nightem i sobie nie radzil wiec stwierdzil ze sie zamienia - olal wszystko i poszedl na prawo
innym razem - dostal snajpa (a przeciwko nessaj, panda, venom, SA) tego juz nie repikowal - sa mu sie wypasl i bylo pozamiatane
pozdro
<BIA>SePi
29th June 2005, 02:35 PM
hehe wodz to wodz przynajmniej w Woln majcie dyktature wprowadzona :)
Pozdro dla Wolnych
Xardass
1st July 2005, 06:28 PM
Postanowilem odejsc z klanu od dluzszego czasu nikogo z klanowiczow nie widzialem na bn-nie(oprocz K_M_C), a po za tym wiekszosci ich nie znam.
P.S. Robcie co chcecie. CYA!!
Kraju
3rd July 2005, 06:39 AM
codziennie bylem po 17 do 2 w nocy
jak ja pracuje a ty grasz rano to sie nie dziw
przyjolem spoko ziomow do klanu
gramy na TS
jeszcze niedawno mowiles zeby nie rozwiazywac klanu, zeby dac ci wodza jakby co - smieszny jestes
zycze powodzenia w AGL i wielu CW - jak sie do skladu zalapiesz :)
Filc
5th July 2005, 04:32 PM
Zapraszam na forum clanu AgL.
http://agl.sivy.boo.pl/
iLikeUrDaddy
5th July 2005, 10:15 PM
zycze powodzenia w AGL i wielu CW - jak sie do skladu zalapiesz
o_O
Kraju
6th July 2005, 08:39 PM
ale powiedz szczerze daddy - jak mialbys wskazac 5 najlepszych z AGl to chyba xsara tam nie bedzie
pozdro
p.s.
trenuj xsar trenuj - trzymam kciuki - zbladziles bo jestes mlody - tylko filc jest zdrajca wolnu ;) xD
Filc
11th July 2005, 05:07 PM
Jestem bardzo chetny pomuc ci Kraju. Jeśli masz jakąś propozycje w czym mógłbym wam pomuc to napisz.
*Może byśmy organizowali jakieś treninigi aby wiedza twoich graczy o Docie się powiększyła.
*Jeśli chodzi o nowych graczy to jestem na dobrej drodze aby sprowadzic do WoLN kilku graczy.
-Ja naprawde niejestem taki jak niektóży myślą.
Jeśli będziesz mieć jakiś problem to wal do mnie Kraju.
Kraju
11th July 2005, 05:43 PM
nowi czlonkowie na poziomie - chetnie - ale zadnych dzieci - i tylko polacy
problemow w woln nie ma - klan sie rozrasta - nie potrzeba pomocy - dziekuje
co do treningow - to wystarczy jak jakies cenne wskazowki mi podrzucisz - a ja przekaze to dalej komu uznam za stosowne (tylko nie chodzi mi o triki w stylu ze trzeba dolciec z daleka machnac, zabic i odbiec - bo to kazdy sredniak wie)
some0NE
2nd August 2005, 06:33 AM
Jestem back wrocilem :] i pierwsze co robie to sie melduje na forum a teraz ide spac bo jestem zjechany :/ na maXxxaA
Kraju
2nd August 2005, 12:33 PM
fajnie ze jestes back
niech jeszcze zulgin wraca z wakacji
i gnebienie noobow gwarantowane w 110% :)
pozdro
<BIA>SePi
4th August 2005, 03:52 PM
Kraju co ty na male cw??? Macie juz klan i ludzi potrenujemy ze 2 tygodnie i zagramy maly sparing hmm? wiem ze sie cieszysz tylko ze to bedzie 5.84 :( bo moi klanowicze maja za slabe kompy hehe
Kraju
5th August 2005, 02:34 AM
bylo i sie skonczylo ...
przegralismy z bia ale gralismy 4/5
(kuq - zrob cos z tym kompem)
no i byl z nami nowo przyjety - wlasciwie na probe bonkol-pl
trenuj trenuj bonkol-pl bedzie dobrze
pozdro
DarkRaziel
5th August 2005, 11:28 AM
Fajnie ze taki Klan jak Woln nadal trwa i nie daje sie.(tylu odeszło)
Tak dalej a daleko zajdziecie
K_M_C
8th August 2005, 01:34 PM
Z powodów technicznych moge byc jakis czas nieobecny na w3 (problemy z kompem)
Kraju
9th August 2005, 12:30 PM
KMC chyba juz po problemach ?
wracaj...
:)
K_M_C
10th August 2005, 12:53 AM
Taa juz po wielkim problemie.... duzo szumu a okazalo sie ze ram mam zje**... . Wszystko dziala bdb i moge juz hostowac all doty :]
K_M_C
12th August 2005, 06:04 PM
Zaplanowalem jechac jutro na mazury... wracam zapewne w poniedzialek (przyszly poniedzialek) wiec prosze klanowiczow o nie panikowanie z tego powodu... dacie se rade przez tydzien bezemnie (chyba :D)
pozdro WoLNy
Kraju
13th August 2005, 08:45 PM
a
kijciwoko
24th August 2005, 12:51 AM
Frak, Kraju, sorry za tę grę dzisiaj, sytuację krytyczną w chacie miałem...
Kraju
9th September 2005, 04:15 AM
zaden problem kiju
some0NE
9th September 2005, 04:21 AM
mam pytanie co z 22mm obrazil sie na nas czy co ??
jak ktos wie cos na ten team to niech malnie na forum dzieki pozdro all
Kraju
10th September 2005, 04:45 AM
dzieki za posta forum ozywa ;)
22mm
16th September 2005, 09:10 PM
NIE , 22mm sie nie obrazil :D po prostu musialem odpoczac od doty. Tak btw milo , ze sie o mnie martwicie ;>>
Filc
25th September 2005, 03:17 AM
Wiadomość o rozpoczęsciu Dota Tournamet. Zapisy w Tournament Polish. Wszystko zosalo takze wyjasnione w owym dziale.
kijciwoko
12th October 2005, 11:19 AM
Ja pierdole,
nie wiem, znowu coś się z xpamem jebło, mam wyczyszczone konto, tzn:
- lista friendsów - brak
- klan - brak
- jedna rozegrana gra pg - też poszła się jebać, ale tego mi akurat najmniej szkoda.
Zwracam się z uprzejmą prośbą do wszystkich, jak będę online szepnijcie coś, cobym wiedział kogo dodać do friendsów, wszystkich niestety mogę nie pamiętać...
UPDATE: motd na w3: all accounts deleted.
No niech im będzie, odtworzyć to to nie jest problem, ale dlaczego do chuja pana wszystkie komendy (nawet /f add i /help) są zarezerwowane tylko dla adminów?
Kraju
12th October 2005, 12:32 PM
moze robia cos przy glownym serverze
i narazie jedziemy na zapasowym
mam nadzieje ze wszystko wroci
liste F, klan itd da sie odtworzyc
gorzej ze obcieli komendy - imo dziwne
pozdro
Terror_pl
12th October 2005, 05:33 PM
jest reset all klanów i kont, czyli all trzeba robic od nowa..
Mam pytanie robicie LB klan teraz?Albo moze jakis nowy klan doty bo jakby co to jestem chetny do was do klanu moje aka noobek[pl]
<BIA>SePi
12th October 2005, 05:38 PM
heheh Tomek drzwiami i oknami do LB ale ty masz branie kolego :p
Kraju
31st October 2005, 02:49 AM
blagam zagrajcie CW
p.s.
moze chcecie jakas pamiatke z Chin ?
Chinki to bardzo fajne laseczki - nie wszystkie jak wszedzie oczywiscie - ale rox bo sa takie malutkie :D
kijciwoko
31st October 2005, 11:36 AM
Zgadnij ile osób było na serwie w czasie CW. Zgadnij, z iloma udało mi się skontaktować. Aktualnie grających osób mamy 4 (frak, zaplut, zulgin i ja), z czego zaplutka i zulgina wieczorami nie widuję. A o cw informowałem. Nawet mastah LB_Yomanlol nie pomógł. Nie mogłem cały dzień na serwerze siedzieć, żeby z majkosami i resztą bandy zagadać, zeby zagrali. A nawet jak, nie ma co marzyć o jakichś mega-wypaśnych taktykach, dopóki ci co mają grać nie porejestrują się na forum (wróć, zmuś ich i będzie spokój, bo mnie się już odechciało)...
Kraju
1st November 2005, 02:40 AM
no coz ...
tak to bywa ze raz grywa wiecej osob a raz mniej
a gdzie nas kaku ?
wracam 4.11 to was przymusze nanowo do ciezkiej pracy jaka jest ownowanie :D
pozdro
Kraju
21st November 2005, 02:24 PM
ten spam pisany jest dla pieniedzy - spiewac na melodie obywatela G.C. - siwtej pamieci jakby nie bylo - RIP dude
klepie to bo kasy w prawdzie nie dostane ale forum nam nie zamkna :)
GL&HF
Kraju
1st December 2005, 07:15 PM
forum kwitnie ...
oto kroplowka a raczej jedna kropla zeby nie przekwitlo :D
niedlugo to jak ktos kliknie ze standarodowymi ustawieniami to mu sie nic nie otworzy hehe ^^
dobra nara
kijciwoko
2nd December 2005, 01:09 AM
W związku z tym, że alias www.clanlb.sve.pl działa coraz rzadziej dodałem następny: http://clanlb.prv.pl/
gl&hf
Kraju
27th December 2005, 05:21 PM
all the best
mocy prezentow (mam nadzieje ze tyle dostaliscie)
i super sylwestra
no i zeby na forum na xpamie nie zamkneli :D ...
pozdro
GL HF
Kraju
6th January 2006, 06:22 PM
pisac pisac pisac
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.