PDA

View Full Version : Ogromny problem :/



siwyxxx
13th February 2010, 08:52 PM
Witam.

Chcialbym was prosic o pomoc z dostaniem sie na server :/
Otoz po wielu bledach wkoncu udalo mi sie wlasciwie spatchowac w3 RoC i zainstalowac euroloadera.
Jednak gdy go odpale jest napisane na dole Server status : OFFLINE
a, gdy klikam Run Warcraft 3 komputer chwile pracuje i nic sie nie dzieje.

Z gory dziekuje za pomoc. :)

kranz
13th February 2010, 08:57 PM
Witam.

Chcialbym was prosic o pomoc z dostaniem sie na server :/
Otoz po wielu bledach wkoncu udalo mi sie wlasciwie spatchowac w3 RoC i zainstalowac euroloadera.
Jednak gdy go odpale jest napisane na dole Server status : OFFLINE
a, gdy klikam Run Warcraft 3 komputer chwile pracuje i nic sie nie dzieje.

Z gory dziekuje za pomoc. :)

na pierwszy rzut oka blad jest tutaj-gramy na the frozen throne. jak juz bedziesz pewny ze masz tft to najpierw patch potem euroloader.

siwyxxx
13th February 2010, 08:58 PM
Aha. Ok dzieki :D Mam tylko tft zalatwic, reszta dobrze?

Vinski
14th February 2010, 02:11 PM
Ja robiłem tak - zainstalowałem RoC - bez żadnych patchów, potem na to TFT i ściągnąłem full polski patch (obecna wersja to) - http://ftp.blizzard.com/pub/war3x/patches/pc/War3TFT_124d_Polski.exe
Na to euroloader, żadnych cracków i praży aż miło. Pamiętaj żeby odpalać grę zawsze z euroloader, bez tego nie pograsz multiplayer na eurobattle : )

Powinno być ok nawet jeśli wcześniej patchowałeś RoC.
hf